eitaa logo
آشپزی خاص
95.7هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
لیموی تازه: 500 گرم فلفل تند قرمز: 3 عددزردچوبه: یک قاشق غذاخورینمک: یک و نیم قاشق غذاخوری در این ترشی برای اینکه تلخی لیموها کمی گرفته شود. بعد از شستن لیمو ها، آن ها را یک روز در دمای اتاق قرار دهید. بعد از آن لیمو ها را به قطعات دلخواه برش دهید و هسته آن ها را جدا نمایید. لیمو ترش را در ظرفی همراه با زردچوبه، فلفل قرمز و نمک مخلوط می نماییم و می گذاریم به مدت سه روز در دمای اتاق بماند، روی ظرف را با پارچه ای تمیز ببندید و هرچند وقت یک بار هم بزنید. بعد از این مدت لیمو ها آب می اندازند و آب غلیظی بدست می دهند، سپس مواد را درون ظرف شیشه ای مورد نظر خود بریزید و در آن را ببندید و بگذارید در جای گرم به مدت یک ماه تا ترشی لیمو برسد. اگر در یخچال قرار دهید، ترشی دیرتر می رسد. در طرز تهیه ترشی لیمو می توانید آب نصفی از لیموها را بگیرید و با بقیه لیموها و مواد دیگر مخلوط نماید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_لیمو_ترش #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره..کل مواد را شسته و درشت خرد کرده ( خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه.آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه.برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه 😉 و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید. حدود دو یا سه هفته زمان میبره که برسه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شور #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅ کیک گلاب زعفران😋 ✍ مواد لازم تخم مرغ:۳عدد شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ) روغن مایع:یک دوم پ سرخالی زعفران دم و صاف شده:۱ق س یا بیشتر گلاب:۲ق س شیر یا آب:یک چهارم پ پودر هل به دلخواه آرد:۱۸۰گرم(تقریبا یک و یک چهارم پ) ب پ:۱ق چ کمی سرپر 🍜 طرز تهیه: تخم مرغ ها+شکر+پودر هل را باهمزن برقی زده تا حجیم و کرمرنگ شود. گلاب+ زعفران+آب را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزود و ۳۰ثانیه هم میزنیم. روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم. آرد و ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم. مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه یا برقی۱۶۰درجه با فن روشن به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه برای کیک کوچکتر و ۳۵_۴۰دقیقه برای کیک بزرگتر میپزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_گلاب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول قالب مورد نظرتو با ليوان فرانسوي دسته دار اب كن تا ٣/٤قالب بر بشه .تعداد ليوان ابها رو بشمر اين ميشه تعداد تخم مرغ مورد نياز واسه اون قالب به ازاي هر يك تخم مرغ ٣٠ گرم شكر ٣٥گرم ارد ١/٢ق غ روغن مايع ١/٢ق غ ابجوش ١/٨ق ج ب پ و براي كلش وانيل ١/٤ق ج اول فر روشن بشه بعد ارد سه بار الك بشه بعد زرده و سفيده رو با دقت جداكنين .زرده رو با شكر و وانيل مخلوط كنين بزارين كنار اول سفيده رو با يك پنس نمك بزنين تا خوب سفت بشه و از ظرف نريزه حالا ميريم واسه هم زدن مخلوط زرده.با دور تند هم ميزنين حدود ٤دقيقه.بعد ابجوش(نه اب كرم .فقط جوش) رو در حاليكه همزن روشن هستش اروم اروم مخلوط ميكنين.و هم ميزنين تا شكر حل بشه يا دونه هاي شكر ريزتر بشن.خودتون متوجه ميشين حالا همزنو خاموش كنين و همزن دستي بردارين .يكم از سفيده و يكم ارد رو ميريزين تو مايع و دوراني هم ميزنين ارد و سفيده طي سه مرحله تموم بشه.و در دور اخر ارد بكينگ پودر رو با ارد مخلوط و به مايه اضافه ميكنين.در اخر روغن مايع رو ميريزين و به دوراني هم زدن ادامه ميدين تا مخلوط بشه حالا ميريم واسه قالب، قالب رو فقط كاغذ روغني ميندازين و بهيج عنوان چرب نميكنين اكر قالب نازكه دو لايه كاغذ بندازين معمولا نيازي نيس مايه رو تو قالب بريزين و بزارين تو فر ١٨٠درجه كه روشن كردين در ٤٥دقيقه اول بهيج عنوان درفر رو باز نكنين وقتي بعد از تست كيك پخته بود فر رو خاموش كنين و در فر رو بازكنين اما قالب رو بيرون  نيارين جون يكدفعه تو هواي بیرون پفش می خوابه وسط کیک را برش دادم و خامه زدم و شکلات چیپسی و موز و گردو ریختم.بعد رو و دور کیک را در چند مرحله خامه کشی کردم و با سس کارامل پوشوندم وباگلهای خامه ای تزیین کردم سس کارامل اول یکپیمانه شکر رو کارامل کنید وبعد بهش 50 گرم کره اضافه کنید وقتی آب شد نصف بسته خانه صورتی توش بریزید وهم بزنید میتونید خامه بیشتر بریزید ولی کم کم تا حرارت کارامل پایین نیاد چون سفت میشه این سس فوق العاده هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_اسفنجی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️💛💚💙💜 ایده شیرینی پزی: برای شکل دادن به کلوچه و شیرینی میتونید از ماکارونی های شکلک دار استفاده کنید فقط ماکارونی رو داخل اب کنید و زود خارج کنید تا هنگام فرم دادن به شیرینی نچسبه 🍪🍪 #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_گوشت مواد لازم : نان لواش ۶ عدد برشته نباشه گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد کدوحلوایی چهارصد گرم ماست محلی سه قاشق سوپ خوری خامه_ترش ۱۰۰ گرم سس گوجه ۱۰۰ گرم پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم دستور پخت : ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با دمای دویست درجه پنجاه دقیقه داخل فر می پزیم پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
روش اول: فلفل دلمه ای کامل (1تا2 هفته ) روش :فلفل دلمه ای کامل را در کیسه پلاستیکی وکیوم گذاشته و داخل یخچال بگذارید فلفل دلمه ای را در کیسه بریزید و در کشوی یخچال قرار دهید می توانید کیسه را باز کنید و یک فلفل دلمه ای کامل را هنگام نیاز برداشته و بقیه آن را در یخچال نگه دارید. وقتی با این روش نگه داری شود، فلفل دلمه ای 1 تا 2 هفته سالم می ماند. توجه داشته باشید فلفل دلمه ای سبز بیشتراز فلفل قرمز یا زرد خواهد ماند روش تازه نگه داشتن فلفل دلمه ای در فریزر: روش 2: فلفل دلمه ای خرد شده همچنین می توانید فلفل دلمه ای خرد شده را با نگهداری در یخچال به مدت کوتاهی تازه نگه دارید یا برای مدتی طولانی تر فریز کنید نگهداری تکه ها فلفل دلمه ای ( تا 1 هفته ) مرحله 1. بشویید و تخم های آن را بیرون آورید و فلفل دلمه ای را تکه تکه کنید، فلفل دلمه ای را به طور کامل بشویید؛ تا هرگونه آلودگی آن از بین رود. با دقت فلفل دلمه ای ها را دو نیم کرده . دانه ها بیرون آورید فلفل ها را به صورت تکه های ضخیم ببرید. مرحله 2. تکه های فلفل در یک دستمال کاغذی بپیچید برای نگه داری فلفل دلمه ای،آنها را داخل دستمال کاغذی بپوشانید. مرحله 3. برش ها را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و آب سرد یخچال روی آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید. دستمال را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید. مقداری آب سرد در ظرف بریزید. درپوش آن را بگذارید و ظرف را درطبقه سبزیجات یخچال قرار دهید. تکه های فلفل دلمه ای نیز تا یک هفته با استفاده از این روش ترد باقی خواهند ماند. اگر می خواهید آن ها را بیشتر نگه دارید ، پس از یک هفته آب را عوض کنید. روش نگهداری و فریز کردن( 10 تا 12 ماه ): اگر می خواهید فلفل دلمه ای را نگه دارید تا در طول ماه های سخت زمستان کمی استفاده کنید، می توانید این کار را با فریز کردن برش های فلفل، انجام دهید. مرحله 1. تکه های فلفل را یک ساعت فریزکنید . تکه های فلفل دلمه ای را روی سینی پخش کنید. سینی را یک ساعت یا بیشتر در فریزر بگذارید تا این که تکه های به طور کامل منجمد شوند. مرحله 2. تکه های یخ زده را در داخل کیسه وکیوم بریزید و آن ها را منجمد کنید. کیسه های مهروموم شده را در فریزر نگه دارید. می توانید چند برش را در زمان نیاز، با آماده کردن دسته های جداگانه بردارید. فلفل دلمه ای ها اینطور 10 تا 12 ماه می مانند ، اگرچه توصیه می شود سبزیجات منجمد در عرض 8 ماه مصرف شوند. روش 3: پختن فلفل دلمه ای( 4 تا 6 ماه ): راهی دیگر برای جلوگیری از هدر رفتن و حتی کمک به کاهش زمان پخت این است که فلفل دلمه ای پخته شده را منجمد کنید. ترفند این است که فلفل دلمه ای را تا نیمه راه درست کنید تا آنها طعم خود را بدون اینکه بیش از حد خیس شوند حفظ کنند. به سادگی، تکه های فلفل دلمه ای را در کمی روغن زیتون سرخ کنید و زمانی که نیمی از آن ها پخته شد ، آنها را از روی گرما بردارید. مرحله 1. تکه های فلفل را فریزکنید تکه های فلفل پخته را روی بشقاب پهن کنید. آن را یک ساعت یا بیشتر در فریزر بگذارید تا منجمد شود. مرحله 2. آنها را در کیسه و فریزر قرار دهید تکه های یخ زده را در کیسه بگذارید. از یک نی برای بیرون کشیدن تمام هوا استفاده کنید و کیسه را ببندید، در نتیجه به طور موثر کیسه را مهر و موم کنید و کیسه را در فریزر نگهداری کنید. زمانی که آماده استفاده از آن ها هستید، می توانید آن ها را از فریزر بیرون آورید و آن ها را 3 تا 4 روز دیگر در یخچال نگه دارید. توصیه می کنیم چندین بسته کوچک را منجمد کنید و هر بار که نیاز دارید یک کیسه را بردارید. تکه های فلفل دلمه ای را می توان در فریزر 4 تا 6 ماه نگه داشت . نکات: در حالی که این روش ها کمک خواهند کرد که مدت طولانی فلفل دلمه ای را نگهداری کنید، باید مراقب باشید خراب نشود. وقتی فلفل دلمه ای خراب می شود، نرم و بی رنگ می شوند، آن ها را بیرون بریزید تا یخچال و موادر غذایی دیگر شما بد بو نشدند. اگر می خواهید با یک روش نگهداری ساده، فلفل دلمه ای خرد شده را 2 تا 3 روز داشته باشید، می توانید آن ها را سالم در یخچال نگه دارید فقط آن ها را در ظرف قرار دهید. علاوه بر خاصیت ، فلفل دلمه ای را می توان برای تزیین غذا استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛