هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
#شیرینی_توت
١/٤ پيمانه ارد بادام
١ پيمانه پودر قند
٢ ق غ خ شکر
١ ق چ خ گلاب
خلال پسته ٢٠ گرم
رنگ خوراكي به مقدار لازم
طرز تهيه 👇
ارد بادام و پودر قند را مخلوط كنيد و بعد گلاب مواد كه خوب مخلوط شد
چند قطره رنگ بزنيد و مخلوط كنيد
١ ق چ خ از مواد را در دست بن شكل توت در بياريد و در شكر بقلتانيد و خلال پسته را قسمت بالا فشار دهيد
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
شیر برنج خامه ای
شیر_برنج_خامه_ای
مواد لازم
برنج یک پیمانه پلوپز
شیر حدودا یک و نیم لیتر
گلاب یک استکان
خامه 100 گرم
طرز تهیه
ابتدا از چند ساعت قبل بهتره برنج رو خیس کنید با مقداری آب و بعد با شعله کم بزارید بپزه و از همون ابتدا حدود یک لیوان از شیر رو هم اضافه کنید و بزارید حسابی نرم بشه و بپزه و شیر رو هم هر از چند گاهی اضافه کنید تا تموم بشه و بعد در آخرای پخت که حسابی پخته و تقریبا جاافتاده شده گلاب و خامه رو با هم مخلوط کنید و اضافه کنید و بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کنید و بعد در ظرف مناسب بریزید و بزارید حسابی خنک بشه و بعد با کاکائو یا دارچین و خلال پسته دیزاین کنین. نوش جان 😍
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
چیز کیک با پایه بیسکویت و ژله نوشابه
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق
بیسکویت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا یک بسته
نوشابه مشکی گازدار یک لیوان
آب جوش یک لیوان
ابتدا بیسکویت رو خورد کرده و داخل میکسر میزنیم تا کاملا پوره بشه بعد کره را تیکه تیکه کرده و بهش اضافه میکنیم و مجددا میکس میکنیم کف قالب و دیواره هاشو کمی چرب کرده بیسکویت را کف قالب کمربندی ریخته و خوب با کف قاشق پهنش میکنیم تا یکدست بشه بمدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا سفت بشه حالا میریم سراغ لایه ی پنیری،پودر ژلاتین را با نصف لیوان اب بنماری کرده میزاریم کنار تا کمی خنک بشه بعد پنیر،خامه و وانیل را با هم مخلوط و با همزن خوب هم میزنیم حالا پودر ژلاتین بنماری شده را اضافه کرده هم میزنیم روی بیسکویت میریزیم دوباره بمدت نیم ساعت میزاریم تو یخچال تا کاملا سفت بشه.
ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم
آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود،روی مایه ی پنیری میریزیم
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
هدایت شده از 🕊yamahdi🕊
بلدرچين
زرشك_پلو_بلدرچين
براي مزه دار كردن :
بلدرچين شش عدد
پياز يك عدد
ليمو ترش سه عدد
نمك و زردچوبه و فلفل كمى
زعفران سه ق غ
كرفس خورد شده كمى
فلفل دلمه خورد شده نصف
براى سس:
پياز يك عدد
فلفل دلمه خورد شده نصف
رب گوجه دو ق غ
زردچوبه و فلفل كمى
آب بلدرچين پخته شده
برنج دو پيمانه
زعفران
زرشك سه ق غ
خلال پسته دو ق غ
ابتدا بلدرچين ها رو تميز شسته و از شب قبل مزه دار يا مرينيت ميكنيم
به اين ترتيب كه پياز و آب ليمو و زعفران و نمك و.. وفلفل دلمه و كرفس به بلدرچين اضافه و در ظرف دردار گذاشته و در يخچال ميزاريم تا خوب مزه دار بشه
بعد بلدرچين ها رو با همان مواد داخل قابلمه ريخته و يك ليوان آب اضافه كرده و درش رو بسته و ميزاريم تا بپزه . نيم ساعت زمان كافيه تا بپزه و از آبش كه مونده به سس اضافه ميكنيم.
بعد بلدرچين ها رو از آب جدا كرده وقتي كامل خشك شد در روغن همه طرفشو سرخ ميكنيم.
ميتونيد در فر هم بزاريد و فقط گريل رو بزنيد فقط بايد مواظب باشيد تا خشك نشه
#سس:
يك پياز خورد كرده و در روغن تفت داده بعد فلفل دلمه رو اضافه وبعد رب ودر آخر آب بلدرچين
و زيرشو كم كرده تا به غلظت مناسب برسه
برنج رو هم آماده كرده
زرشك و خلال پسته را هم جدا سرخ ميكنيم.
بلدرچين رو در ظرف سرو كشيده
آبش رو هم در ظرف ريخته
برنجو هم تزيين ميكنيم.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱