eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍يك عصرونه يا شام سريع و خوشمزه براي اين غذا نون تست لازم داريم و فيله مرغ پخته شده و طعمدار و پنير پيتزاي ورقه اي ، پودر سوخاري و كمي شير ابتدا دور نون تست ها رو ببريد توي شير نرم كنيد و فيله مرغ ( من با پياز نمك فلفل پودرسير اويشن و پودرپاپريكا پختم تا طعمدار بشه ) و پنير رو داخلش بزاريد و با دست فرم بديد باز داخل شير يكم بغلطونيد و در نهايت در پودر سوخاري و در روغن سرخ كنيد . نوش جان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روغن مایع ۱لیوان شکر ۱لیوان آرد ۳لیوان وانیل کمی بکینگ پودر ۲قاشق مربا خوری تخم مرغ ۲عددپودر کاکائو۲ الی ۳قاشق غذاخوری ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل روخوب با هم مخلوط کرده حدود هفت هشت دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه وبعدروغن را اضافه کرده حالا آردوبکینگ پودروپودر کاکائو الک شده را آرام آرام اضافه میکنیم (همه رو یهو اضافه نکنید تا جایی که خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد)کف سینی کاغذ روغنی میندازیماندازه یک گردو کوچک از خمیر در دست گرد میکنیم و اسمارتیز روش میزاریم و کوکی ها رو بافاصله تو سینی بچینید چون پف میکنند وبزرگ میشن فر را از قبل گرم کنید وبه مدت ۱۵دقیقه دردمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد کوکی های خوشگلو بپزید.بعد از پخت بزارید خنک بشن بعد از کاغذ جداش کنید.وقتی گلوله ها رو گرد کردید و تو سینی گذاشتید با دست پهن نکنید فقط اسمارتیزا رو روش فشار بدید خود شیرینی ها پهن میشن بافت این کوکی، وقتی که هنوز گرمه، مثل کیک نرم هست ولی وقتی سرد میشه مثل کوکی ترد و خشک میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه پیاز1 عدد/لوبیا قرمز1/5 پیمانه/برنج1 پیمانه/سبزی آش150 گرم/کشک1 لیوان/نعناع داغ به میزان لازم/نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم چند نکته: لوبیا قرمز را از چند ساعت قبل خیس کنید و سپس با چند لیوان آب بگذارید بپزد. پس از پخت، آن را درون یک صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. طرز تهیه پیاز را خرد کنید و آن را سرخ نمایید، در انتها زردچوبه را نیز اضافه کنید. اکنون ۴ الی ۵ لیوان آب را اضافه نمایید. لوبیا و برنج را نیز به مواد بیفزایید.پس از آنکه برنج پخت، نوبت اضافه کردن سبزی است.سبزی را پس از ساطوری کردن به آش اضافه کنید.پس از پخته شدن سبزی، فلفل را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید اندکی آویشن نیز به آش بیفزایید.اکنون کشک را درون آش بریزید و بهم بزنید تا با سایر مواد مخلوط شود، حدود 5 دقیقه زمان برای این منظور کافی است.نمک را اضافه کنید. پیش از آنکه کشک را دورن آش بریزید، از نمک استفاده نکنید، زیرا در صورت شور بودن کشک، غذای شما نیز شور خواهد شد. پس از افزودن کشک، اندکی از آش را بچشید و مقدار مناسبی از نمک را اضافه کنید.آش را در ظرف مناسبی بکشید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸🌸🌸 مواد لازم ارد 3 لیوان فرانسه (450) گرم روغن مایع 170 گرم شکر دانه ریز 200 گرم پکینگ پودر 1 ق م سرپر وانیل 1/8 ق چ پودر نیسگوئیک 60 گرم شیر یک لیوان فرانسه پودر هل 1 ق چ تخم مرغ کامل 4 عدد ویک سفیده نمک یک پنس 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 طرزتهیه ابتدا ارد رو با پکبنگ پودر ونمک سه بار الک کرده کنار گذاشته وهمه مواد به دمای محیط رسیده باشه و بعد سفیده وزرده تخم مرغ رو جدا کرده سفیده رو خوب همزده ویک پنس نمک اضافه کرده به سفیده حدود 5 دقیقه بزنید ویا تا زمانی که کاملا پف کند مثل خامه فرم گرفته باشد دریخچال گذاشته تا اب نیندازد سپس زرده رو با وانیل کمی زده بعد شکر رو در 4 مرحله اضافه کنید وبا همزن برقی خوب همزده تا کرم رنگ وکشدار شود سپس شیر رو اضافه کنید فقط 2 دقیقه هم بزنیدوبعد روغن مایع رو اضافه کرده 1 دقیقه بزنید حالا همزن روکنارگذاشته ارد الک شده رو در 3 مرحله به مواد فوق اضافه کنید وبا لیسک به شکل دورانی هم بزنید وبعد پودر نیسگوئیک رو همراه پودر هل به مواد اضافه کرده وقتی کاملا یکدست شد سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و بالیسک اروم مخلوط کنید که پف سفیده نخوابه وبعد درقالب سایز 30 میان تهی که قبلا چرب وارد پاشی شده مواد کیک رو ریخته وبا لیسک روش صاف کتید و داخل فر ازقبل گرم شده به مدت 50 دقیقه بادمای 180 درجه درطبقه وسط فر بگذارید وقتی کیک پخت 10 دقیقه گریل بزنید تا روی کیک هم کمی برشته بشه سپس خانوش کنید 5 دقیقه با دربسته درفر بگذارید و5 دقیقه دیگر دزفر را بازکنید وکیک هم داخل فر باشه بعد از سپری شدن زمان ذکرشده قالب رو ازفرخارج کنید وکیک رو از داخل قالب خارج نموده وروی توری بزارید تا خنک شود وبعد به شکل دلخواه تزیین کنید که من بریلو بی رنگ وعسل کمی رومال کردم واز روش با پودرنارگیل و پودرپسته وشکلات رنده شده تزیین کردم درجه فر بستگی به دمای فر تون داره وهم چنین مدت زمان پخت برای من توستر بود با دمای 160 درجه وبه مدت 40 دقیقه پختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کیک موکای پنیری 😋 ✍ مواد لازم: پنیر ماسکارپونه یک بسته آرد دو و نیم لیوان پودرکاکائو نیم لیوان نسکافه دوقاشق غذاخوری که با سه قاشق سوپخوری آب جوش باید حل بشه شیر نیم لیوان تخم مرغ 4 عدد بکینگ پودر دوقاشق چایخوری وانیل یک سوم قاشق چایخوری شکر یک و نیم لیوان روغن مایع نیم لیوان نمک نوک قاشق چایخوری 🍜 طرز تهیه: آرد و پودرکاکائو و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنین و کنار بذارین تخم مرغها رو با شکر و وانیل دو دقیقه بزنین تا پفدار و کرم رنگ بشن. روغن و نسکافه رو اضافه کنین. پنیر رو داخلش بریزین و با دور کند همزن بزنین تا کاملا یکدست بشه و پنیر هیچ گلوله ای نداشته باشه.شیر رو اضافه کنین و آرد رو کم کم داخل موادتون بریزین و با لیسه فولد کنین. داخل قالب که از قبل چرب و آردپاشی کردین بریزین و توی فر با حرارت 180 درجه حدود 45 دقیقه بپزین(چون دمای فرها متفاوته...امکان داره زمان پخت کمتر یا بیشتر بشه) با خلال دندون چک کنین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آلبالو خشک برگه زردآلو لواشک آلو کمی رنگ خوراکی پودری قرمز طرز تهیه: داخل قابلمه ای آلبالوی خشک را به همراه دو لیوان آب ریخته و ده دقیقه بجوشانید.سپس برگه زردآلو و لواشک را اضافه کنید و زمان بدهید تا برگه ها بپزد و کاملا نرم شود و لواشک کاملا باز شود.در آخر کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.اجازه دهید ترشک خنک شود سپس سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به دوشنبه🌺 3 تیرماه خوش آمدی الهی زندگیتون بی گره بافته بشه نقش آرامش طرح شادی درقالب خوشبختی به صدهـزار رنگ خوشگلتـر از گلهای باغچـه سلام صبح بخیر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه ترشک زردآلو آب /سه لیتر نمک /۱۰۰ گرم جوهر لیمو /۷۰۰ گرم شیره نبات/یک لیتر رنگ خوراکی زرد آلو /۵ کیلو   طرز تهیه ترشک زردآلو برای درست  کردن ترشک زردآلو ابتدا  آب را بر روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس نمک و جوهر لیمو را در این آب بریزید  تا کاملا مخلوط شوند. شیره نبات را هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود.سپس رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید و زرد آلوها را به این مواد اضافه وتا ۲ الی ۳ دقیقه بگذارید جوش بخورد بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود و درظرف مورد نظر بریزید. ترشک زردآلو شما آماده است و می توانید آنرا میل کنید. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشک_زردالو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این خمیر بدون تخم مرغ هست و بنظرم برای انواع پیتزا پیراشکی فتیر و اینا خیلی مناسبه ✍طرزتهیه: ۲لیوان شیر گرم رو بریزین توظرف روش ۲ق غ خمیرمایه ی ق شکر و یک ق نمک بپاشین یک سوم فنجون روغن بریزین مواد هم بزنین حالا ارد اضافه کنین.ارد تاجایی اضافه کنین ک خمیر ب دست نچسبه و ی خمیر لطیف بدست بیاد حسابی ورز بدین یا ۱۰۰بار ب سطح کار بکوبین.روی خمیر میپوشونیم میذاریم ی جای گرم تا عمل بیاد و۲برابر بشه.خمیر دوباره یکم ورز میدیم از خمیر ب اندازه نارنگی برمیداریم بازش میکنیم مواد میذاریم وسطش پنیر میریزیم و بعد خمیر رو مبندیم و با انگشت لبه هاش میچسبونیم ب هم ک باز نشه.من پیراشکیارو تو روغن سرخ کردم شما میتونین تو فربذارین با دمای ۱۸۰ برای ۲۰دیقه. ✏️مواد پیراشکی هم قارچ گوشت چرخ کرده کالباس فلفل دلمه بود.هرچیزی میتونین استفاده کنین... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ خورش ترش واش 😋 اول یه پیاز متوسط و رنده کردم و به همراه دو حبه سیر رنده شده و زردچوبه تفت دادم بعد تکه های مرغ و اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه ریختم و یکم که مرغا سرخ شدن یه قاشق چایخوری رب انار ریختم و تفت دادم و بعدم سبزی ترش واش و اضافه کردم و گذاشتم یکم با هم تفت بخورن بعد آب ریختم و گذاشتم ریز ریز بپزه و جا بیفته بادمجون و گوجه هم جدا سرخ کردم و کنارش گذاشتم☺ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اش ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: برنج ۲پیمانه زرده تخم مرغ ۲عدد ماست یک پیمانه زعفران دم کرده ۶ق غ باقلا پخته ۱پیمانه شویدخشک ۱/۲پیمانه سینه مرغ پخته شده یک عدد کامل روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم پیاز سرخ شده ۲عدد کره به میزان دلخواه کشمش برای تزیین به دلخواه طرز تهیه: ۱)ابتدا برنج را آبکش کنید ۲)یک کاسه مناسب اتنخاب کنید ماست ،نمک،زعفران و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب هم بزنید. ۳)سپس برنج آبکش شده را به مواد اضافه کنید و حالت دورانی هم بزنید تاتمام برنج با مواد مخلوط شود. ۴)در ظرف دیگری مرغ پخته شده وخرد شده را با پیاز سرخ شده ،باقلا و شوید مخلوط کنید. ۵) حالا قابلمه ایی را انتخاب کنید که ته چین راحت از داخل آن برگردد. ۶)مقداری روغن کف قابلمه بریزید،نصف پلو را درون قابلمه بریزید،سپس مرغ را بریزید وسپس نصف دیگر پلو را اضافه وبا پشت قاشق مقداری فشرده کنید. ۷)چند تکه کره روی پلو بگذارید. ۸)قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و صبر کنید با شعله کم ۴۵دقیقه دم بکشد. نوش جان😍 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 همراه ما باشید💞 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندويچ_گيپور از سری فینگرفودها ساندویچ گیپور یه دونه تخم مرغ و با یه لیوان شیر و یه لیوان ارد مخلوط میکنیم. داخل یه نایلون که سرشوکمی برش دادیم میریزیم یا قیف قنادی بعد داخل یه ماهیتابه بصورت طرح دار میریزیم بعد برش میگردونیم تا طرف دیگشم بپزه بعد از ماهیتابه خارج کرده با مواد دلخواه پرمیکنیم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 📝 تخم مرغ ۴ عدد آرد :دو پیمانه روغن مایع :دوسوم پیمانه سرخالی پودر نارگیل سه قاشق غذا خوری شکر :سه چهارم پیمانه بکینگ پودر؛یک ق مرباخوری آب آناناس :یک دوم پیمانه سرخالی وانیل ؛نصف ق چ ماست؛یک چهارم پیمانه(دو قاشق غذاخوری پر) حلقه اناناس به مقدار لازم(من از کمپوت اناناس استفاده کردم) ✍ طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن شش الی هفت دقیقه میزنیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد به ترتیب روغن مایع ،ماست،و آب آناناس را مخلوط میکنید و هم میزنید (خیلی اروم هم بزنید با لیسک که پف تخم مرغ نخوابه)بعد پودر نارگیل و بعدش آرد که با بکینگ پودر ۳ بار الک کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم. در آخر مواد را داخل قالب پای که کپسول کاغذی گذاشتیم میریزیم و یک تکه آناناس روی آن قرار میدهیم. سپس در طبقه ی وسط فر به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با دمای صد وشصت برای فر برقی وصد وهشتاد فر گازی قرار میدهیم🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_آناناس #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینم یه غذا برای عشق بادمجونا ✍طرزتهیه: اول ی پیاز بزرگ خلال کنید تو روغن تفت بدینبهش زردچوبه نمک فلفل پودرسیر ادویه کاری بزنین ی ق رب اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا رنگ بازکنه.بادمجونارو ک از قبل نیم ساعت تو اب نمک خیس کردیم وبعد سرخ شدن رو تو تابه بچینین(کدو هم میتونین اضافه کنین) روش ۵تا گوجه و نصف فلفل دلمه خرد شده بچینین و ی چوب دارچین و ی ق چ خوری نمک هم اضافه کنین.نصف لیوان آب بریزین و در تابه رو بذارین تا خورشت جابیوفته.اخرسر میتونین ی مشت غوره یا کمی ابلیمو اضافه کنید.هم میتونین با برنج هم با نون میل کنید😍😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️کره نرم شده 150گرم ▫️شکر نصف پیمانه (100گرم) ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری ▫️وانیل 8/1قاشق چای خوری ▫️مارمالاد دلخواه یک پیمانه ▫️آرد 250 گرم ▫️زرده تخم مرغ برای رومال . ✍فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم میکنیم . کره را همراه شکر با همزن برقی می زنیم تا کاملا نرم و پوک شود . تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ به مدت یک دقیقه هم می زنیم .وانیل را نیز به مواد اضافه می کنیم آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده ؛سپس به مواد افزوده و با همزن مخلوط میکنیم . خمیر نسبتا سفتی حاصل خواهد شد . خمیر را در قالب 20 تا 23 سانتی متری پهن کرده و با قاشق سطح آن را صاف میکنیم مارمالاد را روی خمیر طوری که از اطراف ، فاصله داشته باشد پهن می کنیم .4/1 باقی مانده خمیر را با مقداری آرد ورز می دهیم تا سفت شود و روی سطح آرد پاشیده شده ،با وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و آن را به صورت نوار های باریک به عرض یک سانتی متر ، برش می دهیم . نوار ها را روی مارمالاد به صورت ضربدر چیده و روی آن را با قلمو ، زرده تخم مرغ می زنیم . قالب را در فر گرم شده حدود 45 دقیقه قرار می دهیم تا پخته و روی آن طلائی شود . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛