#لازانيا
لازانیا 1 بسته کوچک
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گ
پیاز 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
فلفل دلمه 3 ق غ
قارچ 8 عدد متوسط
پنیر پارمزان 100 گ
پنیر پیتزا 200 گ
سس سفید یا بشامل 1 لیوان
نمک، فلفل، آویشن
رب گوجه فرنگی 3 ق غ
سس گوجه فرنگی 3 ق غ
سس_بشامل:
کره 50 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
شیر1 لیوان بزرگ
قابلمه آب روی شعله قرار میدیم تا به جوش بیاد.در تابه ای روغن ریخته پیاز های خرد شده را اضافه میکنیم بعد گوشت را اضافه کرده و تا تغییر رنگ دهد نمک، فلفل ،زردچوبه، آویشن را اضافه کرده سیر رنده شده را افزوده سیر که تفت خورد قارچ و فلفل دلمه را اضافه میکنیم سپس رب و سس گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم یک لیوان آب اضافه میکنم و شعله گاز را هم کم کرده و میگذارم سس غلیظ شود و رب رنگ باز کند بعد از جا افتادن سس تابه را کنار میذاریم. آب در حال جوش مقداری نمک ، روغن و زردچوبه اضافه میکنیم سپس ورقه های لازانیا را در آب ریخته و شش تا هشت دقیقه بعد آنرا آبکش می کنیم و اب سرد روی لازانیا میریزیم.
برای تهیه سس بشامل ابتدا کره را در شعله کم آب میکنیم سپس آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود شیر رو به آرد و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت ماست برسد. پنیرها را هم با هم مخلوط میکنیم. ته ظرف پیرکس را یکم چرب کنید ورقه های لازانیا را رو یه ردیف چیده و روی لازانیا ها را با چند قاشق سس بشامل، مایه گوشتی و بعد یک لایه پنیر میریزیم و دوباره لازانیا میچینیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا ظرف پر شود سس سفید را روی آخرین لایه ریخته و روی سس را کاملا با پنیر میپوشانیم در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی چهل دقیقه قرار میدهیم تا روی پنیر طلایی شود.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳🍂
طرز تهیه کباب ماهی
مواد لازم جهت تهیه کباب ماهی :
ماهی۱ کیلو
روغن مایع۱/۴ پیمانه
آبلیمو ۶ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد بزرگ
سبزی های معطر (دلخواه)۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و گلپر به میزان لازم .
طرز تهیه کباب ماهی :
جهت تهیه کباب ماهی ابتدا ماهی را پوست کنده و کبابی خورد میکنیم. پیاز را خلالی خورد و به ماهی اضافه میکنیم. سبزی های معطر را ساطوری کرده و به همراه زعفران نمک و فلفل و گلپر به ماهی اضافه و مخلوط میکنیم. بهتر است مواد آماده شده کبابی را به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهیم تا عطر پیاز و سبزی به خورد ماهی برود.
کباب را به سیخ بکشید و روی ذغال کباب کنید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی شوند.
نکات طلایی طبخ بهتر کباب ماهی
در صورت تمایل میتوانید سبزی را حذف کنید
رنده کردن یک پیاز کوچک میتواند طعم بهتری به کباب شما بدهد.
اگر به ذغال دسترسی ندارید درون تابه مانند کباب تابه ای طبخ کنید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳🍂
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا خرما
😋🌸
خرما ۱۵ عدد هسته درآورده
شیر ۲ لیوان
شکلات تلخ خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ١عدد
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین دو و نیم قاشق غذاخوری
وانیل نوک چاقو
طرز تهیه:👇👇
ابتدا هسته خرماها را در میاریم. بعد خرماها را با یک لیوان شیر داخل میکسر می ریزیم و خوب میکسش می کنیم.
در این مرحله اگر دیدید پوست خرما داخل مایه هست میتونید جداش کنید یا از صافی ردش کنید.
بعد مایه خرما را توی یه قابلمه می ریزیم و باقی شیر را هم بهش اضافه می کنیم. پودر کاکائو، شکلات خرد شده و خامه را هم داخل شیر و خرما می ریزیم.
مواد را با همزن دستی خوب میزنیمش تا کاملا یکدست بشه. بعد روی حرارت ملایم میزاریمش.
تو این فاصله پودر ژلاتین را با نصف فنجون آب سرد حل می کنیم و وانیل را توش می ریزیم.
روی بخار کتری می زاریم تا ژلاتین کاملا حل بشه بعد اون را به مواد روی گاز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.
وقتی مایه داغ شد از روی حرارت بر میداریم. قالب های سیلیکونی را چرب می کنیم و مایه پاناکوتا خرما را داخلش می ریزیم.
قالب پاناکوتا خرما را داخل یخچال میگذاریم سه چهار ساعت بمونه تا کاملا ببنده.
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳🍂
#سالاد_سيب_زميني
سيب زميني 3 عدد
هويچ 1 عدد
نمك 1 ق م
آبليمو 2 ق غ
روغن زيتون 3 ق غ
فلفل 1 ق چ
شويد خرد شده 2 ق غ
پيازچه خرد شده 2 ق غ
جعفري خرد شده 2 ق غ
ماست،ذرت براي تزيين
سيب زميني را شسته ابپز ميكنيم پوست سيب زميني را گرفته با چنگال له ميكنيم نمك،فلفل،روغن زيتون ،آبليمو و هويچ (رنده شده و كمي تفت داده شده )را هم اضافه كرده خوب باهم قاطي ميكنيم بعد پيازچه،شويد،جعفري خرد شده را اضافه ميكنيم خوب مخلوط كرده قالب مورد نظر را چرب كرده از مواد لاخل قالب ريخته بمدت 1 ساعت داخل يخچال قرار داده بعد داخل ظرف برگردونده روشو با ماست چكيده و ذرت تزيين ميكنيم.
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#حلوای_زعفزونی_سنتی
ارد سفید 500 گرم
کره 100 گرم
روغن جامد 150 گرم
شکر 375 گرم
اب 275 گرم
گلاب 1/8 پیمانه
هل برای شربت ۱ق چ
زعفرون دم کرده غلیظ 1/3 پیمانه
ابتدا ارد رو با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بوی خامی ارد بره ولی رنگش عوض نشه و بعد 2 بار الکش میکنیم وبعد کره را اضافه کرده وتفتش میدیم وبعداز 5 دقیقه روغن رو اضافه کرده وخوب تفت میدهیم حدود 15 دقیقه تفت میدهیم ودر ظرفی شکر و اب وگلاب و هل روریخته میزاریم روی حرارت ملایم تابجوشه. بعد از حرارت برمیداریم از اردی که باروغن تفت خورده به اندازه نخود بر داشته داخل
شربت میندازیم اگر صدای تیس داد حلوا اماده است در غیر این صورت باز هم باید تفت بدیم بعداز اماده شدن شربت مون و زعفرون را ریخته وحسابی هم میزنیم تا یکدست بشه وبعد در ظرف مورد نظر
ریخته و طرح میدیم من با قالبای کوچیک سیلیکونی طرح دادم
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳🍂
سلام دوستان و همراهان همیشگی 🙌🙌
#فلافل
مواد لازم :
نخود300 گرم
پیاز یک عدد
سیر سه حبه
سس قرمز دو ق غ
پودر تخم گشنیز یک غ چ
پودر انبه یک غ چ
نمک به اندازه لازم
برای تهیه فلافل نخودرو باید خیس کنیم. برای اینکه نخورد زودتر خیس بخوره و نرم تر بشه یه مقدار نمک به آبش اضافه میکنیم.بعداز این مرحله نخودرو با سیر و پیاز و سس قرمز و ادویه ها داخل میکسر یا مخلوط کن میندازیم اگر از مزه تخم مرغ داخل فلافل بدتون نمیاد میتونید یه تخم مرغ اضافه و مواد رو ورز دهید که من از تخم مرغ استفاده نکردم... مواد رو نیم ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد یا با قالب فلافل یا به اندازه دلخواه از مواد برداشته و به شکل توپی درست میکنیم و داخل روغن زیاد که فلافل داخلش شناور بشه سرخ میکنیم
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳🍂
#کوکیز_براونی
#کوکی_براونی
موادلازم:
تخم مرغ ۲عدد
وانیل ۱ ق چ
شکر ۱/۲پیمانه
شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه
شکلات تخته ای مرغوب ۱ پیمانه
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
آرد ۲ پیمانه سرخالی
نمک ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق م
پودر کاکائو ۳ ق غ
تخم مرغ+وانیل+شکر قهوه ای+شکر سفید رو داخل ظرفی ریخته وبا همزن دستی خوب هم بزنید.
شکلات خرد شده را داخل ظرفی ریخته وکره رو بهش اضافه کنید وبه روش بن ماری یا داخل مایکروویو ذوب کنید وبه مایه تخم مرغی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر آرد وبیکینگ پودر و نمک وپودر کاکائو را الک کرده ودرچند مرحله به مواد بیافزایید وبالیسک خوب مخلوط کنید .مایه رو داخل قیف بدون ماسوره ریخته وروی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بافاصله بزارید و با انگشت برجستگیهای نوک شیرینی رو بگیرید وداخل فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت۱۲ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
دمای فرها باهم متفاوته زودتر از تایم گفته شده در رسپی چک کنید ومواظب باشید نسوزه.
من از شکلات تخته ای مارک کارات استفاده کردم
#اشپزی_خاص
🔱 eitaa.com/ashpaziykhs 🔱
#ساندویچ_میت_بال ( گوشت قلقلی)
مواد لازم براي 12 نفر:
نيم کيلو گرم گوشت گوساله چرخ کرده
يک عدد تخم مرغ
يک عدد پياز خرد شده
يک حبه سير له شده
يک قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
دو قاشق غذاخوري آرد سوخاري
4-5 قاشق غذاخوري روغن زيتون
نوک قاشق چايخوري پودر دارچين
نمک و فلفل
مواد لازم براي سس کوفته:
نيم کيلوگرم گوجه فرنگي
دو حبه سير
يک قاشق غذاخوري ريحان خرد شده
يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
يک قاشق غذاخوري روغن زيتون
نمک و فلفل
طرز تهيه:
روغن زيتون را در ماهي تابه ريخته، پياز و سير را در آن تف مي دهيم تا نرم بشوند.ماهي تابه را از روي گاز برداشته و کنار مي گذاريم تا خنک بشود.در کاسه اي گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد سوخاري، جعفري، نمک ، فلفل و دارچين را با هم مخلوط کرده، کمي ورز مي دهيم.مخلوط به دست آمده را به 12 قسمت تقسيم کرده و آنها را به صورت گرد در مي آوريم.نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم.در همين حين، براي درست کردن سس، گوجه فرنگي هارا شسته و 3 دقيقه در آب جوش مي اندازيم.پس از سرد شدن آنها، پوستشان را کنده، خردشان مي کنيم.يک قاشق غذاخوري روغن زيتون را در ماهي تابه ريخته، سير و ريحان را دو دقيقه در آن تف مي دهيم.گوشت، آب گوجه فرنگي هاي خرد شده، سپس رب گوجه فرنگي و نمک و فلفل را به آن مي افزاييم.سس را به مدت 15 دقيقه روي حرارت متوسط مي پزيم تا گوجه فرنگي ها نرم بشوند.در ماهي تابه ديگري، دو قاشق غذاخوري روغن زيتون ريخته و کوفته ها را ملايم در آن تف مي دهيم تا دور کوفته ها پخته بشود.سس را روي کوفته ها ريخته، به مدت 10 تا 15 دقيقه مي پزيم.مي توان کوفته ها رو هم به صورت ساندویچی و یا با برنج پخته ، ماکاراني آبکش شده سرو کرد.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#چیزکیک_یخچالی_شکلاتی
❤️ مواد لازم:
برای کراست: بیسکوئیت شکلاتی 2 لیوان و کره ذوب شده 50 گرم
برای چیزکیک:
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 400 گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قند 1 پیمانه
شکلات تلخ 150 گرم
❤️ طرز تهیه:
کف و دیواره های یک قالب 20 سانتی را با نایلون بپوشانید.
بیسکوئیت ها را پودر کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید . این ترکیب را کف قالب پرس کنید. اگه حس کردید چسبندگی بیسکوئیت کافی نیست میتونید یکی دو قاشق هم شیر اضافه کنید.
شکلات را خرد کنید و با نیمی از خامه به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
در کاسه ای جداگانه خامه کاملا سرد را با نیمی از پودر قندبا همزن بزنید تا فرم بگیرد. بقیه پودر قند را در کاسه دیگری حدود 1 دقیقه با پنیر خامه ای بزنید تا کاملا نرم شود. مخلوط پنیر و پودر قند را به خامه فرم گرفته اضافه کنید و چند ثانیه مخلوط کنید. بعد شکلات خنک شده و وانیل را اضافه کنید و مواد را حد مخلوط شدن با همزن بزنید یا میتوانید مواد را با لیسک مخلوط کنید. مواد چیز کیک را روی کراست بیسکوئیتی بریزید و اقلا به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید . پس از خارج کردن از یخچال گوشه های پلاستیک که از قالب بیرون هست را بگیرید و چیزکیک را بیرون بکشید. چیزکیک شکلاتی را با شکلات رنده شده تزئین کنید.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅بادمجان شکم پاره با کوفته(غذای ترکی)😋
✍ مواد لازم:
بادمجان دلمه ای 3 عدد
گوشت چرخ شده 200 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری ریز شده 1 ق غ
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
رب فلفل 1 ق م
نمک، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
🍜 طرز تهیه:
بادمجان ها را یک در میان پوست کنده از وسط نصف میکنیم کمی داخل آنها را خالی کرده در ظرف آب و نمک می اندازیم. بعد از نیم ساعت آبکشی کرده، خشک میکنیم و دو طرف آنها را سرخ میکنیم.برای کوفته ها یک عدد پیاز را رنده کرده،نمک، فلفل و جعفری را هم به گوشت اضافه میکنیم. خوب ورز داده و به صورت کوفته های کوچک در آورده در روغن سرخ میکنیم.
برای آماده کردن سس این غذا پیاز را نگینی ریز کرده تفت میدهیم تا طلایی شود. بعد رب ها، نمک و فلفل و پوره گوجه فرنگی را اضافه کرده، 5 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. سپس یک فنجان آب افزوده از روی حرارت برمیداریم. بادمجان ها را در تابه چیده کمی از سس روی بادمجان ها ریخته، کوفته ها را میچینیم و مقداری از سس هم روی کوفته ها ریخته و نیم ساعت روی حرارت میگذاریم.
#بادمجان_شکم_پاره
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#شیرینی_تر:✅
#تر_برشی:
تخم مرغ کامل : 3 عدد
آرد : 100
شکر دانه ریز : 100 گرم اسانس وانیل :1ق چ
روغن مایع:3ق س
آب:1ق س
بکینگ پودر : 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲۰گرم
قالب 25*35
خامه فرم گرفته ۸۰۰گرم
میوه برای تزیین اختیاری
بریلو بی رنگ ۱۰۰گرم
یعنی سه بار همین مواد رو وزن میکنین اماده میکنین 🔵بجز(خامه*بریلو*پودرکاکائو )تا اینکه ۳بار درست کنیم تا سه رنگ بشه
ابتدا تخم مرغ شکر و وانیل را 5 دقیقه با هم زن میزنیم تا پف کنه و کشدار بشه بعد روغن مایع و اب رو اضافه میکنیم و 1دقیقه هم میزنیم در اخر ارد و پ ک رو 3 بار الک کنین و به مواد اضافه کنین و با لیسک به صورت دورانی هم بزنین تا مخلوط شه. کف سینی 25 در 35 رو روغن بزنین و کاغذ روغنی بندازین و مواد رو داخلش بریزین در در فری ک قبلا گرم شده با دمای 150 به مدت 20 الی 25 دقیقه بذارین بپزه
این کارو 3 بار تکرار میکنیم تا سه تا لایه درست بشه فقط لایه اخرو دوقاشق از ارد کم میکنین به جاش 20 گرم پودر کاکائو معادل 2 ق س اضا فه میکنین میذارین بپزه وقتی پخت تموم شد شیرینی هارو لایه لایه خامه بزنین و روی هم بچینین بعد برش بزنین هر جور خواستین تزیین کنید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#كيك_فنجوني
تخم مرغ. ٢عددارد يك و يك دوم پيمانه شكر دو سوم پيمانه روغن يك دوم پيمانه ماست يك دوم پيمانه وانــيل و پــودر هل كمــي زعفران غليظ دو ق غ بــيكينــگ پــودر دو ق چ أرد ر بيكينگ پودر را الك كنيد و بذاريد كنارتخم مرغ و شكر را با وانيل خوب هم بزنيد حدود پنج شش دقيقه تا خوب كش دار و كرمي رنگ بشه روغن و هل را اضافه كنيد و باز هم بزنيدتا مخلوط بشه ماست را كمي با قاشق هم بزنيد و به مواد اضافه كنيد و با همزن بزنيد در اخر زعفران را اضافه كنيد و همزن رو بذاريد كنارارد را كه از قبل الك كرده ايد در چند مرحله به مواد اضافه كنيد و با ليسك اهسته بصورت زيرو رو هم بزنيد تا مخلوط بشن و بعد بريزيد داخل قالب حتما حتما يك سوم قالب مواد بريزيد من بيشتر ريختم و كيك از اطراف بيشتر اومد بالاروي كاپ كيك ها را كمي كنجد ويختم
و بعد گذاشتم توي فر
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳