eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سيب زميني متوسط 2 عدد آب پز تخم مرغ 3 تا4 عدد پياز داغ نگيني 1 فنجان زعفران كمي نمك كمي سيب زميني رو رنده كنيد وبا تخم مرغ و پياز داغ ونمك وكمي زعفران و مخلوط كنيد و در سيني پهن كه زيرش كاغذ روغني انداختين پهن كنيد تو فر بذاريد بمدت 20 دقیقه با درجه 180 تا پخت دربياريد سبزي كوكو نيم كيلو تخم مرغ 3 تا 4 عدد گردو آسياب شده كمي نمك كمي همرو خوب مخلوط ميكنيد و باز تو سيني فر بذاريدبمدت يكربع با همون دما مثل بالا تا تخم مرغ پخت برداريد لوبيا سفيد 150 گرم تخم مرغ 3 تا 4 عدد نمك كمي خامه 50 گرم لوبيا سفيد رو خوب بپزيد و ميكس كنيد با خامه و تخم مرغ و نمك خوب بزنيد و مثل بالا تو فر بپزيد ژامبون قرمز رنگ 200 گرم تخم مرغ 3 تا 4عدد جوزهندي نصف ق چ نمك كمي ژامبون رو به مربع هاي كوچك ببريد و با مواد بالا مخلوط كنيد و مثل بالا تو سيني فر بپزيد حالا مابين 4 كوكو پنير پيتزا ورقه اي بذاريد و كوكوي ژامبون رو رو قرار بدهيد و 10 دقيقه تو فر بذاريد تا پنير آب بشه، دورشو ببريد و به برش هاي دلخواه ببريد و تزيين كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_چند_لایه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔻مواد لازم : 📝 ▫️آردسفید ،برنج،نخودچی هر کدام ۱ پ ▫️شکر ۳ پیمانه ▫️روغن مایع ۲۰۰ گرم ▫️کره ۲۵ گرم ▫️گلاب نصف پیمانه ▫️زعفران ۳ ق غ ✍ابتدا شربت رو آماده میکنیم ۲ پیمانه آب و شکر رو روی حرارت قرار میدیم ، شکر که حل شد گلاب و زعفران رو میریزیم و چند دقیقه بعد خاموش میکنیم بعد همه آرد ها رو الک میکنیم آرد سفید رو داخل ماهیتابه میریزیم و خوب تفت میدیم تا کمی رنگش عوض بشه و بوی خامش گرفته بشه بعد آرد برنج رو میریزیم و دوباره تفت میدیم ودر آخر آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه دیگه تفت میدیم . روغن و کره رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .شعله رو خاموش میکنیم و شربت رو اضافه میکنیم بعد شعله رو روشن میکنیم و هم میزنیم تا شربت جذب بشه و حلوا آماده بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوای_سه_آرد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ مربای گلابی 🍐 🍯 آب وشکر رو میجوشونیم معمولا برای تهیه هرنوع مربای شکر دوبرابرمیوه احتیاج است البته بستگی به شیرینی میوه هم هست که مقدارشکر کم وزیاد میشه بعدازجوشیدن وقوام اومدن آب وشکر گلابی ها رو که درسته پوست گرفته ایم ودم آن ها را جدا نکرده ایم وسعی کنیم گلابی های سفت را انتخاب کنیم که موقع پخت له نشوند داخل شهدی که ازجوشبدن آب وشکر بدست اومده میریزیم شعله گاز رو کم میکنیم تا آروم گلابی ها بپزند بعد یک قاشق غذا خوری آبلیمو وزعفرون دم کرده میریزیم تا چند جوش دیگر بزند حدودا نیمساعت زمان میبرد تا گلابی ها بپزدسپس در قابلمه دمی میگذاریم شب تا صبح بماند. #مربا_گلابی 🍐#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی ‌چگونه پختن تخم مرغ شکسته براي اينکه تخم مرغ ترک خورده را در آب بجوشانيد,قبل از اينکه آن را در آب بيندازيد,آهسته وآرام جای شکستگی های آنرا آبلیمو و نمک بزنید. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كرپ آرد يک دوم پيمانه(نصف پيمانه استاندارد شيريني پزي يا نصف ليوان دست دار فرانسوي),تخم مرغ يک عدد كوچك,شير دو سوم پيمانه,نمک يک پنس (خيلى خيلى کم),کره ذوب شده يک قاشق غذاخورى تمام موادو در يک کاسه باهم مخلوط کنيد،بقيه مراحل در فيلم مشخصه. خامه و پودر قند رو در ظرفي كه روي يخ قرار داره ميريزه و هم ميزنه كه فرم بگيره. ميتونيد از خامه قنادي استفاده كنيد كه خودش شيرينه يا كلا به جاي خامه از عسل يا مربا و مارمالاد و نوتلا استفاده كنيد. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد8 قاشق غذاخوری  خمیر مایه فوری  1 قاشق غذاخوری ماست 5 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری گلاب2 قاشق غذاخوری وانیل کمی خرما و گردوبه میزان لازم طرزتهیه: ابتدا تمام مواد به جز خرما را با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر غلیظ درست شود. این خمیر باید از مواد کیک کمی غلیظ تر باشد.نیم ساعت میگذاریم خمیر استراحت کند تا خمیر مایه کاملا ور بیاید. در ظرف دیگر خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.درون خرما را باگردو پرکنید.خرماها را در خمیر می غلطانیم تا سطح خرما کاملا با خمیرپوشیده شود.در آخر خرماها را داخل روغن داغ و غوطه ور شده سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن داخل دستمال می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خرمای_سرخ_شده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ✅کوکی نوتلا😍😍 ✍مواد لازم زرده تخم مرغ 1عدد وانیل نصف قاشق چ نوتلا یک سوم لیوان ارد یک دوم لیوان سر خالی نوتلا 4قاشق غ فندق خرد شده 1قاشق غ 🍜طرز تهیه همه ی مواد به غیر از فندق و4 قاشق غذاخوری نوتلا رو بریزین داخل غذا ساز,خمیر بدست اومده رو گلوله کنین و وسطشو گود کنین و نوتلا و فندق بریزین و بذارین داخل سینی فر کاغذ انداخته و به مدت هشت تا ده دقیقه داخل فر 180 بپزین میزان ارد رو به یک سوم پیمانه باضافه ی یک قاشق غذاخوری تقلیل دادم که اون یک قاشق برای وقتی که ببینیم خمیر خیلی شله وگرنه ممکنه لازم نباشه,درجه حرارت رو به 160 تقلیل دادم چون بافت نرمتری در انتها بدست بیاد و در آخر,همراه وانیل به اندازه ی یک قاشق چایخوری عصاره کارامل هم استفاده کردم که طعم بهتری بدست بیاد. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_نوتلا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: بادمجان : دو عدد سیب زمینی آب پز : سه عدد پیاز : یک عدد تخم مرغ : یک عدد جعفری خردشده : یک قاشق غذاخوری پنیر پیتزا : 30 گرم نمک : به میزان لازم آرد سوخاری : به میزان لازم روغن : به میزان لازم در ابتدا برای کندن پوست بادمجان ها آنها را بر روی اجاق کبابی کنید . سپس پوست آن را به آسانی بگیرید و خرد کنید. بادمجان کبابی خرد شده و پیاز رنده شده را به همراه سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری و پنیر پیتزا مخلوط کنید. برای اینکه مواد سفت شود آرد سوخاری را اضافه کنید. در نهایت نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کنید. مواد را به صورت گرد در بیاورید و داخل روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای تنوع به جای ماکارونی درست کنید پیاز 1 عدد گوشت چرخ کرده 400 گرم پوره گوجه فرنگی 2 لیوان سیر 4 حبه اسپاگتی 1 بسته پودر پنیر پارمزان 3 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزن لازم 1- پیاز را رنده کنید و با نمک و فلفل به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید. هنگامی که گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد به شکل گرد در بیاورید و در روغن کمی تفت دهید تا سفت شود. سپس سیر رنده شده، پوره گوجه فرنگی و ریحان خرد شده را به گوشت اضافه کنید و با شعله ملایم کمی بپزید تا مایه غلیظ شود. 2- اسپاگتی را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکشی کنید. 3- مایه اسپاگتی را روی اسپاگتی بریزید و روی آن پنیر پارمزان و ریحان خرد شده بپاشید و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسپاگتی_با_گوشت_قلقلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️تخم مرغ ۳ عدد ▫️ترکیب شیر و گلاب نصف پیمانه ▫️روغن نصف پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️هل نصف ق غ ▫️آرد یک و نیم پیمانه ▫️بکینگ پودر یک و نیم ق چ سر خالی ▫️نمک یک هشتم ق چ ▫️وانیل نصف 🔴طرز تهیه🔻🍰 🔸اول از همه قالب رو اماده کنید اگه روغن جدا کننده دارید سطح قالب رو ب روغن اغشته کنید یا کاغذ روغنی بذارید یا با ارده چرب کنید . آرد ، بیکینگ پودر و نمک مخلوط میکنم و سه بار الک میکنم فر رو با دمای 180 روشن میکنم تا گرم بشه. 🔸تخم مرغ و شکر و هل و وانیل رو با 5 دقیفه با همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود. روغن و شیر و گلاب را با فاصله اضافه کنید و فاصله هر کدام بیست ثانیه خوب هم بزنید. 🔸ارد رو ب مواد اضافه کنید و با دور کند همزن تقریبا ده ثانیه هم بزنید ( بیشتر هم بزنید کیکتون پف نمیکنه) 🔸بذارید داخل فر از پیش گرم شده با درجه 180 ب مدت 40 الی 50 دقیقه. متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره . چهل دقیقه اول در فر رو باز نکنید .بعد از پخت کیک فر رو خاموش کنید اجازه بدین کیک یکی دو دقیقه دیگه بمونه سپس از فر بیارید و بعد از چند دقیقه از قالب جدا کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_هل_گلاب #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اینم یک مدل اسنک خوشمزه مخصوص آشپزهایی که دستگاه ساندویج ساز ندارند 😉❤️ مواد لازم : پنیر چدار یک پیمانه سوسیس دو عدد( در صورت دلخواه می تونید از کالباس ، مرغ یا گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده استفاده کنید) گوجه فرنگی یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم نان ۱۰ عدد . کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نون ها بریزید و در با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه بدید که آماده بشن #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سه شنبه تون پر از لبخند رابطه هاتون پاک و عاشقانه وجودتون سلامت دلتون گرم از محبت عمرتون با عزت و زندگیتون مملو از خوشبختی...🌸🍃 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍫 ▫️روغن جامد يا کره ـ ـ ـ صد گرم ▫️شکر ـ ـ ـ نصف پیمانه ▫️آرد ـ ـ ـ یک پیمانه ▫️شکلات شیرى ـ ـ ـ 70 گرم ▫️تخم مرغ ـ ـ ـ 3 عدد ▫️وانیل ـ ـ ـ نصف قاشق چایخوری ▫️بیکینگ پودر ـ ـ ـ 1 قاشق چایخوری ▫️پودر کاکائو ـ ـ ـ 2 قاشق غذاخوری سر پر ▫️شیر ـ ـ ـ یک چهارم پیمانه 🔴طرز تهیه🔻🥧 🔸اول از همه شکلات شیری رو بن ماری مایع کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید و الک کنید. شکر و روغن یا کره هر کدوم رو که میخواهید با وانيل کمی با هم بزنید. یکی یکی تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. هر کدوم 3 دقیقه. شکلات خنک شده رو به مایع کیک اضافه کنید و هم بزنید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید. آرد رو در 3 مرحله اضافه و مخلوط کنید ♦️ قالب 20 سانتی رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزید ـ در دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید بپزه یا تو قالب دونات کیک 180 درجه 25 دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کيک_دبل_چاکلت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 500 گرم. آب 250 میلی لیتر. کره آب شده 50 گرم. نمک یک قاشق چایخوری. مواد میانی ميتونه به سلیقه ی شما باشه، من سه عدد سیب زمینی پخته و رنده شده رو در روغن تفت دادم بهش کمی نمک،فلفل ،زرد چوبه و نعناع خشک اضافه کردم بعدازکمی تفت خوردن زیرگاز رو خاموش کردم تا مواد کمی سرد بشن. برای تهیه خمیر هم ابتدا آرد رو الک کردم و داخل ظرف بزرگی ریختم، وسط ظرف رو گود کردم و کره آب شده و نمک رو اضافه کردم با همزن مخصوص خمیر به مدت 10 دقیقه ورز دادم با دست هم میشه این کار رو انجام بدین، تا خمیر نسبتأ نرمی بدست بیاداگه خمیر سفت شد کمی آب بهش اضافه کنیدباید خمیر رو نیم تا 1 ساعت استراحت بدین وبعد بورک ها رو درست کنین مراحلش هم درکلیپ مشخصه فقط بعد از پیچیدن لبه هاشوبا دست ببندیدودرروغن داغ سرخ کنید، نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسنک #بورک_سیب_زمینی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍طرز تهیه: ۴۰۰ گرم گوشت رو با۳ عدد نان تست که با شیر خیس کردم(طوریکه فقط کمی خمیری بشه ) وبا هم چرخ کردم ویه دونه پیاز رنده کردم ونمک وفلفل واویشن وکمی سماق ویک عدد تخم مرغ خوب ورز دادم تا چسبنده بشه وبعد نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و وبعد به اندازه نارنگی از گوشت تو دستم بیضی شکل کردم و بین کیسه فریزر باز کردم تا کمی نازک بشه وبعد رو یه طرفش پنیر پیتزا گذاشتم وبکمک کیسه فریزر نیمه دیگشو رو قسمت پنیری برگردوندم وبا دستم دولایه رو بهم چسبوندم ومرتب کردم وتو روغن داغ سرخ کردم اول با حرارت زیاد تا اب نندازه بعد حرارت رو ملایم کردم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم تا مغز پخت بشه برا سس هم ۳تا گوجه فرنگی رنده شده رو با کمی روغن زیتون تو ماهیتابه ریختم تا ابش کشیده بشه وتوش قارچ ورقه شده وفلفل دلمه ای خلال شده که با روغن تفت دادم وبه پوره گوجه فرنگی اضافه کردم ونمک وادویه وفلفل زدم وگذاشتم باهم چند جوش بزنن وغلیظ شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای_مغز_ دار #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛