eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸دوباره....🕊💐 🎊صبح زيبايى رسيده 🌸دوباره سر زد از مشرق، 🎊سپيده❄️. 🌺🍃 🌸عجب نقشى زده 💐 نقاش عالم☃🌍 🎊چه تصوير قشنگى آفريده 🌸لبخند خـدا🌹🍃 🎊در نفس صبح عیان است 🌸بگذار خدا 🎊دست به قلبت بگذارد 🌸امروز برایش پر لبخند 🎊و امید است🌺🍃 🌸هر کس که خودش را 🎊به خدایش بسپارد 🌸سلام روزتون بخیر وپراز 🎊لبخند خدا🕊💐 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سلام صبح بخیر 🙋♀️ براتون نون اوردم عجب نونی برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کردم . برای ارد ، از آرد نان بربری . مایه خمیر حتتتتتما باید تازه باشه . من از نانوایی میخرم . چهار پیمانه آرد رو الک کردم و کنار گذاشتم . یک قاشق غذاخوری مایه خمیر ، یک لیوان شیر ولرم ، یک چهارم لیوان آب ولرم و یک قاشق مربا خوری شکر رو مخلوط کردم . در ظرف رو بستم تا عمل اومد . ( اگه مایه خمیر سالم و خوب باشه ، کف میکنه و بالا میاد ) مایه خمیر عمل اومده رو با یک عدد تخم مرغ ، نیم لیوان روغن مایع ، نیم قاشق غذاخوری نمک مخلوط کردم . ارد رو کم کم اضافه کردم و بعد ده دقیقه ورز دادم . ( میشه به جای ورز دادم ، خمیر رو صد مرتبه به سطح کار کوبید ) یک قاشق غذاخوری شوید خشک ریختم و کمی ورز دادم . ( میشه نیم لیوان شوید تازه خرد شده اضافه کرد یا اینکه شوید رو حذف کرد .) روی خمیر رو پوشاندم ، نیم ساعت استراحت . روی سطح آرد پاشی شده ، گلوله های کوچک خمیر رو گذاشتم . روی هر کدوم کمی کره نرم گذاشتم و با کمک انگشتان دست ، خمیر رو باز کردم . خمیر رو لوله کردم . لوله ها رو دو تا دو تا به هم تابیدم و گرد کردم . توی سینی فر با فاصله چیدم . روی اونها رو دستمال انداختم و نیم ساعت دیگه استراحت دادم .یک عدد زرده تخم مرغ رو با برس روی نون ها ، رومال کردم . باید توی فر صد و هشتاد درجه ده تا دوازده دقیقه پخته بشه بعد دو سه دقیقه گریل بشه تا روی نون ها خوشرنگ بشه . من پانزده دقیقه پختم ، کمی زیر نون ها تیره شد . توی فر حتما یه طرف اب بزارید تا بخار آب ، باعث نرم شدن نون ها بشه . بعد از خارج کردن از فر ، روی نون ها پارچه نم دار انداختم و اجازه دادم تا کاملا خنک بشن . این جوری نون ها نرم و پنبه ای میشه . بعد توی ظرف در دار یا کیسه فریز نگه داری کنید . میشه شوید رو حذف کرد ، نمک رو یک دوم قاشق چای خوری و شکر رو سه چهار قاشق غذاخوری ریخت تا یک نون شیرین داشته باشید . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_صبحانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نان_صبحانه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
بعداز اینکه پاچه رو تمیز کردم و خوب شستم توی دیگ زودپز گذاشتم و با آب پر کردم و گذاشتم روی حرارت تا به جوش بیاد، حدود 5 دقیقه که جوشید وحسابی کف کرد،آب زودپز رو به همراه زینگ خالی کردم و زودپز رو خوب شستم و دوباره زینگ رو داخل دیگ گذاشتم و به اندازه کافی آب ریختم و گذاشتم روی گاز، چند حبه سیر و یه پیاز نگینی خرد شده و کمی نمک و کمی زردچوبه اضافه کردم و از اینطرف سیرابی پاک شده که تمام چربیاشو در آورده بودم با قیچی تکه تکه کردم و اونم با مقدار کافی آب گذاشتم روی حرارت وقتی 5 دقیقه جوشید آبکش کردم و به محتویات زودپز اضافه کردم و در زودپز رو بستم تا هر دو با هم خوب بپزن، بعد از چند ساعت که حسابی پخته شدن نمک و زعفرون کافی اضافه کردم و بعد از نیم ساعت شعله روخاموش کردم و سرو کردم، ما آبشو تلیت میکنیم و با سیر له شده و پیاز و آب لیموی تازه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سیرابی_پاچه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
1پیاز رو سرخ کنید زردچوبه و گوجه پوره شده رو اضافه و خوب سرخ کنید بعد هم یه مقداری رب گوجه اضافه و خوب تفت بدین و نمکش رو اندازه کنید یه مقدار کمی آب اضافه کنید و صبر کنید سس به روغن بیافته و غلیظ بشه. سینه مرغ بدون استخوان رو با نمک و. زردچوبه که از شب قبل مزه دار کردین رو ابتدا توی آرد و بعد تخم مرغ و بعد پودر. سوخاری بزنید و با حرارت ملایم سرخ کنید بعد از اینکه مقداری سرد شد برش بزنید توی دیس یه مقداری از سس گوجه بریزید و بعد هم مرغ برش خورده رو روش بگذارید و همراه پلو و یا نان سرو کنید 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مرغ_سوخاری_با_سس_گوجه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مشکوفی یک دسر خیلی خوشمزه مناسب افطار که خیلی سریع آماده میشه.من برای این قالب با این اندازه مواد درست کردم شما میتونید اندازه ها رو نصف کنید: مشکوفی: شیر 5 لیوان نشاسته ذرت 8 ق غ شکر 8 ق غ(میتونید بسته به ذائقون کمتر یا بیشتر بریزید) کره 2 ق غ گلاب 2 ق غ زعفران و پودر کاکائو و وانیل به میزان لازم اول بگم که این دسر معمولا با نشاسته ی گندم درست میشه ولی من با نشاسته ذرت درست میکنم که خیلی نرم و لطیف و خوشمزه تر میشه.حالا نشاسته و شکر رو توی شیر سرد حل میکنیم و میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم که گلوله نشه بعد که حالت کرمی گرفت کره و گلاب رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا غلیظ بشه .میتونید به کل مواد فقط وانیل بزنید یا زعفرون یا کاکائو .اگر هم دوست دارید رنگی بشه به سه قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت وانیل بزنید ؛یک قسمت زعفرون و یک قسمت دیگه کاکائو .نحوه ی سرو این دسر هم سلیقه ایه من قالبی درست کردم میتونید توی ظرفهای تکنفره بصورت لایه لایه روی هم بریزید یا هر مدلی که دوست دارید التماس دعا 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مشکوفی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و ب همراه یک پیاز و دو حبه سیر ریز شده و نمک وزردچوبه و یه مقدار آب بزارین بپزه قارچ و فلفل دلمه ای هارو نگینی خرد کنید و توی تابه ب همراه چند قطره روغن زیتون تفت بدین وقتی فیله مرغ پخته شد اونارو آبکش کنید تا آبی باقی نمونه وقتی آب قارچا بخار شد فیله هارو اضافه کنید و تفت بدین فلفل رو بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید تا خنک شن یه مقدارجعفری خرد شده رو هم ب مواد اضافه کنید خمیر_یوفکا رو باز کنید ،ی مقدار کم از مواد بردارین و روی خمیر قرار بدین بعد روی مواد پنیر پیتزا بریزین و خمیر رو رول کنید.نیاز نیست کناره های رول رو ببندین چون وقتی توی روغن سرخ ميشه خودش بسته ميشه و مواد بیرون نمیزنه ولی دقت کنید ک مواد رو ب اندازه ای توی خمیر بریزین ک ب لبه ها نرسه هر کدوم از بورک هارو توی روغن سرخ کنید ‌‌. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#بورک_مرغ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅 گوجه فرنگي مزه دار شده 👈برای یکبار هم که شده امتحانش كنيد، حتمأ خوشتون میاد. مخصوصا در كنار غذاهاي گوشتي . طرز تهیه: داخل يك كاسه اين مواد رو تركيب كنيد: -يك سوم ليوان روغن زيتون+يك چهارم ليوان سركه انگور+دو قاشق غذاخوری جعفري ساطوري+يك قاشق غذاخوری ريحون ساطوري+يك حبه سير رنده شده+دو قاشق پياز ساطوري+نمك و فلفل سياه. حالا چهار تا گوجه فرنگي بزرگ و سفت رو حلقه اي برش بزنيد(خيلي باريك برش نزنيد) و داخل مواد بذاريد و به مواد آغشته كنيد.روي ظرف رو بپوشونيد و دو ساعت در دماي آشپزخونه يا شش ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه(ميتونيد شب قبل تهيه كنيد و در يخچال نگه داريد). موقع سِرو گوجه ها رو داخل ظرف بچينيد و مواد مزه دار رو روي گوجه ها بريزيد. نكته:موادي كه براي مزه دار كردن تهیه کردید به صورت سس هم میتونید استفاده کنید . 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#گوجه_فرنگی_مزه_دار_شده #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
موادلازم📝 گوشت چرخ کرده 500 گرم باگت بیات حدود 10 سانت خردل 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده ) پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری سیر 1 حبه ( در صورت تمایل ) ✍️طرزتهیه: *ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره ) *بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود. *پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید ) *باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید , تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد. *به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. *حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. *میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید. *می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_کتلت_آلمانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#چيپس_پرتقال🍊 كدبانو هاى عزيز😌 خيلى راحت ميتونيد توى خونه چيپس ميوه درست كنيد هم سالمه و هم كلى خاصيت داره..! با يك چاقوى تيز پرتقال رو حلقه نازك كنيد روى سينى بچينيد و سينى رو جلو بخارى يا روى شوفاژ بزاريد و هر روز زيرو روشون كنيد تا كاملا خشك بشن #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ایده_سالاد_کلم_انار یه سالاد بسیار خوشمزه و ساده پاییز و زمستانی کلم بنفش راخرد کرده و انار رو دون میکنیم .برای چاشنيش هم سس مایونز ماست نمک و فلفل #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷#کوفته_قلقلی گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه. درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم میچسبه. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#سس_خردل_سركه 🍶 🔸٢ق غ سركه ،سير ، ١ق چ خردل را كاملا بهم ميزنيم . به آرامي روغن زيتون ،آويشن و جعفري ونمك و فلفل را اضافه ميكنيم و با چنگال بهم ميزنيم تا يكدست شود بهمين سادگی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: ماست پرچرب: 2 لیتر معادل ۴ لیوان دوغ محلی: 2 لیتر معادل ۴ لیوان برنج: 1 پیمانه نخود پخته: 1.5 پیمانه تخم مرغ: یک عدد تره و گشنیز پاک شده: نیم کیلو طرز تهیه: 1. ابتدا ماست را با همزن آنقدر هم بزنید تا کاملا شل شود، به مدت 5 تا 10 دقیقه با همزن برقی یا دستی. 2. سپس کم کم دوغ را به آن اضافه کرده و باز هم می‌زنیم تا کاملا شل و یکدست شود. 3.  تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ شکسته و باز هم می‌زنیم تا کاملا تخم‌مرغ باز شود. تخم‌مرغ از بریدن دوغ در زمان پخت جلوگیری می‌کند. 4. مخلوط دوغ و ماست و تخم‌مرغ را که کاملا یکدست شده روی حرارت زیاد اجاق قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم. 5. در همین زمان یک پیمانه برنج خام را شسته و داخل مخلوط دوغ روی حرارت می ریزیم. دائم هم می‌زنیم تا دوغ نبرد و شعله را هم روی زیاد نگه می‌داریم. 6. آنقدر هم می‌زنیم تا برنج نسبتا بپزد و کم کم آش شروع به قل قل کند. حدودا 20 دقیقه تا رسیدن به این مرحله طول می‌کشد. 7. در این زمان برای جلوگیری از سر رفتن آش کمی و تنها کمی شعله را ملایم می‌کنیم، توجه داشته باشید که اگر زیادی شعله را کم کنید دوغ می‌برد. 8. وقتی آش شروع به قل‌قل کرد تره و گشنیز خردشده را به آن اضافه می‌کنیم. توجه داشته باشید که جعفری اضافه نکنید که طعم آش را به کلی عوض می‌کند. برخی کمی شوید هم به سبزیجات اضافه می‌کنند.وقتی رنگ سبزی آش کمی تیره شد و در واقع پخت نخود پخته را اضافه می‌کنیم. 9. نمک را در این مرحله به آش اضافه می‌کنیم. اگر از ابتدا نمک را اضافه کنیم باعث می‌شود دوغ ببرد. 15 تا 20 دقیقه پس از این مرحله آش شما آماده است. پس از اضافه کردن سبزی و نخود دیگر لازم نیست دائم آش را هم بزنید. در نهایت توجه داشته باشید که آش دوغ رقیق است پس اجازه ندهید آنقدر قل بخورد تا برنج آن را غلیظ کند.   🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#آش_دوغ_سرعین #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم : 📝 سینه مرغ آبلیموی تازه ورنده پوست لیمو سیر رنده شده پیاز زعفران دم کرده نمک وفلفل سس مایونز تخم مرغ آرد پودر سوخاری ✍طرز تهیه : ابتدا پیاز را به قطعات بزرگ خرد کنید وبا سیر رنده شده، آبلیمو ، رنده پوست لیمو ، نمک ،فلفل، زعفران ،سس مایونز، مخلوط کرده و سینه های مرغ را به قطعات باریک برش زده کمی بکوبید تا نازک شود و به مواد آغشته کرده اجازه دهید با درب بسته دو ساعت در یخچال مزه دار شود . بعد هر قطعه را ابتدا در آرد بغلطانید وبعد در تخم مرغ هم زده ( می تونید به تخم مرغ کمی نمک ، فلفل، زعفران و یک قاشق شیر اضافه کنید ) و بعد در پودر سو خاری بغلطانید و اگه دوست دارین سوخاری تون پر حجم تر بشه می تونید دوباره اونو داخل تخم مرغ و پودر سو خاری بزنید . در آخر درون روغن داغ سرخ کنید و بعد نوش جان کنید .😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_مرغ_سوخاری #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 پیاز پوست کنده 2 کیلو نعناع یک کیلو (ممکن است از دو تا سه قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم استفاده کرد) سیر نیم کیلو طرز تهیه نعناع را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم و خشک می کنیم،بعد سیر را پوست می کنیم و با نعناع از چرخ رد می کنیم،سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نماییم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می ریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک می ریزیم و بهمین ترتیب شیشه را پر می کنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه می ریزیم بطوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱