eitaa logo
آشپزی خاص
93.6هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
41.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 100 گرم کره آب شده 250 گرم بیسکوییت دیجستیو برای کارامل: 100 گرم کره 100 گرم شکر قهوه ای نرم 400 گرم شیر عسلی (توجه شیر عسلی با شیر عسل متفاوت است) برای بالای دسر: 4 موز کوچک 300 میلی لیتر خامه زده شده شکلات رنده شده طرز تهیه: بیسکوییت خرد شده را در کاسه ای ریخته با کرده آب شده خوب مخلوط میکنیم سپس آن را داخل قالب ریخته و با قاشق در کف قالب و دیواره ها می فشاریم و آن را به مدت ده دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا خود را بگیرد. برای تهیه کارامل کره آب شده و شکر را در یک ماهیتابه نچسب ریخته روی شعله با حرارت کم میگذاریم و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس شیر عسلی را اضافه میکنیم و میگذاریم برای یک دقیقه بجوشد در تمام این مدت مرتب آن را هم می زنیم تا به یک کارامل طلایی تبدیل شود و آن را داخل قالب روی بیسکوییت ها ریخته می گذاریم سرد شود و بعد آن را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم. با دقت پای را از داخل قالب در می آوریم و در بشقاب مخصوص سرو قرار داده نیمی از موزها را روی آن می چینیم بعد خامه زده شده را روی آن می مالیم و با باقی موزها و شکلات رنده شده تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
#بنافی_پای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
برای مارمالاد هویج من نیم کیلو هویج پوست گرفته و رنده شده را با نصف لیوان آب پختم با شعله متوسط تقریبا نیم ساعت زمان می بره تا بپزه و آبش خشک بشه بعد از اینکه آبش کشیده شد و کاملا پخت با گوشتکوب برقی (یا دستی ) لهش کردم بهش ¾ لیوان شکر اضافه کردم و مجدد روی حرارت گذاشتم تا قوام بیاد توی این فاصله بعد ۱ قاشق مرباخوری پر پودر ژلاتین با ۲ قاشق غذاخوری آب بنماری کردم و بعد از قوام آمدن مارمالاد بهش اضافه کردم از روی حرارت برداشتم و بهش ¼ قاشق چایخوری پودر هل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب و خیلی کم وانیل اضافه کردم بعد از کمی ولرم شدن توی شیشه ریختم . . برای مارمالاد توت فرنگی همین مراحل با ۲۵۰ گرم توت فرنگی و حذف هل و ۱ قاشق مرباخوری خوری سرخالی پودر ژلاتین انجام دادم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
#مارمالاد_توت_فرنگی_و_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
با دستور استاد بابا رحیمی تخم مرغ ۳عدد شکر ۱پیمانه ماست ۱۵۰ گرم (معادل ۲/۳لیوان) رروغن مایع ۱لیوان سرخالی آرد ۲و۱/۲لیوان گلاب ۳ق غ بیکینگ پودر ۱ق غ وانیل ۱/۲ق نمک میوه ۱/۸ق چ پودر هل ۱ق چ کشمش ۳ق غ تخم مرغ وشکر وماست وروغن ووانیل وگلاب رو مخلوط وبا همزن برقی ۵دقیقه مداوم هم بزنید نه کمتر نه بیشتر آرد ونمک میوه و بیکینگ پودر رو از الک ۳بار رد کرده وبه مخلوط اضافه وبادور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید .در آخر کشمش رو اضافه کنید . داخل قالب مافین یا قالب کیک یزدی کپسول کاغذی گذاشته و۲/۳کپسولها رو از مواد پر کنید وبا نوک کارد آغشته به روغن مایع داخل کیکها طبق تصویر علامت +بزنید تا موقع پخت گنبدی وترک دار شه. کنجد بپاشید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بزارید در آخر کمی گریل را روشن کنید روش طلایی شه . این دستور یه کیک یزدی با کیفیت وخوش مزه با پف خوب بهتون میده نکته مهم در پخت کیک یزدی دمای فر هستش که حتما باید رو همون درجه ای که ذکر شده بزارید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
#کیک_یزدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
سلام همراهان عزیزم بعد از مدتها یه خوراک ناسالم خیلی خوشمزه میشه جاتون سبز . سوسیس_بندری  نیم کیلو سوسیس رو حلقه ای کردم و سرخشون کردم و گذاشتم کنار سیب زمینی مکعبی ریز کردم و سرخ کردم و گذاشتم کنار. نیم کیلو پیاز رو خلال کردم و سرخشون کردم بهشون زردچوبه و ادویه زدم و موارد سرخ شده رو به پیاز اضافه کردم و دو قاشق رب گوجه رو به همه مواد زدم و تفت دادم و اگه دوست داشتید بهش فلفل قرمز که تند بشه و کمی هم فلفل سیاه و یک استکان آب به مواد اضافه کردم تا بجوشه و مواد بخورد هم برن و نوش جان کنید. پ.ن. دوستان خوشمزگی سوسیس بندری به پیاز فراوونه شما میتونید با یکی دو عدد هم پیاز این خوراک رو آماده کنید ولی من خیلی پیاز استفاده میکنم😉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
کیک ساده وانیلی بدون فرمن😋😋😋😋😋 دستورش👇 من قالبم بزرگ بود هشت تا تخم مرغ یکو نیم لیوان شکر ،نصف قاشق چایخوری وانیل ،دوقاشق سر صاف بکینگ پودر،چهارلیوان پر آرد سه صفر قنادی،یک لیوان روغن،یک لیوان آب ریختم، آردو سه بار الک کردم با بکینگ پودر، تخم مرغارو با وانیل حسابی زدم تا کرم رنگ شد یک لیوان آب ویک لیوان روغن و اضافه کردم و یکم زدم،بعد آردو کم کم روش الک کردم قالبو چرب کردم قابلمه بزرگ رو قبل از شروع کار گذاشتم رو اجاق،قالبو زیرش کاتر گذاشتم و گذاشتم توی قابلمه زیرش شعله پخش کن و روش دمکنی گذاشتم،زیرشو کم کردم یک ساعت آماده شد ، روشو با گاناش و ترافیل تزیین کردم😊 اگه اسانس وانیل داشتین بزنید ب کیکتون من نداشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
آشپزی خاص 🍛 😋 🔴مواد لازم برنج چهارپيمانه،باقالي تازه ياخشك دو پيمانه،گوشت چرخ كرده ٤٠٠ گرم،پياز متوسط خرد شده دو عدد،خلال بادام نصف پيمانه،كره حيواني٢٠٠گرم،زعفران دم كرده غليظ يك استكان،نمك فلفل دارچين به ميزان لازم 🔴طرز تهیه 🔸ابتدا٥٠ گرم كره،باقالي و پياز رو داخل تابه بريزيدو تفت بديد،گوشت چرخ كرده رو اضافه كنيد و ده دقيقه تفت بديد،خلال بادام پنج ق غ زعفران و دارچين و نمك و فلفل اضافه كنيد،يك دقيقه بعد يك ليوان اب اضافه كنيد و با حرارت كم بذاريدباقالي بپزه،برنج رو (ترجيحا ايراني)ابكش كنيد،كف قابلمه كره و زعفران ريخته و برنج بريزيد،اب باقالي كه جمع شد بين برنج دم كنيد و در اخر كمي كره و دارچين و اب اضافه كنيد و اجازه بديد ٤٥ دقيقه با حرارت كم دم بكشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸