eitaa logo
آشپزی خاص
96.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ دلگرمی بالاتر از این وجود نداره که خدا همیشه همراه ماست... " شب بخیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو 🌹آغاز می کنیم ❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را 🌹با ذکر مقدس ❤️صلوات بر حضرت محمد (ص) 🌹و خاندان پاک و مطهرش 🌹❤️اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي 🌹❤️مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد 🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدلیه که باید دستور خوب داشته باشه این دستورُ امتحان کنید عالیه برای حدود ۸ نفر آرد ۲ پ هویج رنده ریز شده ۲ پ شکر ۱ پ تخم مرغ ۴ عدد روغن ۳/۴ پ گردو خرد شده ۱ پ بکینگ پودر ۱ ق چ وانیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ تخم مرغا و شکر را حدود ۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید بعد روغن را اضافه و با دور کند فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید حالا آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک کنید در ۳ مرحله به مواد اضافه و با لیسک خیلی آرام در حد مخلوط شدن هم بزنید گردو و هویج و دارچین را هم اضافه کنید خیلی آرام با لیسک به مواد مخلوط کنید . کاغذ روغنی را اندازه کف قالب برش بزنید هویج را با پوست کن نواری برش بزنید به شکل سبدی هویج ها را روی کاغذ روغنی بچینید اضافی اطرافش را با قیچی برش بزنید حالا داخل قالب قرار بدید مواد کیک را روش بریزید میتونید هویج های کف قالب را حذف کنید داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردید به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید من در نهایت با خامه قنادی فرم گرفته و دارچین تزئین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم روسیه😍 قراره درست کنیم🍯✨ برای بیسکوییت: ۱۳۰ گرم کره، ۱۰۰ گرم شکر، ۱۰۰ گرم عسل، ۳ تا تخم مرغ، ۶ گرم جوش شیرین، ۵۴۰ گرم آرد برای کِرِم: ۱۷۰ گرم خامه قنادی، ۲۰۰ گرم خامه صبحانه، ۱۵۰ گرم ماست، ۳۰ گرم عسل هر بیسکوییت رو داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۵ دقیقه بزارین بپزه. اضافه بیسکویت هارو پودر کنین و کیک رو باهاش کاور کنین.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونستی درمان سرماخوردگی و انفولانزا همین 🤧🤒 مواد لازم برای ۴نفر یک پیمانه ماش نصف پیمانه برنج نیم دانه یا شکسته ی ایرانی پیاز خلالی هرچی بیشتر خوشمزه تر طرز تهیه ش : ماش رو بریز تو قابلمه ۳ تا ۴ لیوان روش آب بریز و درش رو بزار ۴۵ دقیقه بعد پوسته های ماست روی سطح قابلمه میاد با یه کفگیر پوسته ها رو بگیرید ، کافیه چند باری درب قابلمه رو ببندی و باز کنی تا راحت پوسته ها روی سطح غذا بیان و براحتی جداشون کنی .. حالا برنج رو اضافه کن و نمک فلفل رو بزن و نصف لیوان اب اضافه کن و ۴۵ دقیقه زمان بده تا بپزه و خوب جا ببفته .. یه پیاز داغ درست کن و به شله ماش اضافه کن و نوش جان کن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موادي كه لازمه: ٥٠٠ تا ٥١٠ گرم آرد ١٠ گرم خمير مايه فوري ٥٠ گرم شكر ٣٠ گرم شير خشک قنادي ٨ گرم نمک ٢٨٠ ميلي ليتر شير ١ عدد تخم مرغ ٥٠ گرم كره نرم كشمش بمقدار دلخواه كشمش ها رو ده دقيقه با آب گرم خيس كنين بعد از صافي رد كنين و با دستمال آبشون رو بگيرين . رومال زرده تخم مرغ كمي شير و كمي وانيل رومال نهايي بعد پخت ٢٥ گرم كره ٢ ق عسل ٨ گرم روغن استراحت اوليه بسته به دماي محيط ٤٥ تا يك ساعت ( حجم خمير دو برابر شود) استراحت دوم ١٥ الي ٢٠ دقيقه فر از قبل ٢٠ مين گرم شود دماي فر يرقي ١٧٠ و گازي ١٨٠ زمان پخت٢٠ تا ٢٥ دقيقه ( تا زمانيكه روي نونها طلايي بشه). ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا چوربا (سوپ )اسفناج ترکیه 🥣 مواد لازم: ۱‌ پیاز متوسط، ۳ حبه سیر یا نصف لیوان برگ سیر، ۱هویج، ۱ لیوان اسفناج خرد شده، ۵ لیوان آب برای قوام آش ۱ لیوان ماست، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۱ تخم مرغ، نمک‌ و‌ فلفل برای روی آش ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۱قاشق غذاخوری تاتلی بیبر ، (پودر فلفل قرمز شیرین) 🦋. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نذری برای ۸۰ نفر (البته سایز کاسه های من دو نفرست و در واقع این مقدار برای ۱۶۰ نفر مناسبه) مواد لازم: برنج نیم دونه ی ایرانی ۴ کیلو به ازای هر لیوان برنج ۶ لیوان آب زعفران غلیظ دم شده یک مثقال شکر ۴ کیلو گلاب یک لیتر عرق هل یک لیوان کره ۵۰۰ گرم خلال بادوم و گل محمدی و دارچین برای تزیین برنجم رو بهمراه آب گذاشتم بپزه و وقتی کاملا دونه هاش باز شد و به اصطلاح شکفت زعفرون رو اضافه کردم و بیست دقیقه زمان دادم تا کاملا رنگ باز کنه. شکر رو اضافه میکنم و نکته ی مهم اش اینجاست. با اضافه شدن شکر شله زرد آب میندازه و رقیق میشه بنابراین دوباره بیست دقیقه زمان دادم تا جا بیوفته و بعد گلاب و عرق هل و کره رو اضافه کردم و دوباره یک ربع مدام هم زدم. در نهایت خلال بادوم رو اضافه کردم و ده دقیقه هم زدم و شله زرد بشدت خوشمزه ی ما آمادست. حضور کره باعث میشه شله زردتون آب نندازه. خلال بادوم ها رو هم میتونین با گلاب خیس کنین از قبل. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با کیسه فریزر!❤️(انار غیر واقعی) مواد لازم: خامه قنادی(برای هر ۳ عدد نیم کیلو) آب انار(نیم لیتر) کیک وانیل آماده نشاسته ذرت ۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه ۱ ق چ گلاب در صورت تمایل شکلات سفید(۳۰۰ گرم ) شکلات قرمز (۳۰۰ گرم ) نداشتید شکلات قرمز ، ۵۰۰ گرم شکلات سفید رو گرم کنید و بهش به میزان قرمزی مورد علاقتون رنگ ژله ای قرمز اضافه کنید برای رنگ روش هم از رنگ قرمز و قهوه ای استفاده کنید من با دست رنگ کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
26.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇🏻👇🏻۵ مهم آشپزی👇🏻👇🏻 ✅️ ترفند اول پوست انارهاتونو بگیرین و یا بزارین زیر نور آفتاب یا روی بخاری و شوفاژ تا حسابی خشک بشن، خشک شدنشون زیر نور آفتاب چند روزی طول میکشه ولی روی بخاری یا شوفاژ ی کروزه هم خشک میشه ✅️ ترفند دوم سیب سفید: ۲ عدد بِه: ۲ عدد برگ گل محمدی+ گل گاوزبان+ پرک لیمو+ بِه لیمو+ دارچین خورد شده+ هل:هر کدوم مقداری هرچه بِه رو زیاد تفت بدین ورنگش تیره بشه همونقدر چاییش خوشرنگ میشه ✅️ ترفند سوم اگه بچه مدرسه ای دارین یا از سرماخوردگی وویروس های این فصل میترسین حتما تا آخر ببینین بادوم درختی: ۱ لیوان آب: ۲ لیوان آرد برنج: ۴ ق غ هل درسته: ۲-۳ عدد گلاب: ۲-۳ ق غ زعفرون : در صورت دلخواه برای تزئین: از پودر گردو خلال پسته یا بادوم استفاده کنین ✅️ ترفند چهارم بهترین راهکار برای قطع سرفه ودرمان گلودرد همینه تو عرض سه روز حتی شدیدترین ‌و بدترین سرفه ها با عصاره پرتقال درمان میشن پرتقال: ۱ عدد نمک: ۱ ق چ آب مقداری به مدت نیم ساعت حاضر میشه ✅️ ترفند پنجم برای شست وشوی قارچ: قارچ: ۵۰۰ گرم آرد: ۱ ق غ سرکه: ۱ ق غ نمک: ۱ ق چ آب: ۱ لیوان به مدت ۳۰ ثانیه با هم ترکیب کنین و بعد آبکشی کنین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز پنجم رسپی با خمیر هزارلا:این قسمت ساندویچ گوشت🥩 مواد لازم خمیر هزارلای مخصوص غذا ۲ بسته گوشت گوساله ۴۵۰ گرم🥩 پیاز ۱ عدد🧅 قارچ ۳۰۰ گرم🍄 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم🧂 پودر سیر ۱ ق.غ🧄 پودر پاپریکا ۱ ق.چ🫑 فلفل قرمز ۱/۲ ق.چ🌶️ رزماری ۱ شاخه☝🏻 برگ بو ۲ عدد✌🏻 عصاره گوشت ۴۰۰ ‌سی‌سی🥣 خامه ۵۰ گرم🍶 پنیر دلخواه به میزان لازم🧀 رومال ۲۵ گرم کره🧈 چیزی که درست کردیم شبیه به پولد‌بیف یا همون شردد‌بیف هست با یه مقداری تغییر🙌🏻 برای گوشت بهتره از قسمت‌هایی از گوشت گوساله استفاده کنید که چربی داشته باشه وگرنه خیلی خشک میشه. من از گوشت کتف گوساله استفاده کردم. گوشت توی ۳ ساعت کامل پخت و نرم شد. دمای فر ۱۹۰ درجه زمان پخت ۳۰ دقیقه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این رو حتما امتحان کنید 🥰 مواد لازم 👇👇👇 👈ماکارونی دونه برنجی یک ونیم لیوان ( که تو اکثر فروشگاها میشه تهیه کرد تو همون قسمت انواع ماکارونی ها😅) 👈نصف سینه مرغ 👈پیاز یک عدد🧅 👈فلفل کاپی یا دلمه 🫑 👈قارچ هفت عدد 👈پیازچه چند عدد 👈نمک وفلفل و زردچوبه و پلبیبر و آویشن و روغن زیتون 👈آب مرغ دو یا سه لیوان (می تونید آب هم جایگزین کنید) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛