خوراک بادمجان
مواد؛
1 کیلوگرم گوشت خرد شده مکعبی (ریز)
3 بادمجان
2 فلفل تند
1پیاز
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
1 گوجه فرنگی
نمک
برای سس؛
1 فنجان چای آب گرم
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
آماده سازی؛
گوشت را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید در ظرف رو ببندید تا آب آن گرفته شود.
بادمجانهای خود را سرخ کرده در حالی که گوشت ما پخته شد.
مقداری روغن روی گوشتی که آب آن گرفته شده بریزید و پیاز و فلفل را که خرد کردید اضافه کرده و مخلوط می کنید
شعله اجاق گاز را کوتاه کنید و بگذارید دوباره بپزد تا پیازها نرم شوند.
بعد از پختن پیازها ، یک قاشق غذاخوری رب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
گوجه فرنگی را روی گوشت پخته شده اضافه کرده و دوباره مخلوط کرده بعد از چند دقیقه اجاق گاز را خاموش کنید.
مواد را روی بادمجان های سرخ شده که در سینه چیده اید ریخته و در اخر برش های گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای گذاشته سس را ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 طبخ کنید تا زمانی که بپزد
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بادمجان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سرخ_شده
روش های مختلفی برای پخت مرغ وجود داره و هرکسی با یه شیوه ای مرغ رو طبخ میکنه
این مرغ سرخکرده یکی از روش های خوشمزه پخت مرغ هست، که خیلی اسان و سریع پخته میشه مرغ رو با مقدار خیلی کم اب همراه با چند تا برگ بو ، یه چوب دارچین ، کمی نمک ، پودر زنجبیل و پیاز ،زردچوبه و یا زعفران، چند تکه فلفل دلمه ای بزارید بپزه ، حین پخت کفی که روی مرغ جمع میشه رو بردارید، وقتی اب قابلمه خشک شد مرغ رو به یه قابلمه پر از روغن منتقل کنید تا فقط مرغ سرخ و برشته بشه .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـلام 🌷
صبح زیباتون بخیر🌷
امـیدوارم دراین روز زیبـا 🌷
روزگارتون پراز عشق و امیـد..
دنیاتون پر از محبت و دوستی🌷
رزقتون پر از خیر و برکـت
لحظه هاتون پراز شور و شادی
عـشق هاتـون پـراز صفا و پاکی 🌷
و زندگیتون پراز آرامش و
موففیت باشه ان شاءالله
سه شنبه تون پراز خیر و خوبی 🌷
عیدتون مبااااارک🌸🌷🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
#خوراك_گوشت_قلقلي_با_هويج_و_سيب_زميني
گوشت چرخ كرده را به همراه يك پياز متوسط كه رنده ريز كرديم با نمك و فلفل سياه ،خوب ورز ميدهيم و به شكل قلقلي هاي كوچك درمي آوريم و روي حرارت با كمي روغن ميگذاريم و زمان ميدهيم تا با آب خودش پخته و سرخ شود .
در ظرف ديگر دو الي سه عدد گوجه فرنگي متوسط را رنده درشت كرده و با كمي روغن و يك قاشق غذاخوري رب پخته ، تا به روغن بيفتد و در اين زمان سس را بروي گوشت قلقلي هاميريزيم و با حرارت بسيار كم زمان ميدهيم تا سس به خورد قلقلي ها برود .
در كنار ديگر تعدادي هويج را پوست كنده و آبپز ميكنيم و بعد از آبكش رد كرده و خلال كرده و سرخ ميكنيم . تعدادي سيب زميني را هم به همين شكل خلال كرده و سرخ ميكنيم و در ظرف مورد نظر همه را كنار هم سرو ميكنيم و با هر چيزي كه مد نظر باشه تزيين ميكنيد براي مزه بهتر كمي آبليموي تازه هم اضافه ميكنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کتلت_فری
مواد لازم 📝
گوشت_چرخکرده : یک کیلوگرم
پیاز : دو عدد
تخم_مرغ : دو عدد
گوجه_فرنگی : یک عدد
پیازچه : ده شاخه
تره_فرنگی : یک شاخه
رب_گوجه_فرنگی : دو قاشق غذاخوری
خامه_ترش : دو قاشق غذاخوری
سیب_زمینی : یک کیلوگرم
نمک و فلفل_سیاه : به مقدار لازم
✍طرز تهیه :
ابتدا گوشت و پیاز رنده شده و گوجه له شده و پیازچه و تره فرنگی ریزشده و تخم مرغ ها و نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. کتلت های خود را درست می کنیم.
سیب زمینی ها را در ظرف فر آغشته به یک قاشق خامه ترش و نمک و فلفل می کنیم و کتلت ها را قرار می دهیم.
رب گوجه را با نمک و فلفل سیاه و یک قاشق خامه ترش مخلوط کرده ، روی کتلت ها و سیب زمینی ها می ریزیم. ظرف را با فویل پوشانده داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه ۳۰ دقیقه می پزیم ، فویل را برداشته بیست دقیقه دیگر می پزیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_فری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_شکلاتی
2لیوان شیر نارگیل(یا شیر پر چرب)(شیر نارگیل باعث لطیفتر شدن دسر میشه)
150 میلی لیتر آب
70 گرم شکر(یا شکر قهوه ای)
یک ذره نمک
45 گرم پودر کاکائو (۴ تا ۵ قاشق غذاخوری)
120 گرم شکلات تلخ(البته طبق ذائقه تون میتونید کمتر کنید)
1 تا 2قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
ابتدا شیر آب شکر و نمک را در یک قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط گرم کنید.سپس در یک کاسه پودر کاکائو را با 4 قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کنید تا کامل یکدست شود و در مخلوط شیر ریخته و هم بزنید.سپس شکلات را اضافه کرده و هم بزنید تا آب شود. پودر ژلاتین را در یک ظرف قرار دهید وچند قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید تا حالت اسفنجی بگیرد ، هم بزنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کامل حل شود و به مخلوط شکلات اضافه کنید، مخلوط را به جوش آورده و به مدت 1-2 دقیقه بجوشانیدقالب مورد نظر رو کمی چرب کنید و سپس مخلوط که کمی خنک شده را درون قالب بریزید و بگذارید 3-4 ساعت در یخچال بماند تا کامل خودش را بگیرد،سپس از قالب در آورده و با پودر کاکائو تزیین که ظاهری مخملی بگیره
پ.ن:اگه شیرتون کم چرب هست یا دوست دارید یه طعم خامه ای داشته باشه میتونید 2ت۳قاشق خامه صبحانه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_شکلاتی
تخم مرغ 1 عدد.
شیر 2 لیوان.
آرد سفید 1و نیم لیوان.
شکر 2 قاشق غذاخوری.
نمک 1پنس.
وانیل 1/4قاشق چایخوری.
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن برقی میزنیم تا کاملا پوک شوند، بعد شیر، آرد الک شده و نمک رو اضافه و مخلوط میکنیم. حالا تابه رو روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شه بعد با کمی کره یا روغن کف تابه رو چرب میکنیم و یک ملاقه از مواد داخل تابه میریزیم، وقتی یک طرف کرپ طلایی شد بر میگردانیم تا طرف دیگه شم آماده شه، سپس میذاریم کرپ ها خنک شوند بعد روشون شکلات یا کرم فندق میمالبم و رول میکنیم. این کرپ رو میتونین با نوتلا، عسل و انواع مربا نوش جان کنین.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سيب_پلو 👌
برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام بر چهارشنبه زیبای خداوند🌸💕
گلچینی از زیباترین🌸💕
گلهـای آرزو را
در زرورقی🌸💕
از دعا میگذارم
ومزین به🌸💕
روبانی از آمین
تقدیم قلب🌸💕
مهربانتان میڪنم
سلام صبح بخیر🌸💕
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"کاناپه بادمجان"
خب دیگه بریم سراغ دستور پخت این غذای خوشمزه...
بادمجون دلمه ای برای کاناپه مناسبه
اول خوب میشورین ورقه ورقه میکنین
نمک میپاشین تلخیش گرفته بشه بعدشم میشوریم حسابی خشکشون میکنیم
حالا بادمجونارو سرخ میکنیم یکم با قاشق وسطشو گود میکنیم که مواد روش جا شه
مواد وسطش:
گوشت چرخکرده را با پیاز و چندتا حبه سیر و ادویه تفت میدیم در آخر که سرخ شد حسابی
یکم زعفرون و یکم جعفری بهش اضافه میکنیم
حالا مواد رو روی بادمجونا پهن میکنیم فلفل و گوجه گیلاسی میزاریم روش
حالا برای سس کف ظرف:
یکم رب گوجه فرنگی با یکم روغن مایع تفت میدیم وقتی سرخ شد یکم آب جوش اضافه میکنیم
خوب هم میزنیم تا سس یکدست شه
میریزیم کف دیس بعد میزاریمش تو فر با دمای 175 درجه 30 دقیقه بمونه
نوش جان😍😍😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاناپه_بادمجان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_قیمه_با_چرخ_کرده
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه یک لیوان کمی کمتر
لوبیا سبز خرد شده یک لیوان پر
پیاز بزرگ یک عدد
رب یک قاشق
پودر گوجه فرنگی یک قاشق نداشتید اشکالی نداره
مغز چند عدد لیمو عمانی نداشتید بجاش اخر پخت آب لیمو بزنید
نمک +زردچوبه+فلفل سیاه+روغن به میزان لازم
یک قاشق چایخوری دارچین پنج دقیقه اخر بزنید یادم رفته از این قسمت فیلم بگیرم☺
عزیزان دوست داشتید چرخ کرده رو بصورت کوفته ریزه در بیارید یا همین طوری استفاده کنید
من چرخ کرده رو بصورت کوفته ریزه درست کردم البته بدون پیاز وادویه جات
لپه رو بزارید حدود ده دقیقه بپزه تا کفش بیاد بالا
پیاز رو با روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز اضافه کرده لپه همابشو دور میریزیم واضافه کرده یک قاشق پودر گوجه فرنگی هم اضافه وتفت کوچولو میدیم واب به اندازه کافی میریزیم درشو میزاریم تا نیم پز بشه مغز لیمو عمانی لوبیا سبز خام ونمک اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه اگه دیدید ابش کم شده کمی آب جوش بریزید پنج دقیقه اخر کمی پودر دارچین روش میریزیم وگاز رو خاموش میکنیم
برای تزیین خورش از سیب زمینی نگینی سرخ شده استفاده میکنیم
اگه لیمو عمانی نداشتید اخر پخت یکی دو قاشق اب لیمو بزنید
من یک ربع اخر پخت چند عدد گوجه گیلاسی هم اضافه کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیمه_با_چرخ_کرده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با مغز نارگیل
رسپی این کیک خوشمزه و سبک و خوش بافت از پیج دوست گلم rose.cake.67 هستش. برای مواد میانی مقداری پودر هات شکلات هم اضافه کردم.در قالبهای لوف کوچک با این مواد 6 کیک داشتم. حدود 25 دقیقه پختش طول کشید.
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
ماست شیرین ۶ ق غ (نصف پیمانه)
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل
مواد میانی:
۶ ق غ پودر نارگیل
۲ ق غ پودر قند
۲ ق م پودر دارچین
(همه رو با هم مخلوط کنید)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم شده و کرم رنگ و کشدار بشن.
ماست و بعد روغن مایع رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
کف قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و ۱/۲ از مواد رو توی قالب بریزید و مواد میانی رو روش بریزید و مابقی مواد رو به آرومی روش پخش کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی
ماکارونی فرمی و آبکش کنید،با سیبزمینی،ژامبون،تخم مرغ،فلفل دلمه،هویج،خیارشور،ذرت،نخودفرنگی، نمک فلفل و سس مایونز آرام مخلوط کنید و در یخچال بذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_جامبو
#فینگرفود
پاستا ها رو (۲۴ عدد پاستا استفاده کردم) داخل آب جوش همراه با روغن و نمک جوشوندم حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه لازمه .
برای رنگی کردنشون هم جداگانه داخل قابلمه رنگ خوراکی داخل آب جوش ریختم و یه سری عادی هست و دو سری با رنگ خوراکی رنگ شده .
با رنگ لبو و زعفران و ... رنگ نمیشه خوب و خوش رنگ نمیشه .
مواد داخلش حالا به صورت سرد خواستم سرو بشه . اگه گرم بخواین مواد مایه ماکارونی و به همراه پنیر پیتزا بریزین .
اما به این شکل من از نصف عدد سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده ، یک عدد خیارشور خرده شده ،۳ ق غ ذرت ، یک عدد فلفل دلمه خرد شده ، یک عدد هویج رنده شده به همراه یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست و کمی سس فرانسوی (به دلخواه) استفاده کردم . مواد کاملا سلیقه ای هستش .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ایده_دیزاین_ژله 🍝🍜
💢طرز تهیه: ۳بسته ژله آلوئه ورا روبا۶لیوان آب جوش حل کردم و مقداری رو در یک جام ریختم گذاشتم نیم بند که شد با چنگال ه زدم تاحباب تشکیل بشه بعد گلهارو باچنگال فشاردادم وسط ژله و مقداری ژله حل شده دوباره ریختم روش تا همسطح بشه بعد ازاینکه نیم بندشدخاکشر ازقبل شسته شده و ژله ریختم و دوباره گذاشتم نیم بندبشه .چون خاکشیر ته نشین میشه بعدازنیم بندشدنش باچنگال همش زدم و دوباره مقداری ژله ریختم روش و گذاشتم بست .و مرحله ی آخر تخم شربتی ها رو باژله مثل روشقبل ریختم و گذاشتم ببنده...بقیه هم به همین روش.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛