eitaa logo
آشپزی خاص
95.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد رو داخل قالب میریزیم ک تهش کاغذ روغنی گذاشتیم و بعد 2بار به سطحی میکوبیم و داخل فر از قبل گرم شده ب مدت 45 دقیقه با المنت پایین میگذاریم با خلال دندون چک میکنیم وقتی پخت 10دقیقه داخل فر خاموش میذاری #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حالا میایم سراغ درست کردن سس شکلات تا کیک آماده میشه درستش میکنیم تا خوب خنک بشه داخل یه قابلمه شکر و پودر کاکائو رو میریزیم و بعد شیر رو بهشون اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا یکدست بشه بعد میذاریم روی گاز تا بجوش بیاد و کمی غلیظ بشه و بعد از حرارت برمیداریم میذاریم تا خنک بشه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سس شکلاتی بعد نیم ساعت با حرارت پایین به غلظت مناسب رسید. تو این تایم حتما باید مدام سس و هم بزنین و الا ته گرفته و تلخ میشه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک ما پخته و آماده شد😍 میذاریم کنار تا کامل خنک بشه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک تلخ خوشمزه ما آماده است. میتونین کیک و از وسط برش بدین و کرمفیل بزنین که خوشمزه تره #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای کرم رویال سفیده تخم مرغ رو با همزن با دور تند بزنین تا پف کنه و از ظرف نریزه و بعد پودر قند و شکر رو اضافه کنین و با همزن با دنده 2 بزنین تا حالت دار بشه نیاز نیست خیلی سفت بشه بجای کرم رویال از 50گرم شکلات آب شده سفید هم میتونین استفاده کنین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خب بعد خنک شدن سس شکلاتی و کیک سس و روی کیک ریخته و خوب روش و کنارهدها رو صاف میکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یا حالت مارپیچ یا خطوط افقی بعد با خلال دندون از مرکز تا انتها خط بکشین و از انتها تا مرکز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 ✍مواد لازم ارد سفید 125گرمحدود یک لیوان اردنخودچی 75گرم _تقریبا 2/3لیوان کره 60گرم_می تونید ازمخلوط کره وروغن جااامد هم استفاده کنید ولی مایع نه پودرقند 70گرم _حدود نصف لیوان پودرهل یاپودردارچین 1ق م_من پودردارچین زدم شکلات تلخ اب شده 150گرم مغزیجات درصورت دلخواه مقداری 🍜طرز تهیه درابتدا اردگندم الک شده راحدودپانزده دقیقه باحرارت ملااایم تفت دهید تابوی خامی اردگرفته شود ولی هیچ تغییررنگی ندهدسپس اردنخودچی رابیفزایید وحدودده دقیقه دیگرنیز هردوراتفت دهید_حرارت ملایم باشد ومدام هم بزنیدتااردها ازحالت خامی درایندولی تغییررنگی ندهند_ سپس کره رابیفزایید خوب هم بزنیدتاکره ذوب شود وبه خوردارد رود،ازروی حرارت برداشته پس ازکمی ازدماافتادن پودرهل یادارچین وپودرقندرااضافه کنیدوخوب هم بزنید، درنهایت شکلات تلخ ذوب شده رااضافه کنید وخوب هم بزنیدتاخمیرکاملایکدست ولطیفی شکل گیرد. 👈بسته به جنس ارداگرخمیرخیلی سفت بودمی توان کمی کره یاشکلات بیشتراضافه کرد، حلوارادرون قالبهای شکلات خوب فشرده کنید،می تونیددرون حلوا یامابین ان_بعنوان مغزی_ازمغزیجات دلخواه استفاده کنید، چندین ساعت دریخچال یاکمی درفریزقراردهیدتاحلوامنسجم شودسپس ازقالب خارج کنید، 👈قالبهای سیلیکونی شکلات نیازی به چرب کردن ندارند، 👈درضمن این حلواها رادرون ظرف دربسته وجای خنک نگهداری کنید،درهوای گرم نرم خواهندشد. 🍘🍫 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شکلاتی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_كاسترد تخم مرغ 4 عدد شکر 1 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه آرد 1و 1/2پیمانه شیر 1 پیمانه بکینگ پودر 1 ق غذاخوری پودر کاسترد 3 ق غذاخوری وانيل يک قاشق چایخوری آرد، بکينگ پودر و پودر کاسترد رو سه بار با هم الک میکنیم تخم مرغها رو با شکر و وانیل 7 دقیقه میزنیم، روغن مایع رو به تخم مرغها اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم مواد خشک و شير رو سه مرحله به مواد اضافه کرده و با دور کند میکسر 1 دقیقه میزنیم سپس چند ثانیه با دور تند تا خوب مخلوط بشه در قالب چرب و آرد پاشي شده می ریزیم و در فر با درجه حرارت 175بمدت 30دقيقه قرارمیدیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💢پیاز خرد شده را اگر داخل یک ظرف نمک زده شده قرار دهید تازه می ماند. حتی می توانید به آن کمی روغن گیاهی بزنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری اش کنید.  ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛