🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹🌻
#ویژه_نوروز
#کوکی_کاکائویی
مواد لازم :
آرد ۲.۵ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن خوب هم میزنیم
سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند اما نیاز به پف کردن تخم مرغ نیست
آرد و پودر کاکائو و وانیل و بیکینگ پودر را آرام آرام به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیری مانند خمیر تارت به دست آید
خمیر را روی نایلون پهن میکنیم و با وردنه صاف میکنیم و روی آن را مجددا با نایلون میپوشانیم و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم
سپس از یخچال خارج کرده و قالب دلخواه را میزنیم و ۱۰ دقیقه در فر که با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم
پس از خارج کردن بیسکوییت ها مهلت میدهیم سرد شوند سپس آنها را از قالب جدا میکنیم.
نوش جان 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_سوئیسی
#ویژه_نوروز
طرز تهیه:
۷۵ گرم کره نرم شده را با ۴۰ گرم پودر قند را با همزن بزنید تا یکدست بشه ، سپس ۱ عدد زره تخم مرغ و ۱ عدد تخم مرغ کامل و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو اضافه و مجددا بزنید .
۲۲۰ گرم آرد و ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر رو ۳ بار الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید . خمیر لطیفی بدست میاد، ۱/۳ از خمیر را در کیسه و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود و بقیه خمیر را در کیسه و در یخچال استراحت دهید. برای پخت کف سینی ۲۰×۳۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر داخل یخچال رو روی کاغذ پهن کنید . روی خمیر رو یکم مارمالاد بریزید و با پشت قاشق صاف و یکدست کنید.
و قشنگترین قسمت شیرینی که من عاشقشم ؛خمیر منجمد رو با رنده درشت ، رنده کنید و بطور یکنواخت یا پراکنده روی مارمالاد بریزید.
سینی را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی طلایی شود ، برای سرو اجازه دهید سرد شود و به اندازه دلخواه برش بزنید.
👈نکته:
اگر دوست دارید روی شیرینی طلایی تر شود ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با ۱ قاشق سوپخوری شیر و نصف قاشق سوپخوری پودر قند مخلوط کنید و روی شیرینی رو رومال کنید و در فر قرار دهید.
این رومال برای تمام شیرینی ها و نانها مورد استفاده است.
نوش جان 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاپاتیا
مواد اولیه:
کره 250 گرم
وانیل 1/8 قاشق مربا خوری
پودر شکر 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
آرد ذرت 500 گرم
پودر کاکائو 2 الی 3 قاشق سوپخوری
رنگ مجاز خوراکی مقداری
دستور تهیه:
کره ،پودر شکر،وانیل و تخم مرغ را با همزن برقی به مدت 1 دقیقه بزنید
آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر بزنید.
آرد ذرت را به تدریج به خمیر افزوده و با دست مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید،خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده،با پودر کاکائو و رنگهای خوراکی رنگ کنید
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید و پنجره فر را طبقه وسط قرار دهید.از خمیر های آماده گلوله هایی به اندازه فندق برداشته،کف دست گرد کنید و داخل سینی چرب نشده کنار هم بچینید تا به شکل گل پاپاتیا در آید.سینی را داخل فر قرار دهید تا به مدت 12 الی 15 دقیقه بپزد.سپس شیرینی ها را از فر در آورده و پس از سرد شدن با کاردک از سینی جدا کنید.
نکته:با این دستور 45 الی 50 عدد شیرینی به دست می آید که ماندگاری آن 7 روز میباشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_گردویی #شيرينى_نوروزى
موادلازم📝
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
کره نرم ۱۳۰ گرم
پودر گردو ۱۱۰گرم
گردو خرد شده ۸۰ گرم
شکلات چیپسی ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه📝
فر را با دمای ۱۸۰ از قبل گرم کنید کف سینی کاغذ بندازید کنار بزارید .
حالا بریم سراغ موادمون کره و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن بزنید تا جایی که سبک و کرمی رنگ شود بعد تخم مرغ را همراه وانیل اضافه کرده ۳۰ ثانیه بزنید و بعد ارد که الک کردین و به همراه پودر گردو اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید در آخر گرد خرد شده و شکلات چیپسی را اضافه کنید از مواد اندازه نصف قاشق غذاخوری با فاصله مناسب در سینی بچینید به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که زیر و اطراف کوکی طلایی بشه بپزید
بسیار خوشمزه و لذیذ میتونی بجای شکر قهوه ای فقط از شکر سفید و یا از هر دو به نسبت مساوی استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی_زعفرانی
شیرینی_توت
طرز تهیه :
برای تهیه این شیرینی کافیست یک لیوان پودربادام_بادام درختی بدون پوست اسیاب شده_رابه همراه نصف لیوان پودرقند وکمی پودرهل ،خوب مخلوط کنید سپس کم کم به ان گلاب اضافه کنیدتاجایی که مخلوط حالت خمیری شودوقابل فرم دادن دردست_گلاب زیادنریزین باقاشق مرباخوری کم کم اضافه کنید تاخمیرزیادازحدشل نشه ودوباره نیازبه پودربادام
پیدانکنه_بعدازمواد کم کم بردارید ودردست به شکل دلخواه مثلا توت شکل دهیدودرشکربغلطانید،
برای زدن این شیرینی به رنگها وطعمهای مختلف کافیست به مخلوط کمی رنگ واسانس دلخواه بیفزایید_مثلا رنگ قرمزواسانس توت فرنگی بزنیدوبه این شکل فرم دهیدیااسانس لیمووکمی رنگ سبزوبه شکل لیموویابه شکل سیب و.....،
من کمی زعفران اضافه کردم ودرقالبهای شکلات خوب فشرده کردم وحدودنیم ساعت درفریزرگذاشتم پس ازیخ زدن ازقالب جداکردم ودرشکرغلطاندم،
*برای تهیه پودربادام،مغزبادام درختی راحدودیک تادوساعت دراب ولرم خیس کنید سپس پوست انهارابگیرید،اجازه دهیدچندساعتی درهوای ازادبمانندوخشک شوند تارطوبت انها گرفته شود سپس دراسیاب یاغذاسازپودرکنید،
*شیرینی رادرظرف دربسته دریخچال _تاحدودیک ماه هم میشه_نگهداری کنید چون درغیراینصورت خشک خواهندشد،
*به جای رنگ مثلا ازکمی اب لبوی غلیظ یاشربت البالو،پرتقال و....هرچیزی به سلیقه خودتون استفاده کنیدتاطعم ورنگ دلخواهتون راپیداکنه،
من ساده اون رابیشترمی پسندم_بدون زعفران_
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌭ساندویچ لازانیا🌭
مواد لازم برای 6 نفر:
نان ساندویچ : 6 عدد
گوشت چرخ کرده: 450 گرم
سس اسپاگتی: 1 فنجان
پودر سیر: 1 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا: 1 فنجان
پنیر پارمسان: 1/4 فنجان (رنده شده)
پنیر چدار رنده شده :1 فنجان.
پنیر موزارلا رنده شده :1 فنجان
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
بعد وسط نان ها را برش دهید و مقداری از خمیر داخل آنها را خالی کنید.
نان ها را روی سینی چرب نشده فر قرار دهید.
سپس در یک قابلمه بزرگ، گوشت را به مدت 6 تا 8 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا برشته شود.
بعد سس اسپاگتی، پودر سیر و ادویه ایتالیایی را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید.
در این زمان، در یک کاسه کوچک، پنیر ریکوتا، پنیر پارمسان و یک دوم فنجان از پنیر چدار و موزارلا را با یکدیگر مخلوط کنید.
بعد با قاشق از مخلوط گوشت درون نان ها بریزید و روی آنها با قاشق از مخلوط پنیر ریکوتا بریزید و روی سینی را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد روی آنها باقیمانده پنیر چدار و موزارلا را پخش کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود و سرو نمایید.
نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای
اینبار یک تغییر کوچیک دادم مقداری سینه مرغ رو نواری برش دادم بهش زعفرون ونمک و آبلیمو زدم و وقتی کباب ها رو تو تابه چیدم مرغ ها رو روی کباب گذاشتم و روی گاز گذاشتم
گوشت چرخ کرده 300گرم
نمک دو ق چ
پیاز رنده شده دو عدد بزرگ
روغن چهار ق غ
آرد نخودچی یک ق م
گوشت و پیاز و نمک و آرد رو مخلوط میکنیم حسابی ورز میدیم بعد داخل تابه سرد بدون روغن میچنیم روی شعله متوسط میزاریم وقتی آب انداخت روغن رو اضافه میکنیم و شعله رو کم کم میکنیم در آخر هم که آبش تموم شد میزاریم داخل روغن خوب سرخ بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_چای
مواد لازم
آرد 3 لیوان_پودرقند 1 لیوان_زعفران 2 قاشق دم کرده_کنجد مقداری_ماست 3 قاشق غذاخوری_زرده تخم مرغ 3 عدد_ هل 1 قاشق چای خوری
روغن 1 لیوان مایع یا جامد
پیکبنگ پودر 1 قاشق غذا خوری
طرز پخت
اول روغن اندازه که ولرم بشه بعد پودر قند به روغن اضافه میکنیم تا کاملا توی روغن حل بشه بعد آرد و پودر هل و با پکینگ پودر الک کرده به مواد اضافه میکنیم حالا تخم مرغها راکمی هم میزنیم ماست به تخم مرغها مخلوط کرده به آرد اضافه میکنیم بعد با دست خمیر خوب.ورز میدیم و 1 ساعت به خمیر استراحت میدیم خمیر به عمل آمده را روی سطح صاف با وردنه باز میکنیم بعد قالب میزنیم روش رومال میزنیم و کنجد.میپاشیم تو فر از قبل گرم شده 180 درجه 15 الا 20 دقیقه طبقه وسط توی فر.بمونه میخواهید روی نان خوب برشته بشه 2 الا 3 دقیقه گریل روشن میکنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک ماست کشمشی
مواد لازم
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک پیمانه سرخالی
ماست نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد یک و سه چهارم پیمانه
وانیل یک دوم ق چ
بکینگ پودر ۱ق م سرخالی
کشمش نصف پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغها و وانیل و شکر رو خوووب میزنیم تا حجیم و کشدار شه بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم ( در حد مخلوط شدن) سپس مخلوط آرد و ب پ که الک کرده بودیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ودر آخر کشمش رو که با دو ق آرد آغشته کردیم به مایه ی کیک اضافه میکنیم ودر قالب چرب شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ قرار میدیم .
این کیک رو میتونید داخل کپسولهای کاغذی بریزید و کاپ کیک کشمشی درست کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر
دوستان با این دستور یه شیرینی خوشمزه وترد خواهید داشت لطفا سعی کنید حتما از ترازو استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید یه ترازو جزئ اصلی واسه شیرینی پزی است من با لیوان هم اندازه زدم ولی بازم به گرم وزن کتید خیلی بهتره
نیم کیلو یا 500گرم ارد نخود چی یا پنج لیوان دسته دار فرانسوی را الک کنید سه قاشق ارد سفید یا گندم را هم الک کنید وبعد سه قاشق پر از ارد نخود کم کنید بجاش ارد را جایگزین کردیم بعد 175گرم پودر قند یا یک لیوان یه بند انگشت سرخالی جایگزین نداره را هم الک کنید ویک قاشق چایخوری پودر هل را هم اضافه وهمه مواد را با هم مخلوط کنید .
175گرم روغن جامد یا یک لیوان روغن را روی حرارت فقط در حد اب شدن گرم کتید جوش نیاد وبعد بذارید سرد بشه واونوقت اندازه بزنید (عکس روغن را میزارم کانال ) وبا مواد خشک مخلوط کنید تا انسجامش مثل خمیر بشه اگر خیلی خشک بود کم کم روغن واگر نرم بود کمی ارد اضافه کنید تا خمیری مثل فیلم بشه .
خمیر را دوقسمت کرده بین دوتا کیسه فریزر به قطر یک ونیم باز کرده وقالبتون را توی ارد بزنید تا نچسبه وخمیر را قالب بزنید توی ظرف یا سینی را کاغذ روغنی بیندازید شیرینی راتوی ظرف بچینید ودر صورت تمایل یا رومال زعفران کنید وپودر پسته بپاشید یا خلال جوبی را توی زعفران بزنید وحفره ای توی شیرینی ایجاد کنید ودر قابلمه ای که شعله پخش کن گذاشتیم با یه پایه فلزی از نیم ساعت قبل گرم شده میزاریم دم کنی هم نمی خواد بمدت تقریبی بیست دقیقه تا نیم ساعت با حرارت ملایم تا وقتیکه زیر شیرینی طلایی بشه وتا داغ است اصلا دست نزنید وقتی کاملا سرد شد راحت جدا می شه وهیچ مشکلی نداره
نکته👌👌
اگر خواستید توی فر درست کنید با حرارت170درجه بمدت تقریبی 15تا 20 دقیقه البته دمای فرها متفاوت است بعد از این زمان حتما چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم:
سوسیس
4 عدد
پیاز
1 عدد
روغن زیتون
به میزان لازم
روغن
به میزان لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
تخم مرغ
3 عدد
بکینگ پودر
1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای
1 قاشق چایخوری
شیر
به میزان لازم
آرد
به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد
1 عدد
فلفل دلمه ای سبز
1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز
1 عدد
پودر ذرت
1 پیمانه
سس خردل
به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
کورن داگ داغ و خوشمزه با ساده ترین دستور پخت که تا به حال دیدید!
هات داگ خورها می توانند کلیپ آموزشی طرز تهیه کورن داگ را بصورت آنلاین در مامی فود ببینند و مثل یه سرآشپز ماهر مهمانانشان را سورپرایز کنند. این خوراک در 4 دقیقه آماده شده و لینکهای دانلود فیلم آموزش پخت کورن داگ نیز برای شما قرار داده شده است.
تماشا کرده، لذت ببرید و امتحان کنید :)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_زنجبیلی
كره...... ۱۵۰گرم (به دمای محیط رسیده)
پودر قند ......۱۰۰ گرم
وانيل ......۱/۲ ق چ
آرد..... ۲۸۰ گرم
زنجبیل ......یک قاشق غذا خوری
تخم مرغ .....یک عدد
بکینگ پودر........نصف ق.چ
طرزتهیه:
كره و وانيل و پودر قند را با همزن برقی خوب هم بزنید تقریبا ۶_۷دقیقه تخم مرغ را اضافه كرده هم بزنیدو زنجبیل را اضافه کرده در انتها آردو بکینگ پودر را اضافه کنید (چون آردها با هم فرق میکنه آرد را کم کم اضافه کنید شاید مقدارش از چیزی که گفته شده کمتر یا بیشتر شود ) و با دست کاملا ورز میدهیم در روی سطح صاف بین دو کیسه فریزر خمیر را باز کرده وقالب دلخواه بزنید.. در فر از پیش گرم شده ۱۸۰ درجه بگذارید مدت زمان پخت بسته به کوچیک و بزرگ بودن کاتر تغییر میکنه. همين كه ديديد حاشيه زيرين شیرینی داره طلایی ميشه از فر خارج کنید بعد از پخت هم اجازه بدهيد شیرینیها كاملا سرد شوند بعد از سينی جدا كنید. و کاملا سرد شود در ضمن من یک ساعت به خمیر استراحت دادم بعد کاتر زدم و روی شیرینی با یک زرده و مقداری شیر و زعفران رمال کردم و تخم خرفه و کنجد روی آن زدم و بعد نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛