eitaa logo
آشپزی خاص
97.3هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت چرخ کرده باید کاملا خنک باشه. پیاز رو ریز خورد میکنیم و توی یک قاشق روغن یا کره تفت میدیم تا کاراملایز بشه. یعنی رنگش طلایی بشه (این که توی تصویر میبینید پیاز قرمز هست. من معمولا پیاز قرمز رو به سفید ترجیح میدم). من اینجا از همون کره بوفالوی محلی که تو خونه داشتم استفاده کردم و وجود کره باعث شده بود که خونه مون عطر "سوپ پیاز فرانسوی" بگیره! آخی که چقدر دلم براش تنگ شده. خیلی وقته درستش نکردم. دیگه کم کم وقتشه! به زودی من و سوپ پیاز فرانسوی به هم خواهیم رسید! تخم مرغ و پیاز کاراملایز شده و سبزیجات معطر رو روی گوشت میریزیم. من هر بار از یه نوع سبزی استفاده میکنم و این باعث ایجاد تنوع در برگر میشه. اینی که در تصویر میبینید ترکیب سیج و ارگانو هست. جعفری و ترخون هم عالیه. یا ریحون و جعفری. همینطور که گفتم هر بار یه سبزی! فلفل سفید عطر متفاوتی به برگر میده. ولی شما مختارید از سایر فلفل ها هم استفاده کنید. میزان نمک و فلفل در اختیار خودتون هست. راستی من نمک رو از ابتدا به پیاز اضافه میکنم که بهتر کاراملایز بشه و مستقیم توی گوشت نمیریزمش. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اگر تابه گریل دارید خیلی بهتره. چون تابه گریل کف ضخیمی داره و حرارت زیاد رو به طور یکنواخت به برگر منتقل میکنه. اما اگر تابه گریل ندارید هم مهم نیست. در اینجا من عمدا برگر رو توی تابه معمولی براتون درست کردم که ببینید. چرب کردن یا نکردن کف تابه، اختیاری هست. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
شعله اجاق باید زیاد باشه وگرنه برگر شما آب میندازه. پس تابه رو روی شعله بلند اجاق قرار بدید و وقتی حسابی داغ شد، اگر دوست دارید کمی چربش کنید و اگر نه هم که برگر رو مستقیم روی تابه قرار بدید. وقتی یک سمتش قهوه ای رنگ شد؛ برگر رو وارونه کنید و اجازه بدید سمت دیگه اش هم قهوه ای رنگ بشه. برگر، وقتی خوشمزه است که سطحش حسابی برشته و قهوه ای رنگ شده باشه. برگر باید آبدار باشه. یعنی مرکزش کاملا نرم و لطیف و آبدار باشه. اما دورش باید کاملا برشته و قهوه ای رنگ باشه. برگر ها روی تابه گریل خیلی سریع تر آماده میشن ولی روی این تابه حدودا دو سه دقیقه برای هر سمت نیاز هست. شما برای تابه خودتون باید زمان رو تجربه کنید. اما در کل هرچی کف تابه ضخیم تر باشه بهتره. حرارت هم باید زیاد باشه. #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
همبرگر ما آماده هست نوش جان 😋😋😋😋 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
اول از همه مقداری تخم شربتی رو با آبگرم خیس دادم وقتی حجیم شد آبش رو کاملا دور ریختم. حالا یک بسته ژله لیمو نعنایی رو با یک لیوان ابجوش حسابی مخلوط کردم بعد نصف بیشتر لیوان ابسرد بهش اضافه کردم و با همون ظرف گذاشتمش یخچال تا نیم بند بشه.تا اون داخل یخچال بود یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم نصف لیوان ابسرد بهش اضافه کردم و برای اینکه مات بشه و خودشو نشون بده ۴ق غ شیر همدمای محیط هم بهش اضافه کردم.حالا ژله لیمویی رو از یخچال درآوردم با چنگال هم زدم و ۱ق غ تخم شربتی غلیظ بهش اضافه کردم .اینجوری دیگه تخم شربتی ها ته نشین نمیشن و داخل ژله قشنگ شناور و معلق میمونن.قالبم رو چرب کردم ژله لیمو با تخم شربتی رو داخلش ریختم گذاشتمش یخچال وقتی با انگشت سطح ژله رو تست کردم و دیدم نیم بند شده ژله بعدی که توت فرنگی بود رو بهش اضافه کردم مجددا گذاشتمش یخچال تا خوب سفت و منسجم بشه.بعدم اطراف ژله رو با نوک انگشت یا دسته قاشق از کناره های قالب جدا کردم تا هوا بیفته زیر ژله .بعدم بشقابی دهانه قالبم گذاشتم و ژله رو برگردوندم. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_تخم_شربتی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ لوبیاپلو 😋 پیاز داغ فراوون درست کنین، زردچوبه بزنین گوشت را تفت بدین رب و یا پوره گوجه فراوون بزنین اگر می خواین غذا تون قرمز خوشرنگ شه نکته مهم الان کم کردن حرارت و تفت دادن گوشت و رب در حرارت ملایم هست، یک یکربع ، بیست دقیقه آب را اضافه کنین و چوب دارچین که رنگ غذا تیره نشه و نمک و فلفل لوبیا را بلانچ کنین، یعنی چند دقیقه تو آب جوش جوش بریزین و بعد یهویی تو آب یخ یخ بزارینش بعد تفت بدین و به گوشت اضافه کنین توی آب برنج که می جوشونین هم چوب دارچین و زردچوبه بزنین مایه گوشت و لوبیا باید کاملا کم آب باشه که برنج خمیر نشه برنج را ابکش کنین و مایه لوبیا پلو با به لاش...و یا تو همون مایه کته اش کنین. بخار که کرد اب و کره زعفرونی روش بریزین و بزارین دم بکشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لوبیا_پلو #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
"😍 برای تهیه این غذای خوشمزه و اصیل نیاز داریم به: . پنج عدد بادمجان نگینی درشت سرخ شده چهار دسته جعفری از این دسته های کوچیک یک دسته نعناع و یک دسته گشنیز سه عدد پیاز خلالی یا نگینی سرخ شده چهار حبه سیر رنده شده پنج عدد گوجه خرد شده یا رنده شده نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم روغن مقداری آبغوره نصف لیوان ابتدا سبزی رو بشکل قورمه خرد کنید. داخل تابه سیر رنده شده رو یه تفت کوچیک بدید به همراه زردچوبه بعد سبزی رو بهش اضافه کنید و تفت بدید مثل قورمه نباید کامل سرخ بشه بعد گوجه رو اضافه کنید و بعد پیاز سرخ شده رو بریزید ودرتابه رو بزارید تا کاملا پخته بشن. بادمجون ها رو نگینی درشت سرخ کنید و بهش اضافه کنید و در نهایت آبغوره رو بریزید.این خورشت به آب نیاز نداره همون آب گوجه و آبغوره براش کافیه. طبق تحقیقاتی که کردم این غذا در کنار تخم مرغ و یا کوکو خورده میشه 😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ملا_قورمه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ دسر آلبالو با مغز فروتفیل آلبالو 😋 برای این دسر خوشمزه من دو بسته پودر ژله آلبالو رو بن ماری کردم با ۲ لیوان آب جوش و وقتی خنک شد بهش 1 لیوان پوره آلبالو که از قبل توی فریزر داشتم اضافه کردم همراه با یه پاکت خامه و یه کوچولو رنگ خوراکی و کااااملا مخلوط کردم و ریختم توی قالب و گذاشتم یخچال تا ببنده. بعد با یه ق مرباخوری آهسته وسط ژلمو خالی کردم اندازه ای که به ته قالب نرسه. و بعد فروتفیل ریختم تا نصفه. ژله باقیمانده رو هم بعد از بن ماری و از داغی افتادن ریختم روش و گذاشتم یخچال. در نهایت هم به اندازه دو ق روش سس براق فرانسوی (آینه ای) ریختم که براق تر بشه. پ. 🚦نکته : شما اگه خامه دوس نداشتین میتونین عوضش بستنی آلبالویی بریزین که اونم خیلی خوشمزه میشه. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_آلبالو ‌ #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
خیس کاراملی: ابتدا ۱لیوان شیر، ۱لیوان شکر و ۱لیوان روغن مایع رو با همزن مخلوط میکنیم بعد۲بسته پودر کارامل را بهش اضافه و حدود ۱دقیقه میزنیم از این مخلوط ۱لیوان برمیداریم و کنار میزاریم حالا سه تا تخم مرغ را دونه دونه به مواد اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم ۱۰قطره اسانس وانیل رو همراه آخرین تخم مرغ به مواد اضافه میکنیم. ۲لیوان آرد را به همراه ۱ق غ بکینگ پودر روی مواد الک کرده با لیسک فولد میکنیم قالب رو چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک را داخل قالب ریخته و به فر منتقل کنید مدت پخت ۴۵دقیقه درجه ۱۸۰ بد از پخت کیک اون ی لیوان سس رو‌که کنار گزاشتیم رو‌کیک میریزیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_خیس_کاراملی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کوکی های شکلاتی با تَرَک های زیبا با بافتی نرم شبیه براونی. یعنی وسط این کوکی ها کمی خیس و نرم هست . 🔴مواد لازم: شکلات بالای 70 درصد 200 گرم کره 125 گرم پودر شکر 150 گرم شکر قهوه ای 100 گرم تخم مرغ درشت 2 عدد آرد سفید 130 گرم پودر کاکائو 20 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری نمک یک پنسه در صورت تمایل نمک دانه درشت برای تزئین 🔴طرز تهیه: اول همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید و به دمای محیط برسونید. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکلات و کره را داخل ظرفی بریزید و روی کتری یا به روش بن ماری یا داخل مایکروفر ذوب کنید . مراقب باشید شکلات زیاد حرارت نبیند و نسوزد. تخم مرغ ها و شکر قهوه ای و پودر شکر را حدود 5 دقیقه با همزن برقی بزنید بعد سرعت همزن را کم کنید و شکلات ذوب شده سرد شده را کم کم اضافه کنید.آرد را همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن مواد خشک خمیر را در حد مخلوط شدن هم بزنید و از زیاد هم زدن مواد کوکی خود داری کنید. به کمک یک عدد اسکوپ بستنی از مواد کوکی با فاصله روی سینی فر قرار دهید. چون بعد از پخت کوکی ها داخل سینی پهن میشوند حتما بین آنها فاصله بزارید. در صورت تمایل کمی نمک دانه درشت برای تزئین روی کوکی ها بریزید و سینی فر را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده قرار دهید. کوکی ها باید بعد از پخت کمی پهن شده و روی آنها ترک بخورد. این کوکی ها بافتی خیلی نرم دارند پس صبر کنید کاملا خنک شوند بعد از سینی خارج کنید. نوش جان. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کوکی_شکلاتی_ترک #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
رزت نسکافه مواد لازم: آرد225گرم کره 225 گرم (من نصف نصف مارگارین مهگل و کره شکلی میریزم) پودرقند 70 گرم وانیل 1/8 قاشق چایخوری نسکافه یا کاپوچینو ، پودر دارچین ، پودر کاکائو، پودر زنجبیل ، هرکدام رو که خواستین ۲ قاشق غذاخوری آبجوش ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 50 گرم طرز تهیه: فر رو روسن میکنیم تا داغ بشه سینی رو کاغذ روغنی پهن کرده نسکافه را در آبجوش حل کرده هم میزنیم کره به دمای محیط رسیده ، پودرقند را با همزن زده تا کرم رنگ شود وانیل و نسکافه رو ریخته و ی دور میزنیم آرد و نشاسته ذرت را با هم الک کرده کم کم ریخته با دور کند همزن میزنیم یک دقیقه آخر را با دور تند میزنیم مواد را داخل قیف ریخته در سینی فر شکوفه میزنیم من با ماسوره m1 ماسوره زدم روی آن شکلات چیپسی(من شکلات نسوز میزارم) یا دونه قهوه گذاشته سپس در فر گرم شده دمای 170 به مدت 20 دقیقه می پزیم بعد از سرد شدن آن را در ظرف در دار نگه داری می کنیم. و در زمان سرو میتونین روش پودر قند الک کنین تا کمی شیرینتر بشه 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#رزت_نسکافه #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
یک بسته ژله به دلخواه یک بسته ژله آلوورا یک عدد بستنی لیوانی وانیلی کوچک نصف لیوان شیر 👇👇 ژله به دلخواه رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و بعد یک لیوان آب سرد اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا یکدست بشه وکمی از ژله رو در قالب مورد نظر رو که چرب کردیم میریزیم و ۴۵ دقیقه در یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش حل میکنیم و بستی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و میزاریم کنار تا خنک بشه تا حدی باید خنک بشه که با شیر هم دما باشه بعد شیر رو اضافه میکنیم و کمی از ژله رو روی ژله ای که در یخچال نیم بند شده میریزیم و ۴۵ دقیقه در یخچال قرار میدیم این کار رو تا تمام شدن ژله ها انجام میدیم و بعد از تمام شدن ژله ها دو ساعت قالب رو در یخچال قرار میدیم تا ژله خوب جابیفته . قالب ژله رو چند ثانیه در آب داغ نگه میداریم در ظرف مورد نظر بر می گردونیم 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_بستنی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تخم مرغ درشت ۱ عدد شکر ۴ ق غ پر یا ۱/۳لیوان وانیل ۱/۴ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ اندازه گیری ارد ۴ ق غ سرپر یا حدود ۲/۳لیوان پودر کاکائو ۲ ق غ سرصاف یا حدود ۱/۶لیوان شیر ۵ ق غ روغن مایع ۳ ق غ 👈تخم مرغ همدمای محیط،شکر ووانیل را با همزن درحد کرمی رنگ وحجیم شدن بزنید،سپس شیر همدمای محیط وروغن مایع رااضافه کنید کمی مخلوط کنید،درنهایت مخلوط الک شده ارد،بیکینگ پودر وپودرکاکائو رااضافه وبالیسک یا دور کند همزن یکدست کنید❣ 👈اگر کیک ساده خواستین تهیه کنید پودر کاکائو حذف شود وبه همان میزان ارد اضافه تر شود، داخل فنجانها را با روغن مایع خوب چرب کنید به دلخواه کمی کنجد بپاشید،حدود نصف فنجانها_من کمتر هم میریزم که پس ازپخت شکل قشنگتری بگیرن _از مایه کیک بریزید، درون قابلمه ای اب ریخته به اندازه ای نصف ارتفاع فنجانها، روی حرارت ملایم اجازه دهید اب به جوش اید سپس فنجانها رادرون قابلمه چیده ،درب آن را بگذارید_همراه با دمکنی_ با حرارت ملااایم حدودبیست بیست پنج دقیقه، پخت کیک راچک کنید _ازکیک چیزی به سیخ چوبی نمی چسبد و رویه کیک گرفته است _ پس ازخنک شدن جدا کنید، 👈این مقدار مواد ،، پنج عدد کیک داخل فنجان های بزرگ خواهدشد، 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_فنجانی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آرد سفید ۶۰۰ گرم روغن جامد ۲۷۵ گرم پودر قند قند۲۰۰ گرم بکینگ پودر یک ق س پودر هل یک ق س کنجد یا خرفه به مقدارلازم طرز تهیه ابتدا روغن و پودر قند را با همزن میریزیم تاکاملا پوک وسبک شود. بکنین پودر و هل را اضافه کرده بعد کم کم آرد را اضافه میکنیم بعداز تمام شدن آرد خمیر را بمدت نیم ساعت داخل یخچال قرار داده تاکمی خنک شود بعد از یخچال درمی آوریم و ده گرم ده گرم جدا کرده با دست گرد میکنیم و داخل سینی کاغذ شده با فاصله چیده روی آن کنجد یا خرفه می ریزیم. بدون استراحت در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ده دقیقه و در طبقه بالا قرار میدهیم بعد از ده دقیقه زیر شیرینی را چک کنید اگر کمی تغییر رنگ داده بود پخته است. برای رنگ زرد از زعفران غلیظ و از پودر کاکائو برای مدل کاکائویی آن استفاده کردم. یک ق غ از آرد کم کرده و یک ق غ خوری پودر کاکائو اضافه کنید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#شیرینی_قندی_قزوین #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅ ژله حباب دار 😋 ✍مواد لازم: ژله آلوئه ورا ( انتخاب این طعم به دلیل رنگ شفاف این ژله و دیده شدن حباب ها در آن می باشد): به میزان مورد نیاز 🍜 طرز تهیه: برای درست کردن ژله حباب دار پودر ژله را در تقریبا یک لیوان آب جوش به خوبی حل نمایید ( برای یک بسته)، سپس یک لیوان آب با دمای معمولی به آن اضافه نمایید. بگذارید محلول ژله کمی خنک تر شود بعد آن را در ظرف ها یا ظرف دلخواه خود داخل یخچال قرار دهید. وقتی مایع ژله کمی خودش را گرفت و تقریبا به صورت سفیده تخم مرغ کمی سفت تر، کشدار شد. ژله را از داخل یخچال در آورده توسط چنگال هم بزنید تا حباب های دلخواه شما ایجاد گردند ( هرچه بیشتر هم بزنید حباب های ریزتری ایجاد می گردند) و سپس مجددا درون یخچال قرار دهید تا ژله به طور کامل خودش را بگیرد. شما با استفاده از سلیقه خود می توانید به صورت دو رنگ و با تکه های میوه و گل سرخ طرح های زیبایی را ایجاد نمایید. 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ژله_حبابی دار #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
مواد لازم: لازانیا ۱ بسته گوشت چرخ‌کرده۳۰۰گرم پیاز ۱عدد پنیر پیتزا یاموزارلا۳۰۰گرم رب گوجه یا سس گوجه به میزان نیاز سیر در صورت تمایل چند حبه قارچ ۳۰۰گرم فلفل دلمه سبز ۱عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان نیاز ادویه مخصوص لازانیا (توی بسته لازانیا) طرز تهیه: اوا از همه سس لازانیا را مثل سس ماکارونی آماده میکنیم (،پیازداغ وربوتفت داده وگوشت چرخ کرده و....) آب را جوشانده،کمی روغن ونمک را افزوده ورقه های لازانیا را داخل آب جوش انداخته،بعد از کمی زرد چوبه ریخته تا ورقه ها رنگ بگیرن بعد ۱۰دقیقه آبکش کرده وورقه ها را روی دستمال آشپزخانه میچینیم بعد کف سینی فر را چرب کرده وورقه ها را داخل سینی گذاشته واز سس لازانیا روش پخش کرده وپنیر پاشیده ورول میکنیم وداخل سینی فر گذاشته وروشو با فویل پوشانده تا خشک نشوند وبا درجه ۱۸۰به مدت ۲۰الی۳۰دقیقه میپزیم موقع سرو با سس مورد نظر سرو میکنیم من از سس مایونز استفاده کردم خیلی خوشمزه شد خیلی ها از سس بشامل موقع پخت استفاده میکنم اونم خیلی خوشمزه میشه ولی شکل ظاهرش حفظ نمیشه(برا لازانیا رولی) 😋نوش جون😋 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#لازانیارولی #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص 🔷 پخت #ماهی_قزل_آلا... با زعفران+لیمو ترش+سیر+نمک دانه درشت+فلفل_سیاه+برگ بو+تخم گشنیز+رزماری ماهی را مزه دار کنین...حدودا یک ساعت ... و بعد سرخ کتید😋 _ ب ماهی آرد نمیزنم...چون هم باعث میشه روغن کف کنه و هم زود سیاه شه و ماهی های بعدی بد رنگ شن...ماهیتابه تفلون با روغن مناسب ماهی نمیچسبه... فراموش نکنید روغن اضافی را بگیرید #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌸صبح شد 💗این صبحگاه روشن و زیبا بخیر 🌸بامداد دلکش و دلچسب و 💗روح افزا بخیر 🌸صد سلام از من به دستان 💗پر از مهر شما 🌸صبح من صبح شما 💗صبح همه دنیا بخیر 🌸سلام زندگیتون شاد و ‌پر امید 💐صبح چهارشنبه‌تون گلبــارون💐 #اشپزی_خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱