✅کیک قهوه😋
✍مواد لازم
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 200 گرم
پودر قهوه فوری 3 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شیر یا ماست نصف فنجان
تخم مرغ 6 عدد
🍜طرز تهیه
ابتدا درون کاسه ای شکر و تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند ، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.
قهوه فوری ، شیر یا ماست و کره ذوب شده را به مایه کیک اضافه و مخلوط کنید ( فقط تا اندازه ای که مواد مخلوط شوند ) ، ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30-40 دقیقه قرار دهید.
پس از اتمام پخت کیک را چک کنید ( تکه چوبی را درون کیک ببرید و اگر پس از خروج از کیک تمیز بود یعنی کیک پخته است ) ؛ اجازه دهید کیک خنک شود و پس از خنک شدن کیک را برش بزنید و سرو کنید.
نکته:
👈برای تهیه کیک موکا به مایه کیک قهوه تان 1 – 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
#کیک_قهوه🍰
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_رولت_سوییسی
مواد لازم📝
زرده تخم مرغ۵ عدد.عصاره وانیل۱/۲ق چ.روغن مایع ۳۰گرم.شیر ۵۰ گرم.آرد سفید سه صفر ۸۰ گرم.پودر شکر ۲۰گرم.نمک ۱/۸ق چ.سفیده تخم مرغ۵ عدد. شکر دانه ریز ۶۰گرم.
✍طرز تهیه:
همه مواد را به دمای محیط برسانید. زرده تخم مرغ و وانیل با همزن دستی کمی بزنیدروغن،شیر و ۲۰ گرم پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید وقتی کف کرد ۶۰ گرم شکر را در سه مرحله به آن اضافه کنید تا جایی که پف کرده و از ظرف نریزه.حالا آرد و نمک را الک کرده و روی مواد زرده مجددا الک کنید با ویسک به هم بزنید تا مخلوط بشه بعد سفیده فرم گرفته را در سه مرحله با مواد مخلوط و در مواد فولد کنید.یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی بوسیله لیسک مخلوط کنید.سینی ۲۵×۳۵ سانت را کاغذ انداخته و چرب کنید مواد را درون سینی ریخته و پخش کنید.یکی دوبار سینی را به سطح صافی بکوبید تا مواد یکدست شده و حبابهای داخل خمیر خارج بشه بعد درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه قرار دهید.اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه و موقع پیچیدن ترک میخوره..سینی رواز فر بیرون بیارین اطرافش رو با کاردک جدا کرده روی یه کاغذ دیگه برگردونید کاغذی که به کیک چسبیده جدا کنید کمی خنک بشه و بعد روی اونو مواد دلخواه قرار بدین.مارمالاد یا خامه فرم گرفته به تنهایی یا همراه با میوه.من مربای توت فرنگی گذاشتم.حتی میشه بدون مواد میانی باشه.بعد هم که با کمک کاغذ رول کنید و در یخچال بذارین تا کاملا خنک بشه...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کاسرول_مرغ_و_سیب زمینی
مواد لازم 📝
سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم(میتونید فقط از فیله مرغ استفاده کنید که نرمتره)
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده ۳ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱/۲پ
پنیر موزارلا ۱پ
رب گوجهفرنگی ۴ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
پودر پاپریکا۱/۲ ق غ
پودر سیر ۱/۲ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
پودر فلفل و نمک به میزان لازم
آبلیموی تازه ۲ق غ
✍طرز تهیه:
روغن, رب گوجه، سس خردل، پاپریکا، پودر سیر و فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.یک قاشق از این سس را بردارید بذارین کنار و به بقیه سس سیب زمینی اضافه کنید به هم بزنید.ظرف مخصوص فر رو کمی چرب کنید. سیبزمینی که به مواد آغشته شده در ظرف پخش کنید اونو داخل فر. با دمای ۲۰۰ درجه بذارین البته روی ظرف رو حتما فویل بکشید.تا یک ساعت هر از ۲۰ دقیقه بهش سر بزنید سیب زمینی و زیر و رو کنید.معمولا تا یک ساعت میپزه گاهی هم زودتر. چند دقیقه هم اجازه بدین تا بدون فویل داخل فر باشد تا حالت گریل پیدا کنه.گوشت مرغ را مکعبی خرد کنید و با اون سسی که کنار گذاشتین آغشته کنید. نیم ساعت اجازه بدین بمونه بعد داخل یه تابه با کمی روغن تفت بدین.حالا گوشت رو روی سیب زمینی های پخته شده بریزین و در همه جا پخش کنید.پنیر چدار و موزارلا را با هم مخلوط کنید و روی مواد بریزین.بعد ظرف رو در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین تا زمانی که روی پنیر طلایی بشه.از فر بیرون بیارین و کمی جعفری ساطوری شده روش بریزین و
نوش جان کنید..😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_گردو
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2لیوان شکر 2لیوان
روغن مایع 1 لیوان
شیر 1/2لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
گردوی خرد شده 1/2لیوان
موز 2عدد له شده
اول فر رو روشن کنید تا گرم شود.زرده و سفیده ازهم جدا شود. مقداری از شکر رو با سفیده هم میزنیم تا پف کرده و سفت شود.طوری که از ظرف نریزد. بقیه ی شکر رو با زرده ها و وانیل هم میزنیم تا غلیظ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه کرده. آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم خوب با مواد کیک مخلوط میکنیم و موز و گردو را هم اضافه میکنیم. در آخر سفیده را به آرومی و دورانی اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس قالب میان تهی رو با روغن جامد چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد رو میریزیم داخل قالب با درجه حرارت 180به مدت پنجاه دقیقه
سس کارامل:6قاشق غذا خوری شکر را در قابلمه یا تابه ای ریخته روی حرارت میذاریم تا کاراملی شود(اصلا و به هیچ وجه با قاشق نباید هم بزنید) وقتی شکر آب شد یک قاشق غذاخوری کره اضافه میکنیم آب که شد سه قاشق غذاخوری خامه میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط شود از روی حرارت برمیداریم وروی کیک میریزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـلام 🌸
صبح زیباتون بخیر🌸
امـیدوارم دراین روز زیبـا 🌸
روزگارتون پراز عشق و امیـد..
دنیاتون پر از محبت و دوستی🌸
رزقتون پر از خیر و برکـت
لحظه هاتون پراز شور و شادی
عـشق هاتـون پـراز صفا و پاکی 🌸
و زندگیتون پراز آرامش و
موفقیت باشه ان شاءالله
سه شنبه تون پراز خیر و خوبی 🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان قیفی 🍞
با نان قیفی میشه غذاهای مختلفی مثل پیتزا قیفی درست کرد یا داخل اون رو با سالاد های مختلفی مثل سالاد سیب زمینی،سالاد الویه یا سالاد روس پر کرد.
بااین مقدار مواد،حدود ۱۲عدد نان قیفی متوسط دارید.
مواد لازم:👇
۲ قاشق چای خوری پودر خمیر مایه
یک چهارم قاشق چای خوری+یک قاشق چای خوری شکر
یک پیمانه آب گرم(مناسب عمل آمدن خمیر مایه)
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
۳ قاشق غذاخوری روغن مایع
۳ و نیم الی ۴ لیوان(پیمانه) آرد سفی
👈درهمه ی خمیرها مقدار آرد تقریبیه.بسته به جنس آرد و اندازه ی تخم مرغ ممکنه کمی کمتر یابیشتر مصرف بشه.
قاشق ها استاندارده.
برای رومال:👇
مخلوط زرده ی تخم مرغ+شیر
می توانید به مخلوط رومال کمی زعفران ساییده اضافه کنید.
طرز تهیه:👇
خمیر مایه+یک چهارم قاشق چای خوری شکر+آب گرم را با هم مخلوط می کنیم و ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا به عمل بیاد.
در یک ظرف دیگر تخم مرغ+یک قاشق چای خوری شکر+نمک+روغن را با هم مخلوط می کنیم سپس خمیر مایه ی عمل آمده را اضافه و هم می زنیم.
کم کم آرد سفید را روی مخلوط الک و هم می زنیم تا زمانی که خمیری به دست بیاد که به دست نچسبه.
👈اگر آرد رابیشتر از مقدار نیاز بریزید خمیرتون سفت میشه و نانتون کیفیت بالایی نخواهد داشت.
بعد خمیر را روی سطح کار آرد پاشی شده می گذاریم و ۱۰ دقیقه ورز می دهیم یا ۱۰۰ بار به سطح کار می کوبیم تا لطیف شود.سپس خمیر را به مدت یک الی دو ساعت در محیط گرم استراحت می دهیم.
بعد استراحت خمیر پف کرده و دو برابر شده؛با مشت پف خمیر را می گیریم و به چانه های مساوی تقسیم می کنیم.
چانه ها را به صورت لوله ای باز می کنیم و دور قیف های فلزی چرب شده می پیچیم.
قیف ها را روی سینی چرب می گذاریم و روی آن ها را با مخلوط(زرده+شیر)رومال می کنیم
می توانید روی نان ها کنجد یا سیاه دانه بپاشید.
در آخر نان ها را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه می پزیم.
فر را از قبل گرم کنید.
بعد از پخت صبر می کنیم تا نان ها خنک بشن بعد با کمی چرخش از قیف جداشون می کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت_مکزیکی_رولتی
مواد لازم
پیاز داغ 3ق س
فلفل دلمه نگینی خورد شده 1 عدد
گوجه فرنگی نگینی خورد شده 2 عدد
قارچ نگینی خورد شده 1 پ
من اینجا از فیله های سینه مرغ نگینی خورد شده استفاده کردم،، شما میتوانید از سوسیس و کالباس یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
پنیر موتزارلا رنده شده 1 پ
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 ق س
🍜 طرز تهیه
اول همه مواد رو دونه دونه سرخ میکنیم و کنار میذاریم،، بعد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و آرد خوب میزنیم تا یک دست بشه،،، بعد داخل یه تابه بزرگ کمی روغن میریزیم و مایع تخم مرغی رو داخلش پخش میکنیم،، بعد که یه طرف سفت شد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه،،،بعد مواد سرخ شده رو با هم قاطی کرده،، نمک و فلفل و آویشن میزنیم و بعد پنیر پیتزا رو روی خاگینه (همون تخم مرغ داخل تابه) پخش میکنیم و بعد مواد رو روی اون کاملأ پخش کرده و مثل رولت رول میکنیم، در همین حین پنیر پیتزا آب میشه،، ولی اگر نشده بود کمی میذاریم تا آب بشه بعد داخل ظرف سرو میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_شکلات_و_نعنا
#دسر_لیوانی
#چیز_کیک_تکنفره
بیسکوییت اوریو150 گرم
کره آب شده 2 ق غ
آب سرد 2 ق غ
پودر ژلاتین1/5 ق چ
خامه صبحانه350 گرم
پنیر ماسکارپونه 350 گرم
عصاره نعناع 2ق چ
پودر شکر دانه 200 گرم
شکلات تخته ای رنگ سبز (با طعم لیمو یا نعنا) خرد شده 100 گرم
خامه فرم گرفته ، برگ نعناع و شکلات رنده شده برای تزیین به مقدار لازم
طرز تهیه👇👇
بیسکوییت اوریو را در غذاساز کاملا خرد کرده و سپس با کره مخلوط کنید . این ترکیب را بعنوان کراست در هشت فنجان مخصوص دسر ریخته و با اندکی فشار ته ظروف منسجم کنید .
پودر ژلاتین را روی کمی اب ریخته و پنج تا ده دقیقه استراحت دهید تا اسفنجی شود . خامه صبحانه را در ظرفی با همزن یکدست کرده سپس یک چهارم فنجان پودر شکر افزوده مجددا کمی بهم بزنید تا خامه کمی حالت پفی پیدا کند. پنیر ماسکارپونه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود سپس بقیه پودر شکر عصاره نعناع را اضافه کنید. ژلاتین رابه همراه با شکلات آب شده(به روش بن ماری) به مخلوط افزوده و خوب مخلوط کنید. مایه فوق را به کمک قیف یا قاشق روی کراست اوریو ریخته و سه ساعت در یخچال بگذارید . برای تزیین از خامه فرم گرفته برگ نعناع و شکلات رنده شده استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ بانت کیک موز و نارگیل 🍌.
✍مواد لازم:
موز رسیده 2 عدد
آرد 220 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
شکر 100 گرم
پودر نارگیل 80 گرم
کره آب شده 80 گرم
شیر 1 پیمانه سرخالی
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1 پینچ
🍜 طرز تهیه:
قالب میان تهی رو با چرب کرده و آردپاشی میکنیم
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک میکنیم
فر رو روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه!
موز رو پوره میکنیم
تخم مرغ و شکر رو میزنیم تا شکر حل بشه و کمی کرمی بشه!
بعد شیر رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم
حالا کره رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم!
مواد آردیه الک شده رو با پودر نارگیل مخلوط میکنیم به دفعات به مایه اضافه کرده و یکدست که شد موز رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن همش میزنیم.
توی قالب میریزیم و برای 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که تستر تمییز بیاد بیرون میذاریم توی فر!
#کیک_موز_و_نارگیل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نسکافه_کنجدی
مواد لازم:
(میزان بر حسب لیوان دسته دار فرانسوی)
تخم مرغ ۳ عدد.
وانیل ۱/۴ قاشق چ خ.
شکر ۱ لیوان.
شیر ۳/۴لیوان.
روغن مایع ۳/۴ لیوان.
بکینگ پودر ۲ قاشق م خ.
آرد سه صفر قنادی ۲ لیوان.
پودر نسکافه ۲ قاشق غ خ.
کنجد به میزان لازم.
طرز تهیه-تخم مرغ+وانیل+شکر را مخلوط کنید سه دقیقه هم بزنید/شیر +روغن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید/پودر نسکافه+آرد+بکینگ پودر را الک کرده باهم مخلوط کنید /مواد آردی رو کم کم به مایع کیک افزوده وبا لیسک هم بزنید تا یکدست شه.
کف قالبتون رو چرب وآرد پاشی کنید روش کنجد فراوون بریزید حالا مایع کیک رو ریخته .فر یا ماکروفر از قبل گرم شود.
درون ماکروفر ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه قرار دهید.
اگه توستر دارین درجه رو ۲۰ تا کمتر بزنید.
روش بدون فر رو تو پیج قبلا با کلیپ پخت همین کیک قرار دادم.
البته بدون کنجد بود
اما این روش یکی دیگه از روشهای بدون فر به عبارتی #فر_دست_ساز
هست که الان تایپ میکنم.
#کیک_بدون_فر
قابلمه ی خالی رو روی گاز قرار بدین درشو ببندین ۱۵ دقیقه با شعله متوسط تا گرم شه.حالا قالب حاوی مواد رو توی قابلمه قرار بدین اینبار با دم کنی در قابلمه رو ببندین زیر شعله خیلی کم باشه ۴۰ دقیقه بزارید بمونه بعد از این زمان اگه با خلال دندون زدین وسط کیک یا اطرفش یا عمق کیک خام بود باز در قابلمه رو ببندین ده الی پونزده دقیقه صبر کنید نگران نباش هربار همینطور پیش برید تا کیک بپزه.بعد ک سرد شد تو ظرف برگردونید..
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
کوبیده مرغ
مواد مورد نیاز
مرغ ١ عدد
پیاز بزرگ ١ عدد
نمک – فلفل – زرد چوبه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا استخوان های مرغ را جدا کرده و سپس گوشت و پوست مرغ را با هم دوبار چرخ میکنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد ١ عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همرا ه مقداری جعفری ریز شده سپس نمک فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم تا بهم بچسبد سپس هر ۹٠ گرم را (به اندازه ای که مشت پر شود) بر روی سیخ کباب میزنیم و با حرارت ملایم ذغال می پزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ نونهالا (خالا) 😋
✍ مواد لازم:
آرد نان ۵۲۰ گ
نمک ۱ ق چ
روغن مایع بیبو ۶۰ گ
آب ۱۰۰ گ
۲ق چ خ م فوری یا معمولی
۱۰۰ گ عسل
۳تخم مرغ کامل +۲زرده
🍜 طرز تهیه:
آب ولرم+عسل و خمیرمایه(اگه خم فوریه نیازی به این کار نیست، مستقیم به آرد اضافه کنید) تا عمل آید.
۵-۸ دقیقه طول میکشد.
آرد ،نمک ،آب، خمیر مایه، عسل و روغن مایع را به همراه تخم مرغها را مخلوط و خمیر درست کردم
۱۰ دقیقه ورز دادم تا کاملا یکدست و نرم شود و در ظرف از قبل چرب شده قرار دادم ، و یکساعت در جای گرم استراحت گرفت.
بعد یکدور کامل کشش و تا زدن را طوری که بافت خمیر پاره نشود انجام دادم.
۱ساعت دیگر در جای گرم استراحت کرد.
حالا سطح کار را کمی روغن زدم و خمیر را برگرداندم ازش چونه های هم اندازه گرفتم در قالب لوف یا هر قالبی که دوست دارین به اشکال مختلف شکل بدین
سپس با ۱تخم مرغ همزده و یک ق چ
شیر کمی هل کوبیده و وانیل مخلوط شده تمام سطح را برس زدم.
۲س در جای گرم استراحت دادم .
دراین دوساعت هر ۴۰ دقیقه تمام خمیر را برس کشیدم.
بلافاصله بعد از آخرین برس زدن، به فر طبقه وسط منتقل کردم.
بمدت۴۰-۴۵ دقیقه در حرارت۳۲۵ /۱۶۰س میماند.
اگر روش زود طلایی شد،ورق آلومینوم فویل روی کل خمیر بکشید تا نسوزه.
بلافاصله بعد از بیرون آمدن از فر، با کمی کره و شیر مخلوط شده برس زدم و اجازه دادم تا نرم شود.
عزیزان من میزان آرد رو کمی کمتر زدم تا بافت کیکی پیدا کنه ودر آخر با کرم فیل که توی قیف ریخته بودم روی سطح ومال شده نان تزیین کردم بافتش خیلی خوبه .
#نان_هالا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ پاکورای سیب زمینی😋
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به
این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگ ؛ سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم ؛ توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است .
#پاکورا_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛