#کوکیز_کره ای
.
_با نصف دستور درست کردم.
_شیرینی رو به اندازه کافی بپزید چون کره داره اگر پختش کامل نباشه بعد از یکی دوروز عطر و طعم شیرینی عوض میشه.
_شیرینی رودر یخچال میتونید تا یکماه هم نگهداری کنید البته با شرایط مناسب.
_اگر از مارگارین استفاده کنید ماندگاری بالاتری داره.
_روغن جامد رو جایگزین کره نکنید لطفا.
_با کاترهای مختلف میتونید خمیر رو برش بدین.
_کاترهامو دوسه سال قبل از لوازم قنادی پاسارگاد (آقای بابارحیمی)تهیه کردم.الان فکر میکنم بیشتر لوازم قنادیها داشته باشن انواع مختلفش رو.
_میتونید ۵۰گرم از آرد دستور رو حذف کنید و ۵۰ گرم پودر بادام رو جایگزینش کنید.
_جایگزین وانیل مایع:وانیل معمولی
_شیرینی ای کوکیز با عسل رویه ش خوبه اما اگر بخواین بدون عسل مصرف کنید تقریبا یک ق س پودر شکر دستور رو بیشتر بریزید.
_میتونید شیرینی رو بعد از پخت و خنک شدن فریز کنید و قبل از مصرف عسل گرم بزنید و سرو کنید چون عسل روی شیرینی بعد از یک روز جلا و زیبایی خودشو از دست میده و مات میشه .
(بادستور استادعزیز خانم صالحی
مارگارین یاکره همدمای محیط:۱۵۰گرم
پودر شکر:۸۰گ م(نصف پ)
وانیل مایع۱/۲ق چ
تخم مرغ:۱عدد
آرد سفید :تقریبا ۳۰۰گرم( ۲پ )
_کره و پودر شکر را ۵دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کرده سپس تخم مرغ و وانیل مایع را افزوده و ۳۰ ثانیه با همزن مخلوط میکنیم.
_آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی ایجاد شود (شاید تمام آرد مصرف نشود)
_خمیر را با وردنه به ضخامت ۳_۴میلی متر پهن کرده و کاتر دلخواه میزنیم.
_در سینی فر چیده ومغز بادام درختی خام وسط حفره شیرینی گذاشته ودر فر برقی با فن روشن:۱۶۰د رجه یا فر گازی:۱۷۵درجه به مدت۱۸_۲۰دقیقه میپزیم تا لبه هایش کمی طلایی شود.
_بعد از خنک شدن عسل گرم شده برس زده و با پودر پسته تزئین میکنیم.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#کباب_شطرنجی :
✍طرز تهیه :
گوشت قرمز ۱۵۰ گرم
سینه مرغ ۱۵۰گرم
پیاز دوعدد متوسط
پیاز ها رو رنده ریز می کنم آبش رو کامل میگیرم
نصف پیاز رو با گوشت ونمک وفلفل وزردچوبه مولینکس می کنم تا کاملا باهم مخلوط بشن
نصف مابقی پیاز رو با مرغ ونمک وفلفل وزردچوبه مولینکس می کنم تا کاملا با هم مخلوط بشن
دوتا سینی رو خیس می کنم روش نایلون می کشم
رو سینی اول کاتر مربع شکل رو می ذارم از مواد گوشتی به اندازه یه گردو بر می دارم وتوش کاملا پهن میکنم تا گوشه هاش در بیاد وبعد از کاتر جدا می کنم وداخل سینی دوم می ذارم
کاتر ودستهام رو آب میزنم به اندازه یه گردو از مواد مرغ بر میدارم وبا همون روش یه مربع دیگه درست می کنم این مربع رو کنار اون یکی نی ذارم وکمی بهم میچسبونمشون
یکی در میان اینکارو انجام میدم تا شطرنجی بشه من ۴در ۴ درست کردم
وقتی کارم تموم شد بک ساعت سینی کباب تابه ای شطرنجی رو داخل فریزر می ذارم تا هم خودش رو بگیره وهم اینکه موقع سرخ کردن از هم وا نره
بعد از یک ساعت با کمی روغن سرخش می کنم طرف اول که خودش رو گرفت بر می گردونم تا طرف بعدی سرخ بشه
تو تابه رژیمی هم میشه سرخش کرد.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#جوجه_چیلی_زعفرانی
مواد لازم
▪️مرغ 1 کیلو(ران و بال لذیذ تر است)
▪️پودر سیر نصف قاشق غذاخوری
▪️پودر رنجبیل نصف قاشق چایخوری
▪️زعفران دم کرده نصف فنجان
▪️آب نارنج یک سوم لیوان
▪️سس سالسا یک قاشق غذاخوری
▪️کره آب شده 50 گرم
▪️پاپریکا نصف قاشق چایخوری
▪️پودر فلفل چیلی یک چهارم چایخوری
▪️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغمون رو با مواد بالا به غیر کره و کمی زعفران دم کرده مزه دار کرده چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه مواد به خوردش بره بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم حین کباب کردن بال هم روی بال کمی زعفران دم کرده و کره آب شده با برس میمالیم.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
✅ هویج پلو 😋
ابتدا چهارپنج تا هویج ورنده کردم وبانصف استکان اب یکربعی پختم ویک قاشق شکرزدم ودراخر باکره تفت دادم
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده هم بادوتاپیاز وکمی فلفل ونمک وزعفرون مخلوط کردم وقلقلی کردم ودرماهیتابه تفت دادم
برنج هم ابکش کردم
حالا درقابلمه ای یک کفگیر برنج کمی هویج وکمی گوشت قلقلی میریزید وهمین کار وادامه میدید تاهمه موادداخل قابلمه ریخته بشه،حالامیزاریم تادم بکشه.
البته من مواد وموقع سرو غذا لابه لای برنج ریختم این مدل بنظرم طعمش بهتره.
زرشک وپسته وبادوم هم کمی باکره تفت دادم وروی غذاریختم.
#هویج_پلو
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح که می شود
دنبال اتفاقات خوب بگرد
دنبال آدم های خوبی
که حال خوبت را
با لبخند هایشان
به روزگارت سنجاق کنی...
حال صبح اول هفتتون خوش❤️
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
🌺🌺🌺🌺🌺
#آش_جو_نطنز 😋🍜
▪️سبزي اش ١ كيلو(تره ،جعفري،شويد،اسفناج،گشنيز)
▪️جو ١ ليوان
▪️گوشت گوسفندي ٤٠٠ گرم (بجاي گوشت ميتونين ازقلم گوساله استفاده كنين )
▪️عدس ،لوبيا چيتي،نخود هركدوم ١/٢ ليوان
▪️برنج ١/٤ پيمانه
▪️پيازداغ ،نعناداغ،كشك،نمك وفلفل به مقدارلازم
🔸حبوبات روخيس كنين وحندبارابش روعوض كنين ،سپس گوشت وپياز روبذارين بپزه ،حبوبات رواضافه كنين وبذارين باحرارت ملايم بپزه ،سبزي رواضافه كنين ونمك وفلفل وادويه روهم بعدازپخت اضافه وبذارين جابيفته .اش رودرظرف سروبكشين وبعدازكمي خنك شدن روشوباكشك ونعناداغ تزيين كنين اگرازقلم استفاده كردين :قلم روروزقبل باپيازوچندحبه سيربذارين بپزه وابش رواستفاده كنين براي آش
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#پيتزا_نان_تست
ى پيتزايى راحت و سريع براى وقتايى كه حوصله ى خمير بازى نداريد😬
هر موادى كه دوست داشتيد رو مثل مرغ پخته و خرد شده با قارچ، گوشت چرخ كرده يا سوسيس و كالباس فلفل دلمه و قارچ و يا هر چيز ديگه اى كه دوست داشتيد روخرد مى كنيد و يه تفت كوچيك هم بديد و بعد روى نون تستها رو سس قرمز (كچاب_خرسى)بزنيد و كمى پنير پيتزا بريزيدو بعد مواد روش بريزيدو كمى اويشن روش بپاشيددوباره پنير و بعد بذاريد توى فر تا پنير اب بشه...درجه ى ١٨٠ به مدت ١٠دقيقه تا يه ربع،همين كه پنير آب شد كافيهبه همين راحتى و خوشمزگى 😋
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#_چیپس_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی یک کیلو
بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق سوپ خوری
روغن جامد در حدی که روی سیب زمینی ها را کامل بگیرد.
✍طرزتهیه:
سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.
سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین برود.
حالا سیب زمینی های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.
یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت 30 الی 60 دقیقه داخل این محلول قرار دهید.
بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشود.
اینکار باید سریع انجام گیرد ، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.
روغن باید کامل داغ بشه حالا ورقه های سیب زمینی را در روغن داغ انداخته و تا وقتی که طلایی بشه میگذاریم داخل روغن بمونه.
هر بار که چیپس ها رو از روغن بر میدارین روی کاغذ مخصوص بچینین تا روغن اضافیش گرفته بشه و خنک بشه.
بهتره سیب زمینی ها رو تا وقتی که خنک نشدن روی هم قرار ندهید چون باعث خمیر شدن میشود.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#_بیسکویت_بادام_چینی
موادلازم
2-1 / 2 فنجان آرد
1/3 فنجان بادام
1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری سودا
1/8 قاشق چای خوری نمک
1/2 فنجان نرم کره
1/2 فنجان مخمر
1 فنجان شکر
1 تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذا خوری آب
1 قاشق چای خوری عصاره بادام
1 تخم مرغ بزرگ برای رویه
3 فنجان پر بادام
✍️طرزتهیه:
فر را با 325 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. ظرف پخت را با کاغذ مخصوص بپوشانید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بادام زمینی، مخمر، سودا و نمک را ترکیب کنید. با یک میکسر برقی، کره، بکینگ پودر و شکر را مخلوط کنید. تخم مرغ، آب و بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس خمیر را به شکل توپ درآورده و به قطر دو سانتی متر با وردنه باز کنید و با قالب کوچک آن را برش بزنید و روی ظرف پخت قرار دهید. بادام را در مرکز هر کوکی قرار دهید و به آرامی با دست خود فشار دهید. روی هر کوکی کمی تخم مرغ برس کنید. زمان پخت 15 تا 20 دقیقه است تا زمانی که طلایی شود.
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#خورش_آلو_زرشک
سلام دوستای خوبم، خیلی درخواست میکنید که خورشهای متنوعتر و بیشتر براتون بذارم. منم خودم خیلی برام مهمه که در ماه تا میشه غذاهای متنوعتری تو خونه درست کنم تا هم مواد غذایی بهتری به بدن برسه و هم اون حالت خستهکننده رو نداشته باشه. فکر کنم خیلیاتون این خورش رو دوست داشته باشید.
زرزتهیه
یه لیوان آلو و چهار ق زرشک رو از یک ساعت قبل خیس کردم. دو تا پیاز متوسط رو خلالی خرد و نیمه سرخ کردم. سینه مرغ رو تیکه و بهش اصافه کردم و با کمی زردچوبه تفت دادم. بعد دو ق.غ رب اضافه کردم و تفت دادم. آلو و زرشک رو به همراه چهار لیوان آب بهش اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جابیفته و یه آب غلیظ ازش بمونه. یک ربع آخر پخت هم مقداری زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
موقع سرو هم اگه دوس داشتید کمی زرشک رو جدا سرخ کرده و روی خورش بریزید.
.
بی نهایت خوشمزه اس این خورش، حتما امتحانش کنید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#مارمالاد_کدو_حلوایی
موادلازم:
کدوحلوایی رنده شده یک لیوان
پودرقندنصف لیوان
کره سه ق غ
پودرهل مقداری
آب یک سوم لیوان
آبلیمویک ق چ
طرزتهیه
دوقاشق کره راداخل ماهیتابه بریزیدوروی حرارت ملایم قراربدیدکدوی رنده شده رااضافه کنیدوتفت دهیدتاآب کدوکشیده شده ونرم شودپس ازنرم شدن کدوحلوایی پودرقندوآب رااضافه کنیدتفت بدیدتاآب کدوبخارشود(دراین مرحله کدوشفاف میشود)
پس ازشفاف شدن کدوپودرهل.یک قاشق کره وآبلیمورااضافه کنید(درصورت تمایل میتوانیدمقداری بادام زمینی یاگردوی بوداده داخل این مارمالاداستفاده کنید)سریع هم بزنیدسپس ازروی حرارت بردارید
پ.ن برای خوشرنگ ترشدن این مارمالادمیتونیداززعفران یارنگ خوراکی استفاده کنید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳
#سالاد_کلم😍😍
کلم از هر دو رنگ و هویج رو با رنده یا دستگاه خورد کن ریز میکنیم و با هر چیزی دوست داشتیم مزه دار میکنیم ( من از نمک و فلفل سیاه نیم کوب و کمی آبلیمو و یک قاشق سس کنجد استفاده کردم)
داخل قالب یا ظرف مورد نظر رو کیسه پلاستیکی میکشیم و مواد رو به ترتیب دلخواه داخل قالب میریزیم و با پشت قاشق فشرده میکنیم در صورت دلخواه يك لايه هويج و يك لابه كلم سفيد هم ميتونيد اضافه كنيد (قالب من کمربندی بود)
بهتره که چند ساعتی تو یخچال بمونه که مزه ها به خورد سالاد بره و یکم شکلش حفظ بشه
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩
#_شیرینی_ماندل_بولار
موادلازم📝
آرد برنج الک شده ۵۰ گرم
آرد شیرینی ۵۰ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل کمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند دو قاشق غذاخوری
✍طرز تهیه:
کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا شکلات تزیین کنید
#آشپزی_خاص
🍂👩🍳 @ashpazi_khas 👩🍳