#خوراک ژیگو یا استیک رول
اطراف یک عدد سفید ران كامل ( بدون برش ) گوساله را در روغن سرخ کنید و به آن یک عدد پیاز خرد شده ، ۳ حبه سیر ، ۲عدد برگ بو ، ۲ عدد چوب دارچین ، زردچوبه ، ادویه گوشت ، نمک ،فلفل و آب به مقدار کافی اضافه و روی حرارت بذارید تا مغز پخت شود چون زمان زیادی برای پخت لازم است از زود پز استفاده کنید. بعد از پخت آبکش کنید و آب گوشت را برای تهیه سس و گوشت را در سس تهیه شده غلت دهید و سپس مانند ویدیو برش داده و به ظرف سرو منتقل و با هویج و کلم بروکلی بخار پز شده ،#سیب_زمینی_تنوری_مهشید و در صورت تمایل کنسرو لوبیا چیتی دورچین و تزیین و نوش جان کنید یک خوراک #فوق_العاده#شیک#مجلسی#خوشمزه و راحت 👌
برای تهیه سس ۲ق غ پر ربع گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید و یک لیوان آب گوشت را حین سرخ کردن کم کم به آن اضافه و هم بزنید و تفت دهید و در آخر دو قاشق زعفران آبشده ویک ق م آب لیموی تازه اضافه و هم بزنید و حرارت را خاموش کنیدو رول گوشت را در ان بچرخانید و بیرون بیارید و برش دهید .
#سیب_زمینی_تنوری_مهشید
این خوشمزه همیشگی که نمیشه ازش گذشت کرد خصوصا که با سس مورد علاقه تون نوش جان بشه👌
۳عدد سیب زمینی باپوست تقریباً بزرگ را با برس خوب شسته و برش های بزرگ بزنید و دوباره شسته و با دستمال خشک کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید،فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید . روی برش سیب زمینی ها ۴ق غ روغن زیتون بریزید و کاسه را بطرف بالا و پایین تکان دهید تا روغن زیتون بخورد سیب زمینی برود سپس روی انها نمک ،پاپریکا ، فلفل سیاه به میزان دلخواه بپاشید و دوباره کاسه را مانند غربال کردن بطرف بالا و پایین تکان دهید تا چاشنی ها جذب سیب زمینی شود در صورت تمایل در این لحظه زعفران آبشده بزنید که من نزدم .
اكنون سيب زمينى ها را كمى با فاصله در سينى فر كه روى ان كاغذ روغنى پهن کرده اید بچینید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بذارید (زمان پخت بستگی به مقدار برشته شدن شما داره )در اواخر پخت در صورت تمایل روی آنها پودر اویشن یا سبزی خشک معطر بپاشید . سینی را از فر بیرون بیارید ۵ دقیقه زمان بدید بعد سیب زمینی ها به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن پنیر پارمسان (دلخواه و سلیقه ای ) بریزید .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ترامیسو
مواد لازم:
پنیر ماسکارپونه ۱ پیمانه
پودر شکر 1/4 پیمانه
قهوه سرد 2/3 پیمانه(نسکافه فوری هم می توانیدجایگزین کنید)
خامه فرم گرفته ۱ و 1/4 پیمانه
بیسکوئیت لیدی فینگر ۱۵ عدد ( کیک اسفنجی یا کیک شیفون و یا نان لطیفه را می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید)
پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین
طرز تهیه
قالب مستطیل شکلی با اندازه ۲۰ در ۱۰ سانت را با پلاستیک تمیز بپوشانید. شکر و ماسکارپونه را مخلوط کرده و برای ۱ دقیقه بزنید.خامه و ۱ قاشق غذاخوری از قهوه آماده و سرد شده را افزوده و بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.
نصف از مخلوط خامه را در قالب ریخته و سطح آن صاف کنید. نصف بیسکوئیت ها را به آرامی در قهوه سرد شده بزنید بطوریکه فقط سطح آن با قهوه تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه قرار دهید.مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید، بیسکوئیت های باقیمانده را نیز در قهوه سرد شده بزنید و روی کرم خامه ای قرار دهید. سپس قالب را برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.تیرامیسو را در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر کاکائو و رنده شکلات تزئین کرده و سرو نمائید.
نکته:
به دلخواه می توانید از شکلات چیپسی یا انواع مغزیجات برای بین لایه ها استفاده کنید.نان لطیفه یا کیک اسفنجی برش خورده را می توانید جایگزین لیدی فینگر نمائید. و روی تیرامیسو را میتوانید با پودر کاکائو. پودر نسکافه. و شکلات رنده شده تزیین کنید
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
آشپزی خاص
🔷 #مرصع_پلو
مرغها رو گذاشتم توی تابه سرخ بشن ، تو یه قابلمه جدا چندتا برگه زردآلو رو توی کره تف دادم و آب گوجه فرنگی ریختم و یه قطعه کوچولو فلفل دلمهای قرمز انداختم توش و گذاشتم جوش بیاد . بعد دونه دونه مرغهای سرخ شده رو به سس اضافه کردم و گذاشتم بپزن .
من روی پلو برگه زردآلو و زرشک و کشمش و خلال پسته ریختم که همه رو قد سی ثانیه توی کره تف دادم ، اما زرشک رو بعد از اینکه شستم با یه قاشق گلاب و دو قاشق غذاخوری شکر و ده گرم کره گذاشتم روی حرارت خیلی ملایم که یه کوچولو سرخ بشه نه بیشتر . .
مرصعپلو باید خلال پوست پرتقال و خلال بادوم هم داشته باشه من اما نداشتم .
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
تارت .کیک. بیسکویتی. 😉
ترجمه از رسپی دوست عزیز وفا الهادی.🙏🏻
دوستان عزیزم.اولین باری بود که کیکی با این رسپی درست کردم آخه بدون آرد مگه ميشه با پودر بیسکویت مگه داریم😉 .خلاصه چون تجربشو مدیون دوست عزیز توی این گروه هستم احساس وظیفه میکنم که به دوستان تقدیم کنم.👌
دو پیمانه بیسکویت چای پودر شده.من پتی بور و چند مدل دیگه با هم پودر کردم😉
سه تخم مرغ متوسط.
نصف پیمانه روغن مایع.
نصف پیمانه شیر.
نصف پیمانه شکر.که البته من این بار شکر قهوه ای استفاده کردم هم کم شیرین تر شد و هم خوش عطر.
بیک پودر یک ق.م.
وانیل یک هشتم ق.چ.
مواد رویه..طبق رسپی اصلی...
170گرم خامه صبحانه.
75گرم پنیر ماسکارپونه.
چهار ق.س.پودر شیر خشک.
سه ق. س.شکر.
دو ق. س.نوتلا جهت تزیین.رویه.
مواد رویه ای که من جایگزین کردم😉..البته با اجازه.اخه متاسفانه دخترام میونه ای با طعم پنیری ندارن..
دو ق.س.پودر کاستارد.
شیر دو پیمانه.
شکر در حدی که شیرینیشو دوست دارید.
و کمی شکلات تخته ای یا پودر کاکائو . کمی.برای تیره شدن بخشی از مایه و برای تزیین.
برای آماده سازی کیک...
تخم مرغ هارو به همراه شکر خوب بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشن.وانیل رو اضافه کنید ومجدد بزنید.با هم زن😉.حالا روغن رو اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و حالا شیر و مخلوط پودر بیسکویت و بیک پودر که الک کنید و اضافه کنید.وقتی یکدست شد کافی هست.قالب تارت رو با روغن جامد چرب کنید خیلی کم.و مایه کیک رو داخلش بریزید و در فری که از یک ربع قبل گرم کردید با دمای175درجه قرار بدهد تا زمانی که پخت کامل بشه.بعد از پخت از فر بیرون بیارید و بعد از چند دقیقه از قالب جدا کنید و روی توری خنک کنید.بعد از خنک شدن مواد رویه رو داخل حفره ای که روی کیک ایجاد کردید بریزید و سریع با نوتلا. به دلخواه تزیین کنید.من مقداری از مواد رویه رو بعد از آماده شدن با چند تکه شکلات مخلوط کردم وقتی آب شد و یکدست شد به شکل حلزونی روی مایه رویی ریختم و با یک سیخ چوبی از مرکز به محیط دایره هدایت کردم.حالا تارت آماده رو بگذارید دو ساعتی توی یخچال.و بعد به شکلی که دوست دارید سرو کنید .نوش جانتون.👌
مواد رویه اصلی..تمام موادرو با دور کند هم زن مخلوط کنید وقتی یکدست شد روی تارت بریزید.
مواد رویه ی کاستاردی که من استفاده کردم...تمام مواد رو با هم مخلوط کنید وردی حرارت ملایم قرار بدهد ومدام هم بزنید وقتی که به غلظتی مثل فرنی شد از روی حرارت بردارید و روی کیک بریزید و باقی مراحل.
راستی من خواستم مایه کیک رو تست کنم اونو توی قالب کیک فنجانی البته با کپسول هم ریختم وبعد از پخت نتیجه جالب بود.و باقی مواد رو توی قالب تارت کوچک ریختم.😉نوش جان.🙏🏻🙏🏻
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#_شیرینی_برنجی
مواد لازم :📝
آرد برنج 400 گرم
آرد ذرت 100 گرم
روغن جامد 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند 250 گرم
پودر هل 1 ق م
مهر کوچک
تخم خرفه جهت تزیین
✍طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر قند رو با همزن بزنید تا رنگ آن روشن بشه .سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هر کدام رو بمدت یک دقیقه هم بزنید .در نهایت مخلوط آرد برنج و آرد ذرت و پودر هل رو اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد . خمیر باید کاملا لطیف باشه . نه خشک و نه چسبناک . درصورتیکه خمیر چسبناک بود به مقدار خیلی کم مجددا آرد برنج اضافه کنید . توجه داشته باشید که در این موارد نمی شه مقدار تعیین کرد چون جذب روغن آردها با هم فرق داره ودرصورتیکه خمیر خشک بود بمقدار خیلی کم گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه .
سپس خمیر رو داخل کیسه قرار داده و بمدت 24 ساعت در یخچال استراحت بدین .از خمیر گلوله هایی برداشته و در سینی با فاصله بچینیدسپس مهر رو داخل آرد برنج زده و روی خمیر رو مهر بزنیدمی تونید از وسیله های استوانه ای شکل هم استفاده کرده و روی خمیرها رو نقش بندازید . و درنهایت روی نانها کمی تخم خرفه بپاشید .سینی رو داخل فری که از قبل در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار بدین .با این مقدار خمیر تقریبا 100 عدد نان برنجی می شه درست کرد . 😋
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱