#ناریلو_قزوین
گوشت قرمز400 گرم
پیاز یک عدد
دانه انار به مقدار لازم
برنج سه پیمانه
برگه زرد الو,خلال پسته,خلال بادام به مقدار لازم
زعفران,نمک,فلفل,زردچوبه, روغن
کشمش شسته شده
اول گوشت رو بدون هیچ ادویه ایی میزاریم کاملا بپزه بعد یک پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و زردچوبه میزنیم وقتی گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک وفلفل میزنیم.
حالا میریم سراغ برگه زرد الو,کشمش ,خلال پسته و بادام و انار دانه شده کمی روغن یا کره تو یه تابه دیگه میریزیم و نصف مواد رو تفت میدیم.
حالا باید برنج رو ابکش کنیم وقتی برنج رو ابکش کردیم لابه لا از مخلوط مواد برگه و خلال و گوشت و پیاز میریزیم و زعفران دم کرده رو روی برنج میریزیم و میگذاریم دم بکشد و در اواخر پخت روغن داغ شده رو به برنج اضافه میکنیم.
موقع سرو مابقی خلال ها و برگه ها اضافه میکنیم تا ظاهر زیباتری داشته باشد.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_شیرینی_موزی_و_شکلاتی
موادلازم📝
بیسکوئیت پتی بور ۱ پاکت
کرم شانتی ۱ پاکت
شکلات تلخ یا شکلات شیری ۲۰۰ گرم
موز ۳ یا ۴ عدد
شیر(برای خیس کردن بیسکوئیت ها) ۱ فنجان
✍طرزتهیه:
۱.ابتدا کرم شانتی را طبق دستور روی پاکت حاضر کنید و داخل یخچال قرار دهید.
۲.سپس بیسکوئیت را به سرعت در داخل شیر زده و داخل ظرف بچینید.
۳.کرم شانتی را داخل قیف های یک بار مصرف ریخته و روی بیسکوئیتها بریزید.
۴.بعد رویشان موز نصف شده رو بگذارید.
۵.شکلاتها رو به صورت بن ماری آب کرده و روی تمامی موادتون بریزید تا کاملا از شکلات پوشیده شود.
۶. بعد از ۲ ساعت استراحت شیرینی آماده سرو است. میتوانید با شکلات تزئین کنید..
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#مرغ_بریان_زعفرانی
مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند ، این مرغ های زعفرانی را میتوانید با سیب زمینی سرخ کرده ، انواع پلو ، سالاد و … سرو کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#کرابیه_عسلی
مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 1 ليوان
روغن مايع 1 ليوان
وانيل 1 ق م
بكينگ پودر 2 ق م
آرد 400 تا500 گرم
عسل 2 ق غ
🔸براي رومال:
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر كاكائو 1 ق م
♨️طرزتهیه:
ابتدا تخم مرغ ،پودر قند و وانيل را باهمزن خوب هم زده بعد روغن مايع و عسل را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده ارد رو الك كرده ب تدريج همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه بعد كف دست رو چرب كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچبنيم با زرده تخم و كمي پودر كاكائو رومال كرده و با پشت چنگل خط ميندازيم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#خوراک ژیگو یا استیک رول
اطراف یک عدد سفید ران كامل ( بدون برش ) گوساله را در روغن سرخ کنید و به آن یک عدد پیاز خرد شده ، ۳ حبه سیر ، ۲عدد برگ بو ، ۲ عدد چوب دارچین ، زردچوبه ، ادویه گوشت ، نمک ،فلفل و آب به مقدار کافی اضافه و روی حرارت بذارید تا مغز پخت شود چون زمان زیادی برای پخت لازم است از زود پز استفاده کنید. بعد از پخت آبکش کنید و آب گوشت را برای تهیه سس و گوشت را در سس تهیه شده غلت دهید و سپس مانند ویدیو برش داده و به ظرف سرو منتقل و با هویج و کلم بروکلی بخار پز شده ،#سیب_زمینی_تنوری_مهشید و در صورت تمایل کنسرو لوبیا چیتی دورچین و تزیین و نوش جان کنید یک خوراک #فوق_العاده#شیک#مجلسی#خوشمزه و راحت 👌
برای تهیه سس ۲ق غ پر ربع گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و یک لیوان آب گوشت را حین سرخ کردن کم کم به آن اضافه و هم بزنید و تفت دهید و در آخر دو قاشق زعفران آبشده ویک ق م آب لیموی تازه اضافه و هم بزنید و حرارت را خاموش کنیدو رول گوشت را در ان بچرخانید و بیرون بیارید و برش دهید .
#سیب_زمینی_تنوری_مهشید
این خوشمزه همیشگی که نمیشه ازش گذشت کرد خصوصا که با سس مورد علاقه تون نوش جان بشه👌
۳عدد سیب زمینی باپوست تقریباً بزرگ را با برس خوب شسته و برش های بزرگ بزنید و دوباره شسته و با دستمال خشک کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید،فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید . روی برش سیب زمینی ها ۴ق غ روغن زیتون بریزید و کاسه را بطرف بالا و پایین تکان دهید تا روغن زیتون بخورد سیب زمینی برود سپس روی انها نمک ،پاپریکا ، فلفل سیاه به میزان دلخواه بپاشید و دوباره کاسه را مانند غربال کردن بطرف بالا و پایین تکان دهید تا چاشنی ها جذب سیب زمینی شود در صورت تمایل در این لحظه زعفران آبشده بزنید که من نزدم .
اكنون سيب زمينى ها را كمى با فاصله در سينى فر كه روى ان كاغذ روغنى پهن کرده اید بچینید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بذارید (زمان پخت بستگی به مقدار برشته شدن شما داره )در اواخر پخت در صورت تمایل روی آنها پودر اویشن یا سبزی خشک معطر بپاشید . سینی را از فر بیرون بیارید ۵ دقیقه زمان بدید بعد سیب زمینی ها به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن پنیر پارمسان (دلخواه و سلیقه ای ) بریزید .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترامیسو
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه ۱ پیمانه
پودر شکر 1/4 پیمانه
قهوه سرد 2/3 پیمانه(نسکافه فوری هم می توانیدجایگزین کنید)
خامه فرم گرفته ۱ و 1/4 پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر ۱۵ عدد ( کیک اسفنجی یا کیک شیفون و یا نان لطیفه را می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید)
پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین
طرز تهیه
قالب مستطیل شکلی با اندازه ۲۰ در ۱۰ سانت را با پلاستیک تمیز بپوشانید. شکر و ماسکارپونه را مخلوط کرده و برای ۱ دقیقه بزنید.خامه و ۱ قاشق غذاخوری از قهوه آماده و سرد شده را افزوده و بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.
نصف از مخلوط خامه را در قالب ریخته و سطح آن صاف کنید. نصف بیسکوئیت ها را به آرامی در قهوه سرد شده بزنید بطوریکه فقط سطح آن با قهوه تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه قرار دهید.مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید، بیسکوئیت های باقیمانده را نیز در قهوه سرد شده بزنید و روی کرم خامه ای قرار دهید. سپس قالب را برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.تیرامیسو را در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر کاکائو و رنده شکلات تزئین کرده و سرو نمائید.
نکته:
به دلخواه می توانید از شکلات چیپسی یا انواع مغزیجات برای بین لایه ها استفاده کنید.نان لطیفه یا کیک اسفنجی برش خورده را می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید. و روی تیرامیسو را میتوانید با پودر کاکائو. پودر نسکافه. و شکلات رنده شده تزیین کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱