6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تاکو مکزیکی تابه ای🌮•
~❤️مواد لازم:
نون لواش یا تافتون قطر تقریبی ۱۵سانتی
گوشت چرخ کرده (ترکیب گوسفندی و گوساله بهتره چون اگر گوسفندی به تنهایی باشه خیلی آب میشه)۴۰۰گرم برای ۴تا تاکو
پیاز یک عدد بزرگ رنده شده آب گرفته شده
نمک و فلفل سیاه
گوشت رو با پیاز و نمک وفلفل سیاه خوب ورز بدید(میتونید پیاز رو اضافه نکنید اگر با بوی گوشت مشکلی ندارید)
پنیر چدار
~❤️سس تاکو:
خیارشور نگینی ۴عدد
سس مایونز ۲ق
سس خردل یک ق
سس کچاپ ۲ق
#تاکو_مکزیکی_تابه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خوشمزه فقط با سه مواد بدون نیاز به پخت😍😋
مجلسی و شیک 🍌🥥🍫
یه عدد موز
یه لیوان پودر نارگیل
یک ق غ پودر کاکائو
همه مواد رو مخلوط کرده و با دست شکل میدیم به شکلات ذوب شده آغشته کرده با پودر ناگیل و پودر پسته تزیین میکنیم
✅ برای سس شکلاتی
شکلات سکه ای یا شکلات تخته ای ۱۰۰گرم
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
یک ق غ روغن مایع
موقع بنماری مرتب هم بزنید خامه دون دون نشه و نجوشه
این سس شکلات رو به مدت یه ماه در ظرف در بسته می تونید تو یخچال نگه داری کنید
#شیرینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شربتی😍😋
مواد لازم کیک شربتی
تخم مرغ🥚 هفت عدد
ارد سفید قنادی 🥡سه و نیم پیمانه
شکر 🍚یک و یک سوم پیمانه
شیر 🥛یک و نیم پیمانه
روغن 🥃یک و نیم پیمانه
عسل🍯 یک ق م
گلاب🌹 دو ق غ
پودر نارگیل 🥥نصف پ
وانیل🌸 اگه شکری باشه یک ق غ اگه وانیل بدون شکر باشه یک ق چ
بکینگ پودر 🥄دو ق م
مواد شربت
شکر 🍚دو پیمانه
اب💧 یک پیمانه
گلاب 🌹نصف پیمانه
پودر هل🌺 یک ق چ
پودر زعفران💛 نصف ق چ
❌❌❌مهم
(هم زدن بیش از حد ارد کیک رو خمیری میکنه)
در اخر وقت اضافه کردن سفیده هست که طی سه مرحله باید انجام بدید
مواد را در قالب سایز بیست و پنج در سی و پنج ریخته با خلال چوبی مواد رو کمی هم بزنید و در فر بگذارید
فر برقی حرارت بالا و پایین و فن فر روشن باشد دمای صد و شصت به مدت چهل و پنج دقیقه
و برای فر گازی دمای صد و هشتاد
بعد از خنک شدن کیک آن را برش زده و شربت خنک را روی کیک ریخته، و سپس داخل یخچال گذاشته و بعد از سه ساعت میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
گوشت چرخ شده (ترکیب گوسفند و گوساله) ۴۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد درشت رنده درشت شود (کمی از آب پیاز رو بگیرید نیاز نیست کاملا آب پیاز گرفته بشه)
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
گوجه۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوشت و پیاز و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید. نیاز نیست خیلی ورز بدید همین ک ترکیب بشن کافیه
گوشت رو کف تابه پهن کنید. در تابه رو میزاریم تا زمانی ک آب بندازه. ❌ ب هیچ عنوان ب گوشت در حال سرخ شدن آب اضافه نکنید گوشتتون سفت میشه.
در این فاصله ابتدا گوجه ها رو سرخ کرده و خارج میکنیم بعد یک قاشق رب رو توی همون روغن تفت میدیم تا رنگش باز بشه. حدودا دو تا سه قاشق آب هم اضافه میکنیم تا روون بشه. گوجه رو کباب اضافه کرده و سس رو نیز اضافه میکنیم. فلفل دلمه رو خلال درشت میبریم و روی گوشت اضافه میکنیم. سس رو خوب با آبی ک گوشت انداخته ترکیب میکنیم و گوشت رو ب طور منظم میبریم تا سس ب خورد گوشت بره. حدودا پانزده دقیقه زمان میدیم تا جا بیفته و طعم ها با هم ترکیب بشن..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_بلغور 🍘 😋
▫️۱ کیلوگرم گوشت چرخکرده با چربی متوسط
▫️۱/۵ لیوان بلغور گندم دانه ریز
▫️۲ عدد پیاز
▫️۱-۲ حبه سیر
▫️۱ ق م رب فلفل
▫️۱ عدد تخم مرغ
▫️نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، پودر ▫️ریحان
🔸در یک ظرف مناسب بلغور را ریخته و با یک استکان آب گرم ، خیس کنید ، ۵ دقیقه بعد پیاز و سیر را رنده کنید و به بلغور اضافه کنید، بقیه ی مواد را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید. هر از چندگاهی دستتان را به آب بزنید و دوباره ورز دهید. سپس به بزرگی گردو از مواد جدا کنید و با دستتان شکل کتلت به آن بدهید. سپس به انتخاب خودتان میتوانید در تابه یا روی منقل یا در فر بپزید. ( اگر خواستید در فر بپزید روی کتلت ها را کمی چرب روغن بمالید)
🥦.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک
موز ۴ عدد
روغن ۱/۴ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
شکر نصف لیوان
آرد ۱ و ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
جوش شیرین ۱ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
دارچین ۱ ق چ
پنیر خامه ای ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر ۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
.
موز را با چنگال له میکنیم و شکر و تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم
آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک و دارچین اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در قالب کمربندی می ریزیم
۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه میگذاریم
به پنیر خامه ای وانیل و شکر را اضافه و میکنیم و ژلاتین را در شیر داغ می ریزیم و هم میزنیم تا حل شود و به بقیه مواد اضافه میکنیم و روی کیک داغ می ریزیم و ۴ ساعت در یخچال میگذاریم
پودر ژله را با ۱ لیوان آب روی حرارت کم میگذاریم تا پودر ژله حل شود . سرد که شد روی کیک می ریزیم و ۱ ساعت دیگر در یخچال میگذاریم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت مرغ
این ناگت فوق العاده خوشمزه اس👌
با این دستور ۳۰ دونه ناگت داریم
سینه مرغ نیم کیلو
پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
سیر ۴ الی ۵ حبه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
فلفل ب مقدار کافی
پودر سوخاری ۱ بسته (کاملا پودر باشه)
پیاز رو رنده درشت میکنیم و آب و اون رو جدا میکنیم (نیاز نیست خیلی آب پیاز رو جدا کنید)
مرغ پیاز و سیر و نمک و فلفل و سس خردل و پنیر پیتزا رو توی غذاساز میریزیم و میزاریم کاملا له بشن.
روی ی سطح صاف پودر سوخاری ریخته
و مرغ رو روی پودر سوخاری پهن میکنیم و قالب میزنیم. روغن رو گرممیکنیم و دونه دونه ناگت ها رو سرخ میکنیم.
میتونید اگر ب تعداد زیاد ناگت ها درست کردید فریز کنید
#ناگت_مرغ.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ساندویچ عربی بدون گوشت و مرغه و حالت کرانچی بودنش خیلی جذابه
عرب ساندویچ
نان پیتا
بادمجان
خیار
گوجه
نخیارشور
پنیر خامه ای
روغن زیتون
ادویه زعتر=شامل
(کنجد بو داده شده ۶۰ گرم/آویشن ۵۰ گرم/تخم گشنیز ۱۰ گرم/سماق ۵۰ گرم/زیره یک ق غ/نمک یک ق غ/روغن زیتون ۲-۳ ق غ
#ساندویچ_عربی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر موزی😍😋
به ۲ بسته ژله موز
۲ لیوان آبجوش اضافه کنید
بذارید روی بخار کتری تا ذرات ژله حل بشه
نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنید
قالب رو چرب کنید
۱-۲ ملاقه از ژله داخل قالب بریزید
بذارید داخل یخچال تا ببنده
۲ عدد موز سیاه رو پوست بگیرید
داخل غذاساز بریزید
۱ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید موزها رو به بقیه ژله سرد شده اضافه و مخلوط کنیدنصف بسته بیسکویت پتی بور رو کمی خرد کنید مواد رو روی بیسکویت ها بریزید و مخلوط کنید روی لایه اول بریزید ۳-۴ ساعت بذارید داخل یخچال وقتی دسر گرفت، قالب رو چند ثانیه داخل آب داغ بذارید و برگردونید
#دسر_موزی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_لپه
شامی لپه از اون خوشمزه های روزگاره 😋
حتما سیوش کن که امتحانش کنی
بفرست واسه اون دوستت ک عاشق شامیه😍
شامی لپه
لپه ۱پیمانه
گوشت ۲۰۰گرم
سیب زمینی ۱عدد
پیاز ۱عدد
تخم مرغ ۱عدد
ادویه.نمک فلفل زردچوبه پودر سیر آویشن پاپریکا هرکدام نصف ق چ خ
لپه رو باسیب زمینی بزارین بپزه بعداز پخت داخل غذاساز بریزید وبه همراه یه دونه پیاز گوشت چرخ کرده تخم مرغ وادویه ها خوب میکسش کنید داخل دستتون بهش شکل بدین وسطش رو سوراخ کنید وداخل روغن سرخشون کنید.
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شربتی😍😋
مواد لازم کیک شربتی
تخم مرغ🥚 هفت عدد
ارد سفید قنادی 🥡سه و نیم پیمانه
شکر 🍚یک و یک سوم پیمانه
شیر 🥛یک و نیم پیمانه
روغن 🥃یک و نیم پیمانه
عسل🍯 یک ق م
گلاب🌹 دو ق غ
پودر نارگیل 🥥نصف پ
وانیل🌸 اگه شکری باشه یک ق غ اگه وانیل بدون شکر باشه یک ق چ
بکینگ پودر 🥄دو ق م
مواد شربت
شکر 🍚دو پیمانه
اب💧 یک پیمانه
گلاب 🌹نصف پیمانه
پودر هل🌺 یک ق چ
پودر زعفران💛 نصف ق چ
❌❌❌مهم
(هم زدن بیش از حد ارد کیک رو خمیری میکنه)
در اخر وقت اضافه کردن سفیده هست که طی سه مرحله باید انجام بدید
مواد را در قالب سایز بیست و پنج در سی و پنج ریخته با خلال چوبی مواد رو کمی هم بزنید و در فر بگذارید
فر برقی حرارت بالا و پایین و فن فر روشن باشد دمای صد و شصت به مدت چهل و پنج دقیقه
و برای فر گازی دمای صد و هشتاد
بعد از خنک شدن کیک آن را برش زده و شربت خنک را روی کیک ریخته، و سپس داخل یخچال گذاشته و بعد از سه ساعت میل کنید
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
منسف_اردنی (غذای عربی)
مواد لازم :
گوشت گوشفندی بهتره درشت خورد شده باشه و با استخون باشه نیم کیلو
برنج دو تا سه پیمانه
پیاز یک عدد
برگ بو
هل
چوب دارچین
نمک زردچوبه
روغن گی یا روغن زرد
کشک مایع یه بسته ۴۰۰ گرمی
بادام
کمی گشنیز یا جعفری برای تزیین
گوشت رو بشورین با آب سر بذارین بجوشه و بعد کفی که روش جمع شد رو جدا رو کنین ، پیاز هل ، دارچین ، زردچوبه رو اضافه کنین و بذارین یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزه
بعد گوشت رو از آب گوشت جدا کنین و کنار بذارین ، کشک رو با آب گوشت کم کم مخلوط کنین تا هم دما بشن ، بذارین رو حرارت و مدام هم بزنین یه مقدارم روغن گی یا کره اضافه کنین تا به جوش بیفته ، اگه هم نزنین کشک میبره، بعد گوشت رو اضافه کنین و بذارین باز یه نیم ساعت دیگه باهم بپزن مزه ها به خورد هم بره و سس کشک غلیظ بشه
تو خود اردن عموما کشک خشک رو میسابن و به روش سنتی درست میکنن
ادویه ها و پیاز رو هم جدا کنین و دور بریزین
من اصلا به گوشت نمک نزدم چون این کشک نمکش زیاد بود ، شما بچشین لازم داشت نمک بزنین
برای برنج
تو قابلمه کمی روغن بریزین زردچوبه و نمک رو کمی تفت بدین ، برنج شسته شده رو کمی تفت بدین و به جای آب باقی مونده آب گوشت رو بریزین و بذارین بجوشه ، بهتره کمی برنجتون شفته شه ولی اگه برنج شفته دوست ندارین که مثل همیشه درست کنین
بعد هم دم بذارین.
بادوم رو تفت بدین تا رنگش تغییر کنه.
#منسف_اردنی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛