eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😊✋ روزگارتون تون شاد و پر از آرامش الهی 🥰 ان شاءالله رزق و روزیتون فراوان🍳🍞 و تنتون سلامت باشه😇 همراه با بهترین آرزوها🌸 لحظه هاتون پراز خبرهای خوب☺️ زندگیتون متبرک به نگاه خدا💕 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی قورمه شامل تره / جعفری /شنبلیه/ گشنیز/ اسفناج مقدار تره نسبت به سبزی های دیگه کمی بیشتر ونسبت اسفناج کمتر عزیزان سبزی فروش خودش اندازه سبزی رو میدونه بگید یک کیلو سبزی قورمه خودش اندازه ها رو بهتر میدونه سبزی رو بشورید وریز ریز خرد کنید من با دستگاه سبزی خرد کنی خرد میکنم برای تعداد پنج نفر ۸۰۰ گرم سبزی کافیه سبزی که خرد شد بریزید تو ماهی تابه یا قابلمه وبدون روغن تفت بدید سبزی که آبکش شد کمی روغن بریزید وسرخ کنید حدود بیست دقیقه طول میکشه تا سبزی سرخ بشه شعله متوسط باشه اواخر سرخ شدن مدام هم بزنید تا یکدست سرخ بشه وقتی دارید سرخ میکنید دونه دونه میپره وبه قاشق میچسپه وگلوله گلوله ست کم کم که داره سرخ میشه گلوله ها از هم باز میشن وسبزیها به قاشق نمیچشپن سبزی که سرخ شد کمی شنبلیه خشک بریزید وباهاش تفت بدید مواظب باشید نسوزه شنبلیه خشک باعث سیاه شدن قورمه سبزی میشه البته من هرچه گشتم پیدا نکردم 😆 عزیزان هیچ وقت روغن رو اول کار نریزید یک لیتر روغن هم بریزید به خورد سبزی میره آبش که کاملا کشیده شد کم کم روغن بریزید من از سبزی فریزیر استفاده کردم آگه فریزیر جا بازه خرد کنید وفریزیر کنید آگه مثل من کمی جا دارید کمی تفت دهید(بدون روغن)تا کمی آبش کشیده بشه بزارید خنک بشه بسته بندی کنید وفریزیر بزارید عزیزان اسفناج برای لعاب دار شدن خورشته سبزی اصلی قورمه تره وجعفری وگشنیژ وشنبلیه هستش سبزی اگر بیش از اندازه سرخ بشه خورشت تلخ میشه قورمه سبزی فقط با سبزی تازه👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرمه_سبزی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 سیب زمینی آبپز پیاز گوشت چرخ کرده نخود سبز ذرت هویج زردچوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کردم وله کردم و توی پیاز داغ و نمک و زردچوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گذاشتم (مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) و به کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گذاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دوپیازه_رولی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 جلوگیری از سر رفتن شیر👇 ▪برای آنكه شیر شما هنگام جوشیدن سر نرود،می توانید از شیر جوشهای مخصوص استفاده و اگرچنین ظرفی در اختیار ندارید، لبه ظرف یعنی قسمت بالای آن را با كمی روغن یا كره چرب كنید. كف شیر بالاتر از آن نخواهد آمد. ▪ قاشق بزرگ و تمیزی مانند قاشق های بزرگ چوبی و یا ملاقه داخل شیر بگذارید به طوری كه دسته آن روی لبه ظرف قرار بگیرد. ▪ در پوش های توری یا مشبك نیز از سر رفتن شیر جلوگیری خواهد كرد. در گذشته ، از اینگونه در پوش ها و ظرف دو طبقه برای گرفتن سر شیر نیزاستفاده می كردند. به این معنی كه وقتی شیر كف می كرد، سرشیر آن در محفظه ای واقع در طبقه بالا جمع می شد. ▪ و بالاخره اگر شعله چراغ را پایین بكشید وشیر را به آرامی و با حرارت ملایم بجوشانید،احتمال سررفتن آن اندك خواهد شد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترفند #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ دو عدد آرد یک لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع نصف فنجان پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری وانیل مقداری تخم مرغ،شکر و وانیل را خوب هم زدم تا کرم رنگ بشه بعد شیر رو اضافه کردم حالا روغن رو با پودر کاکائو مخلوط کردم و به مواد اضافه کردم باز هم زدم تا یکدست بشه آردو بکینگ پودر را که دو بار الک کردم به مواد اضافه کردم وبا لیسک دورانی هم زدم. تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایه کیک را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبی تست کردم و اگه بهش نچسبید و تمیز در اومد کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش تزیین کردم. اندازه ی تابه ۲۰ بود منظورم از لیوان لیوان دسته دار فرانسویه روش پخت تو فر: ابتدا فر رو از قبل گرم کرده با حرارت ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵ دقیقه قرار دهید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم . آش_دوغ_تبریز اول از همه یه دونه پیاز رو نگینی خرد کرده و تو قابلمه سرخش کردم بعد یک و نیم پیمانه برنج آش رو که از قبل خیس کرده بودمو همراه چن حبه سیر خرد شده و ساقه سیر تازه به قابلمه اضافه کردم و گذاشتم خوب بپزه بعد دو قاشق آرد رو با یکم آب سرد خوب همش زدم و ریختم تو قابلمه ودو بسته دوغ محلی که بهتره ترش باشه رو اضافه کردم و اینقد هم زدم تا به جوش اومد و در آخر نیم کیلو سبزی آش که شامل گشنیز تره. اسفناج و کمی شوید و ترخون رو بهشون همراه یک پیمانه نخود پخته شده اضافه کردم یکم که لعاب انداخت آشمون آماده شد نکته مهم:تا موقع جوش اومدن مدام هم بزنید تا دوغ نبره پ.ن:خیلیا زرده تخم مرغ و با ارد مخلوط میکنن و به دوغ اضافه میکنن ولی من از تخم مرغ استفاده نمیکنم اینحوری هم ماندگاریش بیشتره هم برا اون عده ای که از تخم مرغ خوششون نمیاد بهتره در ضمن با این رسپی دوغ فوری به جوش میاد ولی مجبور نمیشیم که زیاد هم بزنیم تو عکس هم کاملا مشخصه که دوغ نبریده سبزی آش دوغ در شهرهای مختلف متفاوته و کاملا سلیقه ایه ولی این سبزی ها طعم فوق العاده ای به آش میده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترفند 😍😍 برای پیشگیری از چسبیدن مایه کیک به قالب، مخلوطی از روغن مایع،کره و آرد ته قالب بریزید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: فیله مرغ: ۱.۵ کیلوگرم سس خردل: ۲ ق غ سس مایونز: ۲ ق غ ماست: ۲ ق غ آب لیموترش تازه: ۳ ق غ پیاز: ۳ عدد روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم طرز تهیه: فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و برای یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم. فیله ها را از یخچال درآورده و با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای چند ساعت داخل یخچال میزاریم. بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید. نوش جان نکات: زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران‌ بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره. روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه. با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید. برای انواع جوجه کباب؛ مثل بال کباب، جوجه با استخوان و یا قسمت های دیگه مرغ می توانید از این مواد استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ارد 180 گرم ماست 100 گرم( من از ماست سون استفاده کردم) شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر طرز تهیه ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب که چرب کرده و ارد پاشیده اید (البته قالب رو برگردونید وباچند ضربه آرد اضافه رو بگیرید) ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر صد وشصت درجه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سبک_و_اسفنجی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 تخم مرغ 1عدد پودر شكر 4ق غ نشاسته گل 4ق غ كره 150گرم روغن مايع نصف پيمانه وانيل 1ق م بكينگ پودر 1ق چ سركه انگور 1ق چ آرد تا جايي ك خمير بدست نچسبد نوتلا بميزان لازم كره را ب دماي محيط ميرسانيم بعد همراه پودر شكر و وانيل با همزن زده بعد به ترتيب روغن مايع،تخم مرغ و سركه و بكينگ پودر و نشاسته را اضافه كرده و آرد را اروم اروم اضافه كرده با نوك انگشتان مخلوط ميكنيم و تا جايي ك خمير بدست نچسبد آرد اضافه كرده بعد خمير را داخل نايلون گزاشته بمدت 2ساعت داخل يخچال قرار داده بعد روي ميز كار سلفون كشيده خمير را روي ميز كار قرار داده و يك سلفون هم از روي خمير كشيده با وردنه باز كرده و قالب زده و داخل فر با درجه حرارت 180بمدت 15دقيقه قرارداده بعد دو قسمت را با نوتلا پر كرده و با پودر قندتزيين ميكنيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرابیه_نوتلا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص 🔷 سینه مرغ پخته کمی زرشک تخم مرغ پنج عدد.اب لیمو یک قاشق سر پر پیاز سرخ کرده یک عدد متوسط بکین پودر یک قاشق مربا خوری .نمک فلفل زردچوبه.کمی زعفران..مرغ پخته را ریش ریش میکنیم پیاز سرخ کرده را اضافه میکنیم بعد تخم مرغها را تو ظرف دیگه هم میزنیم وبه موادمان اضافه میکنیم بعد اب لیمو زعفران زرشک یه کم باشه....بعد نمک وفلفل زردچوبه در اخر بکین پودر رو وخوب هم میزنیم وتو روغن سرخ میکنیم با شعله کم تا خوب پف کند میتوانید تخم مرغش را بیشتر بزنید تا بیشتر پف کنه سلیقه ای هست ..میتونید یک قاشق رب گوج رو موقعی که کوکومون سرخ شد روی کوکو با قاشق بمالید برای خوشرنگ بودن..بعد دو دقیقه ای از روی شعله بردارید چون رب مون سریع میسوزه....موفق باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد کوفته گوشت چرخ شده مرغ. سینه و ران. ۴۰۰ گرم نمک. فلفل. زردچوبه. پیاز. ۲ عدد متوسط سبزی دلمه یا کوفته ( گشنیز. جعفری. تره. مرزه. ترخون. هر سبزی که فصلش نباشه خشک شدش رو از عطاری تهیه کنین رب گوجه. ۳ ق غ برنج خورده نیم پز شده ۲ ق غ لپه کمی. در صورت تمایل. آبپز شده زرشک آلو ۱ عدد از پیاز رو خرد کرده داخل قابلمه با روغن و زردچوبه سرخ کرده و رب گوجه رو داخلش میزنیم تفت داده نمک. فلفل زده ۲ لیوان آب ریخته میزاریم به جوش بیاد چند تا دونه آلو هم میندازیم توش. گوشت چرخ شده مرغ رو همراه یه دونه پیاز دیگه که رنده شده مخلوط کرده با نمک و فلفل و زردچوبه و سبزی کوفته و برنج نیم پز حسابی ورز میدیم کوفته ها رو اندازه کفدست گرد کرده وسطش زرشک یا آلو میزاریم دوباره گلوله کرده می زاریم داخل قابلمه در حال جوش. هر چند تا که درست شد بعدش شعله گاز رو خیلی کم کرده در قابلمه رو نیمه میزاریم تا جابیفته. اگه تمایل داشتین پر لیمو هم میتونین بریزین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_مرغ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_لوبیا_سبز🖕🖕 ۲هویج نگینی و ۱سیب زمینی ریز شده رو با مقدار خیلی کمی روغن تفت دادم تا نیم پز شدن بعد اونارو از تابه جمع کردم۲۰۰g پیاز رنده و ۱کاسه لوبیا خرد شده رو اضافه کردم گذاشتم هم تفت بخورن هم ابپز بشن بعد ۲۰۰gگوشت چرخ کرده رو اضافه میکنم تفت میدم بعد همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم میزاریم تا یکم خنک بشه بعد 5تخم مرغ نمک و ادویه ها زردچوبه و2ق ارد همگی رو دوباره باهم مخلوط میکنیم یا میتونین تکی سرخ کنین یا یدفعه تو تابه بریزین سرخ کنین که اینجوری بیشتر روغن مصرف میشه یا اینکه تو فر میتونین بپزین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
صبح ادینه تون به طراوت ☘گلهای نیلوفر و اقاقیا 🌸به شادمانی پرواز ☘پرستوهای مهاجر 🌸وجودتان مالامال از ☘شادی و نشاط #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ابتدا در يك ظرف حاوي آب سرد ماكاروني هاي آبكش شده رو بريزيد. ماكارونى را دونه دونه روي پلاستيك بچينيد. روي آن مواد ماكاروني راكه از قبل تهيه كردين پهن كنيد. مايع ماكاراني بايد غليظ و بدون اب وسرد باشه . روى مواد ماكاروني پنير پيتزا بريزيد. طول پلاستيك زير ماكاروني بايد زياد باشه تا هنگام رول كردن راحت باشه، ماكاروني رو آهسته آهسته با پلاستيك رول كرده و به هنگام هر دور پلاستيك رو كنار بزنيد. بعد از اينكه رول كرديد، اون را آهسته درون فويل گذاشته و ببنديد و خوب فشار بديد تا رول ماكاروني در فويل باز نشه. بمدت ٤٥ دقيقه. با دماي بالاي ١٧٠ اجازه پخت بديد. سپس فويل رو باز كنيد و مانند تصوير به مدت ١٥ دقيقه در فر بزاريد. از تك ماكارون با قطر ٢/٨ استفاده كنيد. ميتوانيد مواد ماكارونى وپنير پيتزا را با هم مخلوط و پهن كنيد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رول_ماکارونی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛