22.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آش رشته باید قشنگ لعابدار باشه، باید خوش اب و رنگ باشه، سبزی و رشتهش باید اندازه باشه، نعنا داغ و پیاز داغش به راه باشه اگر دورهمی هم باشه که چه بهتر🤌😋
چندتا نکته :
✅از عدس ریز استفاده کنید
✅همه حبوبات رو از ۲۴ ساعت قبل با یکی دو قاشق نمک خیس کنید وموقع استفاده آبکشی کنید
✅رنگآش به مقدار سبزی و زردچوبهش هست
✅اگر دیدین رشته رو ریختین ولی اش هنوز اون لعاب مد نظرتونو نداره یکیدو قاشق آرد رو با نصف لیوان اب سرد مخلوط کنید تا آرد کاملا باز بشه و بعد به آش اضافه کنید وهمبزنین
✅حتما حتما اخر پخت پیاز داغ ونعنا داغ به آش اضافه کنید برای روی آش هم که خب جداگونه بذارین
موادلازم،نخود نصف لیوان،لوبیاچیتی نصف لیوان،عدس ریز یک لیوان،سبزی آش خردشده ۳۰۰ گرم،رشته آش تقریبا دوسوم یکبسته،پیاز دوعدد بزرگ برای داخل آش،نعنا خشک ،نمک، فلفل، زردچوبه دو ق غ، پودر دارچین، کاری
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه بامیه رو خودت توخونه درست کن 😍
مواد لازم:
آرد سفید ۲ پیمانه
آب ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
مواد لازم شهد: شکر ۲ پیمانه/ آب یک پیمانه/گلاب ۱/۳ پیمانه/ زعفرون دم شده (شکر و آب رو مخلوط کنید ۱۰ دقیقه که جوشید گلاب و زعفرون اضافه کنید و خاموش کنید که سرد شه)
آب و شکر و کره رو داخل تابه بزارید به جوش که اومد ، آرد رو الک کنید و هم بزنید.
حدودا ۸ الی ۱۰ خمیر رو داغ بزنید.
خمیر رو داخل کاسه دیگه بریزید و کمی که خنک شد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید، مواد رو داخل قیف بریزید و مطابق ویدیو به دوروش میتونید بهش شکل بدید
داخل روغن بزارید و بعد دوطرفشو روی حرارت کم سرخ کنید.
در آخرم داغ داغ داخل شهد سرد بریزید و اجازه بدید ۲ دقیقه بمونه تا شهد به خوردش بره
نکات: خمیر باید از داغی بیوفته ولی سرد نشه ، داغ زدن خمیر یعنی خمیر رو تو تابه هی باز کنید و جمع کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفودِ چیپس مرغ پنیری😍😋
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
موادلازم :
سینه مرغ :🍗یک عدد
تخم مرغ:🥚۳ عدد
آرد:🥡۴ قاشق
ماست:🍶۴ قاشق
پنیرپیتزا:🧀یک لیوان
جعفری:☘️یک مشت
ادویه:
نمک🧂،فلفل سیاه🌶،پاپریکا🫑،پودرسیر🧄
روغن 🫗
سینه مرغ رو ریز خرد کنید ،اگر نیمه منجمد باشه بهتر میشه برش داد
توی یک ظرف تخم مرغ و آرد رو خوب مخلوط کنید
بهش مرغ رو اضافه کنید به همراه جعفری خرد شده ،ماست و پنیرپیتزا
در اخر ادویه هارو هم بریزید و خوب مخلوط کنید
روغن که کمی داغ شد یه قاشق از مواد بردارید و آروم توی تابه بریزید کمی صافش کنید
یه طرفش که با شعله ملایم کامل سرخ شد برگردونید تا سر دیگه هم سرخ بشه و با سس دلخواه نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای دورنگ😍😋
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم برای کباب گوشت قرمز:
گوشت گوساله و یا گوسفندی چرخ کرده🥩 با درصد چربی پایین(ترجیحا بدون چربی باشه) ۴۰۰ گرم
۱ عدد پیاز بنفش🧅 ریز رنده شده که آبشو نگرفتیم
۱/۲ پیمانه آرد سوخاری🍘
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پودر سیر🧄، پاپریکا، سماق، زردچوبه
مواد لازم برای کباب مرغ:
ران مرغ بدون استخوان🍗 ۵ عدد(میتونین از ترکیب سینه و ران هم استفاده کنین)
پیاز 🧅۱ عدد
آرد سوخاری🍘 ۱/۲ پیمانه
نمک🧂، فلفل سیاه🌶، پاپریکا🫑، پودر سیر🧄، زردچوبه
زعفران دم شده 💛
روغن حیوانی و یا کره و یا روغن مایع 🧈برای سرخ کردن کباب ها
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
13.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_کلم_رولی😋😍
کلم یک عدد
سرکه سفید یک سوم لیوان
گوشت چرخ شده ۵۰۰گرم
برنج نیم پزشده یک لیوان
جعفری خردشده ۴قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
پیازرنده شده یک عدد
موادسس دلمه
هویج رنده شده یک عدد
پیازیک عدد
فلفل دلمه یک عدد
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
نمک وادویه به میزان لازم
ابتداآب رومیزاریم جوش بیادبهش سرکه رواضافه میکنیم کلم روداخل آب میزاریم اجازه میدیم تاکلم نرم بشه موادداخلی دلمه رودرست میکنیم گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،نمک وادویه،جعفری خردشده،برنج نیم پزشده همه روباهم مخلوط میکنیمموادسس دلمه روهم سرخ میکنیم ابتدا پیازخردشده روتفت میدیم بهش هویج رنده شده رواضافه کرده هویجهاکه تفت خوردن بهش فلفل دلمه ونمک وادویه ورب روهم اضافه میکنیم نصف لیوان آب میریزیم اجازه میدیم تاسس رنگ بازکنه برگ کلم روروی سطح کارپهن میکنیم ازوسط برش میزنیم وقسمت وسط کلم که یکمی سفتره جدامیکنیم مواددلمه روبه حالت لوله ایی درمیاریم وسط برگ میزاریم ومطابق کلیپ رول میکنیم دلمه های رل شده روداخل سس میچینیم وبقیه آب روبهش اضافه میکنیم دربشومیزاریم تاکاملاپخته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
58.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استانبولی_پلو😍😋
برای ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ، دارچین ، زعفران به میزان لازم
برنج رو از چند ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره.
پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلبل و زردچوبه و پاپریکا ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم و به مواد اضافه کردم و مقداری تفت دادم . به مقدار کم آب اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آب هم کشیده بشه . یک کم هم پودر دارچین اضافه کردم .
داخل قابلمه دیگه آب جوش ریختم و برنج خیس خورده رو اضافه کردم ، برنج که نیم پز شد و آماده آبکش کردن شد ، آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دل خواه قرار دادم و لا به لا از برنج و مواد گوشت و سیب زمينی ریختم ، لا به لای پلو هم ادویه پلویی ریختم و آخر هم کمی زعفران و گذاشتم که دم بکشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
56.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب_خانگی 😍😋
پرطرفدارترین و خوشمزه ترین شیرینی سنتی بدون فر و همزن 😍😋
زرده تخم مرغ ۲ عدد، روغن مایع یا جامد ۱/۳ لیوان، ماست سفت نصف لیوان، بکینگ پودر نصف ق چ، آرد قنادی ۲ الی ۲/۵ لیوان
♦️مواد میانی :
مغزیجات ۳/۴ لیوان ( من مغز بادام ، گردو و پودر نارگیل زدم )، پودر قند ۱/۳ لیوان، پودر دارچین ۱ ق چ، گلاب ۱ قاشق غذا خوری
✅خمیر یک ساعت جای خنک مثل یخچال استراحت کنه.
✅آرد رو تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و بدستتون نچسبه.
✅از هر نوع مغزیجاتی میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ایه.
✅شیرینی ها رو داخل روغن داغ شناور با حرارت ملایم سرخ کنید.
✅میتونید سرخ نکنید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه این شیرینی خیلی نباید تغییر رنگ بده.
✅بعد از اینکه کاملا خنک شدن داخل پودر قند بغلطونید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر😍😋
شیر ۱.۵ کیلوگرم، برنج نیم دانه ۳۰۰ گرم، کره ۱۰۰ گرم، آرد گندم ۱ پیمانه، شکر ۲ پیمانه، زردچوبه۲ ق غ، نمک 1ق چ، زیره ۱ ق غ، پودر هل ۱ ق چ، گلاب۱/۲ پیمانه
✅ برنج و از دو ساعت قبل می شوریم و خیس می کنیم. بعد با چند لیوان آب آنقدر می پزیم تا زیر انگشت له بشه.
آرد، زردچوبه و نمک را در مقداری آب حل می کنیم تا یکدست بشه، شیر را اضافه و هم می زنیم بعد از صاف کردن به برنج پخته اضافه و مداوم هم می زنیم تا خامی آرد گرفته بشه و مواد به غلظت فرنی برسه، شکر و می ریزیم و هم می زنیم، پس از حل شدن شکر، زیره، هل، گلاب و کره را اضافه و هم می زنیم. به صورت گرم در ظرف ریخته و پس از سرد شدن سرو می کنیم.
مقدار شکر این غذا رو می توانید کم و زیاد کنید.
از زمان ریختن آرد داخل غذا شعله رو کم کرده و مداوم هم بزنید.
از طعم دهنده های دیگر مثل زعفران بجای زردچوبه و وانیل به جای هل می توانید استفاده کنید
هرچه این دسر سردتر باشه خوشمزه تر میشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
17.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اش_ترش 🍲 😋😍
▫️همه نوع حبوبات لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز ، نخود ، عدس هر کدوم یک لیوان پخته شده
▫️یک بوته سیر
▫️کدو یک عدد کوچیک
▫️سبزی شامل زلنگ(چوچاق)،اوجی(خالیواش)،برگ سیر،جعفری،گشنیز ،برگ چغندر،اسفناج هر کدوم یک دسته
▫️باقالی خشک که از دوروز قبل تو آب خیس دادم
▫️چغندر هم باید باشه ولی من چون پخته نداشتم نریختم
▫️نیم دونه یک نعلبکی سرپر
▫️پیاز سه عدد
▫️رب گوجه دو قاشق
▫️رب انار چهار تا پنج قاشق
🔸اول حبوبات پخته رو با سبزی و آب ترکیب کنید نیم دونه هم جدا پختم اضافه کردم و گذاشتم تا بجوش بیاد
پیاز با زردچوبه جدا سرخ کنید وقتی طلایی شد رب گوجه و رب انار داخلش تفت بدید
عدس هم جدا پختم و اضافه کردم
مواد که تقریبا پخته شدن ترکیب پیازو رب به اش اضافه کردم
آخرای پخت آب نارنج هم میزنم و نمک هم به مقدار لازم اضافه کنید اگه دیدین خیلی ترش شد شکر هم میتونید اضافه کنید تا ملس بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آش_ماست_ارومیه😍😋
سبزی آش(گشنیز ؛جعفری؛تره؛اسفناج و ریحون و برگ چغندر فلفل) ۱کیلو
روغن برا پیازداغ
نخودِپخته ۱ لیوان
لوبیا چیتی ۱لیوان
بلغور گندم نصف لیوان
برنج ۱سوم لیوان
گوجه فرنگی ۱عدد بزرگ رب۲ق غ
فلفل سبز تازه چندعدد.نمک
ماست چکیده ۵۰۰گرم
ابتدا پیاز هارو خردمیکنیم و توی روغن داغ سرخشون میکنیم همین که کمی سبک و طلایی شدن زردچوبه بهش اضافه میکنیم بعد بلغور و نخود ولوبیا رو بهش اضافه میکنیم آبجوش میریزیم وشعله رو کم میکنیم مواد نیمپز که شد ۴،۵قاشق عدس خیس شده رو میریزیم ومیزارم کامل بپزه و لعاب بده بعد پخته شدن سبزی آش خردشده وشسته شده آب قلم رو هم میریزم یه همی میزنیم یه کم که سبزیها پختن فلفل و برنج وگوجه فرنگی خردشده ومیریزیم و هم میزنیم نمکشوچک میکنیم و میزاریم تا سبزی بپزه (حدود۱۵ دقیقه)وغذا جابیوفته بعد شعله روخاموش میکنیم درظرف دیگه برا روی آش پیاز داغ میکنیم رب وفلفل قرمز وسیاه میزنیم وتفت میدم سیرهارو له میکنیم ماست رو آماده میکنیم وآش رو درظرف سرو میکشیم ماست وسیر میزنیم وخوب قاطی میکنی وباپیازداغ ورب تزیین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
#پاستا_آلفردو
پاستا پنه ۵۰۰ گرم، سینه مرغ 1 عدد، شیر 2 لیوان، پنیر پارمسان 1 لیوان پر، خامه 1/3 لیوان، قارچ 1 بسته، سیر 5 حبه، روغن زیتون 3ق غ، آرد 2ق غ، نمک، فلفل، جوز هندی،آویشن
🔴مرغ و نواری برش بزن قارچ و خورد کن با حرارت بالا بزار ابش کشیده بشه، سیر و رنده کن با روغن زیتون تفت بده مرغ و اضافه کن با حرارت بالا تفت بده به ترتیب شیر خامه ارد قارچ ادویه نصف پنیر و بریز داخلش بزار ده دقیقه رو حرارت کم باشه،پاستا رو یک ربع بپز ابکش کن و باهم ترکیب کن. نصف پنیر و بریز روی پاستا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛