#کشمش_پلو_با_مرغ
برای ۶ نفر
برنج ..۶ پیمانه
مرغ.۱ عدد
کشمش پلویی …۲ پیمانه
زعفران آب کرده .۳ ق س
روغن حیوانی …نصف پیمانه
پیاز داغ …نصف پیمانه
رب نارنج یا رب انار ترش …۳ ق س
نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
ابتدا مرغ را شسته و پوست آن را جدا می کنیم و مرغ را به شش یا هشت تکه تقسیم نموده و با نمک، فلفل و ادویه مزهدار میکنیم.
بعد مرغهای مزهدار شده را با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ مینماییم.
در آخر رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیازداغ روی مرغهای سرخشده میریزیم و اجازه میدهیم تا کاملا بپزند.
برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی رسانده و آبکش نموده و دم میکنیم.
کشمشها را شسته و سرخ نموده سپس مقداری از برنج دم کرده، کشمش، زعفران و روغن حیوانی داغ کرده را با هم مخلوط میکنیم.
در ظرف سرو ابتدا پلوی ساده را کشیده، تکههای مرغ را بر روی آن قرار داده و مخلوط کشمش و برنج را روی آن میدهیم و سرو مینماییم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كيك_كافي_شاپي
مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 1 پیمانه
شکر: یک پیمانه
آرد : 2 پیمانه و نیم
روغن مايع : دو سوم پيمانه
بیکینگ پودر: 1 و نيم ق م
پودر کاکائو: 1ق غ
پودر نسكافه : 1 ق غ
آرد : يك ق غ ( براي مايع كيك بي رنگ)
وانیل: 1/4 ق چ
طرز پخت:
فر رو گرم کنین. آرد و بیکینگ پودر و نمک میوه رو مخلوط و الک کنین. قالب گرد رو چرب کنین و کاغذ روغنی بندازین یا اینکه آرد بپاشین..
شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب بزنین تا کرم و کشدار بشه.
روغن رو اضافه کنین و هم بزنین و بعد شیر رو
آرد رو کم کم به مواد تون اضافه کنین
موادتون که خوب مخلوط شد مایه کیک رو سه قسمت کنین و 3ظرف داشته باشین. به یکی 1 ق پودر کاکائو و به اون یکی 1 ق آرد و به سومي 1 ق نسكافه اضافه کنین
اول مايع بي رنگ بعد كاكائويي بعد نسكافه اي رو بريزيد ( سعي كنيد مواد رو دقيقا از وسط قالب بريزيد تا منظم تر در بياد شكل كيك )
حالا قالب رو توی طبقه وسط فری که گرم کردین بذارین و 45 دقیقه با دمای 180 بذارین بمونه... بازم میگم شما سر بزن به کیکتون. فرها فرق دارن با هم
بعد از سرد شدن كيك رو برعكس كنيد يعني زير كيك رو قرار بگيره اينطوري كار شكيل تر ميشه و روي كيك رو با شربت
بار يا شير يا .... خيس كنيد
*روي كيك رو يك لايه ژله با طعم دلخواه اما حتما نيم بند شده بديد يا يك لايه ژله بريلو و بعد با مغز تزئين كنيد
*براي اينكه ژله از روي كيك نريزه بهتره كيك رو داخل رينگ قرار بديد يا دور كيك رو تلق محكم ببنديد
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کیک_نارنگی
200 گرم آرد الک شده
130 گرم شکر
350 گرم نارنگی پوست کنده
3 عدد تخم مرغ
70 گرم کره در دمای محیط
2 ق چ بیکینگ پودر
برای سس روی کیک:
120 گرم پودر قند
50 گرم آب نارنگی
.
طرز تهیه:
350 گرم نارنگی را با مقدار کمی آب در حدی بپزید که نرم شوند. بعد در آبکش بریزید تا پوست و هسته ها جدا شوند. مایه ی غلیظ نارنگی را کنار بگذارید.
کره و شکر را خوب بزنید, تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید, مایه ی نارنگی ,آرد الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
در قالب چرب شده ی 18 سانتی, به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 بپزید.
در این فاصله سس روی کیک را آماده کنبد:
در یک شیر جوش آب نارنگی و پودر قند را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد (در استوری سس را مشاهده می کنید) اگر غلیظ نشد, یک ق چ نشاسته اضافه کنید.
وقتی کیک پخت و خنک شد روی کیک بریزید 👈 نکته ی مهم : در پخت این کیک نارنگی کلمانتین استفاده شده که شیرینتر از نارنگی معمولی ست اما با سایر انواع نارنگی, اگر شیرین باشند, می توانید بپزید.
این کیک بسیار لطیف و معطر و خوشمزه ست! 💕
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅استیک گوشت😋
🍜طرز تهیه
گوشت راسته گوساله رو به ضخامت دو سانت (برخلاف بافت گوشت)برش دادم ، بعد گوشت رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و بابیفتکوب (یا گوشکوب) کوبیدم تا کمی پهن بشه . یک عدد پیاز رو خرد کردم و گوشت رو داخل پیاز خرد شده ، یک ق روغن زیتون ،یک ق سرکه سیب خوابوندم تا مزه دار بشه .
(مزه دار کردن گوشت ها تقریبا میشه گفت سلیقه ای هس میتونین از هر ادویه ای که دوس دارین مثل فلفل سیاه ،پودر سیر و یا خردل ا هم استفاده کنین). 6ساعت گذاشتم داخل یخچال و در این مدت چند بار جابه جاش کردم تا مواد خوب به خورد گوشت بره . بعد از یخچال بیرون اوردم و نیم ساعت توی محیط اشپزخونه گذاشتم ، توی تابه خیلی کم کره ریختم و سرخشون کردم. اگه برشهای گوشت نازک باشه، هم خوب میپزه و هم خوشمزه تر میشه ، نمک رو موقع پخت به گوشت ها زدم .
اگه دوست داشته باشین میتونین سس قارچ درست کنین و موقع سرو روی استیک بریزین .
من ترجیح دادم قارچ و سیب زمینی رو سرخ کنم و در کنار استیک سرو کنم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
✅شیرینی شکری😋
✍موادلازم
کره ۱۲۵ گرم
پودرشکر نصف پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته برای تزیین
🍜طرزتهیه
کره و پودر شکر را میزنیم تا کاملا نرم وسفید شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم مجددا میزنیم ، سپس آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد، خمیر را با وردنه باز میکنیم وقالب میزنیم
سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم ودر فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.
#شیرینی_شکری
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#تاس_کباب_مرغ
کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#دسر_لیوانی
#ژله_انار_با_شیر_و_تخم_شربتی
پود ژله 1 بسته
شیر 2 لیوان
شکر سه چهارم لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان آبجوش بصورت بنماری آماده کردم داخل لیوانها ریختم و بمدت یکساعت گذاشتم یخچال تا ببنده حالا پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد حل کردم و بنماری کردم
تا صاف و یکدست بشه.
بعد شیر و شکر و وانیل را جداگانه درظرفی ریختم گذاشتم روی حرارت تا شکر حل بشه(نجوشه فقط شکر حل بشه)مخلوط ژلاتین را به شیر اضافه کردم و مخلوط کردم در اخر تخم شربتی را که از قبل با آب جوش مخلوط کردم اضافه کردم و روی لایه اول ریختم بمدت ۵ ساعت گذاشتم یخچال تا ببنده.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#كوزالاك_مانتي
. یوفکا : یک بسته (مثلثی)
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز بزرگ : 1 عدد (سرخ شده)
پیازچه و جعفری : 1 پیمانه (خرد شده)
سیر: 2 حبه
گوجه فرنگی : 2 عدد (پوره شده)
رب : 2 قاشق غذاخوری
ماست موسیر : 1 پیمانه
بادمجان کبابی : 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
.
در کمی روغن ،سیر و پیاز و فلفل دلمه (اختياري)را تفت میدهیم. گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب نمک و فلفل به مخلوط اضافه کرده، اجازه دهید تا مخلوط جا بیافتد. در اواخر پخت جعفری و پیازچه خرد شده را اضافه مي کنیم.
سپس از قسمت پایین مثلث یک نی ضخیم نوشیدني گذاشته ،خمیر را دور آن میپیچیم و سیخ را بیرون میآوریم (لبه یوفکا را میتوانید با آب بچسبانید) و رول كنيد .بهتره كه خمير و نصف كنيد و بعد رول كنيد ،رولهاي كوچيك براي سرو بهترن و كامل سرخ ميشن.سپس در روغن با حرارت كم سرخ کنید و برای گرفتن روغن یوفکاهای سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید
بادمجان را كبابي و بعد پوره کرده و با ماست موسیر مخلوط کنید در ظرفی یوفکاهای سرخ شده را چیده روش مواد گوشتي بريزيد و روي گوشت از بوراني و دوباره تكرار ميكنيد .ميتونيد روي بوراني فلفل بزنيد.
نوش جان
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#پودینگ_کاراملی_فندقی
مواد لازم:
شیر سه پیمانه
نشاسته ذرت سه ق غ سر پُر
نمک یک پینچ
پودرفندق سه ق غ
سُس کارامل معادل دستور
سس کارامل :
شکر صد گرم
خامه ی صبحانه صد و هفتاد گرم
کره پنجاه گرم
طرز تهیه:
ابتدا سس کارامل رو آماده میکنیم
شکر را داخل شیرجوش یا قابلمه ی کوچکی ریخته و روی حرارت متوسط بدون هم زدن قرار میدیم تا کم کم از کناره های ظرف ، شکر شروع به ذوب شدن و کاراملی شدن کنه
حرارت رو ملایم کرده ، ظرف محتوی شکر رو کمی چرخونده تا همه ی شکر بطور همزمان شروع به ذوب شدن کنه وقتی به رنگ دلخواه رسید و طلایی متوسط شد
خامه و کره که با هم مخلوط و داغ کرده ایم را روی کارامل ریخته و به سرعت شروع به همزدن میکنیم تا وقتیکه تمام کاراملی که سفت شده ، داخل خامه حل بشه و سس یکدستی داشته باشیم (اگه قبل غلیظ شدن سس نتونستید تمام کارامل را حل کنید ، کمی شیر به سس اضافه کنید و هم بزنید تا کارامل حل بشه)
برای پودینگ ، نشاسته ی ذرت را داخل شیر سرد حل کنید نمک و پودر فندق و سس کارامل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم
مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه پودینگ داغ رو داخل ظرف سروتون ریخته وقتی از حرارت افتاد داخل یخچال قرار بدید .
من روی پودینگ مقداری سس کارامل ( اضافه تر از دستور) ریختم و با کرم چیز کاراملی ، شکلات تافی، فندق کاراملی و توت فرنگی تزیین کردم .
#کرم_چیز_کاراملی
دویست گرم پنیر ماسکارپونه رو با همزن زده و نصف پیمانه یا کمتر سس کارامل کم کم بهش اضافه کرده تا کاملا طعم کاراملی بگیره و قابل ماسوره زدن باشه.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#نبات_فوری
شیر یا آب یک لیوان
شکر سه لیوان
زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#بادمجان_شکم_پر
.
.
بادمجون هارو پوست بگیرین ترجیحا بادمجان دلمه ای باشه بهتره
کلاهک سر بادمجون و برش نزنین که از هم نپاشه.
چند تا چاقو کوچیک بزنین طرفین و بعد داخل روغن سرخش کنین ( اگر بادمجونتون تلخه با نمک زدن تلخیش رو بگیرین )
تو یه تابه پیاز داغ درست کنین و گوشت چرخکرده اضافه کنین و سرخ کنین
ادویه ( نمک، فلفل قرمز، زردچوبه ، دارچین ، جوز هندی حتماا ، پودر سیر ، و کمی فلفل پاپریکا )
بزنین و در انتها هم رب گوجه .
بادمجونها رو روغن گیری کنین و با چاقو یه برش یک سانت مونده به کلاهک و انتها بزنین ، یه مقداری داخلش رو خالی کنین و بعد با سسی که آماده کردین پر کنین .
تو یه تابه و یا قابلمه جادار سیر داغ درست کنین و کمی زردچوبه و نمک بزنین و رب گوجه و گوجه حلقه شده ، کمی تفت بدین و اب بریزین تا به جوش بیاد
و بعد بادمجون هارو خیلی اروم با کمک کفگیر بزارین داخل تابه و بزارین بپزه و اب اضافه ش خشک بشه.
نوش جان 😊
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
کیک_دبل_چاکلت
تخم مرغ 3عدد
شکر 1 پیمانه
ارد 2 پیمانه
پودر کاکائو نصف پیمانه
بگین پودر یک قاشق مرباخوری پر
شیر 1 پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل کمی
شکلات تلخ برای روی کیک سیصدوپنجاه گرم
روغن مایع سه ق
طرز تهیه :
ابتدا فر رو با درجه حرارت 180روشن میکنیم.
قالب مورد نظر رو با کره حسابی چرب کنید .
آرد و کاکائو و بگین پودر رو سه بار الک کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی حدود پنج دقیقه میزنیم تاحسابی کشدار بشه اگر با دست اینکارو میکنید زمان دو برابر میشه .
روغن و شیر رو هم به تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم .حالا همزنو میزاریم کنار و آرد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم .
حالا مایع کیک رو در قالب ریخته و میزاریم تو فر به مدت 45 دقیقه .
بعد از خارج کردن کیک از قالب سس شکلات رو میریزیم روش . **شکلات تلخ رو روی بخار آب بن ماری کردم و سه ق روغن مایع رو بهش اضافه کردم و روی کیک ریختم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱