eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترشى_بادمجون #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد ۱/۵پیمانه  تخم مرغ ۴عدد شکر ۳/۴پیمانه  شیر گرم ۳/۴پیمانه  روغن ۳/۴پیمانه  وانیل ۱قاشق چایخوری  بکینگ پودر ۱قاشق مرباخوری  مواد رویه کیک:  پودر نارگیل ۱ پیمانه  شیر عسلی نصف پیمانه  تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کاملا روشن و کشدار بشه ،‌شیر و روغن رو اضافه کرده و هم میزنیم،آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط وچندبار الک کرده وکم کم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم،فر رو از قبل گرم میکنیم،مواد رو داخل قالب میریزیم و داخل فر میزاریم به مدت ۴۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه،اندازه قالب ۱۸سانت بود،  تا کیکمون پخته میشه مواد رویه رو آماده میکنیم،پودر نارگیل رو خیلی کم حرارت میدیم و دائم هم میزنیم چون خیلی سریع میسوزه کمی که تغییر رنگ داد کافیه شیرعسلی هم میتونید خودتون آماده کنید،‌۲لیوان شیر رو به۱لیوان شکر اضافه کرده و روی حرارت میزاریم مرتب هم میزنیم تا کم کم شیر تبخیر بشه وغلظت پیدا کنه اواخر کار کمی وانیل و درصورت تمایل کمی کره هم میتونید اضافه کنید توجه کنید شیر عسل بعد از خنک شدن خیلی غلیظ میشه بعداز پخت کیک همونطور که داغه شیرعسل رو روی کیک بریزید و بعدازخنک شدن برش میزنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شنی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد ٢ پ روغن یک سوم پ شیره انگور یک پ زعفران حل شده یک قاشق سوپ خوری گلاب نصف پ طرز تهیه ابتدا روغن را در ظرف ریخته و آرد را در آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم آرد را خوب تفت می دهیم.( وقتی آرد خوب سرخ شد و رنگ آرد طلایی شد، شیره انگور را که قبلن با گلاب و زعفران مخلوط کردیم، داخل آرد می‌ریزیم. توجه داشته باشید اگر شیره انگور شما رقیق است باید مقدار گلاب را کم‌تر کنید و دو یا سه قاشق غذاخوری بریزید. وقتی شیره را به آرد سرخ شده اضافه کردید، خوب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. وقتی یک‌دست شد اگر حلوا کمی شل بود به مدت یک دقیقه روی حرارت ملایم سریع هم بزنید تا شیره جذب آرد شود. دقت کنید که بعد از ریختن شیره انگور مدت زیادی نباید روی حرارت بماند چون حلوا سفت و حالت سوهان عسلی پیدا می‌کند. به جای شیره انگور از شیره خرما و عسل هم می‌توانید استفاده کنید. (مقدار عسل کم‌تر از شیره انگور است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیره_انگور #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز یه پست کاربردی وآسون داریم . تهیه پودر پاپریکای خونگی خوش عطر وخوشرنگ من همیشه تو فصل زمستون که رادیا تورها روشن میشه پودر پاپریکا درست میکنم چون هم زود خشک میشه وهم موقع خشک شدن خاک وگرد وغبارفضای بیرون روش نمیشینه ،بنظر من داخل فر هم خوب نمیشه یا میسوزه یا آب میندازه  البته ممکنه بعضی شما دوستان توی فر راحت ترید ولی من ترجیحا روی رادیاتور اینکارو میکنم. روی رادیاتور فویل بکشید وفلفل دلمه های قرمز رو بشویید وبعد برشهای نازک بزنید وبزارید روی رادیاتور، خوب که خشک شد با آسیاب برقی یا مولینکس اونها رو آسیاب کنید ودر داخل ظرف در بسته نگهداری کنید. پودر پاپریکا برای تهیه غذاهایی که با گوشت و مرغ درست میشن عالیییه حتی روی سیب زمینی تنوری هم قابل استفاده است. حتما خونگیش رو امتحان کنید.  #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی🍘 فوت و فن های خوشمزه شدن کتلت👇 🔸آب سیب‌زمینی خام را برای آنکه بوی کتلت نامطبوع نشود، حتما باید گرفت. 🔸در کتلت گوشت بهتر است از آرد نخودچی استفاده شود، چون کتلت پوک می‌شود و در صورت استفاده از آرد سوخاری و آرد گندم، کتلت، خمیر می‌شود و پوکی مناسبی نخواهد داشت. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی ، رشته ای رنده شده 2.5 پیمانه تره فرنگی یا پیازچه 2 ساقه آرد 2 ق.س تخم مرغ ، زده شده 2 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : سيب زمینی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید.تره فرنگی یا پیازچه را خرد کرده و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل به سیب زمینی ها اضافه کرده و مخلوط کنید. چند قاشق روغن در ماهیتابه نسبتا بزرگی ریخته و روی حرارت بگذارید، از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید، سپس در ظرف دلخواه چیده و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_عربی_یا_شیر_خشک 1پ شیرخشک ترجیحا نیدو و1پ نشاسته ذرت و1پ ارد سفید رو با روغن درحدی که غلظت ماست رو پیدا کنه تفت میدیم وقتی طلایی شد 1پ اب و2پ شکر وزعفران رو که گذاشتیم رو حرارت در حد حل شدن شکر کافیه قطره ای از اب نباید تبخیر بشه کم کم اضافه میکنیم به مخلوط ارد طلایی وبا همزن دستی به سرعت هم زده ومخلوط میکنیم حلوا اماده است واز رو حرارت برمیداریم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅کانلونی سوخاری😋 ✍مواد لازم سیب زمینی پخته......1عدد سینه مرغ.....1عدد پنیر پیتزا.....100 گرم پنیر خامه ای......2قاشق فلفل دلمه ای......1عدد کوچک ژامبون...... نمک و فلفل و آویشن 🍜طرز تهیه کانلونی یه نوع پاستا لوله ای شکل هست. سیب زمینی می پزیم و رنده ریز می کنیم.سینه مرغ با هر روشی که دوست دارید بپزید.و خوب خردش کنید فلفل دلمه ای هم ریز خرد کنید.ژامبون هم همین جور.تمام مواد مخلوط کنید .پنیر خامه ای و ادویه ها رو اضافه کنید.پاستاها را حدود 10 دقیقه در آب بجوشونید.و آبکشی کنید.روی یه دستما بزارید تا آبش کشیده بشه.با کمک قیف یا قاشق کوچک داخل پاستا ها رو با مواد پرکنید.برای سوخاری کردن.اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و سپس آرد سوخاری می زنیم و در روغن سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کانلونی_سوخاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_باربکیو 🔺برای سس سه قاشق غذاخوری رب +یک قاشق غذاخوری سر که سفید +یک قاشق غذاخوری آبلیمو +یک قاشق غذاخوری شکر +یک قاشق چایخوری فلفل قرمز وسیاه +پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز و کمی نمک رو با نصف پیمانه آب و دو قاشق روغن مایع مخلوط کردم، گذاشتم روی گاز تا بجوشه و سفت شه و کمی رنگش تیره بشه، پس از سرد شدن ميتونيد به همراه چیپس يا ميگو يا مرغ سوخارى سرو كنيد😍 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج خوش عطردرجه يك ١ پيمانه اب ٧ تا پيمانه شكر ١/٥ تا ٢ پيمانه زعفران دم شده دوسه ق س كره ٥٠ گرم گلاب ١/٢پيمانه خلال بادام ٣/٤ پيمانه برنج روخوب ميشوريم ويك شب قبل خيس مي كنيم وبعدبااب ميذاريم خوب بپزه ونرم بشه روي حرارت كم زيادم هم نميزنيم بعدازاينكه مغزبرنج كاملا پخته شد شكرروداخل برنج مي ريزيم درصورتي كه سفت بوديك پيمانه اب روكم كم اضافه مي كنيم وبعدگلاب وزعفران دم شده (هرچه زعفران بيشترباشه شله زرد خوش رنگتري داريم خلال باداروهم اضافه مي كنيم كره يا روغن روداغ كرده كف روشوگرفته داخل شل زردمي ريزيم حالا مرتب روي حرارت كم هم مي زنيم تا ته نگيره بعددرشومي داريم به مدت يك ربع حرارت كم باشه بعدازاين زمان بايدشله زردرودم كنيم تا خوب جابيفته واب نندازه من ازاول كارفرروروي دماي ١٦٠ درجه روشن كردم بعدفروخاموش كردم وشله زردرودم كردم داخل فرگذاشتم به مدت نيم ساعت (فرخاموش)وبعدشله زردروداخل ظرف كشيده تزيين ميكنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شله_زرد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: سیب زمینی آب پز نگینی پنج عدد متوسط یک دوم یک عدد سینه مرغ آب پز و مکعبی شده نخود فرنگی و ذرت آب پز هر کدام نصف پیمانه تخم مرغ دو عدد آرد سوخاری چهار قاشق غذاخوری کالباس نگینی درشت سه چهارم پیمانه هویچ خلالی تفت داده شده نصف پیمانه پیاز سرخ شده یک عدد بزرگ نمک و فلفل و آویشن و پودر انبه مواد لازم برای سوخاری کردن: آرد سوخاری به مقدار لازم آرد معمولی تخم مرغ زده شده دو عدد ✍طرزتهیه: ابتدا همه ی مواد را به همون صورتی که گفتم آماده می کنیم. بعد همه را باهم مخلوط می کنیم سپس از مواد به اندازه یه قاشق پر برمیداریم با دست بهش شکل می دیم و داخل آرد سفید می غلطونیم. بعد کل سطح کوکو رو به تخم مرغ آغشته می کنیم و نهایتا داخل آرد سوخاری می غلطونیم و در روغن با حرارت متوسط سرخ می کنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ_سبزیجات #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان زنجبیلی ابتدا ۱ قاشق مربا خوری خمیر مایه و ۱ قاشق غذاخوری شکر و ۱/۲لیوان شیر ولرم را باهم مخلوط کنید ۱۰دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد داخل ی کاسه گود ۱عدد تخم‌مرغ و ۲۵گرم کره و ۱/۴لیوان روغن مایع و ۱قاشق جایخوری نمک و ۱/۲لیوان ماست و ۲ق غ پودر زنجبیل را مخلوط کنید حالا حدودا ۳لیوان آرد(احتمالا آرد کمتر یا بیشتر نیاز باشه) و مخلوط شیر را به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین تا ی خمیر نرمی داشته باشین روی خمیر را بپوشانید و ۲ساعت اجازه بدین خمیر استراحت کنه و‌عمل بیاد بعد ۲ساعت پف خمیر را با دست بگیرین و به دلخواه تو تابه فر پهن کنید و قالب بزنین ۲۰دقبقه دیگه زمان بدین تا خمیر دوباره پف کنه البته روی خمیر را پارچه بپوشانید. رومال ۱عدد زرده و ۱ق غ روغم مایع و ۱ق غ دوشاب و ۱ق غ شیر درجه فر ۲۲۰ مدت پخت ۲۵الی ۳۰دقیقه نوش جان حتما امتحان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستور این خاگینه خوشمزه ۲تا تخم‌مرغ رو با کمی وانیل با همزن زدم تا کمی تغییر رنگ بده بد ۲ق غ ماست اضافه کردم ودر حد مخلوط شدن زدم ۲ق غ آرد و ۲ق غ پودر فندق تست شده به همراه ۱ق م سرصاف ب پ اضافه مردم و فقط در حد مخلوط شدن زدم قالب سیلیکونی رو‌چزب کرده و از مواد داخل قالب ریختم درجه فر ۱۸۰ وقتی زیر خاگینه ها طلایی شد دودقیقه هم کریل رو زدم تا روشم طلایی بشه برای شهد این خاگینه: ۱لیوان شکر را با ۱/۲لیوان آب کزاشتم رو‌حرارت تا زمانیکه شکر حل بشه توجه کنید زیاد نجوشه بد بهش ۱/۴لیوان گلاب و کمی زعفران اضافه کردم شهد سرد رو رو خاگینه داغ بریزید نوش جان😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ویژه__ماه_رمضان رفع تشنگی👌 خاکشیر و تخم شربتی و خیس کنید.3،4بار آبش و عوض کنید.بعد تو قالب بریزید بذارید فریزر.موقع افطار 2تا قالب بندازید تو آب و کمی شکر یا شربت. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروزقشنڪَ است ازلطف خداوند هواے دڸ ما صاف وقشنڪَ است ای خدا تودرایݧ صبح طلایي نظرےبر دڸ ماڪڹ حیف است نبریم لذت ایام، ڪہ امروزقشنڪَ است سلام صبح دوشنبه تون پراز شادی و برکت❤️❤️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم تخم مرغ ۱ عدد پنیر فتا خرد شده نصف لیوان جعفری خرد شده دو ق غ ریحان خرد شده دو ق غ آرد ۳/۴ لیوان بکینگ پودر ۱ ق م روغن ۱/۴ لیوان ماست ۱/۲ لیوان زیره سیاه ۱/۲ ق م آویشن ۱/۲ ق م گردو خرد شده به میزان لازم تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگی در بیاد ماست و بقیه مواد به جز آرد و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط می کنیم و در اخر آرد و بکینگ پودر الک شده را می ریزیم و هم می زنیم تا مایه یکدست شود . (پنیر باید در مواد له شود ) تابه را فقط کمی چرب می کنیم روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قاشق قاشق از مواد داخل تابه می ریزیم و سرخ می کنیم هر طرف پنکیک ۳ الی ۴ دقیقه زمان پخت لازم دارد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنکیک_پنیر_جعفری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛