eitaa logo
آشپزی خاص
97.1هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.5هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
ته چین مرغ تک نفره مجلسی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
كيك_زرشك_خشك مواد لازم : شير؛ يك پيمانه تخم مرغ؛ سه عدد آرد؛ دو و نيم پيمانه شكر؛ دو ونيم پيمانه زرشك خشك؛ يك پيمانه روغن مايع؛ نصف پيمانه وانيل شكرى؛ يك قاشق مرباخورى بيكينگ پودر؛ دو قاشق چايخورى رنده پوست ليمو؛ يك قاشق سوپخورى طرز تهيه : فر را از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد. قالب كيك را با كره چرب كرده و آرد پاشى كنيد. زرشك را تميز كرده و با آب سرد شسته و چند دقيقه در آب سرد خيس كنيد تا شن موجود از زرشك جدا شود. سپس در صافى ريخته و كنارى بگذاريد تا آب اضافى زرشك برود. زرشك شسته را به همراه يك پيمانه شيرى كه كه در مواد كيك مى باشد توسط ميكسر به حالت پوره در آوريد. تخم مرغ ها را به همراه وانيل شكرى و شكر با همزن برقى زده تا كرم رنگ شده و حجمش دو برابر شود. روغن مايع و رنده پوست ليمو و مخلوط زرشك پوره شده به همراه شير را مرحله به مرحله اضافه كرده و مخلوط كنيد . آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الك كرده و به مواد اضافه كرده و با ليسك به حالت دورانى مخلوط كنيد. مواد كيك را در قالب ريخته و در فرى كه از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كرده ايم به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقيقه يا تا زمانى كه روى كيك طلايى شود، بپزيد . براى اطمينان كامل از پخت ،كيك را توسط يك خلال دندان امتحان كنيد، اگر از كيك تميز بيرون آمد کیک اماده شده است قالب سایز 28 مناسب این کیک میباشد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
کیک زرشک خشک اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
👇👇👇👇👇👇👇👇 🔴تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش🔴 مواد لازم: 🔺بیسکوییت شکلاتی: 300 گرم 🔺کره آب شده: 80 گرم 🔺شکلات تلخ: 100 گرم 🔺شکلات: 200 گرم 🔺خامه: 200 میلی لیتر 🔺فندق و توت فرنگی برای تزیین طرز تهیه: به بیسکوییت خورد شده کره اضافه کنید و مخلوط کنید ودر قالب بریزید و فشار دهید تا یکدست شود و حدود 5_10 دقیقه در فر گرم شده بپزید و پس از خنک شدن خامه را گرم کنید و شکلات را اضافه کنید و روی کراست خنک شده بریزید و با توت فرنگی و فندق تزیین کنید. نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تارت شکلاتی با فیلینگ گاناش اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم کره 1/2پیمانه خامه 1/2پیمانه آب 3قاشق غذاخوری شربت ذرت 1/4پیمانه یا عسل طبیعی شکر 1پیمانه نمک دریا 1/2قاشق چایخوری طرز تهیه ابتدا کره را به مدت 1تا2دقیقه در مایکروویو حرارت داده تا ذوب شود و.کنار میزاریم برای تهیه کارامل در یک ظرف کوچک آب و شربت ذرت و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم بدون اینکه هم بزنیم هر از گاهی با برس خیس دور ظرف را تمیز میکنیم تا مواد کاملا حل شود و به رنگ کاراملی برسد سپس خامه و کره را اضافه میکنیم و تمامی مواد را روی حرارت هم میزنیم تا یکدست شود..( چون مواد در حالت جوش هست مواظب باشید که مواد پخش نشه و به سرعت هم بزنید) مواد از حرارت افتاده و یکدست میشود به مدت 5تا10دقیقه به همزدن ادامه میدهیم تا کارامل به دمای 240درجه برسه که کارامل حالت نرم هست آگه میخاین کارامل سفت تری داشته باشید به دمای 245 درجه کارامل باید برسه..سپس مواد رو در ظرفی که از قبل چرب شده میریزیم و نمک رو روش پخش میکنیم وبه مدت 20تا30دقیقه در یخچال میزاریم تا کاملا بسته بشه... د رد آخر کارامل یا همون تافی ها روبوسیله چاقو برش میزنیم و در ظرف در دار یا کاغذ روغنی در یخچال نگهداری میکنیم.... نکته.... به جای شربت ذرت میتونیم از عسل طبیعی به همون میزان در این دستور استفاده کنیم نوش جان آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
تافی کاراملی نمکی آموزش آنلاین اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
خسته نباشید عزیزان به خاطر تبادلات کانال من معذرت می خوام ولی باید کمک کنید صبور باشید زیاد شیم اموزش های انلاین زیادی در اختیارتان بزارم اینم یک اموزش انلاین درست کنید لذت ببرید 🙏🙏🙏
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#خرما_شکلاتی🍫 برای درست کردن این خرماهای جذاب،دونه ی خرماهارا خارج کرده،بامغز گردو جایگزین کنید، یک طرف خرما را به شکلات کاکائویی آب شده و بعد به ترافل های رنگی بزنید. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
‍ ‍ ‍ نکته_های_آشپزی ♨️ اگر فلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، (با توجه به طعم اصلی غذا) چند دقیقه قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت. ♨️  برای برطرف کردن شوری غذا می توانید از سیب زمینی، سرکه، آبلیمو و قند یا شکر کمک بگیرید. استفاده از این مواد بستگی به نوع غذا دارد. اگر غذا، آبگوشت، سوپ یا تاس کباب است از سیب زمینی استفاده کنید. اگر غذا بدون سیب زمینی است، سیب زمینی را داخل آن قراردهید و پس از پخته شدن سیب زمینی و بر طرف شدن شوری غذا، آن را خارج کنید. روش دیگر: یک قاشق سرکه یا آبلیمو به همراه یک قاشق شکر  به غذای شور بیفزایید. (برای رفع شوری غذا از مقدار کمی نوشابه هم میتوان استفاده نمود) ♨️ برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از ۱۰ دقیقه پیاز بوی دود را از برنج می گیرد ♨️  اگر خورشتی که پخته‌اید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید. ♨️ اگر غذایتان تلخ شد زعفران را با شكر يا قند دم كنید و داخل غذا بریزید کمی از تلخی غذا گرفته میشود. ترشی غذا**اضافه کردن کم کم جوش شیرین بهتر از هویج و شکر یا هر ماده طعم دار دیگس اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
تخم مرغ 2عدد بگین پودر 1ق م ماست پرچرب1ل روغن مایع3/4ل نمک کمی ارد به اندازه ای که خنیر یه دست نچسبه. طرز تهیه:تخم مرغا و ماست رو با مفتول سیمی میزنیم بعد روغن رو کم کم اضافه میکنیم نمک و بگین پودرم روی مواد میپاشیم ارد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبه.این خمیر نییتز به استراحت نداره.از خمیر داخل قالب های تارت قرار میدیم و با چنگال 3_4سوراخ میزنیم.مواد میانی که درست کردیم و خنک شدن رو میزاریم داخل تارت.از خمیر چند تا نوار بریده و روی تارتا قرار میدیم رومال میکنیم و کنجد میپاشیم.و در فر از قبل گرم شده با درجه 175قرار میدیم. مواد میانی شامل گوشت چرخ کرده سوسیس فلفل دلمه و قارچ و نخود فرنگی و ذرت و پنیر پیتزا هست. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
سبد گوشت اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مواد لازم:   مرغ: 350 گرم    نمک و فلفل: به میزان لازم    آلو: 8 عدد    دانه انار: یک پیمانه    آب‌جوش: 2 پیمانه    پیازداغ: 2 قاشق سوپخوری    روغن کنجد: 2 قاشق سوپخوری    رب انار: 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه: 1. ابتدا مرغ را با روغن کنجد کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود و بعد پیازداغ، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم. حالا رب انار را با آب‌جوش رقیق کرده به مرغ اضافه می‌کنیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. 2. در آخر آلوها و دانه انار را اضافه می‌کنیم و دوباره به مدت 10 دقیقه می‌گذاریم تا آب و رب جمع شود؛ طوری که سس غلیظی باقی بماند و دانه‌های انار و آلو تغییر شکل ندهند. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
مرغ مسما اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
🔷 مواد لازم🥚 ▫️کره یا روغن جامد ۷۰گرم ▫️پودرقند ۵۰گرم ▫️هل یا وانیل نصف ق چ ▫️ارد ۱۷۰گرم ▫️تخم مرغ ۱عدد کامل طرز تهيه🍪 آرد رو الک میکنیم میذاریم کنار.حالا روغن و پودرقند و هل رو اینقدر هم میزنیم تا پف کنه و سبک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مجددا خووب هم میزنیم و در نهایت آرد رو داخلش الک میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم زیاد ورز ندین وگرنه به روغن میفته و هنگام پخت ترک برمیداره و خشک میشه.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و در یخچال نیم ساعت استراحت میدیم.فر رو از قبل با ۱۷۰درجه روشن میکنیم. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده .از خمیر گلوله هایی برمیداریم بصورت لوله ای شکل میدیم و انتهای دو طرف رو بهم وصل میکنیم تا شبیه اشک بشه بعدم در سینی فر چیده و بمدت ۱۵تا۲۵دقیقه اجازه میدیم بپزه.وقتی از فرخارج کردیم بهشون دست نمیزنیم تا خنک بشن.انتهای هر اشک رو داخل شکلات آبشده و‌بعد داخل پودرنارگیل یا پودرپسته میزنیم . اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیرینی گل مینا اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
مهربانان سلام آخر هفتتون گلباران فرداتون قشنگ صبحتون پرازمحبت سهم امروزتون خوبی سهم زندگیتون عشق سهم قلبتون مهربونی سهم چشمتون زیبایی سهم عمرتون عزت‌‌ عزیزان پنجشنبه خوشی داشته باشید
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
اب ١و١/٤ ليوان ارد ١ ليوان سر پر كره ١٠٠ گرم نمك ١ پر شكر ١ ق س تخم مرغ ٤ عدد تخم مرغ اضافه ١ عدد خامه فرم گرفته برای داخل شیرینی ها ١) اب و شكر و كره و نمك با هم روي حرارت ميجوشانيم ( مايكرو ٩٠٠ وات ٤ دقيقه ) ٢) ارد را يك جا به مواد بالا ميريزيم و سريع هم ميزنيم تا خمير يكدست بشه و ار روي حرارت برميداريم ( مايكرو ٩٠٠ وات ١ دقيقه) ٣) در اين مرحله خمير از ديواره جدا شده و از روي حرارت برداشتيم با همزن خمير ميزنيم ٤ تخم مرغ را يكي يكي به خمير اضافه ميكنيم و انقدر با همزن ميزنيم تا كش دار بشه ٤) سيني چرب مي كنيم و كمي اب ميپاشيم ٥) خمير داخل قيف ريخته و به اندازه گردو روي سيني ميريزيم و فرم ميدهيم ٦)تخم مرغ اضافه كه گفته بودم ميزنيم تا از حالت لختي خارج بشه و بعد با برس روي خمير ميكشيم فر گاز از قبل فر با دماي ٢٢٠ درجه گرم ميكنيم مرحله اول ٢٢٠ درجه طبقه وسط فر به مدت ١٥دقيقه بدون اينكه در فر باز كنيد مرحله دوم ١٦٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بعد از پخت كامل ٥ دقيقه در فر بماند و بعد از دستگاه خارج كنيدو بعد با خامه پر كنيد مايكرو فر پيش گرمايش ٢٢٠ درجه مرحله اول سيني روي سه پايه كوتاه كانوكشن ٢٢٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه مرحله دوم كانوكشن ١٦٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه بعد از پخت كامل ٥ دقيقه در مايكرو بمونه و بعد خارج كنيد و داخلش با خامه فرم گرفته پر كنيد اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نون خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نون خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نون خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نون خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نون خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
نون خامه ای اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱