فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاناپه_بادمجان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خورشت_قیمه_با_چرخ_کرده
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه یک لیوان کمی کمتر
لوبیا سبز خرد شده یک لیوان پر
پیاز بزرگ یک عدد
رب یک قاشق
پودر گوجه فرنگی یک قاشق نداشتید اشکالی نداره
مغز چند عدد لیمو عمانی نداشتید بجاش اخر پخت آب لیمو بزنید
نمک +زردچوبه+فلفل سیاه+روغن به میزان لازم
یک قاشق چایخوری دارچین پنج دقیقه اخر بزنید یادم رفته از این قسمت فیلم بگیرم☺
عزیزان دوست داشتید چرخ کرده رو بصورت کوفته ریزه در بیارید یا همین طوری استفاده کنید
من چرخ کرده رو بصورت کوفته ریزه درست کردم البته بدون پیاز وادویه جات
لپه رو بزارید حدود ده دقیقه بپزه تا کفش بیاد بالا
پیاز رو با روغن تفت داده تا سبک بشه گوشت چرخ کرده اضافه وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز اضافه کرده لپه همابشو دور میریزیم واضافه کرده یک قاشق پودر گوجه فرنگی هم اضافه وتفت کوچولو میدیم واب به اندازه کافی میریزیم درشو میزاریم تا نیم پز بشه مغز لیمو عمانی لوبیا سبز خام ونمک اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا کاملا بپزه وجاوبیفنه اگه دیدید ابش کم شده کمی آب جوش بریزید پنج دقیقه اخر کمی پودر دارچین روش میریزیم وگاز رو خاموش میکنیم
برای تزیین خورش از سیب زمینی نگینی سرخ شده استفاده میکنیم
اگه لیمو عمانی نداشتید اخر پخت یکی دو قاشق اب لیمو بزنید
من یک ربع اخر پخت چند عدد گوجه گیلاسی هم اضافه کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیمه_با_چرخ_کرده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک با مغز نارگیل
رسپی این کیک خوشمزه و سبک و خوش بافت از پیج دوست گلم rose.cake.67 هستش. برای مواد میانی مقداری پودر هات شکلات هم اضافه کردم.در قالبهای لوف کوچک با این مواد 6 کیک داشتم. حدود 25 دقیقه پختش طول کشید.
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
ماست شیرین ۶ ق غ (نصف پیمانه)
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق م
وانیل
مواد میانی:
۶ ق غ پودر نارگیل
۲ ق غ پودر قند
۲ ق م پودر دارچین
(همه رو با هم مخلوط کنید)
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و وانیل ۵ دقیقه هم بزنید تا حجیم شده و کرم رنگ و کشدار بشن.
ماست و بعد روغن مایع رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
کف قالب رو چرب و آرد پاشی کنید و ۱/۲ از مواد رو توی قالب بریزید و مواد میانی رو روش بریزید و مابقی مواد رو به آرومی روش پخش کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و برش بزنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی
ماکارونی فرمی و آبکش کنید،با سیبزمینی،ژامبون،تخم مرغ،فلفل دلمه،هویج،خیارشور،ذرت،نخودفرنگی، نمک فلفل و سس مایونز آرام مخلوط کنید و در یخچال بذارید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_جامبو
#فینگرفود
پاستا ها رو (۲۴ عدد پاستا استفاده کردم) داخل آب جوش همراه با روغن و نمک جوشوندم حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه لازمه .
برای رنگی کردنشون هم جداگانه داخل قابلمه رنگ خوراکی داخل آب جوش ریختم و یه سری عادی هست و دو سری با رنگ خوراکی رنگ شده .
با رنگ لبو و زعفران و ... رنگ نمیشه خوب و خوش رنگ نمیشه .
مواد داخلش حالا به صورت سرد خواستم سرو بشه . اگه گرم بخواین مواد مایه ماکارونی و به همراه پنیر پیتزا بریزین .
اما به این شکل من از نصف عدد سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده ، یک عدد خیارشور خرده شده ،۳ ق غ ذرت ، یک عدد فلفل دلمه خرد شده ، یک عدد هویج رنده شده به همراه یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست و کمی سس فرانسوی (به دلخواه) استفاده کردم . مواد کاملا سلیقه ای هستش .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ایده_دیزاین_ژله 🍝🍜
💢طرز تهیه: ۳بسته ژله آلوئه ورا روبا۶لیوان آب جوش حل کردم و مقداری رو در یک جام ریختم گذاشتم نیم بند که شد با چنگال ه زدم تاحباب تشکیل بشه بعد گلهارو باچنگال فشاردادم وسط ژله و مقداری ژله حل شده دوباره ریختم روش تا همسطح بشه بعد ازاینکه نیم بندشدخاکشر ازقبل شسته شده و ژله ریختم و دوباره گذاشتم نیم بندبشه .چون خاکشیر ته نشین میشه بعدازنیم بندشدنش باچنگال همش زدم و دوباره مقداری ژله ریختم روش و گذاشتم بست .و مرحله ی آخر تخم شربتی ها رو باژله مثل روشقبل ریختم و گذاشتم ببنده...بقیه هم به همین روش.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#کوکی_طرحدار
دوستای گلم شما میتونید واسه صورتی شدن این شیرینی های خوشمزه از آب چغندر استفاده کنید ویا از رنگ مجاز خوراکی که قنادیها دارن.
مواد لازم:
150 گرم کره
1لیوان سرخالی پودر شکر
1 قاشق چایخوری سرکه سیب
2قاشق غذاخوری روغن
2تا3 قاشق غذاخوری آب چغندر (یا رنگ خوراکی چند قطره)
1 بسته وانیل 5گرمی(یا کمی وانیل ایرانی)
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
آرد به میزان لازم (کم کم آرد را بریزید )
طرزتهیه :
ابتدا کره وشکر پودررا مخلوط کنید وبه نوبت سرکه و آب چغندر(رنگ خوراکی) را بریزید و بیکینگ پودر ونشاسته ووانیل را اضافه وهم بزنید ودرآخر و آرد را کم کم بریزیدتا خمیر لطیفی بدست بیاد (زیاد آرد نریزید چون کوکی خشک میشه).
خمیر را باز کنید واز خمیر به اندازه یک گردو بردارید وکمی باز کنید وبزارید در سینی فر وطبق ویدئو قالب را در کاکائو بزنید (با کمی تکان دادن قالب اضافه کاکائو را بگیرید) وروی خمیر که بصورت گرد باز کرده اید بزنیدوکمی فشار دهید و با کاتر گرد دور کوکی را قالب بزنید تالبه های کوکی صاف ویکدست شود.
سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه تا کوکیها پخته شوند.
زمان تقریبی حدود 15 تا 20 دقیقه.
امیدوارم مورد پسند شما دوستان قرار گرفته باشه🤗🤗
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_طرحدار
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_ساده_مثلثی_با_ساندویچ_ساز ⛱
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️ارد دو لیوان
▫️شکر 12 قاشق غذاخوری
▫️روغن چهار قاشق غذاخوری
▫️شیر یک لیوان
▫️بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
▫️وانیل یک قاشق چایخوری
▫️کاکائو یک قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ دو عدد
🔴طرز تهیه🔻🥟
🔸تمامی مواد بالا را به غیر از کاکائو با هم مخلوط کنید تا همگی مواد با هم به خوبی مخلوط شوند، سپس ساندویچ ساز را فقط چرب کنید و سیم آن را به برق بزنید وقتی به اندازه ی کافی گرم شد، با قاشق داخل مثلثی های ان را پر کنید، بین یک تا یک و نیم قاشق برای هر مثلثی کافی است، برای اینکه با طعم کاکائو هم کیک داشته باشید از مواد برداشته و به آن کاکائو اضافه کنید و ماتند قبل داخل ساندویچ ساز بریزید.
♦️با این مقدار مواد 24 عدد کیک مثلثی درست می شود و تقریبا زیر نیم ساعت برای پخت آن زمان صرف می شود، برای هر دفعه که مثلثی ها را پر می کنید بین دو تا سه دقیقه زمان پخت آن می شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#میگو_سوخاری .
مواد لازم :
پودر سوخاری پانکو طلایی
آرد سفید
میگو
۲ عدد تخم مرغ
ادویه مورد نیاز برای مرینت کردن میگوها
طرز تهیه :
ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشورین و داخل آبكش بزارین تا كاملا خشك بشن.
داخل ظرف در دار آب لیمو ترش،پودر سیر،موسیر،پودر پیاز،کمی ادویه پاپریکا،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده رو میریزیم و درشو میبندیم ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
تخم مرغ هارو داخل کاسه ای میشکونیم و بهم میزنیم تا لختگیش گرفته بشه و کمی کف کنه.
آرد و پودر سوخاری رو هر كدام داخل ظرفی میریزیم.
بعد از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، اونارو از یخچال بیرون بیارین ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزین و بزارین داغ بشه.
میگوها رو به ترتیب در تخم مرغ و بعد آرد و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنین و در روغن داغ قرار بدین وقتی برشته و طلایی شد خارج کنین و روغن اضافه اونارو بگیرین.
نکات :
ميگوها را زياد در آرد نغلتونین.
در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشن.
میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشن
برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزین تا روغن اضافیش خارج بشه.
برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزه.
توجه داشته باشین که تابه باید کوچیک باشه تا روغن به خوبی روی میگوها رو بگیره. .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگو_سوخاری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷خورشت #فسنجون
گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید
🌀رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید
🌀درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_هویج
کیک هویج و یا کاپ کیک هویج یکی از اون خوشمزه های پر طرفداره که بسیار بافت عالی و خوبی داره .
برای ۷ عدد کاپ کیک این اندازه
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید قنادی ۱۲۰ گرم ( یه کمتر از یه لیوان)
روغن مایع ۱۰۰ میلی ( تقریبا یک سوم لیوان )
شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان)
هویج ۱۲۰ گرم ( ۲ عدد هویج . حدودا یک لیوان )
گردو خرد شده به میزان دلخواه
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م سر صاف)
وانیل نوک قاشق
پودر دارچین ۱ ق غ ( میزان دلخواه کم و یا زیاد می تونید بریزین )
تخم مرغ ها رو از قبل در محیط بیرون قرار دادم .
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب با همزن حدود ۵ دقیقه زدم تا کشدار و کرم رنگ بشه .روغن رو هم اضافه و کمی زدم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر دارچین رو ۳ بار الک کردم.
مواد آردی رو به آهستگی به موادم اضافه کردم و با قاشق یا لیسک هم زدم .
هویج رو ریز رنده کردم نیاز به گرفتن آب هویج نیستش .
هویج رو به موادم اضافه کردم و یه خرده هم زدم .
گردو رو با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن مخلوط کردم . این کار به خاطر این هستش که گردوها توی کیک ته نشین نشن و همه جا باشن .
فر هم که از قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه .
درون هر نوع قالب کاپ کیک و یا قالب کیک یزدی و یا مافین می تونید درستش کنید .
درون فر دست ساز روی گاز هم می تونید درست کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_هویج
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#رولت_فيله_مرغ_وفلفل_دلمه_اي😍
🥪طرز تهيه:
_فيله ي مرغ ۴ عدد
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری
_آویشن نصف قاشق چایخوری
_پاپریکا یک قاشق چایخوری
_دو قاشق آبلیمو
_نمک و فلفل سیاه یا قرمز به میزان دلخواه
_ فلفل دلمه ای دو عدد
_ قارچ ۱۵۰ گرم
در ابتدا سینه ی مرغ ها را از وسط نصف کرده و کمی بکوبید تا سطح آن یک دست شود سپس با پودر سیر ، آویشن ، پاپریکا ، نمک ، فلفل و آبلیمو مخلوط کرده و به مدت یک الی دو ساعت استراحت بدید . سپس داخل آن را با فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده پر کرده و رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید . کف ظرف رو با کمی روغن چرب کنید و مرغ ها را داخل آن قرار داده . و به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه قرار دهید پ.ن : برای برشته شدن سطح مواد می تونیدحداکثر ۵ دقیقه از گریل فرتون استفاده کنید
پ.ن : می تونید فلفل دلمه ای و قارچ رو با سایر سبزیجات جایگزین کنید
#نوش_جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_ترکی
۴ لیوان شیر
۵ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری پر آرد
تمام مواد را درون قابلمه ریخته و می پزیم پس از خاموش کردن اجاق گاز ۸۰ گرم شکلات تلخ، ۵ گرم وانیل و یک قاشق غذاخوری کره میریزیم .حدود ۳ تا ۴ دقیقه با میکسر هم میزنیم
یک پاکت بیسکویت پتی بور
۷۰ گرم پودر خامه را با مقدار لازم شیر همزده و خامه درست می کنیم بیسکوییت ها را میکس میکنیم و درون سینی پخش میکنیم فرنی آماده شده را روی آن ریخته و تراز میکنیم حدود ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال نگه میداریم .سپس خامه را روی آن مالیده و مانند ویدیو بریده و لوله میکنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😊✋
روزگارتون تون شاد و پر از آرامش الهی 🥰
ان شاءالله رزق و روزیتون فراوان🍳🍞
و تنتون سلامت باشه😇
همراه با بهترین آرزوها🌸
لحظه هاتون پراز خبرهای خوب☺️
زندگیتون متبرک به نگاه خدا💕
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_قورمه_سبزی
سبزی قورمه شامل تره / جعفری /شنبلیه/ گشنیز/ اسفناج
مقدار تره نسبت به سبزی های دیگه کمی بیشتر ونسبت اسفناج کمتر
عزیزان سبزی فروش خودش اندازه سبزی رو میدونه بگید یک کیلو سبزی قورمه خودش اندازه ها رو بهتر میدونه
سبزی رو بشورید وریز ریز خرد کنید من با دستگاه سبزی خرد کنی خرد میکنم
برای تعداد پنج نفر ۸۰۰ گرم سبزی کافیه
سبزی که خرد شد بریزید تو ماهی تابه یا قابلمه وبدون روغن تفت بدید سبزی که آبکش شد کمی روغن بریزید وسرخ کنید حدود بیست دقیقه طول میکشه تا سبزی سرخ بشه شعله متوسط باشه اواخر سرخ شدن مدام هم بزنید تا یکدست سرخ بشه وقتی دارید سرخ میکنید دونه دونه میپره وبه قاشق میچسپه وگلوله گلوله ست
کم کم که داره سرخ میشه گلوله ها از هم باز میشن وسبزیها به قاشق نمیچشپن سبزی که سرخ شد کمی شنبلیه خشک بریزید وباهاش تفت بدید مواظب باشید نسوزه
شنبلیه خشک باعث سیاه شدن قورمه سبزی میشه البته من هرچه گشتم پیدا نکردم 😆
عزیزان هیچ وقت روغن رو اول کار نریزید یک لیتر روغن هم بریزید به خورد سبزی میره آبش که کاملا کشیده شد کم کم روغن بریزید
من از سبزی فریزیر استفاده کردم
آگه فریزیر جا بازه خرد کنید وفریزیر کنید آگه مثل من کمی جا دارید کمی تفت دهید(بدون روغن)تا کمی آبش کشیده بشه بزارید خنک بشه بسته بندی کنید وفریزیر بزارید
عزیزان اسفناج برای لعاب دار شدن خورشته
سبزی اصلی قورمه تره وجعفری وگشنیژ وشنبلیه هستش
سبزی اگر بیش از اندازه سرخ بشه خورشت تلخ میشه
قورمه سبزی فقط با سبزی تازه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرمه_سبزی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#دوپیازه_رولی
سیب زمینی آبپز
پیاز
گوشت چرخ کرده
نخود سبز
ذرت
هویج
زردچوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم
ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کردم وله کردم و توی پیاز داغ و نمک و زردچوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گذاشتم (مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) و به کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گذاشتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛