فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استیک با سس قارچ فوقالعاده 😍😋
گوشت فیله یا راسته گوساله ۱کیلو
روغن زیتون ۱۵۰گرم
فلفل سیاه یا سفید دون ۳گرم(فلفل نیم کوب کنید)
سس ورچستر ۴۰گرم
سیر ۷حبه
رزماری تازه ۳۰گرم
نمک دریایی یا نمک معمولی ۱۰گرم
شما هم میتونید مثل من نمک در مرحله آخر و موقعه پخت رو گریل اضافه کنید، یا اینکه موقعه مرینت اضافه کنید
نکته:استیک ها بعد مرینت ۴ساعت در یخچال استراحت بدین تا طعم ها خوب به خورد گوشت بره
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خاکشیر زعفران🍹🍺😍😋
مواد لازم:
آب .....۴لیوان
خاکشیر.....نصف لیوان
شکر.....نصف لیوان
گلاب.....۲قاشق غذاخوری
زعفرا....به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا تا سطح روی دانه های خاکشیر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه بماند و بعد خاکشیر را از صافی رد می کنیم .به اصطلاح ریگ شور کنید.چند دفعه این کار انجام بدید تا گل و لای خاکشیر ارج بشه.داخل پارچ می ریزیم و آب خنک را به آن اضافه می کنیم.سپس شکر را کم کم اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود و گلاب را نیز اضافه می کنیم و خوب شربت را با قاشق هم می زنیم و در لیوان می ریزیم و چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤙🏽چیکن استراگانف 😍😋
۱ عدد سینه مرغ
۷۵۰ گرم قارچ 🍄
۲ عدد پیاز 🧅
۲ حبه سیر 🧄
۲ عدد سیب زمینی 🥔
۲ لیوان شیر 🥛
۲۰۰ گرم خامه
۲ قاشق غذاخوری آرد سفید
۵۰ گرم کره 🧈
روغن
آویشن
زردچوبه
پاپریکا
نمک
فلفل سیاه
۱. سینه مرغ، پیاز، سیر، قارچ را یکدست خرد کنید.
۲. تابه را روی حرارت بگذارید و به ترتیب کره و پیاز و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.
۳. مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن و با حرارت بالا تفت دهید.
۴.سپس قارچ را به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچها آب نیاندازند.
۵. سیب زمینی ها را رشته ای خرد کنید و در آب و یخ بگذارید.
۶. در تابه ای دیگر، آرد را در کمی کره تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با آرد مخلوط شود، سپس خامه و وآویشن را نیز به سس اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود.
۷. پس از اینکه سس کمی غلیظ شد، مواد تفت داده شده را به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مواد کامل به سس آغشته شوند.
#چیکن_استراگانف.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ مجلسی🍖
مواد لازم :
پیاز چند عدد
هویج چند عدد
ساق مرغ ۱۰ عدد
زعفرون دم کرده
رب گوجه ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
آبغوره ۲ ق غ
فلفل دلمهای
عصاره مرغ
مواد لازم نثار :
پوست نارنج
خلال بادام
خلال پسته
پودر هل
زرشک
شکر
گلاب
#زرشک_پلو_با_مرغ_مجلسی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای😍😋
به نظر من کباب تابه ای رو قرتی کردن شده کباب لاپلو درسته؟😂
❌ریختم سماق داخل کباب کاملا اختیاریه❌.
چه موادی لازم داریم؟🤔
🌱۳۰۰گرم گوشت گوسفندی
🌱برنج ۴پیمانه
🌱پیاز بزرگ رنده ریز شده وآب گرفته یک عدد
🌱ادویه (نمک ،پولبیبر،سماق ،زردچوبه) به میزان لازم
🌱زعفران به میزان لازم
.
چطوری درستش کنیم؟!🤔
.
1️⃣گوشت چرخ کرده گوسفندی رو با ادویه ها و پیاز حسابی ورز بدین وداخل قابلمه سرخ کنید.
.
2️⃣گوجه ها رو هم سرخ کنید
.
3️⃣کف قابلمه رو روغن وزعفران دم کرده بریزید
.
4️⃣برنج آبکش شده رو ته قابلمه بریزید حسابی فشرده کنید
.
5️⃣کباب و گوجه ها رو روی برنج بذارید و باقی برنج رو روی کباب بریزید ۴۵دقیقه زمان بدین با حرارت کم تا دم بکشه
.
🟣نکات مهم
🔔 اگه گوشت چرب باشه نیاز به اضافه کردن روغن نیست وبا همون روغن سرخ میشه
🔔اضافه کردن سماق و پول بیبر اختیاریه
🔔میتونید برای کف قابلمه یک عدد تخم مرغ رو هم بزنید و یک پیمانه ماست پرچرب ویک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بامقداری روغن مخلوط کنید و یک پیمانه برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید تهقابلمه بریزید تا یک تهچین عالی داشته باشین
#کباب_تابه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ 😍😋
سالاد مرغ جذاب نداریم این سالاد جذاب رو هم برای شام میتونید استفاده کنید
✅نصف سینه ی مرغ پخته و ریش ریش شده
✅نصف یک کاهوی خرد شده
✅یک عدد هویج بزرگ رنده شده
✅چهار تا پنج عدد خیار شور نگینی خرد شده
✅نصف لیوان ذرت پخته شده
برای چاشنی جذاب این سالاد
دو ق غ سس مایونز
دو ق غ ماست
یک ق غ شوید که ترجیحا بهتره از شوید تازه استفاده کنید اما اگه در دسترس نبود میتونید از شوید خشک شده هم استفاده کنید اما توصیه میشه اصلا حذفش نکنید که مزه ی سالاد رو عالی میکنه
آب یک لیموی تازه
ادویه ها شامل نصف ق چ پاپریکا،فلفل سیاه،نمک
کاهو ،هویج،خیار شور،ذرت،مرغ ریش ریش رو داخل یک ظرف بربزید،سس رو باهاش مخلوط که مزه ی مواد با هم مخلوط شه،بعد هم این سالاد جذاب رو داخل نون باگت بزارید
#سالاد_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
28.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_دسر_فلوتاتینا_خوشمزه
خامه ۱/۲ پيمانه
شير پرچرب ۱ پيمانه
شیرعسلی ۳/۴ پیمانه
عصاره وانيل ۲ قاشق غذاخوری (وانیل جامد: ۱/۲ قاشق چایخوری)
ژلاتين ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب به روش بن ماری و روی حرارت کتری حل کنید و بزارید از حرارت بیافته و وقتی از حرارت افتاد تمامی مواد فوق را به مدت يک دقيقه در مخلوط کن بريزيد. مايه حاصل را در قالب کيک ريخته و به مدت دو ساعت در يخچال بگذاريد.
مواد ژله:
آب جوش: دو ليوان
پودر ژله توت فرنگی: ۱ بسته
رنگ غذا: برای خوشرنگتر شدن ژله (دلخواه)
اين مواد را با هم ترکيب کرده و در هوای محیط بگذاريد تا از حرارت بیافته و خنک شود.
حالا مايه بسته شده در قالب را سعی کنيد با دست به آرامی از قالب جدا کنيد و با کمک کاردک طبق فیلم، مايع ژله را دور تا دور قالب بريزيد و به مدت دو ساعت در يخچال قرار دهيد. حال دسر فلوتاتینای شما حاضره
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و نسکافه ای اگه میخوای اینو سیو.ش کن که معرکه ست👌🏻🙃
.
#دسر_نسکافه_ای
خامه صبحانه 1 پاکت
پنیر خامه ای 2 ق غ
شیرعسلی یا پودر قند 2 ق غ
پودر ژلاتین(1 ق مرباخوری که با 1/4پیمانه آب سر بنماری میکنیم)
قهوه فوری 1 ق غ(که با 1/4 پیمانه آب گرم مخاوط کردیم)
بیسکویت نسکافه ای یا شوکولاتی خرد شده 1 پیمانه
خامه فرم گرفته قنادي به ميزان لازم جهت تزيين
پودر قهوه فوري به ميزان لازم جهت تزيين
.
.
خامه صبحانه،شيرعسلي،قهوه فوري و پنير خامه اي با هم مخلوط ميكنيم ژلاتين بنماري شده اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بيسكويت خرد شده هم اضافه ميكنيم مواد در ظرف دسر ريخته و روي اون با خامه فرم گرفته قنادي و پودر قهوه تزيين ميكنيم و بمدت 2 ساعت داخل يخچال قرار ميديم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش شما یه #پاستای رستورانی خوشمزه میل میکنید
✅مواد لازم:
پاستا:نصف بسته
خامه:نصف پاکت(۴ق غذاخوری)
قارچ:یک لیوان
سینه مرغ:یک لیوان
جعفری:یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰گرمی یک عدد
روغن مایع:دو قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
پنیر پارمسان: دو قاشق غذاخوری
شیر :یک لیوان
نمک و فلفل سیاه :هر کدام یک ق مرباخوری
❌من توی پیجم کلی آموزشای به صرفه،اقتصادی و بدون فر دارم.حتما فالوم کن😘😘
✅مراحل درست کردن
✔️قارچ رو با حرارت زیاد با کره و روغن تفت بدید
✔️مرغ رو داخل همون تابه با کره و روغن تفت بدید
✔️سیر رو تفت بدین و شیر و خامه رو اضافه کنید، پنیر پارمسان بریزید و وقتی بجوش اومد مرغ و قارچ رو اضافه کنید و در نهایت نمک و فلفل سیاه بریزید
✔️پاستا رو آبکشی کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه 😍😋
یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیهاشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغها رو جدا پختم...
خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیبزمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آبمرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم...
بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختمتوش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگیوهویج و نخود فرنگی تزئین کردم
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش شما یه #پاستای رستورانی خوشمزه میل میکنید
✅مواد لازم:
پاستا:نصف بسته
خامه:نصف پاکت(۴ق غذاخوری)
قارچ:یک لیوان
سینه مرغ:یک لیوان
جعفری:یک قاشق غذاخوری
کره ۵۰گرمی یک عدد
روغن مایع:دو قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه
پنیر پارمسان: دو قاشق غذاخوری
شیر :یک لیوان
نمک و فلفل سیاه :هر کدام یک ق مرباخوری
❌من توی پیجم کلی آموزشای به صرفه،اقتصادی و بدون فر دارم.حتما فالوم کن😘😘
✅مراحل درست کردن
✔️قارچ رو با حرارت زیاد با کره و روغن تفت بدید
✔️مرغ رو داخل همون تابه با کره و روغن تفت بدید
✔️سیر رو تفت بدین و شیر و خامه رو اضافه کنید، پنیر پارمسان بریزید و وقتی بجوش اومد مرغ و قارچ رو اضافه کنید و در نهایت نمک و فلفل سیاه بریزید
✔️پاستا رو آبکشی کنید و به مواد بالا اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیورینگ بادمجان 😍😋
کیا مثل من عاشق بادمجونن؟؟؟🤤
بیورینگ بادمجان یه غذای متفاوت و خیلی خوشمزه و آسون
📍مواد لازم
بادمجون ۴عدد
سیب زمینی ۲عدد
سینه مرغ نصف یک عدد
جعفری ساطوری ۳ق غ خ
گردو خرد شده پنج تا شش عدد
سس مایونز ۲قاشق غ خ
ماست ۲قاشق غ خ
ادویه آویشن و زردچوبه
.
ابتدا بادمجون هارو پوست گرفته و خوب سرخ کنید بعد ساطوری کنید سینت مرغ رو نگینی ریز خرد کرده به همراه ادویه ها با شعله ی ملایم سرخ کنید سپس به بادمجان اضافه کنید گردو و جعفری خرد شده هم به الباقی مواد اضافه کنید برای قسم سس ماست و سس مایونز و نمک رو خوب هم زده به مواد اضافه کنید و هم بزنید و درنهایت با سیب زمینی خلال سرخ شده تزیین کنید خیلی متفاوت و خوشمزس
#بیورینگ_بادمجان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواشک 😍😋
لواشک از خوشمزه ترین تنقلاته بخصوص اگه خونگیش باشه.🤩🤩👌👌
💚من برای طعم بهتر و ملس شدن این لواشک بهش کمی شکر و نمک زدم که اندازه ش کاملا سلیقه ایه و بستگی به ذائقه تون داره.شما هم اگه دوست داشتید یه مقدار بهش اضافه کنید و بعد از چند جوش ، مزه شو بچشید اگه نیاز بود مقدارشو زیادتر کنید.
✅من حدود ۳ ق غ شکر و ۲ ق چ نمک زدم.
✅من هیچ وقت کف سینی یا ظرفم مشما نمیندازم و فقط چربش میکنم و خیلی راحت از ظرف جدا میشه.
✅۳ تا ۴ روزه جلوی نور مستقیم خورشید خشک میشه.اگه نور مستقیم نداشتید لایه نازک تر از موادتون توی ظرف بریزید که زودتر خشک شه و جلوی باد پنکه یا کولر قرار بدین
#لواشک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ😍😋
نیم كيلو سینه مرغ خرد شده (از طول خرد کنید)
از هر کدام 1 ق چ نمک وفلفل سیاه
از هرکدام 1 ق غ سس کچاپ ومایونز
از هر کدام 1 ق چ سس تند(دلخواه ) و سویا سس
همگی را در یک کاسه بریزید ومخلوط کنید واگه فرصت دارید 1 ساعتی استراحت بدید وگرنه همون موقع استفاده کنید.
تابه رو روی حرارت بزارید تا گرم بشه وروغن بریزید یک عدد پیاز خلال ویا خرد شده ویک عدد فلفل دلمه خرد شده، اضافه وتفت بدید
تکه های مرغ مزه دار شده را اضافه وتفت بدین تا مرغ پخته وکمی آب مرغ گرفته شود
وبعد نون ساندویچی رو برش زده، سس مایونز بزنید وکاهو و از مواد آماده شده گذاشته ودر کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده ونوشیدنی دلخواه سرو کنید
#ساندویچ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل_آبادان😍😋
نخود 300 گرم.
پیاز 1 عدد.
یک عدد سیب زمینی متوسط.
سیر3 حبه.
فلفل سیاه1 قاشق چاای خوری.
ادویه مرغ و ماهی جلال آباد.
تخم مرغ1 عدد (درصورت تمایل).
نمک به میزان لازم.
.
حدود 24 ساعت نخود هارو در آب قرار بدید تا کامل نرم باشند و نفخ اونها گرفته بشه ،بهتره که چندین بار در این زمان آب رو عوض کنید یک سیب زمینی رو میزاریم آب پز بشه ، سپس چند حبه سیر و دو عدد پیاز رو خورد میکنیم و به همراه نخوددر دستگاه مخلوط کن همه مواد رو باهم ترکیب میکنیم تا مثل قسمتی که در کلیپ هست بشه سپس مواد رو با دست مخلوط میکنیم و یک عدد تخم مرغ و ادویه جات که شامل نمک فلفل و بقیه ی ادویه ها که ما در این کلیپ از ادویه ی مرغ و ماهی جلالی آبادان استفاده کردیم ، مواد رو کاملا باهم مخلوط میکنیم تا یک دست بشه سپس از قالب های مخصوص فلافل که جهت جلوگیری از چسبیدن مایع اون رو در آب قرار میدیم استفاده میکنیم واون رو سرخ میکنیم تا طلایی بشه ، سپس با موارد دلخواه خودتون میتونید این غذای خوشمزه رومیل کنید.
#فلافل_آبادان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت سبز نعنایی😍😋
شربت برای تمام فصول ومخصوصا نذری های این ایام ومهمونی ها خیلی عاالیههه
نعنا تازه ۲۵۰ گرم
شکر نیم کیلوگرم
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
آب دو لیوان
عرق نعنا یک قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی (دلخواه) یک الی دو قطره
✅ شربت نعناع
نعنا ها را پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود کمی خرد میکنیم . شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به آرامی بجوشد و شکر در آب حل شود سپس نعنا خرد شده و ابلیمو و عرق نعنا و رنگ خوراکی دوسه قطره اضافه میکنیم، بیست دقیقه با حرارت کم قل بزنه سپس شعله را خاموش کرده دم کنی میزاریم تا دوازده ساعت بمونه از صافی رد میکنیم و داخل ظرف شیشه ای نگهداری می کنیم.
اگر بخواهید این شربت را مدت طولانی نگهداری کنید حتما انرا فریز کنید تا با کیفیت خوب باقی بماند. شربت نعنا به صورت فریز شده حدودا تا یک سال سالم باقی می ماند. برای استفاده هم کمی شربن داخل لیوان می ریزیم
#شربت_سبز_نعنایی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه نذری😍😋
مواد لازم برای هر نفر:
۱-گوشت گوسفندی ۶۰ تا ٨۰ گرم
۲-دنبه ٥ گرم
۳-رب گوجه ۱۳ گرم
۴-لپه خام ۳۰ گرم
۵-پیاز خام ۴۰ گرم
۶-سیب زمینی خام ۱۰۰ گرم
۷-برنج خام ۱۳۰ گرم
٨-روغن به میزان لازم
۹-نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین به میزان لازم
۱۰-ادویه قیمه ۰٫۵ گرم
۱۱-زعفران به میزان لازم
۱۲-لیمو عمانی ۲ گرم
۱۳-آب قلم به میزان لازم
ادویه قیمه رو به نسبت های زیر برای ۱۰ نفر مخلوط کنید:
۱-جوز هندی ۱٫۲ ق.چ
۲-گل سرخ ۳ عدد
۳-میخک ۳ عدد
۴-هل ۳ عدد
۵-دانه فلفل سیاه ۱٫۲ ق.چ
۶-پودر دارچین ۱ ق.چ
۷-پودر لیمو عمانی ۱ ق.چ
نکات:
۱- گوشت را زیاد سرخ نکنید چون زمان پختش بیشتر میشه.
۲-برای بهتر پختن لپه به مدت نیم ساعت بخیسونید و حتما لپه تفت داده بشه این کار باعث میشه لپه وا نره و له نشه.
۳-ربی که اضافه میکنید ممکنه باعث تیره شدن رنگ خورشت بشه
#قیمه_نذری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
35.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی🐤
مواد لازم
سینهی مرغ: ۱ عدد
سس خردل: ۲ ق غ خوری
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به مقدار لازم
سفیدهی تخم مرغ: ۲ عدد
ماءالشعیر ساده یا آب گازدار: ۱ لیوان
روغن مایع: ۲ ق غ خوری
آرد گندم: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ ق غ خوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
زعفران: ۲ ق غ خوری
آردگندم به مقدار لازم برای کاور
#جوجه_چینی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو هفت رنگ
مواد لازم
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد
❁🍟🥦🍔
#سوپ_جو_هفت_رنگ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوگرا پلو
مواد لازم:
گوشت 300 گرم
هویج 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
برنج پاکستانی 2 پیمانه
سیر، 1 غوزه
نمک، ½ ق چ
فلفل، ½ ق چ
طرز تهیه؛
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را به آن اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا نیمپز شود. پیازها را ریز کنید و همراه گوشت سرتفت دهید.
هویجها را باریک خلالی کنید، و وقتی گوشت و پیاز خوب تفت خورد و آب آن کشیده شد آنها را اضافه کرده و از این مرحله به بعد اصلا هم نزنید که ترتیب و ترکیب مواد به هم نخورد.
یک غوزه سیر را به صورت کامل وسط ظرف و وسط هویجها قرار دهید و مجددا درب ظرف را ببندید.
برنجها را خوب با آب ولرم بشویید و سپس روی هویجها بریزید و روی آن سهونیم پیمانه آب جوش بریزید.
وقتی آب جوش در ظرف کاملا جوشید، فقط برنج را از کنارههای قابلمه جمع و به وسط قابلمه بکشید و به صورت گنبدی کنید. سپس برنج را دم کنید و وقتی دم کشید آماده سرو است.
نکته: برای زودپز شدن گوشت، پوست روی گوشت را بگیرید که به این کار گرفتن دمار میگویند. دمار لایه نازکی روی گوشت است که برداشتن آن به پخت سریعتر گوشت کمک میکند
#اوگرا_پلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استانبولی با بال مرغ
🔺️مواد لازم
برنج 2 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
گوجه 5 عدد
نمک
فلفل سیاه
پاپریکا
زردچوبه
زعفران دم کرده
بال مرغ
آبلیمو
روغن (ترجیحا حیوانی باشه)
🔺️طرز تهیه
ابتدا روی بالها به وسیله چاقو چندتا شیار ایجاد کنید سپس با نمک،فلفل سیاه ،پاپریکا ،آبلیمو و زعفران مزه دار کنید و چند ساعت کنار بگذارید .
حالا پیاز رو به همراه روغن کمی تفت دهید سبک که شد سیب زمینی های نگینی رو اضافه کرده ،سپس زردچوبه اضافه کرده هم میزنیم تا کمی سرخ بشه حالا گوجه هارو از وسط برش بزنید و با دنده درشت رنده(میتونید نگینی هم خرد کنید)رنده کرده و به مواد اضافه کنید حالا برنجی رو که از قبل چند ساعت به همراه آب و نمک خیس کردیم اضافه کرده و مقداری آب اضافه کرده تا جایی که یک بند انگشت روی برنج آب باشه و در آخر مقداری نمک اضافه کرده هم میزنیم و با حرارت بالا اجازه میدیم تا آب برنج کشیده بشه .
حالا داخل قابلمه دیگهای مقداری روغن ریخته بال های مزه دار شده رو داخل قابلمه میچینیم و برنج رو روی بالها میریزیم یه کمبا پشت قاشق فشرده کرده وقتی به بخار افتاد حرارت رو کم کرده و اجازه میدیم که برنج دم بکشه.
#استانبولی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾🥟 خمیر همهکاره
⚪️ مواد لازم :👇🏻
آب وِلرم : یک دوم پیمانه
شکر : یک قچ
خمیر مایه خشک فوری : دو قچ
تخم مرغ : یک عدد
روغن مایع : یک چهارم پیمانه
نمک : یک چهارم قچ
آرد سه صفر : دو پیمانه ( ۲۵۰ گرم )
.
⚪️ طرز تهیه :👇🏻
آب ولرم ، شکر و خمیر مایه رو مخلوط و اجازه بدید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد. تخم مرغ ، روغن و نمک رو مخلوط و خمیر مایع به عمل اومده رو بهشون اضافه و مجدد مخلوط کنید. آرد را طی چند مرحله و کمکم بهش اضافه کنید و همزمان با دست یا دستگاه خمیر زن ورز بدید ، وقتی خمیر به دست نچسبید یعنی آمادست ، کف یه کاسه مقداری آرد بریزید و خمیر رو داخل کاسه بزارید و روشو با سلفون بپوشونید و یک تا دو ساعت در جای نسبتا تاریک و گرم بزارید تا حجم خمیر دو برابر شود (من داخل فر خاموش میزارم) .
این خمیر رو میتونید برای انواع پیراشکی ، پیتزا ، اشترودل و ... استفاده کنید .
.
#خمیر
#خمیر_همه_کاره
🍕.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری باحال
مواد لازم:
سینه مرغ : ۵ عدد
آرد : ۲ پیمانه
تخم مرغ : ۳ عدد
آرد سوخاری : ۲ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا با چاقو سینه مرغ را به نحوی برش دهید که از هم جدا نشود سپس مرغ را در آرد قرار دهید تا سطح مرغ کاملا با آرد پوشیده شود سپس ۳ عدد تخم مرغ را درون یک ظرف مخلوط کنید و سینه مرغ را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد مرغ را درون آرد سوخاری قرار دهید تا کامل سطح مرغ با آرد سوخاری پوشانده شود و بعد در روغن سرخ کن
#مرغ_سوخاری_باحال
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ رستورانی 😍😋
🍗ران مرغ ۴ عدد
🧅پیاز ۲ تا متوسط
🫑فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
🥕هویج متوسط ۱ عدد
🧄سیر ۳ حبه متوسط
لیمو عمانی بدون پوست ۱ عدد
🌱برگ بو ۲ تا
🍅رب ۱ ق.غ سر پر
آب جوش ۱ استکان
روغن مایع ⅓ پیمانه
ادویه ها :
نمک ۱ ق.م
زرد چوبه ۱ ق.چ
پودر پاپریکا اگه دودی باشه عالیه ۱ ق.م
فلفل سیاه یا سفید ½ ق.چ
فلفل قرمز ⅓ ق.چ
چوب دارچین کوچیک اگه دوست داشتی
به چیدن مرغ دقت کنید کنار هم باشه و روی هم نندازینش موقع پخت یکی دوبار از اب مرغ روی مرغ ها بریزین روغن کم نریزین خیلی مهمه . اخر پخت روغن بالا میاد و میشه جداش کرد پس نگران نباشین
#مرغ_رستورانی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛