فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_هویج
مواد لازم
هویج 500 تا 600 گرم
گلاب 1پیمانه
میتوانید از مخلوط آب و گلاب استفاده کنید ولی من کل 1 پیمانه رو گلاب استفاده کردم
شکر 1 پیمانه
بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتوانید شکر اضافه کنید
زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم
آرد 1 پیمانه
از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید
روغن مایع نصف پیمانه
کره 30 گرم
دستور تهیه
ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید پوره کنید.
گلاب+شکر +زعفران را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود
شربت نباید بجوشد
آرد را در تابه الک کرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود
دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند.
بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند.
سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود.
سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
شربت را در سه مرحله اضافه کنید.
شربت را با حرارت کم اضافه میکنیم مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود
نوش جان💖
🥮🥕🥮🥕🥮🥕🥮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک 😍😋
✅مواد پنکیک باید قبل از پخت نیم ساعت توی محیط استراحت بکنه. یکبار این نکته رو رعایت کن ببین پنکیک هات چقدر عالی میشن.
اگه #پنکیک وانیلی میخواید درست کنید پودر کاکائو رو حذف و به جاش آرد جایگزین کنید.
آرد: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری استاندارد
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری استاندارد
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری استاندارد
تخم مرغ به دمای محیط رسیده: ۱ عدد
وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر: ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۲قاشق غذا خوری
به جای روغن میتونید از ۴۰گرم کره ذوب شده وبه دمای محیط رسیده، استفاده کنید.
شیر به دمای محیط رسیده ۱ پیمانه
✅دقت کنید که موقع ترکیب کردن مواد خشک و خیس خیلی زیاد ملات رو هم نزنید وگرنه بیکینگ پودر غیر فعال میشه و پنکیک پف نمیکنه.
⭕️بعد از اینکه مواد پنکیک آماده شد روی ظرف رو بپوشانید و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید وبعد بپزید.
❌حرارت گاز متوسط باشه ولی تابه به خوبی داغ شده باشه. از تابه خوب و نچسب استفاده کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب 😍😋
آسون ترین و خوشمزه ترین جوجه کباب که تو تابه درست میشه😍
واقعا درست کردنش آسونه یه بارم امتحانش کنی دیگه عاشقش میشی و همیشه درستش میکنی😋
سینه ی مرغ یک عدد
زعفران دم کرده سه ق غ
ماست سه ق غ
پیاز یک عدد
کره یک ق غ
نمک و فلفل
طرز تهیه: درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه سینه مرغو مربعی برش بزنی و پیاز و ماست و زعفرون و ادویه رو بهش اضافه کنی و بذاری دوسه ساعت داخل یخچال استراحت کنه
تو این فاصله کته رو هم درست کنید برنج و اب ونمک و روغن وترکیب کنید بذارید رو حرارت کم به مدت چهل دقیقه تا یک ساعت تا حاضر بشه
حالا جوجه ها رو به سیخ چوبی بکشید توی تابه یا صفحه گریل داغ بچینید و دو طرفش ترکیب کره و زعفرون و بزنید بذارید با حرارت کم کامل مغزپخت بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_مرغ😍😋
مطمئنم همه خوششون میاد امتحانش کنید😍
مواد لازم:
سیب زمینی آبپز ۱ عدد
نصف سینه مرغ ریش ریش شده
۲ غدد تخم مرغ
نمک صورتی
آرد سوخاری ۲ ق غ
ادویه
شوید خشک ۲ ق غ
طرز تهیه:
۱ عدد سیب زمینی آبپز و سرد شده رو رنده کنید
بهش نصف سینه مرغ ریش ریش شده
۲ عدد تخم مرغ
ارد سوخاری
نمک صورتی
ادویه
شوید خشک
اضافه و خوب یکدست کنید
از مواد تو دست شکل بدید و داخل روغن داغ دوطرفش رو سرخ کنید
اینم از یه کتلت لذیذ 😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_گردویی😍😋
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 ق چ)
1.5 لیوان آرد
1 استکان شیر (100 گرم)
100 گرم مارگارین (کره هم میشه)
برای روی کیک:
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
2 ق غ شکر
80 گرم مارگارین (و یا کره)
2 ق غ شیر
ابتدا برای روی کیک تمام مواد را داخل ماهیتابه بریزید و روی اجاق تا وقتی که مارگارین آب شود هم بزنید. برای مایه کیک تخم مرغ، شکر و مارگارین که در دمای اتاق نرم شده را خوب هم بزنید تا به قوام خامه برسد. شیر ، آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب 26 سانتی که با مارگارین چرب کردین بریزید سپس مواد رویی را روی تمام قسمتهای مایه کیک بریزید. داخل فر 160 درجه به مدت 35_30 دقیقه بپزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه_کشمشی😍😋
برای ۱۰ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱۲۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
ماست ۸۰ گرم (۳ تا ۴ ق غ)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
کشمش ۳ تا ۴ ق غ
همه مواد به دمای محیط برسه کره و شکر رو با همزن خوب زدم. تخم مرغ رو اصافه کردم و با همزن خوب زدم. وانیل هم ریختم ماست رو اضافه کردم یک دقیقه با همزن زدم آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم. با دست خمیر رو جمع کردم ورز دادن نمی خواد ممکنه کمی چسبنده باشه ایراد نداره آرد زیاد نریزیدکشمش رو هم با آردمخلوط کردم وداخلش ریختم اگر دیدین کمی چسبنده است یک ربع تا نیم ساعت یخچال خمیر رو بزارین بهتر میشه از خمیر گوله هایی برداشتم و کف دستم کمی پهن کردم و داخل سینی چیدم اگر دیدین نمیتونین کار کنین و چسبنده است کمی دستتون رو آغشته به روغن کنین فر هم از یک ربع قبل روشن کردم سینی رو در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰درجه ۲۰الی۲۵دقیقه قرار دادم حتما خودتون چک کنین آخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم تا روی کلوچه کمی تغییر رنگ بده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاࢪت_پودینگ_ناࢪنگی
این شیࢪینے بوۍ پاییز میدہ ❤️🔥🥳
مواد لازم :
🌸بࢪاۍ خمیࢪتاࢪت
آࢪد ۱۸۰ گࢪم
پودࢪ قند ۵۰ گࢪم
پودࢪ بادام ۲۰ گࢪم
ڪࢪہ ۷۰ گࢪم و
زࢪدہ تخم مࢪغ ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوࢪی
آب ولرم نصف لیوان(به اندازه ای که خمیرنرم ولطیفی درست بشه)
🌸بࢪاۍ پودینگ
تخم مࢪغ یڪ عدد
خامہ ۲۰۰ گࢪم و پودࢪ قند ۵۰ گࢪم
آبلیمو ۱ قاشق چایخوࢪی
کمی وانیل
آب ناࢪنگے ۳ قاشق غذاخوࢪی
نشاستہ ذࢪت ۲ قاشق غذاخوࢪی
#نکات
❌آب روکم کم به خمیراضافه کنید و، ورزبدین تاخمیرتون لطیف ومنسجم بشه
❌خمیࢪنیازبہ استࢪاحت نداࢪہ.
❌همہ موادࢪوباهمزن خوب مخلوط ڪنید تایڪدست بشنـ
❌دماۍ پخت: ۱۷۰وبمدت ۳۰تا ۳۵دقیقہ
❌بعدازبیࢪون آوࢪدن ازفࢪ اجازہ بدین شیࢪینے زداغے بیفتہ، بعدباالڪ ࢪوش پودࢪقندبپاشین و....
♡♡♡♡♡♡♡♡نوش جانتون♡♡♡♡♡♡♡♡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
45.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_پسته_ای
مواد لازم
کره : ۱۲۵ گرم
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
آرد : ۱/۵ لیوان
پودر پسته : نصف لیوان
شکلات برای تزیین: ۴۰ گرم
کره به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده با همزن میزنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب بشه
آرد الک شده کم کم اضافه میکنم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبه به دست بیاد
پودر پسته اضافه کرده با خمیر کاملا ترکیب میکنیم
خمیر پهن کرده برش های مساوی تقسیم میکنیم
داخل فر از قبل گرم شده میزاریم در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد چک کنید زیر شیرینی تغییر رنگ داد شیرینی هاتون پخته است
شکلات که به صورت بن ماری روی حرارت کتری آب کردیم
شیرینی ها بعد از خنکشدن داخل شکلات آب شده قرار میدیم و روش با پسته های خرد شده تزیین میکنیم
نوش جان 💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_هویج
مواد لازم
هویج 500 تا 600 گرم
گلاب 1پیمانه
میتوانید از مخلوط آب و گلاب استفاده کنید ولی من کل 1 پیمانه رو گلاب استفاده کردم
شکر 1 پیمانه
بسته به ذائقه تا 2 پیمانه میتوانید شکر اضافه کنید
زعفران دمکرده غلیظ به میزان لازم
آرد 1 پیمانه
از آرد نول یا سه صفر(آرد قنادی) استفاده کنید
روغن مایع نصف پیمانه
کره 30 گرم
دستور تهیه
ابتدا هویج را با مقداری آب بپزید پوره کنید.
گلاب+شکر +زعفران را در ظرفی روی حرارت کاملا ملایم قرار دهید تا شکر حل شود
شربت نباید بجوشد
آرد را در تابه الک کرده با حرارت ملایم حدود 30 دقیقه تفت دهید تا خامی آن برطرف شود
دقت کنید حرارت ملایم باشد تا رنگ آرد تغییر نکند.
بعد از اینکه آرد را تفت دادید از تابه خارج کرده و روغن مایع و کره را در تابه بریزید تا گرم شوند.
سپس آرد تفت داده شده را دوباره الک کرده و به تابه برگردانید و هم بزنید تا در روغن یکدست شود.
سپس پوره هویج را اضافه و هم بزنید تا یکدست شود.
شربت را در سه مرحله اضافه کنید.
شربت را با حرارت کم اضافه میکنیم مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا شربت به خورد حلوا برود و حلوا وسط ظرف جمع شود
نوش جان💖
🥮🥕🥮🥕🥮🥕🥮
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ته چین اسفناج شمالی تولیست اصلی غذاهات میره ازبس خوشمزس
موادلازم:برنج ۴پیمانه،اسفناج ۵دسته،سینه مرغ یک عدد،رب اناریک ق غ،نمک وادویه به میزان لازم
موادته دیگ:ماست ۴ق غ+زعفران+برنج
پیازروتفت میدیم بهش سینه مرغ رواضافه کرده یکمی که تفت خوردنمک وادویه ،رب انارواسفناج پخته شده رومیریزیم همه موادروباهم مخلوط کرده کنارمیزاریم برنج روزنده ترآبکش میکنیم یک مقدارازبرنج روبرای ته دیگ باماست وزعفران مخلوط میکنیم کف قابلمه میریزیم وبعدبه ترتیب برنج سفیدومواداسفناجی روریخته توهمین مرحله هم میزنیم وبعددم میزاریم
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا
بسم الله الرحمن الرحیم
به لطف خداوند متعال
قطار سیستم سازی طبی به راه افتاد
و
بزودی شاهد بزرگترین سیستم طبی در کشور خواهیم بود
@Academy_MahdiYaran
تدریس جزوه ورودی آکادمی مهدی یاران برای آزمون ورودی بهمن ماه
https://eitaa.com/joinchat/38798312Cbd1f4cc5a1
دوستان ازمون اختیاری هست
و آموزشها کاملا رایگان
💥 به همراه آموزش علمی گیاهان دارویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی با چاشنی بادمجان؛ یه ترکیب جادویی!🍆🍝😍😋
وقتی سس گوشت با بافت لطیف و طعم خاص بادمجان ترکیب میشه، نتیجه یه ماکارونی خاص و خوشمزهست که نمیتونی ازش بگذری! 🌟
بادمجان همهچیز رو متفاوت میکنه، یه طعم ملایم اما جذاب که هر لقمه رو به یادموندنی میکنه.
مواد لازم : اسپاگتی ۲/۳ بسته ،قارچ ۴ عدد ،فلفل دلمه ۱/۲ عدد ،پیاز ۱ عدد ،سیر ۲حبه ،بادمجان ۱ عدد ،هویج ۱ عدد ،رب گوجه ۲ ق غ
ادویه : پاپریکا ۱/۲ ق چ ،آویشن ۱/۲ ق چ ،دارچین ۱/۳ ق چ ،زرد چوبه ۱/۳ ق چ
نمک و فلفل ،فلفل قرمز هم سلیقه ای
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
27.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی
#کیک_هندوانه
یلدا
مواد لازم : 👇🏻
بیسکوییت پتی پور : 4 بسته، دوتا کاکائویی دوتا وانیلی
قهوه ی فوری : دو قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه :یک بسته(200گرم)
پنیر خامه ای : 200 گرم
پودر قند : دو سوم لیوان
آب جوش : یک چهارم لیوان
پودر کاکائو: یک قاشق غذا خوری
برای تزیین: 👇🏻
خامه ی قنادی : 200گرم
رنگ خوراکی سبز : چند قطره
ژله ی بریلو : دو قاشق غذاخوری
آب : دو قاشق غذاخوری
شکلات اشکی
نکات : 👇🏻
💫حتما یک شب تا صبح بذارین یخچال بمونه تا بیسکوییت ها نرم بشن
💫برای تزیین خامه ی قنادی رو بذارین نیمه مذاب بشه و با همزن بزنین تا فرم بگیره و به یه مقدارش کمی رنگ خوراکی سبز اضافه کنین
💫برای روش ژله بریلو رو با آب کمی رقیق کنین و بریزین روش صاف کنین
💫اندازه ی قالب 18 تا20سانت باشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
37.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بریونی_طهرونی
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی خرد شده ۳ عدد متوسط
پیاز نگینی ۱ عدد بزرگ
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه
نوش جان 💖
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی با چاشنی بادمجان؛ یه ترکیب جادویی!🍆🍝😍😋
وقتی سس گوشت با بافت لطیف و طعم خاص بادمجان ترکیب میشه، نتیجه یه ماکارونی خاص و خوشمزهست که نمیتونی ازش بگذری! 🌟
بادمجان همهچیز رو متفاوت میکنه، یه طعم ملایم اما جذاب که هر لقمه رو به یادموندنی میکنه.
مواد لازم : اسپاگتی ۲/۳ بسته ،قارچ ۴ عدد ،فلفل دلمه ۱/۲ عدد ،پیاز ۱ عدد ،سیر ۲حبه ،بادمجان ۱ عدد ،هویج ۱ عدد ،رب گوجه ۲ ق غ
ادویه : پاپریکا ۱/۲ ق چ ،آویشن ۱/۲ ق چ ،دارچین ۱/۳ ق چ ،زرد چوبه ۱/۳ ق چ
نمک و فلفل ،فلفل قرمز هم سلیقه ای
🍔🥗#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨﷽✨الهی به امیدتو
🌹آغاز می کنیم
❤️روزی دیگر از کتاب زندگیمان را
🌹با ذکر مقدس
❤️صلوات بر حضرت محمد (ص)
🌹و خاندان پاک و مطهرش
🌹❤️اللّهُمَّصَلِّعَلي
🌹❤️مُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد
🌹❤️وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجلسی ترین هویج پلوی قرن🥕
فیله ی مرغ و توی پیاز داغ و کره حسابی تفت بدید🥰
هویج رنده شده رو بهش اضافه کن و بزار حسابی سرخ شه
سرخ ک شد زرشک اضافه کن و زعفرون حسابی
ادویه هاش:نمک فلفل پولبیبر زردچوبه دارچین
برنج و برای دم انداختن بزار بجوشه آبش که خشک شد به نصفش زعفرون بزن نصفشم سفید💛🤍
قشنگ ترین قسمتش ته دیگ هویجشه🧡🥕
هویجارو با پوست کن نازک ورقه ای کردم و ریختم داخل آبجوش نرم بشه بعد از ده دیقه آبکش کردم و همونجور که داخل ویدئو مشخصه مثل ته دیگ چیدم کف قالبم و ادامه ی ماجرا…
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ته چین اسفناج شمالی تولیست اصلی غذاهات میره ازبس خوشمزس
موادلازم:برنج ۴پیمانه،اسفناج ۵دسته،سینه مرغ یک عدد،رب اناریک ق غ،نمک وادویه به میزان لازم
موادته دیگ:ماست ۴ق غ+زعفران+برنج
پیازروتفت میدیم بهش سینه مرغ رواضافه کرده یکمی که تفت خوردنمک وادویه ،رب انارواسفناج پخته شده رومیریزیم همه موادروباهم مخلوط کرده کنارمیزاریم برنج روزنده ترآبکش میکنیم یک مقدارازبرنج روبرای ته دیگ باماست وزعفران مخلوط میکنیم کف قابلمه میریزیم وبعدبه ترتیب برنج سفیدومواداسفناجی روریخته توهمین مرحله هم میزنیم وبعددم میزاریم
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاࢪت_پودینگ_ناࢪنگی
این شیࢪینے بوۍ پاییز میدہ ❤️🔥🥳
مواد لازم :
🌸بࢪاۍ خمیࢪتاࢪت
آࢪد ۱۸۰ گࢪم
پودࢪ قند ۵۰ گࢪم
پودࢪ بادام ۲۰ گࢪم
ڪࢪہ ۷۰ گࢪم و
زࢪدہ تخم مࢪغ ۱ عدد
وانیل نصف قاشق چایخوࢪی
آب ولرم نصف لیوان(به اندازه ای که خمیرنرم ولطیفی درست بشه)
🌸بࢪاۍ پودینگ
تخم مࢪغ یڪ عدد
خامہ ۲۰۰ گࢪم و پودࢪ قند ۵۰ گࢪم
آبلیمو ۱ قاشق چایخوࢪی
کمی وانیل
آب ناࢪنگے ۳ قاشق غذاخوࢪی
نشاستہ ذࢪت ۲ قاشق غذاخوࢪی
#نکات
❌آب روکم کم به خمیراضافه کنید و، ورزبدین تاخمیرتون لطیف ومنسجم بشه
❌خمیࢪنیازبہ استࢪاحت نداࢪہ.
❌همہ موادࢪوباهمزن خوب مخلوط ڪنید تایڪدست بشنـ
❌دماۍ پخت: ۱۷۰وبمدت ۳۰تا ۳۵دقیقہ
❌بعدازبیࢪون آوࢪدن ازفࢪ اجازہ بدین شیࢪینے زداغے بیفتہ، بعدباالڪ ࢪوش پودࢪقندبپاشین و....
♡♡♡♡♡♡♡♡نوش جانتون♡♡♡♡♡♡♡♡
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ سفید
مواد لازم:
بلخور جو🌾 ۱۰۰ گرم
پیاز🧅 ۱ عدد
سینه مرغ🍗 ۱ عدد
قارچ🍄 ۳۰۰ گرم + کره ۱ ق غ + اب لیمو ۱ ق غ
هویج 🥕ذرت🌽 و نخود فرنگی 🫛
کره 🧈۵۰ گرم + ارد🥡 ۲ ق غ + شیر🥛 ۵ لیوان
نمک🧂 فلفل🌶
خامه صبحانه🥣 ۱ بسته
✅اب + مرغ + بلغور جو + پیاز + نمک فلفل 👈 ۱ ساعت پخت
✅ قارچ + کره + آبلیمو 👈 تفت داده شه
✅ کره + آرد + شیر 👈 ۵ دقیقه بجوشه
✅ هویج + ذرت + نخود فرنگی اضافه شه 👈 نیم ساعت بپزه
✅ سس شیر اضافه شه ( نیم ساعت بپزه)
✅ خامه در آخر اضافه شه
🌼👉
🌼👉 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ_قارچ
سپس فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت پخته شده را اضافه کنید وکمی تفت دهید
(اب مرغ کاملا کشیده شود)
درنهایت قارچ تفت داده شده ومقداری پنیر پیتزا(پنیر دلخواه و قابل حذف هست)
قارچ را هم خرد کردم وبا حرارت بالا و مقدار کمی کره یا روغن و۱ق غ آبلیمو تفت دادم،
درون نان ساندویچی یه لایه از سس بمالید کمی کاهو و گوجه بگذارید وبه مقدار دلخواه از مخلوط مرغ و قارچ
و نوش جااان
🛑 اگر ذرت یا قارچ یا سس خردل نداشتین حذف کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میخوای بدونی موقعی که وقت نداری واسه مهمونی چی درست کنی؟😍
من سپیده هستم میخوام یه دستور سریع و پر طرفدار یادتون بدم 🤩
۲ لیوان آرد، ۱قاشق چایخوری نمک،۱۰۰ گرم کره، ۲ عدد تخم مرغ، مخلوط کنید
۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده اضافه کنید با دست ورز بدید تا یکدست بشه
از خمیر به اندازه گرد یکسان جدا کنید
با دست بازش کنید
برای مواد میانی
پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه، روی خمیر بریزید با دست خمیر ببندید
مطابق فیلم بهش شکل بدیدکف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و پیراشکی ها بچینید
با تخم مرغ رومال کنید، بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی بشه
اینم از پیراشکی های خوشمزمون که حاضر شد حتما این پیراشکی های خوشمزه امتحان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3-4 بادمجان
برای کوفته :
نصف پیمانه گوشت گاو
1 تخم مرغ
1 پیاز
ارد سوخاری
نمک
فلفل سیاه
زیره
برای سس
2 گوجه فرنگی بزرگ
1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک
1 سیر
بادمجان ها را خیلی نازک خرد کنید ، آنها را در آب نمک خیس کنید و سرخ کنید . مواد گوشت کباب را به خوبی مخلوط و آنها را شکل دهید. آن را شکل داده و سرخ کنید مواد سس را درون یک قابلمه مخلوط کرده و به جوش می آوریم. بادمجان را که آماده کرده اید بپیچانید ، در فر به مدت ۳۰دقیقه قرار دهید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا و سبزیجات 🙋♀️🤪
من قارچ نداشتم ولی اگه داشتم حتما آخر کار اضافه میکردم ب غذا.
مواد اولیه:
لوبیای خشکم یک و نیم لیوان بود که دو روز خیسش کردم و دو تا پیاز، دو تا سیبزمینی و دوتا هویج و نصف لیوان نخودفرنگی، نصف لیوان ذرت و یکچهارم فلفل دلمه و دو قاشق رب و نمک و فلفل و زردچوبه بود.
درباره نونها هم که طعمدار کردنش با روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر هست. اول نونتون رو بچشید اگه نمک داشت، نمکش رو کم بریزید و فقط پنج تا ده دقیقه در حد برشته شدن بذاریدش تو فر.
راستی میدونستید، خوراک لوبیاهای رشت بهشدت معروفه و صبحونه با یه سیخ کباب چنجه تقدیمش میکنن به مشتری؟
من عاشق این ترکیبم هرچند که شمالیها اصلا با این سبک و سیاق درست نمیکنن و لوبیاها فقط پیاز و سیب زمینی و رب داره.
شما چجوری خوراک لوبیا درست میکنید و کنارش چی میخورید؟
من بهش آبلیمو و روغن زیتون میزنم و طعمش عالی میشه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛