🔸يك روش بى نظير براى درست كردن مرغ زرشك پلو😋
🔸مرغ رو با پیاز فراوون و زعفران دم کرده آبپز میکنم مقدار آب در این مرغ زیاد نیست.یه ماهیتابه رو روغن میریزم کمی زرچوبه و ادویه و دو پر سیر خلال شده بزارید تفت بخورند و دو قاشق رب گوجه رو بهش اضافه میکنم تا کمی سرخ بشه و از آب مرغ روی سس گوجه میریزم و میزارم چند قل بخوره و مرغ روی توی این سس میزارم و یا مرغ رو توظرف مورد نظر بزازید و از سس روی مرغ بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سيب_زميني_اسپايسي_با_تخم_مرغ 😋
🔸اگه ميخوايد رژيمي باشه ،#سيب_زميني رو با آب و نمك بپزيد،نه اونقدر كه شل و له بشه.بعد پوست بگيريد و مكعبي خرد كنيد و در تابه نصف ق روغن بريزيد و يه تفت كوچولو.راه غير رژيمي هم كه همون سرخ كردن سيب زميني مكعبي خرد شدست.
بعد از هر روشي كه انجام داديد،به سيب زمينيها كمي نمك،زردچوبه،فلفل قرمز تند هرچي بيشتر بهتر و رب بزنيد .كمي كه تفت داديد تخم مرغها رو روي سيب زميني بشكنيد و در تابه رو بزاريد تا بپزه. موقع سرو كمي جعفري تازه روش بريزيد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شنیسل_مرغ
همراه با قارچ سوخاری 😋
🔸برای درست کردن این غذای راحت و سریع یک سینه مرغ رو برش دادم و بین دو لایه نایلون با بیفتک کوب کوبیدم تا نرم شد بعد با نمک ، فلفل ، پودر سیر ، آبلیموی تازه مزه دار کردم و بمدت یک ساعت در یخچال گذاشتم تا طعم بگیره.
یدونه تخم مرغ هم زدم با مقداری آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کردم، تیکه های مرغ رو اول در آرد سفید سپس در تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری زدم و در روغن داغ سرخ کردم
♦️قارچ ها رو به همین روش سوخاری کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_مغزدار_نگین
برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم.
نکته : اندازه شربت سلیقه ایه من خودم کم شیرین دوسدارم و اینکه حرارت باید ملایم باشه
دمکنی هم بزارید خوبه
اگه فاصله قابلمه و حرارت کمه شعله پخش کن هم بزارید
بچه ها من این مقدار مواد و تو قابلمه خیلی کوچیک که مخصوص سیسمونی نوزاده درست کردم برای همین پف میکنه.(راستی بعد از عکس یادم اومد روش رو با پودر پسته و نارگیل تزیین نکردم،ریا نباشه داشتیم ها،ولی فراموش کردم.حالا شما تحویلش بگیرین ناراحت نشه 😁😁)
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیره_خرما
آرد 2/5 ليوان
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع 3/4 ليوان
شکر 3/4 ليوان
شیره خرما 1/2 ليوان
آب جوش 1/2 ليوان
بکینگ پودر یک ق غذاخوري
وانیل یک ق چايخوري
زرده و سفيده تخم مرغ رو از هم جدا كرده سفيده را ميزنيم تا كمي پف كند سپس نصف مقدار شكر رو كم كم در حين هم زدن به سفيده اضافه ميكنيم و تا جايي ميزنيم كه سفيده از ظرف نريزد
زرده تخم مرغ و مابقي شكر و وانيل رو ميزنيم تا كرم و كشدار بشه شيره رو با آب جوش مخلوط كرده و به زرده و شكر اضافه ميكنيم و با دور تند همزن ميزنيم روغن مايع را نيز اضافه كرده سي ثانيه هم ميزنيم
آرد و بكينگ پودر رو باهم دوبار الك ميكنيم براي بار سوم با الك طي سه مرحله به مواد كيك اضافه كرده با ليسك مخلوط ميكنيم سپس سفيده تخم مرغ رو نيز اضافه كرده با ليسك بصورت دوراني آروم هم ميزنيم داخل قالب رو از قبلا با مخلوط آرد، روغن مايع و روغن جامد كه از هركدام به اندازه مساوي بايد باشه چرب ميكنيم مايع كيك رو داخل قالب ريخته با درجه ١٨٠ بمدت ٤٠ الي ٤٥ دقيقه ميپزيم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛