.
نگهداری کره محلی
ابتدا کره رو توی دمای محیط میذاریم تا نرم بشه . (ذوب نکنید بهیچ وجه)
بعد مقداری داخل کیسه فریزر میریزیم و با دست یا با وردنه صافش میکنیم به ضخامت نیم سانت. در پلاستیک رو بسمت زیر تا میکنیم.
بعد با چاقوی بزرگ یا خط کش روش فشار میدیم تا به 9 یا 12 تا تیکه مساوی تقسیم بشه و جای خط چاقو روش بمونه.
بعد همون حالتی داخل فریزر نگهداری میکنیم به مدت چند ماه می مونه. و سفت سفت میشه. و موقع استفاده به راحتی از روی خط ها جدا میشه و تیکه میشه. داخل بشقاب میذاریم و یک ربع بمونه تا از حالت سفتی دربیاد و قابل خوردن بشه.
میتونید داخل قالب سیلیکونی شکلات هم بذارید قبلا قالبیش رو درست کرده بودم.پایین پیجم.
قبلانا همیشه کره رو گردالی میکردیم و داخل ظرفی پر از دوغ داخل یخچال میذاشتیم.
🌹راستی گوشت چرخ کرده هم با این روش میتونید شبکه بندی و بسته بندی کنید. که راحتتر بتونید ازش تیکه کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_شیر_لقمه_ای
#مینی_ویفر_مخروطی
آرد دو لیوان
کره 50 گرم
روغن نصف لیوان
شکر یک و نیم لیوان
شیر یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران مقداری
روغن و آرد رو مخلوط کرده رو شعله ی ملایم میزاریم و تا وقتی که آرد تغییر رنگ بده تفت میدیم در آخر کره رو اضافه میکنیم شیر شکر زعفران را رو حرارت میزاریم و شیره رو درست میکنیم بعد از اینکه جوشید گلاب رو بهش اضافه میکنیم بعد از تفت کامل آرد با روغن،، شیره رو که درست کردیم میریزیم داخلش و مرتب هم میزنیم تا حلوا یه جا جمع بشه (ترجیحا شیره رو کم کم اضافه کنید چون کیفیت آردها با هم فرق میکنه امکان داره که شیره کم یا زیاد از این اندازه نیاز باشه) بعد از تفت کامل که حلوا یه جا جمع شد میتونید شعله رو خاموش کنید و حلوای آماده شده رو به اشکال مختلف برش و یا قالب بزنید و بزارید تا کاملا خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_سویا
۲ لیوان سویای خیس و آبکش شده را با ۱سیب زمینی خام و۱پیاز و۲حبه سیر رنده زده و ابش رو کاملا گرفته و به سویا اضافه کنید بعد ادویه ها،۲ق غ جعفری ساتوری،۱ق غ آرد سوخاری و۳تخم مرغ را اضافه و داخل غذاساز بریزید یا چرخ کنید تا پوره بشه.روغن را داخل تابه میریزیم و داغ میکنیم از مایه کوکو به هر شکلی که دلتون خواست بردارید و در روغن سرخ کنید.
حتما امتحان کنید خیلی راحت و خوشمزه ست
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_ژامبون_و_مرغ 🌯 😋
🔸سینه مرغ رو خیلی پهن و نازک برش دادم روش نمک و فلفل ریختم یک لایه ژامبون مرغ گذاشتم و اگر پنیر گودا داشتین بهتره که یک لایه پنیر ورقه ای بذارین من که پنیر گودام تموم شده بود فقط کمی موزارلا داشتم"که میشه همون پنیر پیتزا"..پس روی ژامبون پنیر ریختم و رول کردم با نخ دندون پیوندشون رو محکم کردم
به ترتیب توی آرد،تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری غلت دادم و توی ظرف مورد نظر گذاشتم و سپردمش به فر تا هم بپزه و هم برشته شه..
میتونید توی روغن زیاد هم سرخش کنید ولی من دنباله هر چیزیم که کالری کمتری داره و از نظر سالم بودنش سالمتره پس گذاشتن توی فر رو انتخاب کردم..
نگران پخته نشدنه مرغ نباشید چون سینه مرغ خیلی زود میپزه و در حد نیم ساعت با درجه 260 توی فر بذارید 5 دقیقه آخر هم گریل روشن کنید تا برشته بشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ژاپنی
اول مواد اولیه نان که اسمش tangzhong هست رو آماده میکنیم👇
دو سوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه آرد سفید مخلوط کنید بزارید روی حرارت هم بزنید تا مثل پودینگ بشه کامل تو ظرف جمع میشه بزارید کنار تا خنک بشه.
.
دو پیمانه و نیم آرد رو با ۱ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید .
حالا سه قاشق چایخوری خمیر مایه رو بهمراه یک قاشق شکر با دو سوم پیمانه شیر ولرم ( شیری که دست رو نسوزونه) مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید پنج دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد بعد بهمراه 👈Tangzhong به مواد خشک اضافه کنید
من همه رو میریزم داخل میکسر و با سری که مخصوص ورز دادن نون هست پنج دقیقه میزارم ورز بخوره
اگه میکسر ندارید ده دقیقه با دست ورز بدین بعد یک قاشق غذاخوری کره نرم شده رو هم به خورد خمیر بدین و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه .
اگه نیاز به آرد بود اضافه کنید ولی اگه بیش از حد بزنید
بعد پخت نون سفت میشه.
خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بزارید روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه ، واسه رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر زدم. بازم بیست دقیقه بزارید استراحت کنه بعد داخل فر بزارید.
مدت پخت حدود ۳۰ دقیقه ، دمای فر ۱۸۰ درجه ، یک ظرف آب هم داخل فر بزارید همیشه واسه پخت نانها.
فر رو از بیست دقیقه قبل روشن کنید.
طبق کلیپی که گذاشتم وسط نانها رو خالی کنید وبا مخلوط کره و یه حبه سیر رنده شده+جعفری خورد شده با فرچه داخل نانها رو آغشته کنید وبعد یه تیکه پنیر گودا وکوفته قلقلی وبعد سس وپنیر پیتزا بریزید وداخل فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید ودرآخر گریل رو روشن کنید که روی پنیر طلایی شه وبا جعفری خرد شده تزیین کنید ونوش جان ودعا به جون من😉
👈کوفته قلقلی هم مخلوط چرخ کرده با پیاز وادویه دلخواه یکم تفت دادید در قابلمه رو بزارید تا آب بندازه ومغز پخت شن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.كيك نوتلا
مواد لازم :
ارد...2پيمانه
تخم مرغ...4عدد
شكر ...1پيمانه
روغن مايع..1پيمانه
بيكينگ پودر.. ۲ ق م
شير ...1پيمانه
وانيل ..كمي
نوتلا...3ق غ
پودر كاكائو ....2ق غ
طرز تهيه:
ارد، بكينگ پودر، پودركاكائو را با هم مخلوط كرده و3مرتبه الك كنيد؛
تخم مرغ رابا وانيل وشكر بزنيدتاخوب كشدار شود وكمي سفيدشود روغن و شیر را اضافه كرده ؛يك دقيقه هم بزنید ؛در نهايت نوتلا هم اضافه كنيد ويك دقيقه بزنيد؛هم زن را خاموش كنيد ؛ارد و بيكينگ پودر وكاكائو را به مايع اضافه كرده وبا ليسك به صورت دوراني هم بزنيد و داخل قالب بریزبد .
دلیل اینکه بیرون کیک من تیره هست به خاطر پودد کاکائو هست که جداره داخلی قالب زدم
چون قالبم طرحدا بود
من قالب را با كره چرب كردم و پودركاكائو پاشیدم توي قالب تا همه جاش کاوربشه و بعد مواد رو ریختم داخلش
داخل فر با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از اینکه پخت
یه مفداری گاناش به نسبت شکلات تلخ ۱۰۰ خامه ۲۰۰ گرم درست کنید ، مقداری مغز بادام زمینی به دلخواه روی حرارت تُست کنید و داخل گاناش بریزید .
گاناش را روی کیک بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_خورش_ماست
شاید با شنیدن نام خورش منتظر چیزی شبیه به قورمه سبزی باشید که با برنج سرو می شود. اما این خورش معروف اصفهانی ها کاملا با تصورات شما فرق دارد و بیشتر به عنوان دسر رو می شود.
مواد لازم : 📝
گوشت گردن گوسفند ۳۰۰ گرم
ماست پر چرب ۳ پیمانه
شکر نصف لیوان
پیاز ۱ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران ۱ قاشق سوپخوری
مغز گردو ۱ قاشق سوپخوری
مغز بادام ۱ قاشق سوپخوری
گلاب ۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
✍ طرز تهیه :
یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و گوشت گردن گوسفند را به همراه پیاز و مقداری زردچوبه داخلش می ریزیم. چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت کاملا بپزد و نرم شود. پس از اینکه گوشت کاملا پخت آنرا از قابلمه خارج می کنیم. با دقت استخوان های گوشت را خارج می کنیم و گوشت را می کوبیم. به کوبیدن گوشت باید آنقدر ادامه دهیم که گوشت کش بیاید. حالا زرده تخم مرغ را به همراه شکر و ماست در یک قابلمه جداگانه می ریزیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم. در این مرحله قابلمه حاوی ماست ، شکر و زرده تخم مرغ را روی حرارت قرار می دهیم و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم به جوش بیاید. پس از اینکه ماست به جوش آمد گوشت گردن کوبیده شده را به قابلمه اضافه می کنیم🌀
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_بلغاري
سيب زميني پخته ٣ عدد متوسط
لوبيا چيتي پخته شده ( من از كنسرو لوبيا بدون قارچ استفاده كردم ) يك كنسرو
ذرت يك كنسرو
خيار شورريز خرد شده نصف ليوان
سينه مرغ ٢ عدد پخته شده
جعفري ساتوري شده ٢ ق غ
شويد ساتوري شده ١ ق غ
ژامبون مرغ ريز خرد شده يك ليوان
اويشن يك ق م
نمك در صورت تمايل
سس مايونز به ميزان لازم
ابتدا سيب زميني هاي پخته شده رو ريز خرد ميكنيم بعد لوبيا و ذرت رو داخل سبد ريختم روشون اب گرفتم به سيب زميني ها اضافه كردم بعد مرغ رو ساتوري خرد ميكنيم و سپس بقيه مواد و اويشن و نمك و سس رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم ( سس به ميزان لازم اضافه شود )
يك ساعت داخل يخچال استراحت بدين سپس سرو نماييد خيلي خوشمزس
من خيار رو با پوست كن ورق كردم رول كردم و براي تزيين استفاده كردم
اين مقدار سالاد براي ١٠ نفر كافي ميباشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_سيب_زميني
✍موادلازم:
تخم مرغ 4 عدد
آرد 3 ليوان
روغن مايع 1 ليوان
ماست 1 ليوان
نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم
سيب زميني 3 عدد متوسط
جعفري خرد شده 4 ق غ
بكينگ پودر 2 ق م
كنجد بميزان لازم
♨️طرزتهیه:
سيب زميني هارو پوستشو گرفته و نگيني خرد ميكنيم ميشوريم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه
در ظرفي تخم مرغ رو با همزن دستي همزده ب تدريج روغن مايع ،ماست،نمك،فلفل و زرد چوبه (من بجاي زردچوبه زعفران دمكرده)رو اضافه كرده و همزده ارد رو بهمزاه بكينگ پودر الك كرده اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سيب زميني و جعفري خرد شده را مخلوط كرده و خوب قاطي كرده
داخل ظرف مورد نظر را چرب كرده و مواد را توي قالب ريخته روشو كنجد ميباشيم داخل فر ك از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_بدون_تخم_مرغ
سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل میدم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلااااااااام صبحتون بخیر
امروزتان سرشارازعشق و امید
وپرازامواج مثبت
زندگیتون
پرازصفاوصمیمیت
دلتون شادوخالی
از ابرای غم و ناراحتی
عمرتون باعزت
چهارشنبه تون بخیر و شادی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلیم_بوقلمون
😋خوشمزه و مقوی و مناسب سفرهٔ افطار😋
مواد لازم برای۶ نفر:
گوشت بوقلمون ۱ کیلوگرم
نخود (پوست گرفته) ۲۰۰ گرم
گندم ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
شکر به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ابتدا گوشت بوقلون و نخود را جدا گانه بپزید و پس از پخته شد گوشت آن را ریش ریش كنید و كنار بگذارید .نخود ها را بكوبید .
بعد در ظرفی مناسب گندم ها را با مقداری نمك و اب قرار دهید تا به جوش آید و كمی بپزد سپس آن را داخل مخلوط كن بریزید یا از صافی رد كنید تا گلوله های موجود در آن از بین برود.
سپس آن را به نخود اضافه كنید و گوشت ها را داخل آن اضافه كنید و روی حرارت گذاشته و مرتبا هم بزنید تا كشدار شود .
حالا در ظرفی جداگانه روغن یا كره را آب كنید و دارچین را به آن اضافه كنید و در صورت تمایل با شكر به روی غذا اضافه كنید.
✅ نکات
در صورتی كه مواد را داخل مخلوط كن نریزید باید آن را مداوم هم بزنید تا گلوله نشود.
اگر پس از مخلوط كردن مواد احساس كردید به اندازه لازم صاف نشده اند دوباره انها را داخل مخلوط كن بریزید تا یكدست و صاف شوند.
سعی كنید حتما از شعله پخش كن استفاده كنید تا غذای شما ته نگیرد.
حلیم خوشمزه حلیمی است كه خوب بپزد پس تا حد ممكن به آن زمان دهید.
نخود را حتما از شب قبل خیس كنید و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید و اگر فراموش كردید این كار را بكنید نخود را دو بار بجوشانید و آب آن را عوض كنید.حلیم بوقلون حلیم بسیار خوشمزه ای است و برخلاف حلیم های آماده بوقلون مواد متفاوتی از حلیم گندم دارد.این حلیم علاوه بر گوشت و گندم نخود هم دارد كه علاوه بر مقوی بودن به خوشمزه شدن غذا هم كمك زیادی میكند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه عالی
مواد لازم:
آرد قنادی ۷۰ گرم؛
نشاسته ذرت ۲۵ گرم (از آرد ذرت نیز میتوانید استفاده کنید)؛
تخم مرغ ۳ عدد؛
وانیل مایع یک دوم قاشق چایخوری یا وانیل پودری یک چهارم قاشق چایخوری؛
پودرشکر ۸۵ گرم (شکر پودر شده یا همان پودر قند موجود در بازار)؛
خامه فرم گرفته و پودر پسته یا خلال پسته برای تزیین به میزان لازم؛
طرز تهیه:
تخم مرغها را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذا ید تا همدمای محیط شوند.
زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با دقت جدا کنید. کوچکترین ذره ای چربی یا زرده نباید وارد سفیده شود وگرنه فرم نمیگیرد.
زرده ها را با نصف میزان پودر شکر و وانیل با دور تند همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار شود. این فرایند بین ۳ الی ۴ دقیقه طول میکشد و بستگی به قدرت همزنتان دارد. باید در حدی بزنید که کاملا کرمی و کشدار شود. هر از گاهی همزن را خاموش کنید و اطراف کاسه را با لیسک به وسط کاسه جمع کنید. این کار باعث میشود که بعدا کیکتان بوی زهم نگیرد.
پره های همزن را تمیز بشویید و خشک کنید. حالا در کاسه ی دیگری که عاری از هر گونه چربی است، سفیده ها را کمی با دور تند همزن برقی بزنید تا از لختگی درایند و کمی کف کنند. نصف دیگر پودر شکر را به ان اضافه کنید و انقدر این مواد را با دور تند همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و اگر کاسه را برگردانید، از کاسه نریزد.
حالا سفیده های فرم گرفته را به مخلوط زرده ها اضافه کنید و با لیسک مواد را فولد کنید. دقت کنید که نباید مواد را بیش از حد بزنید. چون پف سفیده می خوابد و نتیجه مطلوب نخواهید گرفت.
حالا مخلوط آرد و نشاسته ذرت را روی مواد الک کنید و مجددا به حالت دورانی مواد را با لیسک مخلوط کنید.
یک ماسوره گرد ساده به قطر یک و نیم الی دو سانت در قیف بگذارید و مواد را در آن بریزید.
این مواد باید حالت فومی داشته باشد و نباید شل باشد.
کاغذ روغنی را در سینی فر پهن کنید و به شکل دلخواه مواد را با فاصله روی ان پایپ کنید.
برای راحتی کار میتوانید پشت کاغذ روغنی را با فاصله دایره های دلخواهی به قطر ۴ سانت بکشید و دقیقا روی دایره های مواد را پایپ کنید.
حالا روی لطیفه ها را پودر قند الک کنید بهتر است از الک کوچک استفاده کنید تا در حد امکان پودر قند اضافی در سینی نریزد.
حالا با ته کاسه یا یک وسیله ی صاف دیگر، در حد خیلی کم روی لطیفه ها را فشار دهید تا کمی از پودر قند، جذب پوسته لطیفه ها شود و سطحشان کمی صاف شود.
سینی را در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی هشت دقیقه بگذارید تا زمانیکه زیر لطیفه ها کمی تغییر رنگ دهد.
سپس سینی را از داخل فر دراورید و اجازه دهید شیرینیها کاملا خنک شوند و بعد آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید.
به دلخواه مابین هر دو عدد نان لطیفه را خامه فرم گرفته پایپ کنید و اطراف آن را در پودر پسته یا خلال پسته بزنید و در کپسول کاغذی بگذارید و سرو کنید.
نکات:
به جای نشاسته ذرت سفید رنگ، میتوانید از ارد ذرت زرد رنگ استفاده کنید.
در قنادیها اکثرا به جای الک کردن پودر قند روی شیرینیها، بعد از اتمام پایپ، کاغذ روغنی را بلند کرده و روی سینی پر از پودر قند برمیگردانند و کمی پشت لطیفه ها را فشار میدهند تا سطح انها کاملا به پودر قند آغشته شود. سپس کاغذ روغنی را در سینی فر میگذارند و مابقی مراحل پخت را طبق دستور انجام میدهند. شما نیز میتوانید در منزل به همین روش عمل کنید اما باید این کار را با دقت و مهارت و سریع انجام دهید که لطیفه هایتان تغییر شکل ندهند.
شیرینی لطیفه به خاطر پودر قند و دمای فر معمولا ترک میخورد.
توضیحات تکمیلی:
دوستان عزیز در مورد شیرینی لطیفه لازمه که توضیح بدم مدت زمان زدن زرده ها و سفیده ها خیلی بستگی به قدرت همزنتون داره. برای زرده های من حدود ۴ دقیقه طول کشید ولی ممکنه برای شما بیشتر طول بکشه. بهترین نتیجه رو زمانی میگیرید که زرده هاتون کاملا غلیظ و کشدار بشه.
همینطور در مورد سفیده ها بهتره انقدر بزنید که کاملا کاملا فرم بگیره.
با رعایت این دو نکته غلظت مواد لطیفه شبیه بستنی و کاملا فومی میشه و نتیجه خیلی عالی میگیرید.
نحوه ترکیب کردن مواد هم خیلی مهمه . اگر موادتون رو بیش از حد بهم بزنید، مواد نهایی رقیق میشه و لطیفه هاتون پهن میشه و نتیجه مطلوبی نمیگیرید.
من توی کلیپ زرده ها و سفیده ها رو کمتر از این حالتی که توضیح دادم زدم اما توی ترکیب کردن مواد خیلی دقت کردم که پف سفیده ها نخوابه و به خاطر همین لطیفه هام پهن نشد و کاملا گنبدی شد.
همینطور دمای فر هم خیلی مهمه. مراقب باشید فرتون افت دما نداشته باشه.
پس لطفا به این نکاتی که توضیح دادم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅کباب شطرنجی😋
✍مواد لازم
گوشت قرمز ۱۵۰ گرم
سینه مرغ ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
🍜طرز تهیه
پیازها را رنده ریز می کنیم آب آن را کامل می گیریم.
نصف پیاز را با گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
نصف مابقی پیاز را با مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه میکس می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
دو عدد سینی را خیس می کنیم روی آن نایلون می کشیم.
روی سینی اول کاتر مربع شکل را می گذاریم از مواد گوشتی به اندازه یک گردو بر می داریم و داخل آن کاملا پهن می کنیم تا گوشه های آن در بیاید و بعد از کاتر جدا می کنیم و داخل سینی دوم می گذاریم.
کاتر و دستهایمان را آب می زنیم به اندازه یک گردو از مواد مرغ بر می داریم و با همان روش یک مربع دیگر درست می کنیم این مربع را کنار آن یکی می گذاریم و کمی بهم می چسبانیم یکی در میان این کار را انجام می دهیم تا شطرنجی شود من ۴در ۴ درست کردم.
وقتی کارتان تمام شد بک ساعت سینی کباب تابه ای شطرنجی را داخل فریزر می گذاریم تا هم خودش را بگیرد و هم اینکه موقع سرخ کردن از هم وا نرود بعد از یک ساعت با کمی روغن آن را سرخ می کنیم طرف اول که خودش را گرفت بر می گردانیم تا طرف بعدی سرخ شود.
داخل تابه رژیمی هم می شود آن را سرخ کرد.
#کباب_شطرنجی😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛