فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری نارنگی🍊😋
یک دسر جدید و خوشمزه 🤩
▫️مواد لازمش:
نارنگی به تعداد لازم
پودر ژلاتین یا آگارآگار ۲۰ گرم(۲ونیم الی ۳ قاشق غذاخوری)
خامه ترش یا خامه ۳۵۰ گرم(حدود دو بسته)
شیرعسلی ۱۰۰ گرم(بجاش شکر میتونید استفاده نمایید)
آب یا آب میوه یک لیوان برای حل شدن ژلاتین
▫️طرز تهیه:
خامه و شیر عسلی(یا شکر به مقدار شیرین شدن) رو داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم.سپس وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.(آب لیمو تازه چند قطره لخواه میتونید اضافه نمایید)اکنون پودر ژلاتین رو داخل آب یا آب میوه ریختیم و روی بخار کتری گذاشتیم تا پودر ژلاتین در آن شود. پس از خنک شدن ژلاتین رو به موادمون اضافه نموده و ترکیب میکنیم.(بهتره ابتدای کار ژلاتین رو در آب حل نماییم تا فرصت خنک شدن داشته باشه)اکنون مطابق ویدئو یک سیخ چوبی رو داخل نارنگی ها گذاشته و اونهارو داخل یک بطری(نوشابه یا آب) قرار داده و ترکیب ژله ای رو اطراف نارنگی داخل بطری میریزیم.بهتره ۵یا ۶ ساعت داخل یخچال بزاریم تا خوب ببنده.اکنون بطری رو قیچی زده و دسر مون رو به آرامی برش میزنیم.
#دسر
#دسر_فوری
#دسر_نارنگی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی_گوشت😍😋
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
#پیراشکی_گوشت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کارامل
اگه حوصله به خرج بدید میتونید تو خونه سس بسیار خوشمزه با طعم تافی کره ای درست کنید هر دفعه اومدی اشپزخانه یه انگشت بهش بزنید وبزارید دهنت😉
میتونید مواد رو نصف کنید
شکر یک لیوان
کره پنجاه گرم
خامه صبحانه یک دوم لیوان
آب یک سوم لیوات
شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه آب رو اضافه کنید
شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه
حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه
وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر و کره با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه
کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامه دونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست
بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه
حتما از قابلمه ضخیم و نچسب استفاده کنید
مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد
بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه
#سس_کارامل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسانترین روش مرغسوخاری☺😍😋
با چند قلم مواد مختصر یه مرغسوخاری ترررد و خوشمزه درست کن که خانواده لذتشو ببرن☺👌
🐔1 بسته سینه مرغ
🐣1 عدد تخم مرغ
🐄1 لیوان شیر
🌾1 پیمانه آرد
🧅ادویه جات دلخواه مثل پودر سیر ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن و پودر پیاز و نمک
🥣پودر پانکو یا آرد سوخاری برای پوشش
مرغ ها را بشویید و خشک کنید و به دلخواه خرد کنید.
تخم مرغ و شیر و آرد و ادویه ها را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه می کنیم
اگر وقت داشتید 2 ساعت در یخچال می گذاریم
سپس با پانکو می پوشانیم
و دو طرف را در روغن داغ سرخ می کنیم ،
و داغ سرو می کنیم.
#مرغ_سوخاری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلویی🍗🥘
آموزش کامل پخت مرغ آلویی🤤😍
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ها را رنده می کنیم.مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزی
#مرغ
#مرغ_آلویی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش آلو 🫕
یه آش متفاوت و خاص که رنگ و لعابش آدم رو به هوس میندازه.😍😋
▫️موادلازم:
لوبیا چیتی=== نصف پیمانه
عدس ===۱/۳ پیمانه
نخود=== نصف پیمانه
پیاز=== ۱عدد متوسط
رب گوجه ===۲ ق غ خ
نعنا خشک ===۱ ق م خ
زرد چوبه ===۱ ق م خ
نمک ===به مقدار لازم
آبجوش ===به مقدار لازم
آلو ===۱ پیمانه
طرز تهیه:
داخل قابلمه پیاز داغ درست کنید بهش زردچوبه دو قاشق رب گوجه و نعنای خشک اضافه کنید
حبوباتی که چند ساعت خیس کردیم و کاملا پخته را (همراه کمی اب حبوبات پخته)و آلویی که از قبل خیس کردی اضافه کنید و حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بگذاریم بجوشه
در آخر بهش رشته آشی را اضافه کنید و بعد ۱۰-۱۵ دقیقه که رشته پخت و باز شد آش آمادست
چون رشته نمک داره آخر کار آش رو بچشید و نمک را اضافه کنید
اش ما آمادست
#آش
#آش_آلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک مرمری😍😋
این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره
یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه
بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه
شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه
#توپک_مرمری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلویی🍗🥘
آموزش کامل پخت مرغ آلویی🤤😍
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ها را رنده می کنیم.مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزی
#مرغ
#مرغ_آلویی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آلویی🍗🥘
آموزش کامل پخت مرغ آلویی🤤😍
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ها را رنده می کنیم.مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزی
#مرغ
#مرغ_آلویی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصارهی پودری مرغ😍😋
گوجه ----> یک عدد
هویج ----> ۲ عدد
پیاز ----> ۱ عدد
فلفل دلمهای ----> ۱ عدد
گشنیز ----> ۱ پیمانه
فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد
فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد
زنجبیل ----> ۲ بند انگشت
سیر ----> ۳-۴ حبه
چوب دارچین ----> ۱ عدد
برگ بو ----> ۲ عدد
آب مرغ ----> ۱ لیتر
(یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب)
روغن ----> ۱ پیمانه
آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه
نمک ----> ۱ ق غ خ
فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ
پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ
فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ
زردچوبه ----> ۱ ق غ خ
گراماسالا ----> ۱ ق غ خ
پودر زیره ----> ۱ ق غ خ
.
.#عصاره
#عصاره_پودری_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس کارامل
اگه حوصله به خرج بدید میتونید تو خونه سس بسیار خوشمزه با طعم تافی کره ای درست کنید هر دفعه اومدی اشپزخانه یه انگشت بهش بزنید وبزارید دهنت😉
میتونید مواد رو نصف کنید
شکر یک لیوان
کره پنجاه گرم
خامه صبحانه یک دوم لیوان
آب یک سوم لیوات
شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه آب رو اضافه کنید
شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه
حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه
وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر و کره با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه
کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامه دونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست
بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه
حتما از قابلمه ضخیم و نچسب استفاده کنید
مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد
بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه
#سس_کارامل
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسانترین روش مرغسوخاری☺😍😋
با چند قلم مواد مختصر یه مرغسوخاری ترررد و خوشمزه درست کن که خانواده لذتشو ببرن☺👌
🐔1 بسته سینه مرغ
🐣1 عدد تخم مرغ
🐄1 لیوان شیر
🌾1 پیمانه آرد
🧅ادویه جات دلخواه مثل پودر سیر ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، آویشن و پودر پیاز و نمک
🥣پودر پانکو یا آرد سوخاری برای پوشش
مرغ ها را بشویید و خشک کنید و به دلخواه خرد کنید.
تخم مرغ و شیر و آرد و ادویه ها را در ظرفی ریخته و مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه می کنیم
اگر وقت داشتید 2 ساعت در یخچال می گذاریم
سپس با پانکو می پوشانیم
و دو طرف را در روغن داغ سرخ می کنیم ،
و داغ سرو می کنیم.
#مرغ_سوخاری
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش آلو 🫕
یه آش متفاوت و خاص که رنگ و لعابش آدم رو به هوس میندازه.😍😋
▫️موادلازم:
لوبیا چیتی=== نصف پیمانه
عدس ===۱/۳ پیمانه
نخود=== نصف پیمانه
پیاز=== ۱عدد متوسط
رب گوجه ===۲ ق غ خ
نعنا خشک ===۱ ق م خ
زرد چوبه ===۱ ق م خ
نمک ===به مقدار لازم
آبجوش ===به مقدار لازم
آلو ===۱ پیمانه
طرز تهیه:
داخل قابلمه پیاز داغ درست کنید بهش زردچوبه دو قاشق رب گوجه و نعنای خشک اضافه کنید
حبوباتی که چند ساعت خیس کردیم و کاملا پخته را (همراه کمی اب حبوبات پخته)و آلویی که از قبل خیس کردی اضافه کنید و حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بگذاریم بجوشه
در آخر بهش رشته آشی را اضافه کنید و بعد ۱۰-۱۵ دقیقه که رشته پخت و باز شد آش آمادست
چون رشته نمک داره آخر کار آش رو بچشید و نمک را اضافه کنید
اش ما آمادست
#آش
#آش_آلو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•لازانیا رولی😋•
با این روش لازانیات همیشه نرم میشه و کشه پنیرشم تا سر کوچتون میره🤭
~❤️مواد لازم برای لازانیا رولی:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا به مقدار کافی
ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ
ورق لازانیا ۱ بسته
رب ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
#لازانیا_رولیرا.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج ۱۰ دقیقه ای 🍚
تو ده دقیقه برنج دم کن🙄🙄
🌸🍃مختص وقتایی که مهمون سر زده دارین،یا عجله دارین
این یه روش رستورانی هست که خیلی عالیه..وکاملا برنجتون
مجلسی میشه🥰
🌸🍃زیر شعله باید متوسط باشه..
🌸🍃و آبکش به سطح آب برخورد نکنه
اندازه آبکش باید طوری باشه که داخل قابلمه بمونه
و بشه روش دمکنی گذاشت
#برنج
#برنج_۱۰_دقیقه_ای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصارهی پودری مرغ😍😋
گوجه ----> یک عدد
هویج ----> ۲ عدد
پیاز ----> ۱ عدد
فلفل دلمهای ----> ۱ عدد
گشنیز ----> ۱ پیمانه
فلفل شمشیری قرمز ----> ۱ عدد
فلفل شمشیری سبز ----> ۱ عدد
زنجبیل ----> ۲ بند انگشت
سیر ----> ۳-۴ حبه
چوب دارچین ----> ۱ عدد
برگ بو ----> ۲ عدد
آب مرغ ----> ۱ لیتر
(یا چند تیکه مرغ و ۱ لیتر آب)
روغن ----> ۱ پیمانه
آرد قنادی یا نشاسته ذرت ----> ۱ پیمانه
نمک ----> ۱ ق غ خ
فلفل قرمز / پاپریکا ----> ۱ ق غ خ
پودر تخم گشنیز ----> ۱ ق غ خ
فلفل سیاه ----> ۱ ق غ خ
زردچوبه ----> ۱ ق غ خ
گراماسالا ----> ۱ ق غ خ
پودر زیره ----> ۱ ق غ خ
.
.#عصاره
#عصاره_پودری_مرغ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیراشکی_گوشت😍😋
⠀
مواد لازم خمیر:
دوغ کفیر - 500 میلی لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین 1 ق چ
نمک 1 ق چ
آرد حدود 450-500 گرم ⠀
مواد میانی:
گوشت چرخ کرده 400 گرم
3 عدد پیاز متوسط
نمک، فلفل سیاه
در صورت دلخواه زیره
⠀
دوغ، تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و مواد میانی را درست کنید.
با غذاساز پیازها را پوره کنید، گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و زیره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر را خوب ورز دهید و ۵ دقیقه استراحت دهید.
سپس خمیر را با وردنه باز کنید ، با کاتر دایره برش بزنید در هر برش مقداری از مواد میانی گذاشته و مانند فیلم خمیر را از کنارهها جمع کنید و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید
#پیراشکی_گوشت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب لولی😍😋
برای این کباب از ترکیب ۸۰٪ سردست گوساله و ۲۰٪ قلوه گاه گوسفندی استفاده کنید و ۳بار اون رو چرخ کنید، پیاز رو رنده درشت کنید همراه با آب به گوشت اضافه کنید و خوب ورز بدید،و ۲ ساعت داخل یخچال نگهدارید،مثل من فرم بدید تقریبا ۶ الی ۷ دقیقه داخل تابه نچسب تفت بدید،فقط سریع زیر و رو کنید که فرم لول بودن خراب نشه،و سعی کنید گوشت رو آبدار بردارید👌
،بعد از پخت از کره هم میتونید استفاده کنید، اما بخاطر چربی گوشت من دوست نداشتم گوشت چرب تر بشه😉و اینکه به گوشت چیز اضافه ای هم نزدم ...چون اعتقاد دارم اصل کباب همینه، باید ساده باشه که طعمش خراب نشه...🥣یه چاشنی پیاز،جعفری،با نمک،فلفل سیاه،سماق،و لیمو تازه هم کنارش درست کنید که عالی میشه...😊
🔻اینارو لازم دارید...
1️⃣گوشت چرخکرده
2️⃣پیاز
3️⃣جعفری
4️⃣نمک و فلفل
#کباب_لولی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥗 شیرینی دراژه فندقی
مواد لازم:
۲۵۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۵ قاشق روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ فنجان نشاسته ذرت
نیم قاشق وانیل
۴ لیوان آرد
نیم قاشق بیکینگ پودر
فندق شکلاتی
۸۰ گرم شکلات تلخ
فندق خرد شده
طرز تهیه:
برای درست کردن شیرینی دراژه فندقی همه مواد خمیر به غیر از بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط نمایید و سپس بیکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه نموده و مخلوط کنید و ورز بدهید. بعد از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو جدا نمایید و درونش فندق شکلاتی قرار دهید و خمیر را گرد نمایید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن نمودید با فاصله بچینید و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید. توجه کنید که رنگ شیرینی ها تغییر نکند و سفید بماند، بنابراین کنترل شده بپزید. سپس از فر خارج نموده و اجازه دهید خنک شود سپس با شکلات آب شده و فندق به دلخواه تزیین نمایید.
#شیرینی
#شیرینی_دراژه_فندوقی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج مدل صبحونه ي خيلي آسون و خوشمزه كه ميتونه تغذيه ي مناسبي برا كوچولوهاتون باشه👌🏻🥰
🤍
نون تست و لواش
پنير خامه اي
سبزي ريز خرد شده(تره،ريحان،جعفري)
گردو خرد شده
كنجد براي چشم تخم مرغ
هويج
تخم بلدرچين
ماكاروني مدل آشيانه اي
شوكولات سكه اي بنماري شده
خيار
كره ي بادام زميني
موز
پنير خامه اي و گردو و سبزي خرد شده با هم ميكس ميكنيم روي نون تست ميزنيم و با خيار و پوست خيار و پنير خامه اي تزيينات روي نون تست انجام ميديم.
براي ماكاروني آشيانه اي من از طبخ به روش بلاليت(غذاي جنوبي😉)استفاده كردم كه بعد از جوش اومدن آب ماكاروني ها رو داخلش ميندازيم يه كم نرم كه شد آبكش ميكنيم و مجدد ميذاريم داخل قابلمه روي حرارت متوسط كه دم بياد(حين دم كشيدن بستگي به ميزان ذائقه تون شكر روي ماكاروني ميريزيد كه شيرين باشه
📌براي چشم هااز شوكولاتي كه در قيف ريختيم و بنماري شده استفاده كردم كه در پست قبل روش زدن چشم ها رو توضيح دادم😇
📌براي چشم ها در لقمه هاي نون پنير از پنير خامه اي استفاده شده
📌براي تخم بلدرچين هم از كنجد و هويج استفاده كردم
#صبحانه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سبزیجات
سبزیجات دلخواه را خرد کنید زیاد ریز خرد نکنید که اب می شه مرغ را می شه هم با پوست هم بدون پوست استفاده کرد از هر جای مرغ دوست دارید استفاده کنید
سس
اصل طعم این خوراک به سس است سه تا حبه سیر را رنده ریز کنید به همراه کمی زنجبیل تازه رنده شده ورنده پوست دولیمو واب دولیموی تازه و چهار قاشق سس کچاب و دوقاشق رب گوجه و زردچوبه وپودر زیره وپودر تخم گشنیز ونمک وادویه مرغ که عطاریها دارن ودوقاشق روغن زیتون یا مایع همه را خوب مخلوط کنید وروی سطح مرغ شکافهایی بدید ومقداری از سس را روی مرغ بمالید بعد بقیه سس را کاملا با سبزیجات مخلوط کتید وتوی ظرف نسوز بریزید اصلا احتیاج به اب نداره سبزیجات خودش اب می اندازه اگر دوست دارید میتونید نصف لیوان اب اضافه کنید که ابدار تر باشه و مرغ را روی سطح سبزیجات بچینید ولیمویی را که ابش را گرفته بودین واسه سس اطراف مرغ بذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه بمدت تقریبی 2ساعت شما چک کنید
#مرغ
#مرغ_سبزیجات
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست کباب یا شیش کباب😍😋
سینه مرغ ۱ کیلو
ماست ۱ ونیم پیمانه
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
سیر ۳ الی ۴ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق چایی خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
گوجه
سینه مرغ با مواد مرینیت کنید نیم ساعت تو یخچال بعد در بیارین لیمو تازه رو اضافه کنید دوباره ۱ ساعت تو یخچال ،حالا به سیخ بکشین ،تو مواد مرینیت قارچ بریزین و دوباره به سیخ بکشین ،بعد رو تابه گریل کنید،تو ظرف فویل روغن بریزید یه ذغال داغ بزارید در تابه رو ببندید
#کباب
#ماست_کباب_یا_شیش_کباب
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر جو دوسر🥛
شیر گیاهی فوق العاده خوب شاید حتی بهتر از شیر گاو
برای کسانی که به لاکتوز حساسیت دارن
یا شیر گاو نمیخورن این شیر جو دوسر خیلی خوبه👌
شیر جو دوسر
برای اوتمیل یا نوشیدنی سرد خوبه اما چون حالت نشاسته ای داره نمیشه گرمش کرد
جو دوسر یک پیمانه
آب چهار پیمانه
همه رو باهم مخلوط کنید از صافی رد کنید و داخل ظرف در بسته بریزید تا یک هفته در یخچال میشه نگه داشت
مواد لازم برای کوکی
شیره انگور سه تا چهار قاشق غ خ
موز یک عدد بزرگ
نمک یک پیس
برای کوکی اگه دیدین بافتش شل شد بهش مقداری آرد جو دوسر اضافه کنید
زمان پخت کوکی۱۵دقیقه بادمای۱۵۰در توستر
#شیر
#شیر_جو_دوسر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎈همبرگر سیب زمینی
🔻مواد لازم برای 4 برگر:
500 گرم سیب زمینی (2 سیب زمینی بزرگ)
80 گرم نشاسته سیب زمینی
به مقدار کافی نمک
چاشنی (اختیاری)
30/50 گرم پنیر موزارلا
🔶️طرز تهیه:
سیب زمینیها را بشورید، پوست بگیرید، به قطعات مکعبی برش دهید و آنها را در آب جوش (که قبلاً نمک زده شده) حدود 5 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند.
پس از گذشت زمان لازم، سیب زمینیها را آبکش کنید و پوره کنید.
در این مرحله، کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر خوبی تشکیل شود!
تنها کاری که باقی میماند، شکل دادن به برگرهای خود است؛ اگر میخواهید آنها را خوشمزهتر کنید، مقدارب پنیر به مرکز آن اضافه کنید و با خمیر بیشتری بپوشانید.
می توانید در تابه (حدود 5-7 دقیقه از هر طرف)، یا در فر (با تهویه، 200 درجه به مدت 15 دقیقه) یا در هواپز (190 درجه به مدت 12 دقیقه) بپزید!
نوش جان🤍
.
.#همبرگر
#همبرگر_سیب_زمینی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛