فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار مدل #سس
👈 #سس_قارچ:
قارچ ۶۰۰ گرم، کره ۲ قاشق غذاخوری، آبلیمو نصف قاشق چایخوری، روغن زیتون ۱ قاشق چایخوری، خامه صبحانه ۱ پاکت، شیر نصف لیوان فرانسوی دستهدار، پنیر موزارلا ۵۰ گرم نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار دلخواه جعفری ساطوری خرد شده (اختیاری)۵۰ گرم، سیر ۲ حبه
👈 #سس_مام:
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری، کره ۵۰ گرم، شیر ۱ لیوان، خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری، پاپریکا و جوز هندی به اندازه کافی، نمک و فلفل سیاه، به اندازه کافی
👈 #سس_مارین:
گوجه فرنگی 3 عدد، پیاز1 عدد متوسط، روغن زیتون2 قاشق غذاخوری، سیر 3 حبه، رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری، آویشن 1 قاشق مرباخوری، فلفل قرمز ½ قاشق مرباخوری، نمک 1 قاشق مرباخوری، پونه کوهی یا ریحان1 قاشق مرباخوری
👈 #سس_کچاپ:
گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم، پیاز ۱ عدد بزرگ، پودر سیر¼ قاشق چایخوری، سرکه سفید ¼ لیوان، شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری، ادویه کاری ¼ قاشق چایخوری، آب سرد ¼ لیوان، نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری، روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری، نمک ۱ قاشق مرباخوری
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک_هاتداگ🥖
خاص ترین اسنک
📍برای سفره های افطاری، تغذیه بچه ها، صبحانه و میز فینگرفود هم مناسبه ☺️
مواد لازم :
آرد ۵۰۰ گرم
آب ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
ماست ۵۰ گرم
مخمر ۱۰ گرم
شکر ۲۰گرم
شیرخشک ۲۵ گرم
✅خمیرگیری کامل رو میتونید تو پست نون و پنیر نذری ببینید
مواد میانی کاملا سلیقه ای هستش
۴۰ دقیقه استراحت اولیه
۱۰ دقیقه استراحت میانی
استراحت نهایی بستگی به دمای محیط و دمای خمیر داره برای من حدود ۹۰ دقیقه طول کشید دمای محیط من گرم بود . تخمیر رو بشناسید اینکه نوشتم ۹۰ دقیقه برای من طول کشیده به این معنی نیست برای شماهم همینه پس دقت کنید ممکنه برای شما کمتر یا بیشتر بشه .
دمای فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵الی ۲۵ دقیقه .
📍اگر مخمرتون قویه و شناخت ازش دارید چون هوا گرمه میتونید مقدارش رو کمتر بریزید .
📍رومال این نون تخم مرغ کامله
این نون بافت بسیار پنبه ای و نرمی داره 🌾💚
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از تیرامیسو راحت تر و خوشمزه تر این #دسره😍😋
مواد لازم:
لیدی فینگر ۲ بسته، نوتلا یا شکلات صبحانه ۳ ق غ ، شیر نصف لیوان
مواد لازم برای کرم رویی:
شیر ۱/۵ لیوان، شکر ۱/۴ لیوان، وانیل نوک ق چ
نشاسته ذرت ۲ ق غ ، زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکلات سفید ۱۰۰گرم
برای گاناش:
شکلات تلخ ۷۰ گرم،خامه صبحانه ۵۰گرم
طرز تهیه:
لیدی فینگرها رو اندازه ای که از ارتفاع رینگ کوتاه تر باشه برش بزنید، توی شیر بزنید و روی اونا نوتلا یا شکلات صبحانه بزنید ،روی هم بذارید و توی رینگی که داخلش طلق گذاشتید بچینید …
برای کرم رویی:
همه مواد رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت کم مدام هم بزنید تا مواد غلیظ بشه و در آخر شکلات رو بهش اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید، وقتی سرد شد روی لیدی فینگرها بریزید و سلفون بکشید و بذارید ۳-۴ ساعت توی یخچال بمونه، رینگ و طلق رو جدا کنید با کاردک یا پالت دور کار رو صاف کنید گاناش رو روی لایه کرمی بریزید و با ترافل تزیین کنید ،برای مواقعی که عجله دارید خیلی مناسبه👌
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش با هر میوه ای که دوست داری خودت تو خونه #کمپوت درست کن بزار تو کابینت قول میدم هبچیش نشه
❌من برای شیشه های ششصد گرمی چهار قاشق شکر ریختم
❌برای شیشه های چهارصد گرمی دو قاشق
❌بستگی داره میوه ای که انتخاب میکنی چقدر شیرین یا ملس باشه
❌حتما رو میوه ها آب جوش بریز
❌وقتی در شیشه رو بستی ،شیشه رو سر و ته کن که خیالت راحت
باشه درب شیشه رو خوب بستی که آب میوه ازش بیرون نریزه
❌گیلاس یک ساعت جوش بخوره
❌زردآلو یا هلو یا گلابی فرق نداره اگه سفت بودن یک ساعت جوش بخورن،اگه نرم بودن نیم ساعت
❌آب تا نصف شیشه رو باز بگیره اگه شیشه ها از ششصد گرم بیشتر بود آب کمی بیشتر بریز
❌بعد این زمان که گفتم زیر شعله رو خاموش کن ولی شیشه ها رو از تو قابلمه در نیار بزار بمونه تا آب داخل قابلمه ولرم بشه بعد شیشه های کمپوت و در بیار و برعکس کن بزار شیشه ها بیست و چهار ساعت به همون حالت بمونن ،بعد بیست و چهار ساعت میتونی شیشه ها رو برگردونی و با خیال راحت بزاری تو کابینت هر وقت هوس کمپوت کردی در بیار بزارتو یخچال خنک که شد بخور و از طعمش لذت ببر
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من شخصا برای مهمونی سوپ سفید میپسندم هم سبک باشه هم خوشمزه👌🏻 شما کدومو میپسندی؟😊😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی درشت ۲عدد
هویج درشت ۱عدد
پیاز درشت ۱عدد
فلفل دلمه ای متوسط ۱عدد
جوپرک ۵۰۰ گرم
یا جو پوست کنده
قارچ ۵۰۰ گرم
شیر ۱لیتر
✅خامه هم با مقداری از سوپ مخلوط و بعد به سوپ اضافه کنید
✅میتونید از استاک مرغ هم استفاده کنیدکاملا سلیقه ای
ادویه ها:
قرص عصاره مرغ ۲عدد
فلفل سفید یک 🥄 مرباخوری
جوز هندی یک 🥄مرباخوری
پودر آویشن یک 🥄مرباخوری
جعفری ساتوری شده ۳🥄غذاخوری
✅مقدار جوز هندی و اویشن خیلی کم بزنید مقدار ادویه ها رو با توجه به سلیقه خودتون کم و زیاد کنین
✅حتما حتما وقتی حرارت رو خاموش کردید جعفری اضافه کنین
✅فلفل سیاه نزنید سوپ رو تیره میکنه فقط سفید استفاده کنید
✅اگر ادویه اورگانو داشتید حتما اضافه کنید
🍔🥗
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عشقااااا😍😍قول میدم این حلوا رو بخورید دیگه با هیچ روشی درستش نمیکنید😋😋😋کیا حلوا دوست دارن✌
مواد لازم برای شهد:
شکر ۲ لیوان
آب ۲/۵ لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران یک ق چ
هل یک ق چ
مواد لازم برای حلوا:
آرد گندم ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
روغن ۱/۵ لیوان
کره ۲۰گرم(یک پنجم یه کره صد گرمی)
نکته❌اگر اندازه ها رو رعایت کنید و نکات گفته شده در فیلم رورعایت کنید یک حلوای خوق العاده خوشمزه و خوش بافت خواهید داشت❌
نکته دوم❌برای تزئین یه کم شهد بیشتری به حلوا بزنید که راحت از ماسوره خارج بشه(اموزش تزئینش رو تو استوری میذارم و بعدم هایلایت میشه تو نذری ها) ❌
🌼👉
🌼👉 .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیله_استریپس😍😋
فیله مرغ ۱ کیلو
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا، فلفل سیاه و پودر سیر
آرد گندم ۲/۵ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
چطوری درستش کنیم؟!🤔
فیله مرغ با ۱ ق چ نمک و نصف ق چ فلفل قرمز و ۱/۵ ق چ پاپریکا و ۱ ق چ فلفل سیاه مزه دار کن و ۱ الی ۲ ساعت بذار کنار
۱ لیوان آرد و ۱ عدد تخم مرغ و ۱ ق چ نمک و ۱ ق چ فلفل سیاه و ۱ ق چ پودرسیر و نصف لیوان آب خوب قاطیشون کن، اگه لازم بود دوباره آب اضافه کن و هم بزن تا یه مایع غلیظ به دست بیاد (نه خیلی غلیظ نه خیلی شل)
تو ۱/۵ لیوان آرد ۱ ق م پاپریکا اضافه کن و قاطی کن مرغ هارو بزن تو مواد و اضافه مواد و بگیر بعد بزن تو آرد و روغن داغ کن و بذار سرخ شه حدود ۱۰-۱۲ دقیقه با شعله ملایم بعد بذارشون رو یه صفحه تا روغناش بره
🌼👉
🌼👉
..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_زرد_الو_کرمدار😍
واسه درست کردنش چیا لازمه؟
.
۳ تا تخم مرغ
۳/۴ پیمانه شکر
۳/۴ پیمانه ماست
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱ قاشق چای خوری وانیل
۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ پیمانه و ۳/۴ آرد قنادی
زردآلو به مقدار لازم
برای کرم:
۱ پیمانه شیر
۱/۴ پیمانه شکر
نصف قاشق چای خوری وانیل
دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
یدونه زرده تخم مرغ
از قالب سایز ۲۲ استفاده کنین.
غلظت کِرِم نباید کم باشه چون موقع پختن میره زیرکیک.
فر رو از قبل گرم کنین و با دمای ۱۶۵ المنت بالا و پایین به مدت ۱ ساعت بزارین بپزه.
بعد از یک ساعت با یه خلال چوبی چک کنین ببینین کامل پخته یا نه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_شکلاتی😋👇
تخم مرغ ۴ عدد(زرده سفیده جدا)، شکر ۱۸۵ گرم، آرد ۱۲۰ گرم، پودر کاکائو ۵۰ گرم، آب داغ ۵۰ گرم، بکینگ پودر نصف ق چ، وانیل یا اسانس
۵۰ گرم شکلات +۵۰گرم خامه صبحانه برای گاناش
✅ فر رو از قبل گرم کنید با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۸تا ۱۰ دقیقه.
✅ بیشتر از ۱۰ دقیقه بمونه خشک میشه و ترک میخوره.
✅سفیده تخم مرغ بیشت از حد زده بشه ترک میخوره.
✅شکر دانه درشت باشه سطح رولت چسبنده میشه پس حتما دانه ریز استفاده کنید
❣ وقتی آب داغ رو به زرده اضافه کردین باید سریع هم بزنید وگرنه زرده پخته میشه و بوی بد میگیره.
❣ فیلینگ موز بسیار خوشمزه اس میکنه ،میتونید موز رو خرد هم بکنید..
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_کتلت
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم، سیب زمینی ۱ عدد متوسط، پیاز ۱ عدد متوسط، هویج نصف یک هویج کوچک، نمک،فلفل،زردچوبه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، سیر ۱ حبه، آرد سوخاری۳ ق غ، تخم مرغ کوچک ۱ عدد، ماست، خیار حلقه ای خرد شده(رنده نکنید)
نعنا خشک، لیموترش تازه، نان باگت، گوجه، ریحان تازه
🦋.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #اسموتی های چند لایه خوراک پذیرایی از مهمونه از طعم بهشتاشون نگم بهتون که محشره
مواد لازم :
#مدل_اول:
اسموتی آلبالو+تخم شربتی+اسموتی ملون
#مدل_دوم :
اسموتی موز+سس شکلاتی+موز+تخم شربتی
#مدل_سوم :
اسموتی ملون+توت+اسموتی توت
#مدل_چهارم:
اسموتی طالبی+نعنا+لیمو ترش+اسموتی هندوانه
#مدل_پنجم :
اسموتی ملون+تخم شربتی آبی+اسموتی طالبی
#مدل_ششم:
اسموتی توت+بستنی وانیلی+تخم شربتی+اسموتی آلبالو +توت.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهم ترین راز خوشمزه گی #لازانیا سس بشامل و بس🤌🏻
❌تو پخت لازانیا اگر برگه های لازانیا پیش پخت بود که همون صورت لایه لایه چیده و مواد میاد روش و میره تو فر
❌اگر پیش پخت نبود بعد از آبکش شدن برگه ها رو دوباره داخل آب قرار بدید و مابقی کارتون رو انجام بدید
❌پوره گوجه فرنگی مواد میانی بازانیا رو رقیق تر میکنه تا لازانیا نرم تر و لذیذ تر بشه
❌کف ظرفتون رو اول یک لایه سس بشامل بریزید تا لایه های کف هم نرم باشه و نسوزه
ورق لازانیا ۵۰۰ گرمی، گوشت چرخ کرده ۴۰۰گرم، قارچ نیم کیلو، فلفل دلمه ای ۲ عدد رنگی، پیاز ۲تا ۳عدد بزرگ، رب گوجه ۳ق غ، پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم، آب لیمو ترش ۱ ق غ، آویشن ۱ ق غ، نمک و فلفل سیاه، 1لیوان و نیم پوره گوجه فرنگی
#سس_بشامل 👈آرد سفید ۴ق غ، کره ۱۰۰گرم، شیر ۲/۵ لیوان
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ساقه_طلایی که خیلی خوشمزس😋
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( من ۱۰۰ گرم ریختم)
شکر یک سوم لیوان
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر خالی
پودر نسکافه ۱ بسته
ساقه طلایی ۱ بسته
نسکافه فوری ۱ ق مربا خوری (به دلخواه)
وانیل نوک قاشق چای خوری
همه مواد به غیر از بیسکوییت و بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت وقتی کاملا مخلوط شدن از رو حرارت بردارید و ساقه طلایی و بریزید داخل مواد ، حالا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن و یا خرد کن مواد و کاملا میکس کنید و بریزید تو قالب چرب شده و ۳-۴ ساعت بذارید یخچال تا ببنده بعد از اینکه از قالب در اوردین با هرچی که دوست دارید تزیین کنید من با گاناش شکلاتی و پودر پسته تزیین کردم
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سبزه_شامی_گیلان
اگه شامی کباب دوس داری پس این شامی متفاوت و خوش عطر رو هم قطعا دوست خواهی داشت🥰
موادی که نیاز داره:👇برای ۴ نفر
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
سبزی معطر شمالی ۲۵۰گرم
(اگه سبزی شمالی نداشتین میتونید جعفری و گشنیز استفاده کنید..ولی گشنیزش بیشتر باشه)
پیاز رنده شده یک عدد
تخم مرغ یک عدد
رب گوجه یک قاشق
آب انار یا رب انار
سیر درصورت تمایل دو حبه
گوجه (درصورت تمایل)
ادویه دلخواهتون(من زردچوبه و فلفل سیاه زدم)
گوشت و سبزی و پیاز رنده شده و نمک و ادویه ها و تخم مرغ رو خوب مخلوط کردم و ورز دادم
توی تابه دو طرف شامی هارو با شعله ملایم سرخ کردم.. میتونید در همین مرحله نوش جونش کنید..یا مثل بعضی شهرهای گیلان براش یه سس آماده کنید که اسمشو خمسه سبزه شامی اسمشه🥰..با رب گوجه و آب انار یا اگه مثل من آب انار نداشتین بهش رب انار اضافه کنید...و گوجه نصف شده...
میتونید با نون یا چلو نوش جان کنید🥰
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حذف قند و شکر مصنوعی ‼️🚫🍪🍰🍬🍭❌
اگه توام جز افرادی هستی که کلا سالم خوری داری حتما این شکر خرمارو امتحان کن 👌🏻😋
هم مقویه هم شیرینی ملایمی داره و خوشمزه است هم برای بدن ضرر نداره 😌
برای درست کردنش احتیاج داریم به :👩🏻🍳
۵۰۰ گرم خرمای خشک 🫘
۳/۴ ق غ جو دوسر پرک 🥄
چیزی که مهمه خشک کردن خرماست که به دوسه روش میتونید خشک کنید :
۱ ) توی فر با دمای ۶۰ درجه حدود ۵ ساعت خشک شد
۲ ) توی ایر فرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۶۵ درجه
۳ ) روی بخاری که الان نبود ببینم چقدر طول میکشه 😉
📌 تا سه ماه میتونید این شکرو نگه دارید
📌 توی کیک دسر و شیک و کوکی و کلا جای شکر میتونید استفادش کنید
📌 برای بچه ها فوق العاده مقویه
یه نکنه ی مهم که هست اینه که هر یکی دو ساعت یکبار از فر دربیارید بزارید جای خنک تا بخارش کشیده بشه خرما خشک بشه و مجدد توی فر بزارید 👌🏻
شما به جای جو دوسر پرک میتونید از آرد قنادی
یا نشاسته ی ذرت هم استفاده کنید 😊🥄
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍹شربت آبلیمو ملوسی🍹🍋
اکلیل خوراکی از نوع محلول در آب، لیموترش تازه، گل پنیرک، آب، مرزه، یخ خرد شده
💚مقداری اکلیل داخل قالبی که دوست داریم میریزیم .
💚 آب لیمو ترش تازه رو روش میریزیم و میزاریم داخل فریزر تا یخ بزنه .
💚برای انگور بنفش هم مقداری گل پنیرک رو که از عطاری ها میتونید تهیه کنید با آب سرد مخلوط کنید و بعد از ۱۵ دقیقه از صافی رد کنید حالا یه رنگ بنفش زیبا داریم
💚کمی اکلیل و آب پنیرک رو داخل قالب میریزیمو باز میزاریم فریزر تا ببنده .
💚بعد از آماده شدن داخل لیوان مخلوط آب و شکر و یخ میریزیم و ترشی شربت آبلیمو رو با این یخها اضافه میکنیم .
💚یخهای پنیرک با آب شدن رنگ خودشون و به شربت میدن و با ترکیب شدن با آبلیمو یه رنگ صورتی ملیح بهمون میدن .
💚لیوان رو با آب ساده پر میکنیم و با تزیین لیوان شربتمون و واسه سرو آماده میکنیم .
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_بادمجان
❌️تا حالا ترکیب آلو و بادمجون با رب انار خورده بودی؟😳❌️
من که بار اولم بود و کلی هم لذت بردم با اینکه فک میکردم ریسک بزرگیه😅ولی خوب شد🥰
موادی که نیاز داره:👇
مرغ🍗
بادمجون🍆
آلو خیس خورده🥭
پیاز🧅
رب گوجه یه قاشق🍅
رب انار رقیق دو قاشق (غلیظ یک قاشق)🥣
ادویه دلخواه(زردچوبه_فلفل سیاه_نمک)🧂
پیاز رو خلالی نازک خورد کردم و تفت دادم...سبک که شد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه کردم بعد هم مرغ تیکه شده رو به همراه آلو خورشی... مرغ که تفت خورد رب گوجه و رب انار زدم و خوب تفت دادم رنگ رب ها باز بشه بعد آب اضافه کردم و زمان دادم کاملا مرغ بپزه، تو این فاصله بادمجون رو سرخ کردم و یه ربع آخر ب خورش اضافه ش کردم🥰
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حبه_میوه
میوه مورد نظر ۱ پ، شکر ۱/۳ پ، پودر ژلاتین ۱/۴ پ، آب نصف پ
✅ میتونید شکر رو حذف یا کم و زیاد کنید
✅ خیلی زیاد شکر نریزید چون باعث میشه ژلاتین خودش رو نگیره.
✅برای اینکه از میزان ژلاتین مطمئن شین همیشه کمی از چیزی که درست میکنید رو اندازه یک قاشق تو یخچال بزارید وتست کنید میبنده یا نه چون اسیدی بودن میوه ها با هم فرق داره و ممکنه به ژلاتین بیشتر نیاز داشته باشین
✅کیوی رو بیشتر از بقیه بجوشونید که حسابی بپزه وآب اضافیش تبخیر شه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیبزمینیهای_مربعیِ تپل، کریسپی، خوشمزه و جذاب که خیلی هم راحت و سریع درست میشن✨🍟🥔 مناسب برای اسنک یا میانوعده و یا به جای تنقلات ناسالم بیرونی
مواد لازم:
🥔 سیبزمینی: ۳ عدد ( له شده )
• نشاسته ذرت: ۴ قغ
🧀 پنیر موزارلا: ۳۰ گرم ( رنده شده ) ( اختیاریه)
🌿جعفری
🧂 نمک، فلفل و کمی زردچوبه
• روغن برای سرخ کردن
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_خانگی
تخم مرغ ۶ عدد، شکر ۳۰۰ گرم ( ۱۰۰ گرمش با سفیده و ۲۰۰ گرمش با آرد مخلوط میشه)، روغن نصف لیوان یا ۱۲۰ سی سی، شیر یک لیوان پر یا ۱۸۰ سی سی، آرد ۲۵۰ گرم ( آرد سه صفر یا آرد کیک)، وانیل نوک ق چ، بکینگ پودر ۱ ق چ
📌قطر کف داخل قالب ۱۷ سانتی متر / ارتفاع ۵ سانتی متر
📌 حرارت فر ۱۸۰ درجه یک ربع قبل باید روشن و داغ شده باشد.
📌 خامه منجمد شیرین استفاده شده . برای مبتدی ها برند “گلرود “ خوبه. وقتی از فریزر دراوردین و در دمای اتاق موند ، موقعی که یک مقدار نرم شد ولی هنوز خیلی سرده با همزن برقی انقدر میزنیم تا فرم بگیره. خامه فرم گرفته رو تا زمان استفاده در یخچال بذارین. خیلی نباید بمونه سریع استفاده کنین .
📌 برای تزیین از ترافل و مروارید خوراکی و توت فرنگی استفاده کردم . ژل بریلو برای روی توت فرنگی ها از لوازم قنادی ها میتونین تهیه کنین. اختیاریه.
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ساقه_طلایی که خیلی خوشمزس😋
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( من ۱۰۰ گرم ریختم)
شکر یک سوم لیوان
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر خالی
پودر نسکافه ۱ بسته
ساقه طلایی ۱ بسته
نسکافه فوری ۱ ق مربا خوری (به دلخواه)
وانیل نوک قاشق چای خوری
همه مواد به غیر از بیسکوییت و بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت وقتی کاملا مخلوط شدن از رو حرارت بردارید و ساقه طلایی و بریزید داخل مواد ، حالا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن و یا خرد کن مواد و کاملا میکس کنید و بریزید تو قالب چرب شده و ۳-۴ ساعت بذارید یخچال تا ببنده بعد از اینکه از قالب در اوردین با هرچی که دوست دارید تزیین کنید من با گاناش شکلاتی و پودر پسته تزیین کردم
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حبه_میوه
میوه مورد نظر ۱ پ، شکر ۱/۳ پ، پودر ژلاتین ۱/۴ پ، آب نصف پ
✅ میتونید شکر رو حذف یا کم و زیاد کنید
✅ خیلی زیاد شکر نریزید چون باعث میشه ژلاتین خودش رو نگیره.
✅برای اینکه از میزان ژلاتین مطمئن شین همیشه کمی از چیزی که درست میکنید رو اندازه یک قاشق تو یخچال بزارید وتست کنید میبنده یا نه چون اسیدی بودن میوه ها با هم فرق داره و ممکنه به ژلاتین بیشتر نیاز داشته باشین
✅کیوی رو بیشتر از بقیه بجوشونید که حسابی بپزه وآب اضافیش تبخیر شه
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سفري كه به شيراز داشتم ، طعم متفاوت
سالاد رستوران منو وادار كرد كه بپرسم چطور
اينقدر با سالاد خونگي متفاوته و خوش عطر و طعمه ..
سرآشپز شيرازي رستوران اين دستور
و توضيح داد كه :
براي سالاد شيرازي چاشني بايد
تركيبي باشه و عطر ليمو و طعم آبغوره
داشته باشه.. و آبغوره به تنهايي نميتونه اين طعم به ياد موندني رو ايجاد كنه و نعنا و نمک هم باید به قاعده باشه ..
🔻نكته مهم آخر اينكه :
ميزان براي پياله رستوراني و محاسبه
براي مهماني در نظر گرفته شده كه معمولا افراد كاسه پر نميكنن
و ٢ الي ٣ قاشق كنار غذاشون ميزارن و چون #سالاد_شيرازي كيفيت خودش در زمان كوتاهي
از دست ميده جوري محاسبه شده
كه سالاد اضافه نياد..
مواد لازم براي هر نفر:
خيار ٥٥ گرم، گوجه:٥٥ گرم، پياز: ١٥ گرم، نمک ٣ گرم، نعنا ٢/٥ گرم
مقدار آبلیمو و ابغوره هم باید برابر باشه برای ده نفر اینجا سرجمع نصف لیوان آبغوره و آبلیمو مخلوط ریختم شما به تناسب کم و زیادش کنید🌺
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز #برگه_قیسی خونگی بدون گوگرد🍑😍
حتما از زردآلو هسته جدا و رسیده و سالم استفاده کنید👌🏻
⬅️ هسته زردآلو با دسته قاشق باریک خارج کنید
⬅️ داخل قابلمه یا ماهیتابه بزرگ
⬅️ ۱ لیوان شکر +۲ لیوان آب+۱ قاشق غ جوهر لیمو
⬅️ بزارید بجوشه
⬅️ بهش یک کیلو زردآلو اضافه کنید و حرارت خیلی کم کنید ۴ دقیقه بزارید بمونه
⬅️ سپس از شهد خارج کنید
⬅️ داخل سبد ریخته بزارید شهدش بره
⬅️ روی سبد جلوی آفتاب مستقیم بچینید
⬅️ روز بعدش پشت رو کنید تا همه یکدست خشک بسن
⬅️ روز سوم جمعشون کنید
⬅️ داخل ظرف در یخچال دوماه و یکسال در فریزر نگهداری کنید
🍑⬅️ اصلا رنگ و نرمیش محشره از بازاری خوشمزه تر و سالمتره👌🏻بدون هیچ مواد شیمیایی
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_ساقه_طلایی که خیلی خوشمزس😋
مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم ( من ۱۰۰ گرم ریختم)
شکر یک سوم لیوان
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر خالی
پودر نسکافه ۱ بسته
ساقه طلایی ۱ بسته
نسکافه فوری ۱ ق مربا خوری (به دلخواه)
وانیل نوک قاشق چای خوری
همه مواد به غیر از بیسکوییت و بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت وقتی کاملا مخلوط شدن از رو حرارت بردارید و ساقه طلایی و بریزید داخل مواد ، حالا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن و یا خرد کن مواد و کاملا میکس کنید و بریزید تو قالب چرب شده و ۳-۴ ساعت بذارید یخچال تا ببنده بعد از اینکه از قالب در اوردین با هرچی که دوست دارید تزیین کنید من با گاناش شکلاتی و پودر پسته تزیین کردم
🦋
⊰⃟𖠇࿐♥️👇کانالهای بیشتر┅────
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛