دستور عالی برای پیاز سوخاری بزارم واقعا ترد و چیپسی و باحال و عالی البته از نمونه رستورانی هم عالیتر و تردتر مراحل هم براتون گذاشتم
البته قبلا دستور قارچ سوخاری گذاشته بودم خمیر بنیه برای سوخاری کردن برای هر دو یکی هست
مواد لازم برای خمیر بنیه
سفیده تخم مرغ سرد 2عدد
ماءالشعیر ساده(کلاسیک) نصف لیوان
آویشن و پودر سیر یک ق چ
آرد سفید 1 لیوان.بکینگ پودر نصف ق چ .نمک یک ق چ
سفیده های تخم مرغ رو در کاسه بریزید و با دور تند همزن بزنید تا کاملا سفت و سفید شده و از کاسه نریزید.
بعد دلستر را به همراه آویشن و پودر سیر اضافه و آرام با لیسک فولد کنید.مواظب باشید پف سفیده نخوابد.
بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر را در 2 مرحله روی مواد الک و به آرامی فولد کنید
پیازها رو حلقه کنید با دستمال خوب خشک کنید
دانه دانه پیازها را در خمیر بنیه فرو ببرید و مقداری پودر سوخاری روی هر کدام بپاشی
با دست روی پیازها پودر سوخاری بپاشید چون اگه پیاز آغشته به خمیر را در پودر بیندازید پف خمیر خارج شده و دیگه توی روغن زیاد پف نمیکنه .
روغن حتما کاملا داغ و شناور باشه و با حرارت متوسط پیازها را سوخاری کنید.
بعد پیازهای سوخاری شده را روی دستمال حوله ای قرار بدید تا روغن اضافی اونها گرفته بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر برنج
برنج 2 لیوان . شیر 8 لیوان . شکر 1 لیوان . گلاب نصف لیوان . خامه نصف لیوان
طرز تهیه : برنج را از شب قبل در کمی اب خیس کنید ، در قابلمه مناسبی برنج را همراه با 3 لیوان آب روی حرارت متوسط بپزید تا برنج نرم شود و حدود نصف لیوان از آب باقی بماند سپس شیر را به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شده و مغز پخت شود ؛ پس از اینکه دانه های برنج کاملا باز شدند شکر را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و به شیر برنج اضافه نمائید و شیر برنج را مرتب هم بزنید تا شکر در آن حل شود.
10 دقیقه آخر طبخ گلاب را اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا هم شیربرنج ته نگیرد و هم مواد کاملا با هم مخلوط شوند ، 10 دقیقه بعد از اضافه کردن گلاب حرارت را خاموش کنید و یک دم کنی تمیز روی قابلمه بگذارید و درب قابلمه را ببنید و 5-10 دقیقه صبر کنید تا شیر برنج جابیفتد ، پس از این مدت درب قابلمه را بردارید و بعد از اینکه شیربرنج کمی سرد شد در ظرف مورد نظر سرو کرده و با پودر پسته یا مربا تزئین کنید
میتوانید به دلخواه برای تجربه طعم خوبی از شیر برنج در دقایق آخر طبخ حدود یک ملاقه از شیر برنج را با نصف لیوان خامه جداگانه مخلوط کنید و مجددا داخل ظرف برگردانید و مواد را هم بزنید و بعد از 5 دقیقه زیر شیر برنج را خاموش کنید.
نکته ها : اغلب شیر برنج را همراه با مربا سرو میکنند ، مقدار شکر بسته به ذائقه افراد دارد و میتوانید دو برابر شده یا به نصف کاهش یابد ، بهتر است از برنج نیم دانه برای تهیه شیر برنج استفاده کنید ؛ هنگامی که شیر را اضافه میکنید کمی حرارت را بالا ببرید تا شیر بجوشد سپس حرارت را متوسط کنید و توجه داشته باشید حین پخت درب قابلمه باز باشد تا شیربرنج سر نرود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان قندی
ماست شیرین 1/2لیوان
شکر از1/2لیوان کمی بیشتر_با این میزان شکرشیرینیش برای ما اندازه بود اگرشیرین تردوست دارین شکررا بیشتربریزین_
روغن مایع 1/2لیوان
پکینگ پودر2ق چ سرخالی ازقاشقهای اندازه گیری
وانیل یاهل ازهرکدوم دوست داشتین کمی ،من هل می ریزم یک ق چ
اردسفید 2 لیوان _ممکنه بسته به جنس اردتون کمی کمتریابیشتراستفاده بشه من 2لیوان 1ق کم ریختم،تاحدی که خمیربسیاارلطیفی بدست بیاد_
نمک یک پنس
ماست وشکررامخلوط کنیدوباقاشق خوب خوب هم بزنیدتادانه های شکرکاملا حل بشه ،سپس روغن مایع رااضافه کنیدوکمی دیگر هم بزنید ،وانیل یاهل راهم بیفزایید ،اردوپکینگ پودرونمک راسه بارالک کنید وکم کم باقاشق به مواداضافه کنیدهم بزنید ،تاجای ممکن خمیررا باقاشق هم بزنیددست اخرکمی بانوک انگشتان خمیررایکدست کنید تاخمیربسیااارلطیفی شکل گیرد،
*خمیربا این میزان اردبسیاارلطیفه وچسبنده نیست،اگردرحدکمی هم چسبنده بوداشکالی ندارد ولی اگرخیلی چسبنده یاشل بودکم کم ارداضافه کنید.
*خمیرنیازبه ورزندارد،اگرخمیررازیادورزبدین به روغن خواهدافتادودرنتیجه نان بعدازپخت خشک وسفت خواهدشد.
*خمیرنیازی به استراحت نداردوبلافاصله بعدازاماده شدن ،ان راپهن کنید.
کف قالب یاسینی موردنظر کاغذروغنی بیندازید،روی کاغذراکمی چرب کنید،خمیراماده شده را بادست وبه شکل دلخواه وبه قطر2تا3میلی پهن کنید ،روی ان طرح بیندازیدوان راباچنگال سوراخ سوراخ کنید،
روی خمیررابامخلوط زرده تخم مرغ وزعفران رومال کنید کنجدوخلال پسته و..بپاشید ودرفرازقبل گرم شده 200درجه،طبقه باالا به مدت 20_15دقیقه قراردهیدتانان بپزد،روی نان رادست اخرکمی درحدخوشرنگ شدن گریل کنید
. *بعدازپخت وازدما افتادن درون نایلون یاظرف دربسته نگهداری کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_پاکورای_میگو
مواد لازم:
12 عدد میگوی درشت
زنجبیل تازه به اندازه 1 حبه قند رنده شود
1/4 پیمانه آرد لپه
1/4 پیمانه آرد ذرت
1/4 پیمانه آرد برنج
2 عدد سفیده تخممرغ
1/2 ق چ پودر فلفل قرمز
1 ق س گشنیز ساتوری شده
1 ق س پیازچه ساتوری
4/1 ق چ شده زردچوبه
1/2 ق چ بیکینگ پودر
1 ق س سویا سس
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
✍طرز تهیه:
ابتدا میگوها را پاک کنید اما دم میگو را جدا نکنید؛ یعنی فقط پوست و سر میگو همراه با رگ سیاه پشت آن باید گرفته شود.
سفیدههای تخممرغ را در کاسه ای بریزید و با چنگال آن قدر هم بزنیدتا کف کند. حالا همه مواد به غیر از روغن را به سفیده های تخم مرغ داخل کاسه اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید سپس نیم ساعت به مواد استراحت دهید.
حالا تابه ای مناسب آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ داغ شود سپس یکییکی میگوها را در حالی که دمشان را با دستتان گرفتهاید، داخل مواد بزنید و در روغن سرخ کنید تا ترد شوند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کاپ_کیک_شکلاتی_موزی
مواد لازم : 📝
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱پیمانه
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱.۵ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
موز پوره شده ۱ پیمانه
آب گرم ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
چیپس شکلاتی
✍طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم و کنار می گذاریم حالا مواد تر را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی می زنیم.حتما همزن دستی باشه چون با برقی کیک رطوبتش رو از دست میده حالا مواد خشک را به مواد تر در دو مرحله اضافه کرده و مخلوط می کنیم. وبع موز و چیپس شکلات رو اضافه میکنیم حالا مایه کیک را در قالب های کاپ کیک ریخته ودر فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه می پزیم . در صورت دلخواه بعد از خنک شدن با گاناش تزئین می کنیم🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه بورک اسفناج
مرحله اول:
ابتدا برگ های اسفناج تازه را بشویید، همراه نصف لیوان آب درون قابلمه ای بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شده و آب اسفناج کشیده شود.
مرحله دوم:
پیاز را نگینی و ریز خرد کنید. سیرها را رنده کرده و یا ریز خرد کنید. در تابه ای کمی روغن مایع(کره و یا روغن زیتون) ریخته، روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز نگینی شده را درون تابه بریزید، تفت دهید تا پیاز کمی تغییر رنگ داده و سبک شود. سپس سیر رنده شده را اصافه کنید و تفت دهید. به مخلوط پیاز و سیر، به مقدار لازم زردچوبه اضافه کنید.
مرحله سوم:
اسفناج را که جداگانه پخته بودید به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید، تفت دهید. دقت کنید تا حرارت ملایم باشد. سپس پنیر خامه ای را به اسفناج اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس نمک و در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا و یا موزارلا بریزید. هم بزنید تا پنیر با مواد خوب مخلوط شود. و بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. کنار قرار دهید تا کمی خنک شود.
مرحله چهارم:
در ظرفی شیر، روغن یا کره و زعفران دم کرده را مخلوط کنید. خمیر یوفکا را روی سطح صافی پهن کرده و از موادی که حاضر کرده اید روی خمیر بمالید. (مرطوب کردن سطح خمیر باعث می شود تا خمیر یوفکا در حین رول کردن پاره نشود)
مرحله پنجم:
وقتی سطح خمیر را خوب آغشته به مخلوط شیر، روغن و زعفران کردید، حالا با قاشق مقداری از مواد میانی را روی خمیر قرار دهید. می توانید کمی پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا را در این مرحله روی مواد بریزید. حالا گوشه های خمیر را به داخل تا کرده و از همان سمتی که مواد را ریخته اید رول کنید. می توانید برای ایجاد چسبندگی، میان هر رول را از مخلوط شیر برس کنید. در نهایت روی سطح بورک های آماده شده را با مخلوط کره و زعفران دم کرده و یا زرده تخم مرغ رومال کنید. تا در زمان پخت سطح بورک اسفناج طلایی و خوش رنگ شود. می توانید کمی کنجد و یا سیاه دانه را به روی بورک ها بپاشید.
مرحله ششم:
بورک ها را درون ظرف پیرکس و یا سینی فر قرار دهید. (می توانید کف ظرف را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار دهید تا خمیر بورک ها به ظرف نچسبد.) حالا ظرف را درون فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید برای 20 الی 30 دقیقه پخته شود. می توانید برای 2 الی 5 دقیقه، حالت گریل فر را روشن کنید تا سطح بورک ها طلایی و برشته شود. (فر را حتما از قبل گرم کنید) زمان پخت بستگی به فر و تنظیمات آن دارد. و می تواند تا 1 ساعت نیز طول بکشد. پس از آماده شدن، بورک اسفناج را به همراه سبزیجات دلخواه سرو کنید. می توانید آن را با انواع سس ها مانند؛ سس مایونز، سس خردل و… طبق سلیقه خود تزئین کرده و نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد توپی
مواد لازم برای۶ نفر
کلم ، کاهو ، جعفری ، هویج به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
خیارشور ۵ عدد
کالباس خرد شده ۱ لیوان
کره ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
طرز تهیه
۱- سیب زمینی ها را بپزید و بکوبید یا رنده کنید ، سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید و به آن 2 قاشق غذاخوری سس مایونز ، کره آب شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود
۲- سپس روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳- خیارشورها را ریز رنده کنید ، فلفل دلمه ای را نیز ریزخرد کنید و با کالباس مخلوط نمایید ؛ مقداری از مایه سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید
۴- و مقداری از مخلوط کالباس و خیارشور و فلفل دلمه ای را داخل آن قرار دهید و از اطراف مانند یک توپ گرد کنید ( میتوانید برای داخل توپ ها از قارچ ، تخم مرغ ، ذرت ، تن ماهی ، نخود فرنگی و … هم استفاده کنید ).
۵- کلم سفید ، کلم قرمز ، جعفری و هویج را ساطوری کنید سپس به نوبت هر توپ سیب زمینی را داخل این سبزیجات بچرخانید تا تمام سطح آن به سبزیجات آغشته شود ( هرچه سبزیجات بافت ریزتری داشته باشند سالاد توپی شما پرتر و زیباتر خواهد شد ).
۶- برای سرو سالاد کاهوها را خرد کنید و داخل ظرف سالاد قرار دهید و سالادهای توپی را روی کاهوها بگذارید سپس روی توپ ها را با سس تزیین کنید
۷- میتوانید با اضافه کردن آب لبو یا زعفران به سس مایونز رنگ های جالبی از سس داشته باشید ، همچنین میتوانید علاوه بر کلم و جعفری و هویج از لبوی پخته ساطوری شده هم برای پوشش اطراف توپ ها استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کماچ سهن کرمان
مواد اولیه :
آرد جوانه گندم 500 گرم
آرد سفید یا آرد گندم سبوس دار 500 گرم
روغن مایع یا کره 2 پیمانه
ماست 1 پیمانه
خمیر مایه خشک 1 ق.چ
خرمای نرم (بی هسته) 1 کیلوگرم
زردچوبه 2 ق.س
گردو (چرخ شده) 150 گرم
ریشه جوز هندی و تخم میخک 100 گرم
پسته (چرخ شده) 150 گرم
ابتدا خمیرمایه تر را آماده کنید به این صورت که یک قاشق خمیرمایه خشک را در کمی شیر یا آب گرم حل کرده
و به آن، دو قاشق چای خوری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه تر آماده شود.
از طرفی ریشه جوز و میخک را نیز آسیاب کرده و به عنوان ادویه کماچ، آماده بگذارید.خرما هارا با چنگال له کنید،
سپس آن را با مغز گردو و مغز پسته و 3 قاشق سوپ خوری روغن و کمی ادویه کماچ، مخلوط کرده و با دست،
خوب ورز دهید و کناری بگذارید. آرد جوانه گندم را با آرد گندم، یک لیوان روغن، یک لیوان ماست، زردچوبه،
بقیه ادویه کماچ و خمیرمایه مخلوط کرده و ورز دهید، به طوری که خمیر به دست نچسبد.
نکته: اگر خمیر سفت بود، کمی آب به آن اضافه کنید و درصورتی که شل بود، کمی آرد روی آن بپاشید.
بعد از اینکه خمیر آماده شد صبر کنید تا استراحت کند. کف سینی فر را چرب کنید و با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
نیمی از خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشیده شده باز کنید و روی کاغذ شیرینی پزی قرار دهید.
سپس سطح آن را با مخلوط خمیری خرما بپوشانید. نیمه دیگر خمیر را هم باز کرده و روی خمیر خرما پهن کنید.
این خمیر 3 لایه را با چاقو به صورت لوزی برش دهید و چندتا قاشق روغن حیوانی روی آن بریزید و
حدود نیم ساعت با حرارت 180 درجه سانتی گراد داخل فر قرار دهید تا بپزد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده_با_ماست
: دو لیوان آرد .یک لیوان ماست .یک و نیم لیوان شکر.نصف لیوان روغن .چهار عدد تخم مرغ.وانیل نوک قاشق چایخوری.بکینگ پودر یک قاشق چایخوری.
طرز تهیه:زرده وسفیده تخم مرغهارو جدا میکنیم.سفیده ها رو با همزن انقدر میزنیم تا کف کنه واز ظرف نریزه و کنار میزاریم .زرده ها روبا شکر هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم ماست .حالا همزن رو کنار میزاریم با کفگیر چوبی سفیده ها رو که کف کردن اضافه میکنیم آروم هم میزنیم تا پفش نخوابه بعد آردی که بهش بکینگ پودر اضافه کردیم وسه بار الک کردیم رو کم کم اضافه میکنیم آروم هم میزنیم و کف قالب رو با کره یا روغن جامد چرب میکنیم آرد پاشی و مواد کیک رو میریزیم.در دمای 180 درجه فر که ازقبل گرم شده میزاریم.بیست دقیقه اول در فر رو باز نمیکنیم.تو فر من حدود چهل دقیقه طول میکشه تا خوب بپزه با چنگال یا خلال دندون چک کنید که پخته یا نه.
سس گاناش :دویست گرم خامه صبحانه رو رو بخار کتری میزارید وقتی یکمی گرم شد نباید بجوشه دویست گرم شکلات تخته ای رو که رنده یا ریز خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و واز روی حرارت بر میداریم خوب هم میزنیم تا شکلات تخته از آب بشه.بعد برا رویه کیک استفاده میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ
تو اين روش مرغ رو به شيوه متفاوتي درست كردم خودمون كه خيلي خوشمون اومد اميدوارم شما هم درست كنيد و لذت ببريد .
اولش مرغ ها رو پختم با نمك فلفل زردچوبه و پياز بعد از اينكه پخت از اب خارجش كردم تو ي تابه ي پياز تفت دادم و بعد ي قاشق تا دو قاشق رب رو با ي قاشق رب انار مخلوط كمي اب مرغ بهش اضافه كردم غليظ شد به پياز داغم اضافه كردم و كمي اب مرغ مجدد داخلش ريختم و بعد مرغ ها رو چيدم توش تا مزه دار بشن و سس غليظ بشه و بعد كه سس غليظ شد و مرغ ها هم مزه خوبي گرفت از سس در اوردم تو روغن سرخشون كردم با شعله خيلي ملايم كه فقط برشته بشن طعم و مزه اش عالي شد و بعد كنار سس سرو كردم اگه كمي طعم ترشي رو ميپسنديد حتما امتحانش كنيد خوشتون مياد .
برنج هم كه نخود پلو هستش روش پختش هم شبيه باقالي پلو .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کانال انرژی مثبت🙂👇
http://eitaa.com/joinchat/502398976Cf39533a57c
کانال انرژی مثبت🙂👇
http://eitaa.com/joinchat/502398976Cf39533a57c
#سمبوسه
✏مواد لازم:
🚩گوشت چرخ کرده 200 گرم
🚩سیب زمینی آب پز3 عدد
🚩پیاز1 عدد
🚩جعفری3 قاشق غذاخوری
🚩نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
🚩نان لواش 6 عدد
♨طرز تهیه سمبوسه
🔸پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولی شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنید) و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد .سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم.
🔹در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید. نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد، به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم (در بالا طرز پیچیدن نان سمبوسه نشان داده شده ).در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم.
🔸برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید. همین طور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطرمی شود.(تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری) با 6 عدد نان لواش، 18 عدد سمبوسه درست می شود. این سمبوسه ها را می توانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید.
🔹نکته : مراقب باشید که نان لواش در حین پیچیدن خشک نشود. برای این منظور می توانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافی آن را درون کیسه قرار دهید تا نرم باقی بماند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛