eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#تارت_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم ، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند. ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشي_ليمو_ترش #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_گوجه_فرنگی چهار عدد گوجه فرنگی رو پوست بگیرید تخمه هاشو هم جدا کنید با چهار عدد سیر رنده شده ، نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز ، چند برگ ریحان تازه، نمک و فلفل و آویشن ، کمی پاپریکا و دو قاشق روغن زیتون توی دستگاه غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید .مخلوط رو در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزه و آب اضافیش تبخیر بشه یک قاشق رب گوجه فرنگی هم به بهتر شدنه رنگش کمک میکنه ، نمک و فلفلشو اندازه کنید و حرارت رو خاموش کنید. این سس خوشمزه رو برای انواع پیتزا میتونید استفاده کنید و روی خمیر بمالید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدایک ق غ خمیر مایه ویک ق م شکر رو مخلوط کرده ودر یک لیوان آب ولرم حل کرده وپانزده دقیقه استراحت داده که به عمل بیاد(نشونه به عمل اومدن اینه که روی لیوان چند سانت حالت کف بالا میاد) سپس خمیر مایه رو با نصف پیمانه روغن مایع وکمی نمک که بستگی به ذائقه داره مخلوط کرده وبعدسه لیوان آرد (برای هر یک عدد پیتزا یک پیمانه آردلازم هست واندازه ی آرد وآب بستگی به آرد داره تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه )رو اضافه ومخلوط کرده و ورز داده و خمیر رو بصورت ضربه چند بار به ظرف زده تا خمیر یک دست بشه وبعد روی خمیر پارچه انداخته وبه مدت یک ساعت در فری که از قبل کمی گرم وخاموش شده قرار داده (یا در جای گرم)تا حجم خمیر دو برابر بشه وبعد ته ظرف ودست رو چرب کرده وخمیر رو بادست بصورت یکنواخت در ظرف پهن کرده وروی اون مقداری سس کچاب ریخته وبه همه جای خمیر کشیده وبعد کمی پنیر پیتزا در همه جای خمیر پاشیده وبعد سوسیس حلقه شده ی نازک (مواد پیتزا سلیقه ای هست)وفلفل دلمه ای نگینی شده،ورقه های نازک قارچ یا میگو که با کمی نمک وپودر سیر مزه دار شده ،زیتون حلقه شده وذرت (البته به جای میگو میتوان از گوشت چرخ کرده که با پیاز وکمی زرچوبه تفت خورده استفاده کرد) وبعد کمی پنیر پیتزا وسپس کمی آب روی پنیر اسپری کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد وهشتاد به مدت بیست وپنج دقیقه قرار داده وبعد از این مدت اگر خمیر پخته شده بود پیتزا رو ازفر بیرون آورده ودوباره به مقدار دلخواه پنیر پیتزا وپودرآویشن ریخته وبه اندازه ای که پنیر آب بشه توی فر قرار داده وسپس حرارت رو خاموش کرده وبعد از چند دقیقه نوش جان کنید. ... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 كره 140 گرم وانيل 1ق چ پودر قند 1/4 پيمانه تخم مرغ 1عدد آرد 1و1/4پيمانه مواد لازم براي خرما: خرما 300گرم پودر پسته 1 ق غ پودر گردو 1ق غ پودر هل 1ق چ پودر دارچين 1ق غ كره را ب دماي محيط رسانده و بعد همراه پودر قند و وانيل و تخم مرغ با دور كند همزن همزده تا كاملا پودر قند قاطي كره بشه بعد ارد رو اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشت ورز ميدهيم خمير نرمي بدست مياد قالب تارت را چرب كرده اندازه گردو از خمير برداشته قالب قالب تارت پهن كرده بعد با چنگال چند جا سوراخ ايجاد كرده تا پف نكند بعد داخل فر ك از قبل روشن كرديم با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار داده بعد از پخت از فر بيرون اورده ميزاريم خنك بشه بعد از قالب در اورده . هسته هاي خرما را گرفته با گوشت كوب له ميكنيم بعد تمام مواد را اضافه كرده با دست خوب ورز بدين بعد اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرده توي پودر پسته يا نارگيل ميغلونيم و داخل تارتايي ك درست كرديم قرار ميدهيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست جوک
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍗🍊 🌀طرز تهیه: روی مرغ زعفران زدم و با کره سرخ کردم نمک وفلفل و کمی پودر سیر و یک ونیم لیوان اب پرتقال تازه که خودم گرفتم بهش اضافه کردم. یکدونه زردک هم برش زدم و به مرغ اضافه کردم با شعله کم یک ساعت و نیم زمان پخت بهش دادم چند تا برش پرتقال اواخر پخت بهش اضافه کردم کمی زعفرون هم وقتی از رو حرارت برداشتم بهش اضافه کردم . مرغش و اخر سر هم که سیب زمینی های گل رز سرخ کردم کمی سرخ کردم که طلایی ترشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتي يه غذاي تركي فوق العاده خوشمزه كه بصورت لايه اي و با خمير يوفكاي رول و سرخ شده ، گوشت و تركيب ماست و بادمجان درست ميشه. ✔️يه ني معمولي رو روي قسمت پهن خمير يوفكا مثلثي قرار داده و به سمت نوك مثلث رول كنيد و انتهاشو با كمي آب مرطوب كنيد و بچسبونيد ، همه رولها رو بهمين صورت آماده كنيد و بعدش تو روغن سرخ كنيد. گوشت چرخ شده را با پياز داغ و فلفل سياه و زردچوبه تفت بدين و رب ادويه دلخواه و نمك اضافه كنيد و حسابي بذارين تفت بخوره. ماست چكيده ، يك يا دوحبه سير رنده شده ، بادمجان كبابي له شده و كمي نمك را باهم ميكس كنيد. حالا تو ظرف موردنظر اول يه لايه نازك گوشت و كمي تركيب ماست و بادمجان پخش كنيد و رولهاي سرخ شده را دورتادور ظرف بچينين و دوباره لايه ها رو تكرار كنين ، درانتها كمي فلفل قرمز رو تو روغن تفت بزين و همراه با كمي جعفري يا نعناي تازه خردشده بريزين روش. ✔️من بجاي خمير يوفكا كرپ رو باسايز بزرگ و بسيار نازك درست كردم و بعد دايره ها رو بصورت مثلثي برش زده و رول و سرخ كردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوزالاک_مانتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرزتهیه درست کردنش خیلی راحته فقط کافیه یدونه پیازو سرخ کنین و بعد زرچوبه بهش بزنین و دو قاشق پر رب اضافه کنین و خوب رب رو با پیاز‌سرخ کنین ... حالا یه سینه مرغ‌خورد شده رو که از‌قبل به نمک، فلفل، پودر پاپریکا و آویشن آغشته کردین بریزین توی همون ماهیتابه و یه کم با رب تفتش بدین و بعد در ماهیتابه رو بذارین تا مرغا خوب بپزن ... برای سسش کافیه دو الی سه حبه سیر رنده شده رو توی کره فقط یکم تفت بدین و بعد تقریبا یه لیوان شیر بهش اضافه کنین و بذارین شیر فقط داغ بشه نه اینکه بجوشه، چون فقط کافیه شیر مزه سیر رو بگیره، به آرد هم نیازی نیست چون وقتی سس روی پنه ریخته میشه به خوردش میره... حالا میمونه قاطی کردن مواد توی ظرفی که میخوایم تو فر بذاریم خوب ماکارونی به شکل پنه ای که از قبل آبکش کردیمو با مرغمون مخلوط میکنیم سس رو همه جای ظرف میریزم و بعدم سطح ظرفمونو کامل با پنیر پیتزا میپوشونیم و میفرستیمش توی فر حدود سه رب تا یه ساعت باید توی فر باشه با دمایی که خیلی زیاد نباشه تا سس خوب جذب ماکارونی بشه آخر سر هم کافیه یه کوچولو شعله بالایی فرو روشن کنین تا پنیر طلایی بشه ... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پنه_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندویچ_مرغ_قارچ ⭕️👈 پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه ، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد ففل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم من کمی پنیر پیتزا هم در آخر بهش اضافه کردم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوای شیر عسلی 😋‌ ✍مواد لازم: یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین) یک قاشق غذا خوری کره چهار قاشق بزرگ شیر خشک ‌ 🍜طرز تهیه: همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد. این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد . مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم آرد نان ۵۰ گرم سرکه ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده مقداری تخم مرغ آبپز (سفت شده) ۲ عدد نمک به مقدار لازم فلفل به مقدار کم طرز تهیه: • کنسرو ماهي تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفي بریزید،سپس باچنگال کمي خرد کرده و تخم مرغ، پنير رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفري خرد شده، نمک و فلفل را با يکديگر خوب مخلوط کنیدتا به صورت خمير در آيد. • روی فویل آلومنیمی را با یک قاشق روغن مایع چرب نمایید. • خمير آماده شده را روي ورقه آلومينيومي ( فويل ) پهن کرده و تخم مرغ هاي آب پز سفت را درون آن گذاشته و به صورت رُل مي پيچيم. • دو سر کاغذ را پيچيده و محکم مي کنيم. پس از آن درون تنظيف مي پيچيم و رولت را درون ظرف آبي که در حال جوش است به مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم . • بعد از اين مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید فويل درون آب سرد شود. • اکنون داخل ظرفي را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش زده و داخل ظرف بگذارید. 🐠نوش جون🐠 👇👇👇👇😋😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_تن_ماهی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ خورش هویج 😋 ✍ مواد لازم: پیاز بزرگ ۱ عدد آلو خورشتی ۱۰۰ گرم هویج  ۴۰۰ گرم روغن به اندازه کافی گوشت خورشتی به اندازه دلخواه زعفران دم کرده به اندازه کافی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی 🍜 طرز تهیه:  ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید (من رنده کردم)کمی تفت دهید تا نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند ادامه دهید. در همین حین گوشت را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن مواد را ادامه دهید تا زمانی که گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد. در مرحله بعدی باید هویج ها را آماده کنید. برای این منظور هویج ها را پس از شستشو پوست بگیرید درستش اینه به شکل خلالی خیلی نازک به صورت یکدست و یک اندازه خرد کنید. ( کمی باریک تر ازسیب زمینی سرخ کرده )چون من عجله داشتم نشد که خلالی کنم یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید سپس هویج های خلالی را داخل روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر بیشتر هویج ها را تفت دهید خورش در پایان زیباتر خواهد شد در ادامه پس از اینکه گوشت تقریبا پخت هویج و آلو خورشتی را به قابلمه خورش اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت خورش زعفران دم کرده را اضافه کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورش_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‍ ✅کیک انگلیسی😋 ✍مواد لازم تخم مرغ:3عدد  شکر:نصف لیوان آرد: 150گرم  وانیل:1/2 ق چ شیر:1/3 لیوان  بیکینگ پودر:1 ق م کاکائو: 1 ق م  کره یا روغن جامد: 100 گرم کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام :1/2 لیوان رنده پوست پرتقال یا اسانس : من یه دونه لیموترش درشت رو پوستشو رنده کردم 🍜طرز تهیه زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید . وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید. 3-2 قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید( با لیسک) . بیکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید . ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم . نصف مایه را داخل قالب می ریزیم . یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم . روی مایه ساده مایع کاکائویی رو میریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش میپاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعدالک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک ) و داخل فر با حرارت ١٨٠درجه حدود ٤٠ دقيقه گذاشتم. 🍰 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_انگلیسی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛