eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
از اون حلواهای مجلسی و سنتی 😍 برای انواع مراسم ها و پذیرایی در مهمانی ها بی نظیره و کلی هم طرفدار داره ☺️😋😍 رستگار نمی شود مردمى که خشنودى مخلوق را در مقابل غضب خالق خریدند. امام حسین (ع) برای این مدل حلوا ، از هر نوع حلوایی مثل حلوای ساده (آرد گندم ) ، حلوای شیر ، حلوای هویج ، سه آرد و ... می تونید استفاده کنید . (حلواتون رو زیادی سفت نکنید ) من حلوای آرد نخودچی درست کردم . آرد نخودچی یک لیوان (۱۵۰ گرم) آرد گندم نانوایی یا آرد سفید شیرینی پزی یک لیوان (۱۵۰ گرم) شکر ۲ لیوان (۴۰۰ گرم) آب ۲ لیوان کره ۵۰ الی ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ تا ۴ ق غ روغن مایع ۴تا ۵ ق غ گلاب ۱/۴ لیوان پودر هل ۱ ق چ زعفران به میزان لازم برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم شکر که حل شد زعفران و گلاب و پودر هل رو ریختم و از حرارت برداشتم . 👈در این مدل حلواها میزان روغن تقریبیه . من چشمی می ریزم اندازه ها دقیق نیست . باید خودتون توجه کنید . بعد توی حلوا مجموع کره و روغن جامد و مایع استفاده بشه عالی تره . از یه نوع کره یا روغن استفاده نشه . کره باعث لطافت و نرمی حلوا میشه وروغن مایع باعث براق شدن . ابتدا آرد نانوایی رو الک کردم . من آرد سنگک استفاده کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه روی حرارت تفت دادم . بعد آرد نخودچی رو بهش اضافه کردم ، تفت دادم. بعد اضافه کردن آرد نخودچی هم ۱۰ دقیقه ای تفت دادم . آرد رو بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . (این الک کردن هم بابت این هست که حلوا یکدست بشه و گوله گوله نشه ) به آرد تفت داده شده روغن و کره رو اضافه کردم و یکی دو دقیقه هم تفت دادم و بعد شربت گرم رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم . مواظب باشید و احتیاط کنین این موقع و وقتی حلوا جمع شد از حرارت برداشتم . روی نون میکادو از حلوا که همون طور گرم هست ریختم و با کمک نایلون شروع به رول کردن ، کردم . در یخچال دو ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . بعد با چاقوی اره ای تیز برش دادم هر بار برش دادنی چاقو رو تمیز کردم . . آخر روشون پودر پسته ریختم . نکات : همون طور که در ابتدا گفتم از حلوای دیگه هم جای حلوای آرد نخودچی می تونید استفاده کنید ، فقط حلواتون رو زیادی سفت نکنید و روغن کم نریزید . حلوا رو گرم روی نون میکادو قرار بدید . قطر حلوا نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک نشه . برای این میزان حلوا من ۳ تا نان میکادو استفاده کردم و حدودا ۶۰ الی ۷۰ تا برش شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای مدرن و بوتیکی از اون حلواهایی هست که مناسب برای پذیرایی در انواع مراسم هاست 😍😍 این حلوای مرمری طعم بسیار لذیذ و عالی داره و از اونجا که شبیه سنگ مرمر شکلش هستش به حلوای مرمری شهرت داره 😍😍 خوش‏خویی، عبادت است و سکوت، زینت . امام حسین (ع) آرد سفید ۱۵۰ گرم (۱ لیوان) آرد نخودچی ۷۵ گرم (نصف لیوان) پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان) کره ۵۰ گرم روغن جامد (نیمه جامد یا حیوانی) ۵۰ الی ۷۰ گرم شکلات سفید ۸۰ گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم پودر هل ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل ۱ ق چ برای این حلوا از آرد سفید (شیرینی پزی) استفاده کنید ، چون که نمی خوایم رنگش مات و کدر دیده بشه و رنگش تیره تر نشه . آرد رو الک کردم و روی حرارت بسیار کم تفت دادم تا بوی خامی ارد گرفته بشه . زیاد تفت ندید که رنگش تیره و کدر نشه . من روی حرارت خیلی کم حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تفت دادم . بعد بهش ارد نخودچی الک شده اضافه کردم و با آرد نخودچی هم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دادم . حواستون باشه آرد نخودچی روی حرارت زود می سوزه زیاد نمونه و تاکید می کنم حرارت هم در تفت دادن آرد در حلواها کم هستش 😉 آرد تفت داده شده رو الک کردم و داخل تابه ریختم و بهش کره و روغن (من روغن حیوانی ریختم ) اضافه کردم . (می تونید جای روغن از کره استفاده کنید و کلا فقط کره بریزید) . با روغن هم کمی تفت دادم و از حرارت برداشتم . همون طور که گرم هست پودر قند الک شده رو ریختم و ترکیب کردم . شکلات ها رو آب کردم و موادم رو بین این دو شکلات تقسیم کردم . (شکلات ها حتما گرم باشن تا حلوا براق بشه ) و با شکلات ترکیب کردم . به اونی که شکلات تلخ اضافه کردم پودر هل و به اون شکلات سفید پودر زنجبیل ریختم . اگر دیدید که موادتون سفته می تونید کمی شکلات آب کنید و اضافه کنید . توی یک ظرف شکلات ها رو طوری ریختم که قاطی نشن و با یه سیخ چوبی یک کم ترکیب کردم حالت ابروبادی بگیره . با یه قاشق به آهستگی طوری از مواد برداشتم که رنگ ها ترکیب نشن و مشخص باشه و در قالب ریز سیلیکونی ریختم . قالب رو چند بار روی زمین کوبیدم که حباب هاش گرفته بشه . در یخچال ۲ ساعت (یا در فریزر نیم ساعت) قرار دادم . قالب چرب کردن نمی خواد چون حلوا به قدر کافی روغن داره و به راحتی از قالب سیلیکونی خارج میشه و بعد از قالب بیرون آوردم و روش کمی پودر پسته ریختم . 👈بسته به سایز قالبتون تعداد متغیره ، برای من ۲۲ عدد شد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این بار مرغ رو به این شکل درست کن 😍🤗 یه خوراک فول خوشمزه ، متنوع و لذیذ ، که می تونید در کنارش از پوره سیب زمینی ، پاستا ، برنج و ... هم استفاده کنید ‌☺️😋 اول و سرآغاز عقل، دوستى كردن است. امام علی (ع) برای ۴ عدد گوشت مرغ ۳۵۰ گرم روغن زیتون ۲ تا ۳ ق غ نمک ، فلفل ، پاپریکا ، زنجبیل ، آویشن به میزان لازم سیر ۱ حبه (یا پودر سیر) پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ آرد ۱ ق غ شیر ۱ لیوان پنیر پیتزا به میزان لازم گوشت مرغ ( من از سینه مرغ استفاده کردم ، نصف سینه مرغ رو به ۴ قسمت برش نازک دادم ) رو به صورت نازک برش دادم . من نصف سینه مرغ رو به ۴ برش تقسیم کردم . برای مزه دار کردن ، نمک ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، زنجبیل ، روغن زیتون ، سیر له شده یا پودر سیر استفاده کردم و گوشت مرغ رو به این مواد آغشته کردم و روش رو پوشوندم ، یکی دو ساعت یخچال بمونه . بعد در تابه کمی روغن ریختم و روی حرارت ملایم دو طرفش رو سرخ کردم و کنار گذاشتم . توی همون تابه پیاز خلالی شده رو تفت دادم ، فلفل دلمه ای نگینی شده و قارچ ورقه ای شده هم اضافه کردم و تفت دادم . گوجه فرنگی رنده شده و پوره شده رو هم ریختم . نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و رب گوجه هم اضافه کردم ، آرد اضافه کردم و تفت دادم . شیر گرم رو هم ریختم و مرتب هم زدم تا به غلظت برسه و بعد از حرارت برداشتم . توی ظرفی که قابلیت حرارت دیدن داشته باشه ، مرغ ها رو چیدم و روش از این سس سبزیجات ریختم و روش پنیر پیتزا قرار دادم . در فر ۱۷۰ درجه ،حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . بدون فر هم می تونید داخل تابه روی حرارت گاز بزارید حرارت کم باشه و در تابه رو بزارید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واتر مواد لازم: دتاکس اول: ترکیب خیار و نعنا🥒🌱 دتاکس دوم: پرتقال و لیمو🍊🍋 دتاکس سوم: سیب،توتفرنگی و دارچین🍎🍓🪵 به همه‌ی این ترکیب‌ها میتونی دانه چیا هم اضافه کنی ی شب تا صبح بزار توی یخچال و بعد از اون مصرفش کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای زردآلو با خمیر پای فوری🤌🏻 درست کردن این خمیر هیچ کاری نداره برای درست کردن این خمیر اصلا نیاز نیست خمیر رو ورز بدید،خمیر نیاز به استراحت نداره خیلی راحت مواد رو با هم مخلوط کنید و مستقیم داخل قالب بریزید😍 آرد : ۲۰۰ گرم زردآلو: ۴،۵ عدد تخم مرغ : ۲ عدد کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۱۶۰ گرم پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری وانیل : ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری پرک بادام: به مقدار لازم خمیر پای شبیه کره نرم شده اس نه خیلی سفته و نه مثل خمیر کیک روون👌🏻 آردو بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. سایز قالب پای قطر ۲۰ سانتیمتر ،هر چقد قطر قالب بیشتر باشه لایه خمیر پای شما نازک تر میشه، هر چقدر قالب بزرگتر باشه پای شما نازک و ترد تر میشه👌🏻 زمان پخت پای زردآلو: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه داخل فر بزارید. برای اینکه مطمئن شدید که پخته یک خلال دندون داخل اون فرو کنید، اگه چیزی به آن نچسبید میتونید از فر بیرون بیارید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از خوشمزه ترین ها با تمام نکات و جزییات 🤌 .سیوش کن گمش نکنی که عاشقش میشی همه مراحل پخت فینگر فود جیب تاجر تو فيلم کامل با توضیح هست ✅جیب تاجر نون تست تازه (حتما تازه که پودر نشه ) تخم مرغ نمک فلفل سیاه پودر سوخاری پفکی .✅سالاد جیب تاجر نصف سینه مرغ پخته با پیاز نمک فلفل خرد شده ۱۵تا قارچ اسلایسی تو روغن تفت داده ذرت۳ق غ خیارشور جعفری ۳ق غ پیازچه ۲تا۳ق غ فلفل دلمه های رنگی ۲ق غ . ادویه نمک فلفل سیاه پاپریکا سس مایونز ۲تا ۳ق غ . ✅نکته حتما تو روغن داغ و‌شناور سرخ بشه یک طرف کامل سرخ شد پف کرد طرف بعدی سرخ بشه . بعد رو دستمال حوله ای حتما روغن اضافی گرفته بشه و سرد شد برش بزنید با مواد پر کنید 🌼👉 🌼👉 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رب گوجه فرنگی😍😋 بیا تا بگم چطوری رب گوجه فرنگی درست کن نه سیاه بشه نه گاز دار بشه نه کپک بزنه با این روشی که بهت میگم تا ۲ سال رب رو بیرون یخچال نگهدارید👌 خوابوندن گوجه های خرد شده داخل پلاستیک بادمجون(از نایلون فروشی ها تهیه کنید) از مهمین ترین قسمتش هست بنا به شدت آفتابی که دارین ۳ الی۵ روز میتونید تو آفتاب به گوجه ها استراحت بدین تو پلاستیک تمیز و بهداشتی میمونه جتما پلاستیک را. تا نصفه پر کنید درشو با ی نخ محکم ببندید نه کپک میزنه نه خراب میشه نکته بعد آب اسیدی که ته نایلون ها جمع شده رو قبل از چنگ زدن حتما خالی کنید و خیلی کم از اب زرد رو نکهدارید بیشتر باشه رب ترش میشه انتهای پخت نمک و فلفل قرمز میزنیم در نهایت وقتی رب اماده بشه نیاز به هواگیری ظرف ها یا ریختن روغن نداره با این روش رب سالمی دارین تا ۲ سال😍 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•روکر موز😋• آسون تر و خوشمزه نر از این دسر نداریم🥳 ~❤️موادلازم: موز یک عدد بیسکوییت پتی بور ۱۲-۱۵ عدد ژله موزی ۱ بسته خامه صبحانه یک بسته ~❤️نکته : قالبتون رو حتما از قبل چرب کنید و مواد رو ۴-۵ ساعت بزارین یخچال تا کامل ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 مواد لازم : کره ۷۰ گرم خامه فرم گرفته بیسکوئیت اورئو ۲ بسته پنیر خامه‌ای بدون نمک ۲۰۰ گرم پودر قند یا شکر دانه ریز ⅔ پیمانه توت فرنگی ۳۰۰-۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۳۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱.۵ ق غ آب سرد ⅔ پیمانه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ. 4 عدد شکر. 1 لیوان روغن مایع. نصف لیوان بکینگ پودر. 2 ق م وانیل. 1 ق م هویچ رنده شده 1لیوان گردو خرد شده. نصف لیوان شیر. 1 لیوان دارچین. 1 ق م آرد. 2/5 لیوان داخل ظرفی تخم مرغارو شکونده و همراه وانیل و شکر بمدت 5 دیقه همزده تا کرم رنگ بشن بعد شیر و روغن مایع را اضافه کرده هم زده آرد را بهمراه بکینگ پودر سه مرتبه الک کرده و مواد طی سه مرحله اضافه میکنیم با لیسک بشکل دورانی مخلوط کرده در اخر هویچ رنده شده ،دارچین و گردو خرد شده را اضافه کرده مخلوط میکنیم قالب مورد نظر را چرب کرده مواپ را داخل قالب ریخته و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185 بمدت 45 دیقه قرار داده بعد از زمان معین از فر در اورده میزاریم خنک بشه از قالب دراورده و سرو میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واتر مواد لازم: دتاکس اول: ترکیب خیار و نعنا🥒🌱 دتاکس دوم: پرتقال و لیمو🍊🍋 دتاکس سوم: سیب،توتفرنگی و دارچین🍎🍓🪵 به همه‌ی این ترکیب‌ها میتونی دانه چیا هم اضافه کنی ی شب تا صبح بزار توی یخچال و بعد از اون مصرفش کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ یک عدد چایی کمرنگ یک لیوان(ازشیر یا ماستم میتونید استفاده کنید من نداشتم چایی ریختم) آرد دو لیوان شکر یک لیوان روغن مایع 1/3لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر نصف ق غ کنجد و میوه به دلخواه پودر کاکائو یک ق غ زعفران دمکرده غلیظ نصف ق غ تخم مرغ رو با وانیل و شکر مخلوط کنید تا یکدست بشه چایی و روغن رو اضافه و هم بزنید در آخر ترکیب آرد و بکینگ پودر رو اضافه و هم بزنید مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت پودر کاکائو و به یک قسمت زعفران دمکرده غلیظ اضافه کنید 2/3 از نونها رو پر کنید روشو کنجد بپاشید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود دوباره یکم زمان بدید در آخر گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا طلایی بشه بقیه مواد رو داخل کپسول بریزید و روشو با هر میوه ای که دوست دارید پر کنید(حتما میوه رو نازک برش بدید و بزارید روی کیک اگه ضخیم باشه ته نشین میشه)بزارید داخل فر با دمای ۱۷۵ به مدت ۴۵ دقیقه در آخر گریل رو روشن کنید. با این مقدار مواد حدود۳۰ عدد کیک داخل نون شد و ۶ عدد کیک میوه ای 🦋 ‌‌‌⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای‌ بیشتر┅──── . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یزدی😍😋 مواد لازم: ۳ تخم مرغ🥚 ۱۸۰ گرم شکر 🍚 ۱۵۰ گرم روغن مایع 🥃 ۱۲۰گرم ماست پرچرب🍶 ۳۰ گرم گلاب 🌹 ۳۰۰ گرم آرد 🥡 ۵ گرم شربت یا عسل 🍯 نوک قاشق غ وانیل 🌸 نصف قاشق غ بیکینگ پودر 🥄 طرزتهیه مراحل اول تخم مرغ و شکر ۲ دقیقه هم بزنید بعدش ماست و گلاب با شربت بار بریزید ۳۰ثانیه هم بزنید و داخل آرد وانیل بکینگ بریزید و اضافه کنید به مواد تون ۲۰ ثانیه هم بزنید در آخر روغن مایع ۱۵ ثانیه هم بزنید مایع کیک آماده هست بریزید داخل قیف و داخل قالب های یزدی قیف بزنید روش کنجد بریزید با درجه ۲۰۰ یا ۲۳۰ به مدت ۱۵ آلی ۱۸ دقیقه داخل فر قرار بدین 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر زعفران🍹🍺😍😋 مواد لازم: آب .....۴لیوان خاکشیر.....نصف لیوان شکر.....نصف لیوان گلاب.....۲قاشق غذاخوری زعفرا....به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم 🍔🥗. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک آلبالو پلو درجه یک و متفاوت، پیشنهاد میکنم امتحان کنید.😍 مواد لازم برنج ۴ پیمانه گوشت ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد متوسط آلبالو ۷۰۰ گرم شکر ۳ قاشق غذاخوری(اگه شیرین دوست دارید ۴ تا بزنید) ادویه گوشت: زدچوبه نصف ق چ نمک + فلفل شما میتونید از برنج زعفرانی برای تزئین استفاده کنید مدت زمان پخت آلبالو و شکر ۱۰ دقیقه هست. بعد از این زمان یکم از شربت آلبالو جدا کنید و بعد از اینکه سس گوشت و آلبالو و برنج رو لایه لایه داخل قابلمه ریختید، شربت رو روی برنج بریزید تا رنگش بهتر بشه. قبل از کشیدن آلبالو پلو میتونید مقداری کره یا روغن داغ روی برنجتون بریزید تاکید میکنم که برنج رو زودتر آبکش کنید (زنده تر) به دلیل اینکه سس گوشت و آلبالو یک مقدار آبکی هست و شما نباید اجازه بدید که برنج شفته بشه میتونید با مرغ، ماهیچه و یا اصلا بدون گوشت هم درست کنید. نوش جان♥. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای زردآلو با خمیر پای فوری🤌🏻 درست کردن این خمیر هیچ کاری نداره برای درست کردن این خمیر اصلا نیاز نیست خمیر رو ورز بدید،خمیر نیاز به استراحت نداره خیلی راحت مواد رو با هم مخلوط کنید و مستقیم داخل قالب بریزید😍 آرد : ۲۰۰ گرم زردآلو: ۴،۵ عدد تخم مرغ : ۲ عدد کره : ۱۵۰ گرم شکر : ۱۶۰ گرم پودر بادام: ۲ قاشق غذاخوری وانیل : ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری پرک بادام: به مقدار لازم خمیر پای شبیه کره نرم شده اس نه خیلی سفته و نه مثل خمیر کیک روون👌🏻 آردو بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. سایز قالب پای قطر ۲۰ سانتیمتر ،هر چقد قطر قالب بیشتر باشه لایه خمیر پای شما نازک تر میشه، هر چقدر قالب بزرگتر باشه پای شما نازک و ترد تر میشه👌🏻 زمان پخت پای زردآلو: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه داخل فر بزارید. برای اینکه مطمئن شدید که پخته یک خلال دندون داخل اون فرو کنید، اگه چیزی به آن نچسبید میتونید از فر بیرون بیارید.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی پنجره ای نوستالژی😍😋 مواد لازم نشاسته گل(گندم)🌾۵۰گرم(۱/۳ ‌ + نصف ق غ) آرد قنادی🥡 ۱۰۰گرم(۳/۴ ‌‌پ) تخم مرغ🥚۲ عدد وانیل🌸۱/۳ ق چ شیر🥛۲۰۰گرم(۱ پ) ✅اگه دوست داشتید میتونید گلاب هم اضافه کنید و به همون مقدار از شیر کم کنید. آرد برنج هم میتونید استفاده کنید ( مثلا حدود ۳۰ گرم ، و به همون میزان از آرد قنادی کم کنید) ⭕️برای هر شیرینی باید قالب داخل روغن داغ بشه وگرنه مواد به قالب میچسبه. ❌طی کار حتما مواد رو هم بزنید تا نشاسته ته نشین نشه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•خوراک مرغ و سیب زمینی در فر😋😍😋 یکبارم که شده مرغ و اینجوری بپز همه عاشقش میشن😍 ~موادلازم؛ 8 تا 9 عدد ران مرغ بدون استخوان 5-6 سیب زمینی 3 عدد پیاز 4-5 حبه سیر ~برای سس؛ نصف لیوان شیر نصف لیوان چای روغن زیتون رب گوجه و فلفل از هر کدام نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز آسیاب شده، آویشن، فلفل چیلی از هر کدام 1 قاشق چایخوری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه سطح 1 قاشق چایخوری ادویه مرغ در صورت موجود بودن نمک 🌼👉 🌼. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛