🌾سلام
🍃صبح زیباتون بخیر
🌾بوم روزتون رنگین
🍃طرح زمینه اش مهربانی
🌾لحظه هاتون پراز اتفاقات قشنگ
🍃افکار بلندتان سبز
🌾و دلتان به پاکی آسمان
🌾سرشار از معجزه الهی
🍃و شروع روزتون پُر برکت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شامی_نخودچی
طرز تهیه
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو با نمک وفلفل سیاه مخلوط کردم ورز دادم تا چسبنده بشه و۱پیمانه آرد نخودچی و۱ قاشق سرکه رو به گوشت اضافه کردم و۱/۲قاشق مرباخوری ادویه کاری ویک عدد تخم مرغ و۱ عدد پیاز بزرگ رنده شده رو هم اضافه کردم وخوب ورز دادم واز مواد به اندازه نارنگی برداشتم وتو دستم شکل دادم وتو روغن داغ وباحرارت ملایم سرخ کردم
۴تا گوجه فرنگی رنده شده روبا ۱ قاشق رب گوجه فرنگی و۱ قاشق رب فلفل شیرین رو حرارت گذاشتم تا بجوشه وکمی از ابش تبخیر بشه ونمک و فلفل و۲ قاشق روغن زیتون ریختم وبعد شامی های سرخ شده رو تو سس چیدم وچند دقیقه با حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه وغلیظ بشه
شامی هارو میتونید با نون یا برنج سرو کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سه_تخم_مرغی_نوتلا
ارد یک پیمانه و یک سوم پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک فنجان
اب ۱/۴ پیمانه
وانیل چند قطره
بکین پودر نصف ق م
نوتلا ۵ق غ
طرز تهیه
ابتدا زرده و سفیده را از هم جداکنید
سفیده را انقدر بزنید که پوک بشه
بعد شکر را تو دو مرحله به سفیده اضافه کنین و انقدر بزنین ک کشدار بشه بعدوانیل و زرده ها رو دونه دونه بهش اضافه کنین
و۲دقیقه هم بزنین
بعد ارد وپکین پودر رو با هم ۳بار الک کنین.
یک چاهارم پیمانه اب و ۵قاشق نوتلا رو به تخم مرغ اضافه کنین و هم بزنید سپس مخلوط ارد رو به تخم مرغ تو دو مرحله اضافه کنین
و با لیسک اروم و به صورت دورانی هم بزنین بعد ک مخلوط شد روعن مایع رو هم اضافه کنین و باز هم بزنین تا مخلوط کاملا صاف و یکدست شود
بعد کف قالب رو با روغن جامد چرب کنین و کفش کاغذ بزارین
بعد مایع رو بریزید توقالب و توی توستر با حرارت ۲۰۰ به مدت ۶۰دقیقه بزارید بپزه
نوش جان
🔴نکته : تخم مرغاتون خنک باشه بهتره
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کوکو_باقلا
🔻مواد لازم : 📝
▫️باقلا تازه : 500 کیوگرم
▫️تخم مرغ : 4 عدد
▫️روغن : به مقدار لازم
▫️جوش شیرین : نصف ق چایخوری
▫️نمک ، فلفل ، زردچوبه
✍ابتدا پوست سبز و سفید باقلا را جدا کرده و با کمی نمک در آب می پزیم تا خامی آن گرفته شود . باقلا را آبکش کرده . تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می شکنیم و خوب هم می زنیم. سپس جوش شیرین ، نمک ، فلفل و زردچوبه را کم کم روی تخم مرغ ها می ریزیم و هم می زنیم. باقلا را به آن اضافه کرده وهمه مواد را با هم کامل مخلوط می کنیم. زمانی که روغن داغ شد ، به صورت یکجا و یا به صورت حالت دار درآورده و در روغن سرخ می کنیم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کتلت مرغ
موادلازم
سینه ی مرغ پخته شده ۱عدد(حدودا ۵۰۰ گرم)
سیب زمینی متوسط ۲عدد
پیاز ۲عدد
ادویه ها :نمک ،فلفل وزردچوبه،ادویه
تخم مرغ ۱عدد
زعفران غلیظ :۱قاشق غ
ابتدامرغ رو به همراه یک عددپیاز میذاریم تا بپزد کمی روغن ونمک وزردچوبه هم بهش اضافه کنید .
بعد دوعددسیب زمینی رو که ابپزکردیم رنده میکنیمو با یک عددتخم مرغ و ادویه ها کاملا مخلوط کرده .مرغ ابپزشده رو به همراه یک عددپیاز دیگر چرخ میکنیمو به سیب زمینی اضافه میکنیم موادرا کاملا ورزداده میتونید از ۱یا۲ ق مرباخوری زعفران هم استفاده کنید.بعدازاینکه موادکاملا مخلوط شد داخل تابه روغن رو داغ کرده و ازمواد برداشته وداخل دست گردمیکنیم من کمی اب کناردستم گذاشتم ودستم رو کمی خیس کردم وترکهای اطراف کتلتم رو تونستم کاملا محوکنم بعدداخل پودرسوخاری زدم ودرروغن داغ سرخ کردم.
برای بهتر شدن کتلتاتون ؛مرغ رو تو ماشین ۱۲۳چرخ کنید
کتلت فوق العاده پوک وخوشمزه ایه ؛حتما امتحان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كيك_هل_گلاب
كاپ كيك هل و گلاب
اندازه ها رو واسه يه تخم مرغ ميگم براتون كه حدود پنج يا شش تا كاپ كيك بهتون ميده .
تخم مرغ. يك عدد
شكر. نصف پيمانه پيمانه
روغن مايع و ماست. هر كدام يك سوم پيمانه
هل. دو عدد
گلاب مرغوب. سه قاشق سوپخوري
ارد. دو سوم پيمانه
بيكينگ پودر. دو سوم ق چ
نمك. يه كوچولو
تخم مرغ و شكر رو دومين هم ميزنيم ،
ماست و روغن رو هم اضافه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم،
هل رو هم پودر كرده همراه گلاب اضافه ميكنيم
مرحله اخر اضافه كردن ارد و ب پ و نمك هست ،كه در حد مخلوط شدن هم ميزنيم ،
داخل كپسول ها رو تا دو سوم پر كرده و تو فر ١٨٠ ميپزيم .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_هویج
نیم کیلو هویج تمیز شده را با کمی آب پخته آب آن کاملا کشیده شود سپس آنرا میکس کنید تا کاملا پوره بشه.من با کوشتکوب برقی اینکار رو انجام میدم.یک پیمانه گلاب و یک پیمانه شکر و زعفران دمکرده غلیظ و یک قاشق چایخوری پودر هل با هم مخلوط کنید.به هم بزنید تا شکر حل بشه اگر هم روی حرارت گذاشتین نیاز نیست بجوشه.یک و نیم پیمانه آرد سفید را تفت دهید تا جایی که خامی آرد گرفته بشه.رنگ آن زیاد تغییر نکنه چون حلوا تیره میشه.آرد را الک کنید سپس یک پیمانه روغن را به آن اضافه کرده کمی که تفت خورد بعد از یکی دو دقیقه هویج را بریزید مخلوط کنید و سپس گلاب و شکر و هل را(میتونید پوره هویج رو با شربت مخلوط بعد استفاده کنید) و به هم بزنید تا جایی که حلوا از ظرف جدا بشه بعد درون ظرف سرو ریخته و آنرا تزیین کنید.
-اگر تمایل دارید حلوا رو با ماسوره تزیین کنید کمی شربت(ترکیب گلاب و شکر که در حد حل شدن شکر روی حرارت گذاشتین) اضافه تر داشته باشید و مصرف کنید تا حلوا شل تر باشه و بتونید ماسوره بزنید.
-حلوای بسیار خوشمزه و خوش طعمیه.با وجود گلاب و هل و زعفران، مزه هویج رو حس نمی کنید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه_با_عسل
آرد 350 گرم یا 3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 ق م
آب 600 میلی لیتر یا دو و نیم پیمانه
نمک یک چهارم ق م
شکر قهوه ای 45 گرم 3 ق غ تیره و نرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن برای سرخ کردن
عسل به میزان لازم
آرد و بیکینگ پودر را در کاسه ای الک کنید و آب را در قابلمه ای کوچک به جوش آورید سپس نمک و شکر قهوه ای را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود. سپس از روی حرارت بردازید و مخلوط آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک دست شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی و در حال هم زدن اضافه کنید تا مخلوط براق و یک دستی به دست آید. این مایه را در قیف ریخته و به صورت بامیه های بلند 10 سانتی در روغن فراوان سرخ کنید سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس روی آن عسب ریخته و گرم سرو کنید.
اگر مایه شما سفت بود می توانید یک عدد تخم مرغ به آن اضافه کنید.
از پودر قند و هل نیز به جای عسل می توانید استفاده کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سيب_زمينی
سيب زميني پخته شده رو رنده كن با٢ق كره خوب مخلوط كن داخل قالب كمربندي جاسازي كن وداخل:
ماست چكيده،مايونز،ذرت،خيارشور،پيازچه،شويد،نخودفرنگي،نمك و فلفل وسير(دلخواه)بزن سرو كن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_مرغ_بالزامیکی
طرز تهیه
برای شروع اول پیاز داغ کنید،کمی هم زردچوبه اضافه کنید ،بعد مرغ رو که به قطعات کوچکتر خرد کردید بهش اضافه کنید وخوب بزارید تفت بخوره، بعد که خوب تفت خورد بهش گوجه نگینی شده رو اضافه کنید، بابرگ سیر تازه خرد شده،وهمچنين فلفل دلمه خرد
شده ،نمک ،فلفل سیاه، همه رو با هم تفت بدید بهش کمی زعفران هم اضافه کنید واجازه بدید کمی آبش خشک بشه بعد بهش سرکه بالزامیک رو به اندازه نصف استکان اضافه کنید با یک لیوان آب واجازه بدید که پخته بشه ودر وسطهای پخت سیب زمینی نگینی که نسبتا درشت تر خرد شده رو تو روغن کمی تفت بدید بعد به مرغتون اضافه کنید تا کاملا پخته وابش خشک بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ
#سوپ_انار 🍲
🌹 مواد لازم :
گوشت تكه اي گوسفندي يا مرغ ٥٠٠ گرم
برنج ۴ پیمانه پلوپز
فلفل دلمه رنگي ٤ عدد
پياز ١ عدد
سير ٢ حبه
فلفل سبز تند ٤ عدد
نخودفرنگي ١ پيمانه
سس كچاب ١ پيمانه
سويا سس ١/٤ پيمانه
نمك فلفل روغن به ميزان لازم
🌹 طرز تهیه :
برنج را شسته و همراه استاك (عصاره) بذارين بپزه وقتي دانه هاي برنج كاملأ باز شد آب انار رو بهش اضافه كنين.پيازو با رنده ريز رنده كنين آبشو بگيرين و با گوشت و نمك و فلفل خوب مخلوط كنين بعد بذارين يه ربعي تو يخچال كه خودشو بگيره تو يه ظرف كوچيك كره رو آب كنين و گوشتهارو قلقلي كوچيك درست كنين و در كره تفت بدين وقتي سرخ شد به سوپ اضافه كنين ، نمك و فلفلشو اندازه كنين و نيم ساعت بعد شير و خامه را اضافه و حرارت را خاموش كنين در ظرف سرو ريخته و با خامه و دانه هاي انار و گوشت قلقلي تزئين و نوش جان كنيد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
الویه قالبی 👩🍳
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
خیار شور ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی ۲۰۰ گرم
سس مایونز به مقدار لازم
آب مرغ مقداری در صورت دلخواه
نمک 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 برای سالاد الویه باید تمام موادتون پخته باشه. پس ابتدا مرغ رو به همراه پیاز و نمک و آب کم میگذاریم که بپزه، به طوری که وقتی پخت مقدار آب باقی مانده کم باشه، که اون رو هم در سس استفاده میکنیم. اینطوری مرغ مزه بهتری داره. بعد از پختن کاملا ریز، ریشش میکنیم. نخود فرنگی رو با مقداری نمک و آب میپزیم و آبش رو جدا میکنیم. سیب زمینی و تخم مرغ رو هم کاملا میپزیم و به شکل پوره در میاریم.وتخم مرغ رو رنده ریز می کنیم بهتره این کار با رنده یا پوره کن سیب زمینی انجام بگیره که گلوله های سیب زمینی باقی نمونه. . خیار شور ها رو هم نگینی و ریز خرد میکنیم.حالا موادی رو که آماده کردیم باهم مخلوط میکنیم.
سس سالاد الویه:
در پیاله ای سس مایونز رو با آب مرغ مخلوط میکنیم. مقدار خیلی کم میتونید آبلیمو هم اضافه کنید. اگه خواستید میتونید به نسبت نصف مقدار سس، بهش ماست اضافه کنید. آب مرغ هم بیشتر از 1/3 سس نباشه چون رقیق میشه. یعنی مثلا اگه یک پیمانه سس استفاده میکنید، نصف پیمانه ماست و 1/3 پیمانه آب مرغ استفاده کنید.
چون آب مرغ خودش نمک داشته و همچنین خیار شور هم توی سالادمون هست، پیشنهاد میکنم یا نمک اضافه نکنید یا خیلی با احتیاط این کار رو انجام بدید برای قالبی کردن الویه یه کیسه بندازین ته قالب وسالاد رو بریزین توش و وبا پشت قاشق صافش کنید بزارین یخچال بعددوساعت برش گردونین تو ظرف سرو
من آب مرغ نزدم
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوفله_بادمجان_با_گوشت
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بادمجان ۲کیلو
پیاز درشت یک عدد
رب گوجه فرنگی ۱تا ۲ قاشق
پنیر پیتزا ی رنده شده ۱۰۰ گرم
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سس سفید ۱ پ
طرز تهیه :
ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیرید. سپس آنها را به صورت حلقه حلقه ببرید و کمی نمک روی آنها بپاشید و در سبدی کنار بگذارید.
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، بادمجانها را در آن سرخ کنید. پس از آنکه تمام بادمجانها را سرخ کردید، آنها را به ظرف دیگری منتقل کرده و کنار بگذارید
. حالا پیاز را پوست کنده و پس از شستن، روی گوشت رنده کنید. بعد کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن بیفزایید.گوشت را با مواد مخلوط کنید . حالا در یک تابه دیگر، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط گوشت و پیاز را در آن سرخ کنید.( شما میتوانید به جای رندهکردن پیاز داخل گوشت، آن را خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کرده و به همراه آن سرخ کنید و بگذارید تا کمی بپزد) . بعد از سرخ شدن گوشت و پیاز، به آن رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.
فر را از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. حالا یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر آماده کنید و بادمجانهای حلقهحلقه و سرخ شده را کف ظرف بچینید. پس از آن، روی بادمجان را با لایهای از گوشت چرخ کرده بپوشانید. حالا سس سفید را روی گوشت ریخته و روی آن پنیر پیتزا بپاشید. لایههای بعدی را نیز به همین ترتیب از چیدن بادمجان شروع کرده و تا مرحله ریختن پنیر پیتزا ادامه دهید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا بمواد، تمام شده و لایه آخر را پنیر پیتزا تشکیل دهد.
ظرف را در طبقه وسط فر که از قبل داغ شده است، قرار داده و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا مواد بپزند. پس از این مدت، شعله بالای فر را روشن کنید و به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا سطح سوفله، طلاییرنگ شود. اگر دمای فر درست تنظیم شده باشد بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه روی سوفله طلایی خواهد شد و نیازی به روشن کردن شعله بالای فر نیست .
برای اینکه غذادر مایکروفرآماده شود، شما میتوانید مدت زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، روی حداکثر قدرت آن قرار دهید تا غذا آماده شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوفته_مرغ
#فينگرفود
مواد لازم برای تهیه ی کوفته مرغ:
سینه مرغ خام چرخ کرده یا ساطوری خ 700 گرم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده 1 عدد
پودر سوخاری 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری 50 گرم
پودر زیره سبز یا سیاه 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه:
همه مواد را با نیمی از پودر سوخاری مخلوط و ورز داده و به مایه بدست آمده طبق شکل فرم داده و پس از غلطاندن در پودر سوخاری سرخ کنین
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛