ماکارونی با گوشت قلقلی و سس گوجه و پنیر
مواد لازم
۴ نفر
۲۵۰ گرم ماکارونی
۸۰ تا ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
۴ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد فلفل دلمه ای کوچک
۲ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
۱ ق غ خ رب گوجه فرنگی
۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ ق غ خ آرد سوخاری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
مراحل
۹۰ دقیقه
اول از همه گوشت چرخ کرده رو با یکی از پیازها که رنده کرده و آبشو گرفته بودم و ارد سوخاری و نمک خوب ورز دادم و قلقلی درست کردم و در با ۱/۴ لیوان آب و ۱ ق غ خ روغن گذاشتم بپزه و سرخ بشه.
یکی از پیازها رو ریز خرد کردم و در روعن تفت دادم تا طلایی بشه بعد فلفل دلمه رو ریز خرد کردم و اضافه کردم و کمی تفت دادم بعد گوجه فرنگی رنده شده و سیر رو اضافه کردم و در نهایت ۱ ق غ خ رب گوجه و ادویه ها و نمک و قلقلی ها را اضافه کردم و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه و سس جا بیفته.
ماکارونی را طبق دستور روی بسته در آب جوش ریختم و گذاشتم ۱۰ دقیقه بپزه بعد آبکش کردم و به سس اضافه کردم. البته قبل از اضافه کردن ماکارونی قلقلی ها رو خارج کردم که وقتی هم میزنم له نشه.
ماکارونی که با سس ترکیب شد پنیر پیتزا رو روش ریختم و هم زدم تا به همه جاش برسه بعد داخل پیرکس گذاشتم و قلقلی ها رو هم روش چیدم و گذاشتم با دمای ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه در فر پخت و بعد سرو کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپاگتی با سس ریحان
مواد لازم
۴ نفر
۲۰۰ گرم اسپاگتی
۲ پیمانه ریحان
گوجه گیلاسی یا گوجه فرنگی
روغن زیتون
۱ عدد پیاز (خلالی خرد شده)
۳ حبه سیر
نمک و فلفل و کاری و آویشن
۱/۲ پیمانه زیتون خرد شده
۲ پیمانه قارچ خرد شده پخته
مراحل
۱۵ دقیقه
پیاز را در روغن زیتون تفت مختصری دهید و ادویه ها و قارچ و زیتون و گوجه را اضافه کنید.
ریحون و سیر و روغن زیتون را در غذا ساز میکس کنید و به مواد اضافه کنید. شعله را کم کنید.
ماکارونی را بیست دقیقه بجوشانید و آبکش کنید و به سس اضافه کنید. نوش جان 😉
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
كباب تابه اي
مواد لازم
2-3 نفر
200 گرم گوشت چرخ كرده
2 عدد پيازمتوسط
نمك
فلفل
ترخون
پودر سير
زرد چوبه
4 ق غ رب گوجه
مراحل
30 دقیقه
پياز را رنده ميكنيم و آبشو ميگيريم و با گوشت مخلوط و حسابي ورز ميدهيم
ادويه هارو بهش اضافه ميكنيم، به شكل كوفته هاي قلقلي در مياريم.
داخل تابه كمي سرخشون ميكنيم و بعد سسمون كه تركيبي از آب و رب گوجه و كمي زردچوبه و نمك اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه خوب بپزن.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب شامی 🍹🍴
مواد لازم
6 نفر
1 عدد پیاز بزرگ
2 عدد سیب زمینی متوسط
150 گرم آرد نخودچی
2 قاشق غ خ پودر سوخاری
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غ خ نعنا خشک
1 حبه سیر کوچک
نمک، فلفل، و زردچوبه به میزان لازم
مراحل
1 ساعت
پیاز و سیب زمینی را روی گوشت رنده کرده، سیر را ریز رنده کرده یا له میکنیم.
آرد نخودچی پودر سوخاری و تخم مرغ را اضافه میکنیم. نعنا خشک و نمک و فلفل را اضافه میکنیم ورز میدهیم در روغن داغ سرخ میکنیم. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دلمه سیب زمینی پیتزایی
مواد لازم
۴ نفر
۷ عدد سیب زمینی متوسط
۱ عدد فلفل دلمه
۱ عدد هویج
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن کمی
۱ ق غ رب گوجه
آب کمی
پنیر پیتزا کمی
مراحل
۱ ساعت
ابتدا سیب زمینی ها رو پوست کنده و شسته و به دو نیم کرده و وسط سیب زمینی ها رو با قاشق خالی کرده و در روغن سرخ میکنیم. حالا تمام مواد رو نگینی ریز کرده با نمک و فلفل در روغن تفت داده تا نرم شود و سیب زمینی ها رو در ظرفی چیده ، مواد رو که در روغن تفت دادیم با قاشق داخل سیب زمینی ها ریخته و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و
بعد رب گوجه را همراه نمک و فلفل و آب مخلوط کرده و در ظرفی که سیب زمینی ها رو چیدیم می ریزیم (روی سیب زمینیها نباید بریزید حالا ظرف رو داخل فر با درجه ۲۲۰ به مدت ۳۵ دقیقه قرار میدیم.
با سبزی زمینی هایی که با قاشق خالی کردید می تونید پوره سیب زمینی درست کنید و کنار همین دلمه ها موقع سرو غذا مصرف کنید. برای پوره هم باید اول سیب زمینی رو آب پز و بعد آن رو با قاشق له کرده و با کره یا روغن و نمک و فلفل تفت دهید و می تونید با قیف و ماسوره به شکل های مختلف فرم و قالب بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیام_سلامتی
🎈 فواید درمانی آبغوره را بدانید
☄️ درمـان چـاقی مـفرط
☄️ رفـع زَردی
☄️ درمـان کـننده پـا درد و کَـمردرد
☄️ ضـدعـفونی روده ها
☄️ تـقویت کننده کـبد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیام_سلامتی
🍚مصرف ماست همراه باغذا در درازمدت منجربه اختلال عملکردمعده واختلال هضم میشود
🍚ماست را دروعده های جداگانه یابه صورت میان وعده همراه بامصلحات نعناع آویشن،پونه مصرف کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت با گوشت شتر مرغ
مواد لازم
3 نفر
400 گرم گوشت شتر مرغ
3 عدد سیب زمینی متوسط
1 عدد پیاز متوسط
2 یا 3 عدد تخم مرغ - بسته به اندازه تخم مرغ ها
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر - به دلخواه
1 قاشق مرباخوری نعنا خشک - به دلخواه
مراحل
1 ساعت
گوشت شتر مرغ را به همراه سیب زمینی و پیاز چرخ کنید و اگه گوشت چرخ کرده از قبل دارید میتونید پیاز و سیب زمینی را رنده کنید با رنده ریز
تخم مرغ ها را تو ظرف جدا بشکنید و ادویه و نمک و بکینگ پودر را بهش اضافه کنید و خوب بزنید و بعد به مواد گوشتی اضافه کنید. نعنا خشک ساییده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
قاشق، قاشق از مواد بردارید و داخل روغن داغ سرخ کنید. وقتی دو طرف کتلت سرخ شد، کمی به صورت ایستاده به دیواره تابه تکیه اش بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه و بعد توی ظرف بچینید
اگه سیب زمینی خلالی سرخ کرده هم کنارش باشه که عالیه. متاسفانه من فرصت نکردم سیب زمینی سرخ کنم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خانگی
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
مواد لازم
گوشت قر مز یا مرغ 800 گرم (مرغ 600 گرم سینه و 200 گرم ران)
تخم مرغ یک عدد کامل و دوعدد سفیده
نان تست 3 ورق
شیر 6 ق غ
روغن مایع 4 ق غ
نشاسته خمیر شده 1پیمانه سرخالی
خامه صبحانه 200 میلی لیتر
سیر 3 حبه
آویشن 1 ق م
نمک 2 ق م
پودر تخم گشنیز 1 ق م
میخک 2 عدد
پودر سیر یا موسیر 1 ق م
ادویه شامل دارچین، زنجبیل، فلفل قرمز و سیاه، جوز هندی از هر کدام 1/2 ق م
ادویه هارا به دلخواه میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید
طرز تهیه
🔴تمام مواد به جز ادویه ها باید سرد باشن
✅ابتدا دور قهوه ای نان تست را گرفته و شیر را روی آنها بریزید و اجازه دهید بماند تا شیر جذب نان شود
✅گوشت رو چرخ کنید بعد با سیر توی میکسر بریزید و خوب میکس کنید بعد تخم مرغ و سفیده ها را ریخته و خوب میکس کنید، میکس کردن توی انسجام سوسیس تاثیر داره باید زیاد میکس کنید،
✅بعد نان تست رو فشار بدین تا شیر اضافش بره با خامه و روغن مایع به مخلوط اضافه کنید و خوب میکس کنید سپس نشاسته را ریخته و بازم میکس کنید در نهایت ادویه ها را ریخته و بذارید چند دقیقه میکسر کار کنه باید خیلی چسبنده باشن
✅روی میز کار سلفون بکشین و یکطرفش با قیف به شکل سوسیس بریزین، و در سلفون بپیچید حالت رول کردن وخوب فشرده کنید و سر و تهش رو ببندید و از وسط با نخ محکم ببندید،
✅و در بخار پز بذارین برای مدت یکساعت، البته زمان پخت گوشت قرمز یکساعت و نیمه، بعد بذارین خنک بشه و در فریزر نگهداری کنید
🔴نشاسته باعث لاستیکی شدن و منسجم شدنش میشه، اگه بخواین آبپز کنین باید پلاستیک مقاوم دربرابر حرارت داشته باشین
نوش جان🍀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوسیس_خانگی
مواد لازم:
سینه مرغ ۲ عدد کامل
نان تست ۲ تا ۳ عدد
خامه ۲۰۰ گرم ، اگر مایل بودید کم چرب باشه ، میتونید از ماست چکیده هم استفاده کنید
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
نمک ، فلفل سیر ۲ حبه کوچک
چند قاشق شیر
ادویه تندوری ، که من بخاطر رنگ و عطر خوبش استفاده کردم
طرز تهیه:
ابتدا گوشه های اضافه و سیاه نان رو میگیرد ، و نانها رو با چند قاشق شیر خوب خیس میکنید ، مقدار شیری که احتیاج دارید فقط برای خیس کردن نانها میباشد.
گوشت مرغ را تکه کرده و همراه با همه مواد نام برده خوب میکس میکنید ، جوری که مثل خمیر بشه
روی سطح صافی یک نایلون سلفون پهن میکنید ، میتونید زیر ۴ طرف سلفون رو خیس کنید تا هنگام کار حرکت نکنه من خمیر رو داخل یک نایلون معمولی ریختم، شما میتونید از قیف یا هر چیز شبیه استفاده کنید سر نایلون رو بریدم ، فقط دقت کنید که به پهنای مثل سوسیس های آماده احتیاج دارد که سر نایلون رو ببرید .
ابتدای نایلون سلفون به صورت ۱ خط منظم ، مواد رودرازای ۲۰ تا ۲۵ سانت خالی میکنید و نایلون رو با دقت لول میکنید مثل کاغذ شکلات و ۲ طرف کار رو خوب میگیرد تا هوای اضافه خارج شه در انتها ۲ طرف رو گره میزنید ، فقط دقت کنید که هوایی بین کارتون نباشه بعد از لول کردن سوسیس ها اونها رو با کمک نخ یا هر چیز مثل اون به قسمتهای مساوی تقسیم کنید ، به این صورت سوسیس های کوچیک و لقمه ای خواهید داشت .
رو جوش بیارید و سوسیس ها رو داخل آب قرار بدید ، مدت زمان کوتاهی احتیاج هست که سوسیس ها آماده شه ، چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه .
بعد از آماده شدن اونها رو از نایلون در بیارید و سرخ کنید.
🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
همراه ما باشید💞
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_مرغ
سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و ب همراه یک پیاز و دو حبه سیر ریز شده و نمک وزردچوبه و یه مقدار آب بزارین بپزه
قارچ و فلفل دلمه ای هارو نگینی خرد کنید و توی تابه ب همراه چند قطره روغن زیتون تفت بدین
وقتی فیله مرغ پخته شد اونارو آبکش کنید تا آبی باقی نمونه
وقتی آب قارچا بخار شد فیله هارو اضافه کنید و تفت بدین
فلفل رو بهش اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید تا خنک شن
یه مقدارجعفری خرد شده رو هم ب مواد اضافه کنید
خمیر_یوفکا رو باز کنید ،ی مقدار کم از مواد بردارین و روی خمیر قرار بدین بعد روی مواد پنیر پیتزا بریزین و خمیر رو رول کنید.نیاز نیست کناره های رول رو ببندین چون وقتی توی روغن سرخ ميشه خودش بسته ميشه و مواد بیرون نمیزنه ولی دقت کنید ک مواد رو ب اندازه ای توی خمیر بریزین ک ب لبه ها نرسه
هر کدوم از بورک هارو توی روغن سرخ کنید .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کالباس_مرغ_خانگی
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد متوسط
سیر سه حبه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه یک قاشق مربا خوری سر خالی
نمک 1 قاشق چایخوری پُر
زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری رنده شده یا پودر
هل ساییده شده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته شده و ریز شده مکعبی 1 عدد
قارچ پخته و ریز شده 2 عدد متوسط
طرز تهیه:
✅سینه مرغ رو به همراه سیر دو بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و به قدری ورز میدیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط میکنیم.
✅یک کیسه فریزر رو شکافته و مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتاً 10 سانتی متر روی اون گذاشته و شکلات پیچ می کنیم.
✅سپس به مدت 80 دقیقه اون رو بخار پز می کنیم.
✅ بعد از اتمام پخت کیسه رو در میاریم و بعد ازینکه خنک شدن توی یخچال میزاریم تا کاملا سرد بشه.
✅اینم یه کالباس خونگی سالم و خوشمزه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_خورش_قیمه
مواد لازم : 📝
گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
لپه ۲ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
✍ طرز تهیه : 📝
ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر گرفته ایم تفت می دهیم.زمانی که پیازها کمی حالت شکل دادند و نرم شدند ، گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم. در پایان وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد لپه ها را هم به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در این مرحله چند لیوان آب ( حدود ۵ لیوان ) روی مواد می ریزیم. سپس رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن در یک ظرف جداگانه تفت می دهیم و به قابلمه خورش اضافه می کنیم. حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید.
سپس حرارت را به صورت ملایم تنظیم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا خورش به آرامی شروع به پختن کند. لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ می کنیم و داخل یک لیوان آب می اندازیم تا مقداری از تلخی شان گرفته شود. زمانی که گوشت و لپه خورش پخت لیمو عمانی ها را باید به خورش اضافه کرد. در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را نیز به خورش اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم برای خوشرنگ تر شدن خورش مقداری زعفران نیز در این مرحله به آن اضافه کنیم بعد از اضافه کردن چاشنی های خورش حدود ۱ ساعت زمان نیاز است تا آن به خوبی جا بیفتد. سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد می کنیم و با مقداری روغن سرخشان می کنیم. در پایان بعد از کشیدن خورش در ظرف با مقداری سیب زمینی آن را تزیین می کنیم و به همراه برنج سرو می کنیم 🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_شامی_سویا
مواد لازم:
سویا1 پیمانه
سیب زمینی4 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
رب گوجه 1 قاشق چایخوری
پیاز1 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
نمک فلفل. زرد چوبه به میزان لازم
✍طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آبپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم.
سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد آماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد شد مقداری از آن را بر میداریم و داخل ان کمی از مواد را میریزیم و روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم آنگاه در تخم مرغ می غلتانیم و داخل پودر سوخاری فرو برده و سپس آنرا در ماهی تابه سرخ می کنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛