#نان_شکم_پر🍳
٤ عدد نان باگت كوچك
٤ عدد تخم مرغ
٦ عدد گوجه گيلاسي
١٦ عدد برگ اسفناج
٤ عدد قارچ
٤ اسلايس پنير چدار
٢ قاشق سوپ خوري كره آب شده
نمك و فلفل
داخل نان باگت ها را خالي كنيد و داخل نان را به كره آغشته كنيد،تمامي مواد را داخل نان قرار دهيد و در فر بگذازيد
به مدت ٢٠ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد
نوش جان😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کوفته مرغ
مرغ بدون استخون رو با غذاساز در حد دو دقیقه چرخ کردم. بهش یه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم. برنج نیم پز و لپه نیم پز ( با پشت چنگال یه کم لهش میکنم) و یه قاشق سرپر ترخون خشک رو بخش اضافه میکنم. دو قاشق آرد نخودچی یا! آرد نشاسته ذرت بهش اضافه میکنم و همه مواد رو با سرِ خمیرزن همزن، حدود سه چهار دقیقه ورز میدم. نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجفیل رو هم میریزم. اگر با دست کار میکنیم هم لازمه حتما پنج شش دقیقه ورز بدیم.
بعد سس یا آب کوفته رو درست میکنم: پیاز داغ، کمی ترخون خشک، رب، دارچین.و نمک.و فلفل و زردچوبه. توی کوفته پیاز داغ و زرشک و یه دونه بادوم درختی گذاشتم و بعد کوفته ها رو آروم گذاشتم تو سس در حال جوش!
نیم ساعت اول با در باز، بعد هم نیمساعت با در بسته!
#کوفته_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_سوهان_عسلی_بادامی
موادلازم:
۱ لیوان خلال بادام
۱/۲ لیوان شکر
۱/۲ لیوان گلاب
۸۰ گرم کره
۵ قاشق غذاخوری عسل
۳ قاشق چایخوری زعفران دم کرده
پودر پسته برای تزیین
✍طرزتهیه:
برای شروع شکر، عسل و گلاب رو داخل یه قابلمه میریزیم حرارت رو ملایم میکنیم.حالا مخلوط رو هم میزنیم تا به جوش بیاد و بعد کم کم مقداری غلیظ شده و کمی طلایی بشه.حالا که مایه طلایی شده کره رو هم اضافه میکنیم دقت کنین که حرارت باید ملایم باشه وگرنه کره میسوزه.حالا مایه رو هم میزینم تا کره هم آب شده و مخلوط یکنواخت بشه.بعد خلال بادام و زعفرون آب شده رو به مواد اضافه میکنیم.حالا به صورت مداوم ولی خیلی آروم مخلوطو هم میزنیم تا خلال ها نشکنن انقدر به هم زدن ادامه میدیم تا بادام و مایه سوهان کمی تیره بشن ولی باید دقت کنین تا مخلوط نسوزه و تلخ نشه.هر وقت که رنگ مایه به حد دلخواهمون تیره شد با یه قاشق یه مقدار خیلی کم از مایه رو داخل یه کاسه آب سرد میریزیم اگه خودشو گرفت و سفت شد سوهانمون حاضره.حالا قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم و خیلی سریع قاشق قاشق از مایه سوهان رو روی ظرفی که از قبل چرب کردیم میذاریم. دقت کنین تا این مرحله رو سریع انجام بدین چون مایه داخل قابلمه خیلی سریع سفت میشه از همه مهم تر مراقب باشین که خودتون رو نسوزونین چون مایه فوق العاده داغ هستش.قبل از سفت شدن سوهان روشو با پودر پسته تزیین کنین.حالا سوهان های بادومی خوشمزه و خوشرنگمون حاضره … نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ناریلو_قزوین
گوشت قرمز400 گرم
پیاز یک عدد
دانه انار به مقدار لازم
برنج سه پیمانه
برگه زرد الو,خلال پسته,خلال بادام به مقدار لازم
زعفران,نمک,فلفل,زردچوبه, روغن
کشمش شسته شده
اول گوشت رو بدون هیچ ادویه ایی میزاریم کاملا بپزه بعد یک پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم و زردچوبه میزنیم وقتی گوشت پخته شده رو ریش ریش میکنیم به پیاز اضافه میکنیم و کمی نمک وفلفل میزنیم.
حالا میریم سراغ برگه زرد الو,کشمش ,خلال پسته و بادام و انار دانه شده کمی روغن یا کره تو یه تابه دیگه میریزیم و نصف مواد رو تفت میدیم.
حالا باید برنج رو ابکش کنیم وقتی برنج رو ابکش کردیم لابه لا از مخلوط مواد برگه و خلال و گوشت و پیاز میریزیم و زعفران دم کرده رو روی برنج میریزیم و میگذاریم دم بکشد و در اواخر پخت روغن داغ شده رو به برنج اضافه میکنیم.
موقع سرو مابقی خلال ها و برگه ها اضافه میکنیم تا ظاهر زیباتری داشته باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشه_شامی
سیصد وپنجاه گرم گوشت چرخ شده ویک عدد پیاز ویک تخم مرغ ودوتا قاشق سبزی محلی چوقاق وگشنیز خرد شده ونمک وادویه را مخلوط وخوب ورز میدهیم وبعد شامی ها را با حرارت مناسب سرخ میکنیم بعد داخل تابه یک پیاز خرد میکنیم وتفت میدهیم بعد زردچوبه وپاپریکا وپودر سیر وفلفل وجوز هندی را اضافه میکنیم .یک قاشق رب گوجه رو کمی تفت میدهیم سپس پوره پنج تا شش گوجه رو بهش اضافه میکنیم ودر انتها نمک میزنیم ونصف استکان چای ابغوره میریزیم .بعد که سس چند دقیقه جوشیدشامی رو اضافه کرده ومیزاریم تا مغز پخت بشه طعم سس به خوردشون بره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قيمه_يزدي
خورشت قيمه يكي از خورشهاي اصيل ايرانيست كه در شهرهاي مختلف به شيوه هاي متفاوتي طبخ ميشود و قيمه يزدي يكي از همان خورشهاي عالي با طعم و مزه بينظيره كه شامل گوشت ، پياز ، زردچوبه ، نمك ، فلفل سياه ، هل سبز، چوب دارچين ، نخود ، روغن ، ليمو عماني و زعفران است كه طبق معمول هميشه كار با پياز داغ و زردچوبه و تفت دادن گوشت و مقدار كمي آب كه گوشت بپزه شروع ميشه نخود هم بهتره كه از شب قبل خيس كنيد و چندبار آبشو عوض كنين و پوستشو بگيرين اما من يه راه سريع بهتون ياد ميدم ده دقيقه بزارين تو زودپز نيم پز بشه بعد به راحتي آب خوردن پوستشو بكنين ميتونين درسته باشه ميتونين نصفش كنين مثه لپه بعد به گوشت اضافه كنيد نصف قاشق چايخوري زعفران ساييده رو در آبجوش حل و دم كنيد و به خورش اضافه كنيد ، نيم ساعت آخر چندتا ليموعماني رو با چنگال سوراخ كنيد و بندازين داخل خورش يه تيكه هم چوب دارچين بزارين داخل خورش چون پودرش خورشو تيره ميكنه نمك و فلفلشو اندازه كنيد و يه نوك قاشق چايخوري پودر هل سبز بزنيد اگر اگر دوست داشتين در آخر آخر طبخ يه قاشق غذاخوري گلاب هم اضافه كنيد كلا اين خورش خيلي خوش عطر و بو هست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛