eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای به مواد لازم: به :1 کیلو شکر🍚 : ۸۰۰ گرم برای مربای کم شیرین (۱ کیلو برای مربای خیلی شیرین سلیقه ایی) آب لیمو🍋: برای هر کیلو به ۱ ق،غ آب💧: برای هر کیلو به ۱/۵ لیوان ترفندهای مربا به پخت رو حدود ۴ ساعت با شعله ملایم انجام بدین تا مربا قرمز رنگ بشه برای شفاف و شیشه ایی شدن مربا از آب جوشیده سرد شده یا آب تصفیه استفاده کنید به زعفران نیازی نداریم این مربا بدون هل و گلاب خوش عطر و خوشمزه هست اما میتونید بهش هل یا گلاب هم اضافه کنید برای جلوگیری از کپک و شکرک اخر پخت برای هر کیلو به یک ق،غ خوری آبلیمو اضافه کنید 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این رولت کالباس یا کرپ ژامبون ایده بسیار عالی برای پذیرایی در مهمانی ها و مراسم ها هستش . من که خیلی دوسش می دارم و به عنوان یه فینگر فود خیلی کاربرد داره . برای تهیه کرپ تخم مرغ ۳ عدد آرد سفید ۱ لیوان شیر ۱ لیوان نمک مقداری همه مواد به دمای محیط برسن . شیر و آرد الک شده رو به آرامی و کم کم با هم مخلوط کردم و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر کدوم رو جدا گانه با همزن دستی یه دقیقه زدم ، کمی نمک اضافه کردم . داخل تابه مستطیلی ( برای من ۲۰ در ۳۰ بود) رو خیلی کم با کره چرب کردم و روی حرارت قرار دادم ، از موادم دو ملاقه داخلش ریختم بعد که یه طرف سرخ شد و برگردوندم تا طرف دیگه بپزه . حالا اگه خواستین تعدادیش رنگی بشه دو ملاقه بردارین و توی یه ظرف جداگانه چند قطره رنگ خوراکی (فرقی نداره چه نوعی باشه) بریزین و رنگ کنین (از زعفران و آب لبو و یا رنگ های طبیعی هم میشه ولی رنگ خوراکی خوشرنگ تر و خوشگل تر می کنه) با این مواد ۳ عدد کرپ به دست میاد . هر کرپ هم تقریبا ۸ الی ۱۰ تا رول میشه. در کل حدودا نزدیک ۲۵ تا ۳۰ عدد میشه . بعد که هر کدوم رو که پختم روی یه دستمال تمیز پهن کردم و به درازا رول کردم با پارچه و گذاشتم یخچال حدودا یه ساعت . داخل کرپ کالباس گوشت ۵ تا ۶ تکه خیارشور ۲ عدد سیب زمینی پخته شده ۳ عدد سس مایونز حدودا ۲ ق غ سیب زمینی ها رو آبپز کردم و بعد پوستشون رو کندم و رنده کردم ، خیار شور رو خرد کردم ، از پیازچه و جعفری خرد شده هم می تونین استفاده کنین (حدودا دو قاشق خرد شده ) ، این ها رو با هم قاطی کردم و کمی سس مایونز بهش اضافه کردم . حالا کرپ ها رو از یخچال بیرون آوردم ، رولش رو باز کردم ، سطحش کمی سس مایونز مالیدم ، روش کالباس گذاشتم و روی اون مواد سیب زمینی و خیارشور رو ریختم و بعد آهسته رول کردم . بعد دوباره یخچال گذاشتم رول ها رو تا کمی خودش رو بگیره و بعد با چاقوی تیز برش دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥮🍊𖦹 ↜نرو نون شیرمال از بیرون بخر بیا و این رو درستش کن ، چون‌ قراره همیشه درستش کنی👌 ↜راستی اگر عاشق الفبای نانوایی هستی، بیا توی پیج و فالو/و یادت نره❤️ ↜بفرست برای هر کسی که به این دستور احتیاج داره🥯 ↜نکته داخل کپشن حتما مطالعه شود.✅ ↜لایک و سیو و نظر یادت نره عزیزدلم ❤️ مواد لازم 🍚: آردفانتزی ۶۰۰ گرم مخمرفوری ۱۲ گرم شکر ۷۰ گرم تخم‌مرغ ۵۵ گرم بهبود دهنده اس ۵۰۰ ۶ گرم آب ۲۶۸ گرم نمک ۱۰ گرم کره ۵۰ گرم برای رومال🍯: تخم‌مرغ و وانیل و ۲ قاشق غذاخوری شکر و مقدار کمی شیر با هم مخلوط میکنیم و به خمیر می‌زنیم. طرز تهیه 🥮: ۱- ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.🥣 ۲- تخم مرغ را اضافه میکنیم و سپس آب را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود.🧊 (مواظب آبخوری آردها باشید، ممکن هست خمیر شما بیشتر از دستور آب ببرد و ممکن هم هست کمتر آب ببرد.اگر دیدید خمیر سفت است، آب را قاشق به قاشق اضافه کنید تا زمانی که خمیر زیر دست شما به راحتی ورز بخورد.) ۳- کره را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا سطح خمیر صاف و یکدست شود.🧈 ۴- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱۵ دقیقه استراحت اولیه میدهیم.🫓 ۵- بعد از استراحت اولیه، پف خمیر را میگیریم و خمیر را به دو چانه تقسیم میکنیم.و به خمیر فرم میدهیم.🥟 (فرم دهی به سلیقه خودتان بستگی دارد) ۶- روی خمیر را با نایلون میپوشانیم و به خمیر به مدت ۱ و نیم ساعت دیگر استراحت پایانی میدهیم تا حجم خمیر کاملا دو برابر شود.🍣 ۷- و به خمیر رومال میزنیم و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که نان ها رنگ بگیرند میپزیم.🥧 نوش جان 🍽 📌نکته : ۱- اگر دوست دارید سطح نون شما براق شود بعد پخت، شربت بار زولبیا بزنید. یا کرمفیل بعد از استراحت دوم هم میتوانید بزنید. ۲- لطفا بهبود دهنده حذف نشود. ↜نشر و پخش ویدیوها و دستورات پیج فقط با گفتن ذکر منبع بلامانع است.🥰🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥮🍊𖦹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیر ترشی خونگی 😍😋 پوست روی ۲ کیلو سیر رو بگیرید داخل قابلمه به همراه یک لیوان شیره خرما یک قاشق غذاخوری نمک حدود ۶ لیوان سرکه روی حرارت بذارید(سرکه باید ۲/۳ سیر هارو بپوشونه) اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه داخل دبه تمیز بریزید، سرکه رو روش بریزید و بعد از ۱۰ روز آماده است(حتما در جای تاریک نگهداری کنید) برای روش دوم ۲ کیلو سیر رو داخل دبه بریزید، نصف لیوان شیره خرما یک قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم سرکه (سرکه باید روی سیرهارو بگیره)بریزین درش رو محکم ببندید و بعد از یک سال سیر ترشی خونگیمون آماده است 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۰۰گرم پودرقند الک شده رو با ۱۰۰گرم روغن صاف قنادی با همزن برقی ۵دقیقه هم زدم تا رنگش روشن بشه و مثل خامه فرم گرفته بشه حالا نصف ق غ پودرهل بهش اضافه کردم بازم کمی هم زدم .در این مرحله ۲۰۰گرم آرد سفید قنادی رو الک کردم و در سه مرحله به مواد قبلی اضافه کردم و هم زدم .دون دون میشه مثل نان خورده ایرادی نداره بین ۳۰تا ۵۰گرم روغن مایع رو کم کم بهش اضافه کردم تا خمیرش نرم شد و یکدست.داخل سینی فر کاغذروغنی پهن کردم فر رو با دمای۱۶۰ درجه ۱۰دقیقه قبلش گرم کرده بودم .خمیر شیرینی رو داخل قیف ریختم و با ماسوره دلخواهم شکوفه زدم و روی شیرینی ها تخم خرفه پاشیدم .سینی رو داخل فر قرار دادم.بمدت ۱۰دقیقه .بازم میگم دمای فرها متفاوته ممکنه ۱۵دقیقه زمان ببره تا بپزه .سینی شیرینی رو از فر خارج کردم تا چندساعت اصلا به شیرینی ها دست نزدم.تا کاملا خنک شدن بعدم از روی کاغذ روغنی برداشتم و داخل ظرف چیدم. نکات: روغن صاف رو با کره یا روغنی دیگه جایگزین نکنید. میتونید موادتون رو چندقسمت کنید به یکیش زعفرون آبشده غلیظ بزنید یکیشو پودر کاکائو بزنید یکیشم ساده بزارین یا رنگهای خوراکی بزنید. قسمتی که زعفرونی میشه به سختی از قیف درمیاد چون زعفرون بافتش رو سفت میکنه میتونید به اون قسمت ۱ ق غ روغن مایع بزنید بیشتر نزنید چون توی فر وامیره. کاکائویی و ساده براااااحتی از قیف درمیاد. میتونید بجای هل پودرزنجبیل یا پودردارچین بزنید اما با هل طعمش بهشتی تر میشه. خودم با توستر پختم دمای ۱۱۰درجه فقط المنت پایین روشن بود بمدت ۱۰دقیقه طبقه وسط. میتونید مواد رو یکبار چرخ کنید تا خمیرتون یکدست بشه.خودم انجام ندادم. روی بعضیاش ژله بریلو ریختم فقط جهت خوشگلی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ : ۱ کیلوگرم سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم پیاز : ۲ عدد بزرگ رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم ترکیب سبزی مرغ ترش: سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر در صورت دسترسی نداشتن به سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم. بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم. مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم. بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست. نوش جان نکات: مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد. در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید. این غذا همانند خورشت باید جا بیفته، بعد از جوش آمدن آب حتما شعله را کم کرده و حدود دو ساعت وقت صرف کنید تا غذای لذیذی داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سینه مرغ چرخکرده 750 گرم بهتره حتما از سینه مرغ استفاده کنید چون سریع تر میپزه پنیر پیتزا 6 قاشق غذاخوری برای افزایش چربی برگر و لطافت آن اضافه میشود. آرد سوخاری ساده 6 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده و آب گرفته 1 عدد چاشنی شاندیزی آلس پایس 2 تا 3 قاشق غذاخوری من از چاشنی برای طعم بهتر برگر استفاده کردم که در اینصورت نیازی به اضافه کردن هیچ گونه ادویه و نمک به مواد برگر نیست. به جای چاشنی میتوانید از مقداری سس خردل و پودر سیر و نمک و فلفل استفاده کنید. پنیر تست ورقه به تعداد لازم مرغ چرخکرده+پنیرپیتزا+پیاز رنده شده+آرد سوخاری و چاشنی را به هم مخلوط و کمی ورز دهید. به هیچ عنوان زیاد ورز ندهید وگرنه برگر سفت میشود. برگرها را فرم دهید. با این میزان مواد حدود 6 عدد برگر به وزن 170 گرم خواهید داشت. بعد از فرم دادن بهتر است برگرها را 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس تابه گریل را کمی با روغن چرب کرده و هر طرف برگرها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید. اگر از تابه معمولی استفاده میکنید حتما قبل از سرخ کردن کمی وسط برگرها را فشار دهید تا در زمان سرخ شدن وسط برگرها پف نکند و برگرها یکدست سرخ شوند. در انتها وقتی دو طرف برگرها سرخ شدند به دلخواه پنیر تست ورقه روی آنها قرار داده و کمی صبر کنید تا پنیر ذوب شود. سپس به دو طرف نان برگر سس دلخواه را بمالید و مطابق سلیقه خود ساندویچ برگر را بپیچید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛