هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#کیک_پای_سیب_دارچین...
این کیک فوق العاده پوک و خوشمزه است😋😋😋
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک و یک سوم لیوان
آرد دو لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آب جوش ۳قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل نوک قاشق چایخوری
سیب ۲عدد
دارچین به میزان لازم
می تونین سیب ها رو ورقه های نازک کنین و کمی شکر و دارچین روش بریزید و بزارید داخل مایکروویو تا آب سیب تبخیر بشه.روی گاز هم میشه اینکار رو انجام داد.
اما من این کار رو انجام ندادم،فقط سیب ها رو ورقه کردم و وسط مواد کیک ریختم که توضیح میدم👇👇👇
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید،سفیده رو بزنید تا کمی پف کنه،بعد یک سوم از شکررو به سفیده ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی بشه.
حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن و شیر را بافاصله اضافه کنید و بعد آب جوش رو اضافه کنید و سریع مخلوط کنید،آرد و ب پ را سه بار الک کنید و به مخلوط زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی توی سه مرحله اضافه و مخلوط کنید.در مرحله دوم نصف سفیده ها رو اضافه کنید خیلی آروم مخلوط کنید،و آخرش سفیده ها رو اضافه و مخلوط کنید،تو قالب ۲۳،کاغذ روغنی بزارید و نصف مواد کیک رو بریزید داخل قالب،سیب های ورقه شده رو روی مواد بزارید و مقداری دارچین بریزید روی سیب ها و بقیه مواد کیک رو بریزید و داخل فر با درجه ۱۸۰،به مدت ۴۰دقیقه بزارید...نوش جون🌺
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
#چیز_کیک_آناناس
چیز کیک آناناس 😋😋
مواد لازم :
بیسکوییت ساقه طلایی ۱بسته
کره ۱۰۰گرم
خامه ۱۵۰ گرم
پنیر خامه ای لبنه ۱۰۰گرم
پودر ژله اناناس ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
تکه های اناناس به میزان دلخواه
طرز تهیه :
بیسکوییت را کاملا پودر میکنیم بعد کره را اضافه میکنیم کاملا ورز میدهیم که به خورد هم برن . موادمونو داخل قالب کمر بندی میریزیم کاملا فشرده بشه سپس داخل یخچال میزاریم به مدت ۲ ساعت . پنیر و خامه و تکه های اناناس مخلوط میکنیم وپودر ژلاتین بنماری میکنیم با۴قاشق غذا خوری اب و به مواد اضافه میکنیم. مخلوط روی لایه بیسکوییت میریزیم دوباره داخل یخچال میزاریم . به مدت ۳۰ دقیقه. لایه اخر پودر ژله را با یک لیوان اب جوش و نصف لیوان اب سرد مخلوط میکنیم . ژله را هم اضافه میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال میگذاریم .تا زمانی که ژله سفت بشه وآماده برای خوردن هست نوش جان 🌺🌺
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#مرصع پلو
6 پیمانه برنج🍮
1 عدد مرغ پاک کرده🍗
1 پیمانه خلال هویج🍮
100 گرم خلال بادام🍮
100 گرم خلال پسته🍮
1 پیمانه کشمش🍚
1 پیمانه زرشک🍚
به میزان لازم زعفران🍮
منظور از پیمانه، 1 عدد پیمانه پلوپز می باشد
طرز تهیه :
برنج را قبلاً خیس می کنیم. مرغ را هم تمیز کرده و پوست آن را کاملاً جدا کنید. با آب و پیاز می پزیم. گوشت مرغ را بعد از پختن تکه تکه می کنیم. برای پخت برنج، یک قابلمه پر از آب روی حرارت گذاشته و یک قاشق روغن در آن می ریزیم. بعد از به جوش آمدن آب، برنج را در آن ریخته و به موقع آن را آبکش می کنیم. زرشک را با کمی روغن، دو قاشق آب و کمی زعفران، مقداری تفت می دهیم. کشمش و خلال هویج را هم در مقداری روغن تفت می دهیم. خلال هویج را بعد از تفت، با شکر وآب لیمو می پزیم. بعد از پخت برنج، آن را در یک ظرف می کشیم و یک لایه از مواد پخته شده فوق که با هم مخلوط کرده ایم را روی آن می ریزیم و به همین صورت، یک لایه برنج و یک لایه از مواد تهیه شده می ریزیم. خلال پسته احتیاجی به تفت دادن، نداره
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#حلوای_کفگیری
من برای این حلوا
۵ کیلو ارد ۳ کیلو نثار ۴ تا کره شکلی ۲۵۰ گرمی و ۱ کیلو روغن نباتی یک بسته زنجبیل و چند قطره اسانس هل و ۱ بسته زعفران ۴ گرمی
ابتدا ارد و کمی تفت میدم تقریبا یک ربع بعدا روغن میریزم و دوباره خوب بهم میزنم روی اتش ملایم وقتی رنگ ارد کاملا عوض شد میزارم زمین و گاز و خاموش میکنم صبر میکنم تا سرد بشه ولی نه زیاد با دستکش مخصوص فر نثار و زنجبیل و هل رو خوب قاطی ارد میکنم و به خوردش میدم و بعدا زعفران که قبلا اب کم دم کردم رو میریزم و خوب قاطی میکنم رنگش یکدست بشه حالا اگه بخواهید به بشقاب بکشید یا لوله کنید و ببرید برا دیس
چون هوا گرمه روغن مایع نزدیم ولی در هوای سرد حتما نصف استکان روغن مایع میزنیم
برا قسمت وسطشم پودر کاکایو قاطی کردم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#دسر_طالبی
یک دسر ساده ولی بسیار خوشمزه, مناسب فصل
مواد لازم :
طالبی کوچک 1 عدد
بستنی وانیلی 1 لیوان
خامه صبحانه 50 گرم
شیر 1 / 2 لیوان
پودر ژلاتین 2قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
طالبی را پوست کنده و در میکسر بریزید و خوب میکس کنید ,سپس بستنی و شیر و خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
شکر بسته به اختیار شماست,بستنی شیرین است اگر نیاز بود کمی هم شکر اضافه کنید.
پودر ژلاتین را به روش بن ماری آماده کرده داخل مواد میریزیم.
قالب را چرب کرده و مواد را داخل قالب ریخته به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
✅دسر شیرکاکائو و قهوه😍😍
🍜طرز تهیه
واسه درست كردنه اين دسر خوشمزه يك ليوان و نيم شير سرد رو با سه ق غ كاكائوويك ق غ قهوه مخلوط ميكنيم روي حرارت به هم ميزنيم نصف ليوان شكر مخلوط و دو ق غ پودر ژلاتين بن ماري شده رو به مواد اضافه و مخلوط و حرارت رو خاموش ميكنيم در انتها بعد از خاموش كردنه حرارت چهار ق غ خامه خوب مخلوط مواد ميكنيم و داخل ظرفاي سرو ميريزيم و داخل يخچال ،دسري بسي خوشمزه وخوش عطر.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#سالاد_انار
انار دون شده 1 ليوان
كلم بنفش خرد شده 2 ليوان
نمك بميزان لازم
سس مايونز بميزان لازم
ماست خامه ايي بميزان لازم
فلفل سياه 1 ق چ
آويشن 1 ق م
ابتدا كلم را خرد كرده داخل ظرفي ريخته و انارهاي دون شده هم اضافه ميكنيم ،نمك،فلفل سياه و آويشن را هم داخل ظرف ريخته سس و ماست خامه ايي ب نسبت مساوي روي سالاد ريخته و خوب قاطي كرده داخل يخچال بمدت یک تا دو ساعت قرار ميدهيم بعد داخل ظرف مورد نظر ريخته و تزیینکرده و سرو مینماییم 😋
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#ته_چین_مرغ_تک_نفره_مجلسی
مواد لازم
برنج ۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۵ عدد
ماست چکیده ۲۵۰ گرم
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر
زعفران آب کرده ۳ تا ۵ ق غ خ
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
نمک فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه :
اول سینه مرغ را با پیاز سیر برگ بو نمک فلفل قرمز زرد چوبه ودارچین آب پز کنید بعد سینه را ریش ریش کرده کنار بگذارید برنج خیس خرده را با کمی زرد چوبه آبکش کنید زرده تخم مرغ روغن ماست زعفران نمک وفلفل قرمز را با هم مخلوط کرده ۲ دقیقه با هم زن بزنید بعد برنج را اضافه کرده کف قالب یا کاسه ای را چرب کرده کمی از مواد ریخته با قاشق رویش را صاف کرده مرغ ریش شده را روی موا بریزید ودوباره با مواد ته چین روی مرغ را بپوشانید و با قاشق کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبد روی کاسه ها را با فویل پوشانده چند سوراخ ایجاد کنید در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۹۰ دقیقه بپزید .
نکته : مرغ باید وسط قرار گیرد با دیواره کاسه برخورد نداشته باشد زمان پخت در فرها متفاوت بوده باید بعد از ۱ ساعت کنترل شود.
نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
كيك_زرشك_خشك
مواد لازم :
شير؛ يك پيمانه
تخم مرغ؛ سه عدد
آرد؛ دو و نيم پيمانه
شكر؛ دو ونيم پيمانه
زرشك خشك؛ يك پيمانه
روغن مايع؛ نصف پيمانه
وانيل شكرى؛ يك قاشق مرباخورى
بيكينگ پودر؛ دو قاشق چايخورى
رنده پوست ليمو؛ يك قاشق سوپخورى
طرز تهيه :
فر را از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد. قالب كيك را با كره چرب كرده و آرد پاشى كنيد.
زرشك را تميز كرده و با آب سرد شسته و چند دقيقه در آب سرد خيس كنيد تا شن موجود از زرشك جدا شود. سپس در صافى ريخته و كنارى بگذاريد تا آب اضافى زرشك برود. زرشك شسته را به همراه يك پيمانه شيرى كه كه در مواد كيك مى باشد توسط ميكسر به حالت پوره در آوريد.
تخم مرغ ها را به همراه وانيل شكرى و شكر با همزن برقى زده تا كرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود. روغن مايع و رنده پوست ليمو و مخلوط زرشك پوره شده به همراه شير را مرحله به مرحله اضافه كرده و مخلوط كنيد .
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الك كرده و به مواد اضافه كرده و با ليسك به حالت دورانى مخلوط كنيد.
مواد كيك را در قالب ريخته و در فرى كه از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كرده ايم به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقيقه يا تا زمانى كه روى كيك طلايى شود، بپزيد .
براى اطمينان كامل از پخت ،كيك را توسط يك خلال دندان امتحان كنيد، اگر از كيك تميز بيرون آمد کیک اماده
شده است قالب سایز 28 مناسب این
کیک میباشد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش🔴
مواد لازم:
🔺بیسکوییت شکلاتی: 300 گرم
🔺کره آب شده: 80 گرم
🔺شکلات تلخ: 100 گرم
🔺شکلات: 200 گرم
🔺خامه: 200 میلی لیتر
🔺فندق و توت فرنگی برای تزیین
طرز تهیه:
به بیسکوییت خورد شده کره اضافه کنید و مخلوط کنید ودر قالب بریزید و فشار دهید تا یکدست شود و حدود 5_10 دقیقه در فر گرم شده بپزید و پس از خنک شدن خامه را گرم کنید و شکلات را اضافه کنید و روی کراست خنک شده بریزید و با توت فرنگی و فندق تزیین کنید.
نوش جان
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#تافی_کاراملی_نمکی
مواد لازم
کره 1/2پیمانه
خامه 1/2پیمانه
آب 3قاشق غذاخوری
شربت ذرت 1/4پیمانه یا عسل طبیعی
شکر 1پیمانه
نمک دریا 1/2قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا کره را به مدت 1تا2دقیقه در مایکروویو حرارت داده تا ذوب شود و.کنار میزاریم
برای تهیه کارامل
در یک ظرف کوچک آب و شربت ذرت و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم بدون اینکه هم بزنیم هر از گاهی با برس خیس دور ظرف را تمیز میکنیم تا مواد کاملا حل شود و به رنگ کاراملی برسد سپس خامه و کره را اضافه میکنیم و تمامی مواد را روی حرارت هم میزنیم تا یکدست شود..( چون مواد در حالت جوش هست مواظب باشید که مواد پخش نشه و به سرعت هم بزنید) مواد از حرارت افتاده و یکدست میشود به مدت 5تا10دقیقه به همزدن ادامه میدهیم تا کارامل به دمای 240درجه برسه که کارامل حالت نرم هست آگه میخاین کارامل سفت تری داشته باشید به دمای 245 درجه کارامل باید برسه..سپس مواد رو در ظرفی که از قبل چرب شده میریزیم و نمک رو روش پخش میکنیم وبه مدت 20تا30دقیقه در یخچال میزاریم تا کاملا بسته بشه... د رد آخر کارامل یا همون تافی ها روبوسیله چاقو برش میزنیم و در ظرف در دار یا کاغذ روغنی در یخچال نگهداری میکنیم....
نکته.... به جای شربت ذرت میتونیم از عسل طبیعی به همون میزان در این دستور استفاده کنیم
نوش جان
آموزش آنلاین
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
خسته نباشید عزیزان به خاطر تبادلات کانال من معذرت می خوام ولی باید کمک کنید صبور باشید زیاد شیم اموزش های انلاین زیادی در اختیارتان بزارم اینم یک اموزش انلاین درست کنید لذت ببرید 🙏🙏🙏