فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری 😍😋
سینه ی مرغ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا
آرد سوخاری
آرد گندم
تخم مرغ
*اگر دوست داشتید پاپریکا، آویشن و پودر سیر هم اضافه کنید.
*به جای بیفتک کوب می تونید از گوشت کوب هم استفاده کنید، فقط زیاد نکوبید که مرغ ها پاره بشن.
*اگر سینه ی مرغتون خیلی بزرگه می تونید به بیشتر از ۲ قسمت تقسیم کنید
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو کارمندی😋🤌
اگه هوس زرشک پلو کردی و فرصت نداری یا حال نداری حتما این مدل زرشک پلو با مرغ امتحان کن از خوردنش سیر نمیشی 😋
برای درست کردنش به این مواد احتیاج داریم
سینه یا فیله مرغ🐔
پیاز ۱عددمتوسط🧅
کره🧈
ادویه ها :نمک،🧂 فلفل ،پودرسیر ،کاری،پولبیبر
زعفرون دم کرده🍷
خلال بادوم و پسته(بدلخواه)
زرشک
مدت زمان پخت این زرشک پلو فوری ۳۰دقیقه اس👌🏻
پیاز تفت میدیم
ومرغای خرد شده اضافه میکنیم
ادویه ها زعفرون و کره اضافه میزاریم تا بپزه
در آخر پخت زرشک و خلال هارو اضافه میکنیم
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یه بمبه انقدر که خوشمزه ست
بهم بگو فست فود یا سنتی ❤️❤️
🔻مواد لازم 👇🏻👇🏻
پاستا فرمی نصف بسته
پیاز یک عدد متوسط
قارچ 200گرم
سینه مرغ 2تکیه
شیر یک لیوان
رب دو قاشق
سس دیپ سالیا یک قاشق
کره 50گرم
ادویه هایی که استفاده کردم
نمک
فلفل پاپریکا
آویشن
پولبیبر
✅ماکارونی رو 20دقیقه بجوشانید پختش از زمان معمول بیشتر
✅این غذا باید بعد از درست شدن سرو بشه
نوش جان❤️
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری 😍😋
سینه ی مرغ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا
آرد سوخاری
آرد گندم
تخم مرغ
*اگر دوست داشتید پاپریکا، آویشن و پودر سیر هم اضافه کنید.
*به جای بیفتک کوب می تونید از گوشت کوب هم استفاده کنید، فقط زیاد نکوبید که مرغ ها پاره بشن.
*اگر سینه ی مرغتون خیلی بزرگه می تونید به بیشتر از ۲ قسمت تقسیم کنید
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو کارمندی😋🤌
اگه هوس زرشک پلو کردی و فرصت نداری یا حال نداری حتما این مدل زرشک پلو با مرغ امتحان کن از خوردنش سیر نمیشی 😋
برای درست کردنش به این مواد احتیاج داریم
سینه یا فیله مرغ🐔
پیاز ۱عددمتوسط🧅
کره🧈
ادویه ها :نمک،🧂 فلفل ،پودرسیر ،کاری،پولبیبر
زعفرون دم کرده🍷
خلال بادوم و پسته(بدلخواه)
زرشک
مدت زمان پخت این زرشک پلو فوری ۳۰دقیقه اس👌🏻
پیاز تفت میدیم
ومرغای خرد شده اضافه میکنیم
ادویه ها زعفرون و کره اضافه میزاریم تا بپزه
در آخر پخت زرشک و خلال هارو اضافه میکنیم
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از گسترده چمران
📣 ⁉️کار در منزل ⁉️ 📣
😍💸#دعوت_به_همکاری آقا و خانم..
کار در منزل با حقوق بالا💡
#درآمد_بالا 💵
#باسرمایهخیلیکم💴
☑️#کاملا_واقعی و 💯در💯تضمینی
https://eitaa.com/joinchat/2020213002Caa98b3f63e
📍بدون نیاز به مدرک تحصیلی 🎓
📍بدون نیاز به سرمایه 💰
📍بدون نیاز به مکان مستقل 🛖
📍بدون تجربه کاری ✏️
📍بدون محدویتسنیاز10سال تا70سال👨👩👧
#اگرمهارت_کافی ندارید آموزش داریم 🛠⚙
💻برای #اطلاعات_بیشتر و ثبت نام👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2020213002Caa98b3f63e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ سوخاری 😍😋
سینه ی مرغ
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا
آرد سوخاری
آرد گندم
تخم مرغ
*اگر دوست داشتید پاپریکا، آویشن و پودر سیر هم اضافه کنید.
*به جای بیفتک کوب می تونید از گوشت کوب هم استفاده کنید، فقط زیاد نکوبید که مرغ ها پاره بشن.
*اگر سینه ی مرغتون خیلی بزرگه می تونید به بیشتر از ۲ قسمت تقسیم کنید
🍕🌭.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
86.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزش_۳مدل_فینگرفود
#تهچین_مرغ
سینه مرغ ۱ عدد، پیاز رنده شده ۱ عدد، نمک،فلفل و زعفران دم شده، زرشک ۱ قغ، تخم مرغ ۱ عدد، ماست ۴ قغ سرپر، روغن مایع ۲ قغ، برنج آبکش شده ۳ کفگیر
#شوید_پلو
تن ماهی یا ماهی ۲ تیکه متوسط، سیر رنده شده ۱ حبه، آرد سوخاری ۱ قغ، نصف لیمو ترش، زعفران دم شده، شوید خشک ۴ قغ، برنج آبکش شده ۲ کفگیر
#آلبالو_پلو
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم، پیاز رنده شده ۱ عدد، آلبالو ۱۵ عدد، شکر ۱ قغ، نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین، برنج آبکش شده ۲ کفگیر، سیر رنده شده نصف حبه
برنج رو بیشتر از ۱ یا ۲ بارنشورید و چنگ نزنید
.به ازای هر پیمانه برنج ۱ قاشق نمک بریزید و بخیسونید ۲ پیمانه برنج رو با ۲ قاشق نمک بین ۱ تا ۵ ساعت بخیسونید و آبشو خالی کنیدو داخل آبجوش با ۱ قاشق نمک بریزید
.در قابلمه رو بزارید تا زودتر جوش بیاد حتما بالاسرش باشید تا سر نره
برنج رو زندهتر آبکش کنید تا وقتی با مواد ترکیب میشه نرم و شفته نشه
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_پنیر_نذری رو اینجوری درست کن 💚🥖
📍برای سفره های #افطاری، #تغذیه_مدرسه بچه ها و صبحانه هم مناسبه
مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم ، آب ۲۵۰ گرم، کره ۵۰ گرم، نمک ۱۰ گرم، ماست ۵۰ گرم ، مخمر ۱۰ گرم، شکر ۲۰گرم
شیرخشک ۲۵ گرم
مواد میانی من از چهار نوع پنیر استفاده کردم پنیر خامه ای و دو مدل پنیر صبحانه و پنیر پیتزا، انتخاب پنیر با خودتونه 🌾
میتونید سبزی و...هم بهش اضافه کنید اما من فقط از گردو استفاده کردم .
۴۰ دقیقه استراحت اولیه
۱۰ دقیقه استراحت میانی
استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه .
دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه .
📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید .
این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره به شدت پیشنهاد میشه از دستش ندید 🌾💚
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_هاتداگ🥖
خاص ترین اسنک
📍برای سفره های افطاری، تغذیه بچه ها، صبحانه و میز فینگرفود هم مناسبه ☺️
مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم
آب ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
ماست ۵۰ گرم
مخمر ۱۰ گرم
شکر ۲۰گرم
شیرخشک ۲۵ گرم
✅خمیرگیری کامل رو میتونید تو پست نون و پنیر نذری ببینید
مواد میانی کاملا سلیقه ای هستش
۴۰ دقیقه استراحت اولیه
۱۰ دقیقه استراحت میانی
استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه .
دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه .
📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید .
📍رومال این نون تخم مرغ کامله
این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره 🌾💚
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با عطر زعفرونو طعم کاکائو✨️
خوبیش اینه که رنگ خوراکی نمیخواد ولی دقیقا هندونه اس🌱
#کیک_هندونه_زرد:
مواد لازم:
تخم مرغ : ۳ عدد، شکر: یک پیمانه، ماست: دو سوم پیمانه، روغن مایع: نصف پیمانه، آرد: دو پیمانه، وانیل: ۱ ق.چ ، بکینگ پودر: ۱ ق.چ
شکلات چیپسیِ اشکی
ترتیب ریختن مایه ی کیک:
اول قهوه ای/بعد سفید/ بعد زرد
تقسیم بندی مایه ی کیک:
۱: مایه ی کیک رو با ترازو وزن میکنیم.
۲: نصفش رو داخل یه کاسه میریزیم.
۳: از اون نصفه ی باقیمونده هم؛ یک سومشو جدا میکنیم و داخل یه کاسه میریزیم.
پس سه تا کاسه مایه ی کیک بدست میاد.
روش همسان سازی غلظت سه تا کاسه:
🔸اونی که وزنش از همه بیشتره:
۳ق.چ آرد+ ۱/۵ ق.چ زعفرون دم کرده
🔸اونی که وزنش متوسطه:
۲ ق.چ پودر کاکائو + نصف ق.چ شیر
🔸اونی که وزنش از همه کمتره:
۱ ق.چ آرد+ ۱ ق.چ شیر
🌡دمای فر: ۱۶۵ درجه
🔥حالت پخت: فقط و فقط المنت پایین روشن باشد.
⏰️زمان: ۵۰ دقیقه
⚠️فویل کشی رویه ی قالب فراموش نشود!
☀️اگه از وانیل خالص پودری استفاده میکنین؛ یک چهارم ق.چ کافیه؛ بیشتر بزنین مایه تلخ میشه..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی😍
مواد کیک شربتی زعفرونی
تخممرغ🥚 ۵ عدد؛ وزن هر تخممرغ با پوسته حدود ۶۳ تا ۶۵ گرم
شکر🍚 ۲۴۵ گرم
پودر وانیل 🌸یکهشتم ق چ
شیر 🥛۱۶۰ گرم
پودر هل یکهشتم ق چ
روغن مایع🥃 ۱۴۷ گرم
گلاب🌹 ۳۶ گرم
زعفران دمکرده غلیظ💛 یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل🥥 ۶۶ گرم
آرد قنادی🥡 ۲۶۵ گرم
بیکینگپودر 🥄۲ونیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب💧 ۲۵۰ گرم
شکر🍚 ۲۰۰ گرم
گلاب🌹 ۳۰ گرم
هل🌺 ۲ عدد
چوب دارچین🪵 یک تکه
زعفران دمکرده 💛یک قاشق غذاخوری
❌فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشه
❌قالب کیک رو در طبقه وسط فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار بدین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل مرغ 😍😋
سینه مرغ یا فیله مرغ
مواد مزه دارکردن شنیسل (سس خردل نمک فلفل سیاه ).
.
تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا و سس خردل
.
ارد ،نمک ،فلفل سیاه،پاپریکاو ادویه کاری
.
پودر سوخاری نمک فلفل سیاه پاپریکا
.
تو روغن داغ با شعله ملایم شنیسل ها رو سرخ کنید
،
و حتی میتونید شنیسل ها رو تو ظرف در بسته فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید
✅شنیسل ها رو مینونید تو فر یا سرخ کن بدون روغن با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه تا۲۵دقیقه هم سرخ کنید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی😋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل مرغ 😍😋
سینه مرغ یا فیله مرغ
مواد مزه دارکردن شنیسل (سس خردل نمک فلفل سیاه ).
.
تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا و سس خردل
.
ارد ،نمک ،فلفل سیاه،پاپریکاو ادویه کاری
.
پودر سوخاری نمک فلفل سیاه پاپریکا
.
تو روغن داغ با شعله ملایم شنیسل ها رو سرخ کنید
،
و حتی میتونید شنیسل ها رو تو ظرف در بسته فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید
✅شنیسل ها رو مینونید تو فر یا سرخ کن بدون روغن با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه تا۲۵دقیقه هم سرخ کنید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی😋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی😋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شربتی😍
مواد کیک شربتی زعفرونی
تخممرغ🥚 ۵ عدد؛ وزن هر تخممرغ با پوسته حدود ۶۳ تا ۶۵ گرم
شکر🍚 ۲۴۵ گرم
پودر وانیل 🌸یکهشتم ق چ
شیر 🥛۱۶۰ گرم
پودر هل یکهشتم ق چ
روغن مایع🥃 ۱۴۷ گرم
گلاب🌹 ۳۶ گرم
زعفران دمکرده غلیظ💛 یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل🥥 ۶۶ گرم
آرد قنادی🥡 ۲۶۵ گرم
بیکینگپودر 🥄۲ونیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب💧 ۲۵۰ گرم
شکر🍚 ۲۰۰ گرم
گلاب🌹 ۳۰ گرم
هل🌺 ۲ عدد
چوب دارچین🪵 یک تکه
زعفران دمکرده 💛یک قاشق غذاخوری
❌فر حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشه
❌قالب کیک رو در طبقه وسط فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد، به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار بدین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی😋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
34.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین مرغ اصیل😍
یکی از اصیلترین غذاهای ایرانی با
عطر و طعمی بینظیر
واسه تهچین من از فیله استفاده میکنم ولی
میتونین هر جای مرغ رو که دوست دارین
ریش ریش کنین
اول زرشک رو ترجیحا توی کره تفت میدم
و بهش شکر و گلاب و خلال بادوم و پسته
اضافه میکنم؛ فیلهها رو مکعبی خرد کردم و
بهش ادویه (زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر
گراماسالا، دارچین، فلفل و نمک ) زدم در ادامه
زعفرون و پودر گل محمدی و عرق هل زدم و
گذاشتم فیلهها بپزه و در انتها ترکیب زرشک رو
بهش اضافه کردم
دو تا تخم مرغ یک پیمونه ماست و زعفران
غلیظ دم شده و روغن زیتون رو حسابی با هم
ترکیب کردم و به ۴ پیمونه برنج رو آبکش شده
اضافه کردم؛ قالبم رو کره مالی کردم و لایه لایه
برنج آبکش شده و فیله اضافه کردم و در نهایت
فویل کشیدم و توی فر °۲۰۰ به مدت ۱:۱۰ دقیقه
گذاشتم تا بپزه؛ به همین راحتی😋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل مرغ 😍😋
سینه مرغ یا فیله مرغ
مواد مزه دارکردن شنیسل (سس خردل نمک فلفل سیاه ).
.
تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا و سس خردل
.
ارد ،نمک ،فلفل سیاه،پاپریکاو ادویه کاری
.
پودر سوخاری نمک فلفل سیاه پاپریکا
.
تو روغن داغ با شعله ملایم شنیسل ها رو سرخ کنید
،
و حتی میتونید شنیسل ها رو تو ظرف در بسته فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید
✅شنیسل ها رو مینونید تو فر یا سرخ کن بدون روغن با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه تا۲۵دقیقه هم سرخ کنید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شنیسل مرغ 😍😋
سینه مرغ یا فیله مرغ
مواد مزه دارکردن شنیسل (سس خردل نمک فلفل سیاه ).
.
تخم مرغ نمک فلفل سیاه پاپریکا و سس خردل
.
ارد ،نمک ،فلفل سیاه،پاپریکاو ادویه کاری
.
پودر سوخاری نمک فلفل سیاه پاپریکا
.
تو روغن داغ با شعله ملایم شنیسل ها رو سرخ کنید
،
و حتی میتونید شنیسل ها رو تو ظرف در بسته فریز کنید هر وقت لازم داشتید سرخ کنید
✅شنیسل ها رو مینونید تو فر یا سرخ کن بدون روغن با دمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه تا۲۵دقیقه هم سرخ کنید
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیر و استیک😍😋
~چیزایی که لازم داریم:
گوشت راسته گوساله نیم کیلو
پیاز ۴ تا بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
سویا سس
سرکه بالزامیک
روغن زیتون
کره
سیر
پنیر
~ادویه ها:
(نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا)
~نکته ها:
گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه
بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه
گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه
پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه
از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید
از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید
حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندویچ سیر و استیک😍😋
~چیزایی که لازم داریم:
گوشت راسته گوساله نیم کیلو
پیاز ۴ تا بزرگ
قارچ ۲۵۰ گرم
سویا سس
سرکه بالزامیک
روغن زیتون
کره
سیر
پنیر
~ادویه ها:
(نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا)
~نکته ها:
گوشت و یک الی دو روز تو سردترین قسمت یخچال قرار بدین تا بیات و نرم شه و موقع خوردن لاستیکی نباشه
بهتره بعد از مزه دار کردن گوشت حدقل ۲ ساعت تا نصف روز تو مواد استراحت کنه
گوشت و با حرارت خیلی بالا نهایتا ۳ ۴ دقیقه تفت بدین که سفت نشه
پیاز و قارچ و با حرارت کم تفت بدین تا پیاز با آب قارچ کاراملی شه
از هرنوع پنیری میتونین استفاده کنین ولی کم نزنید
از نون باگت هم میتونید استفاده کنید ولی بهتره از نون چاباتا (چاپاتا) استفاده کنید
حتما نون رو با سیر و کره تست کنید اصل طعمش به این مرحلس
🍔🥗.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛