7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نان_خامه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بژی_کرمانشاهی_مخصوص
آرد ۴ پیمانه. شکر ۱ پیمانه . روغن کرمانشاهی داغ دو سوم پیمانه . شیر نصف پیمانه. وانیل نصف ق چ . بکینگ پودر ۱ ق چ . زعفران مقدار دلخواه. خمیر مایه فوری ۱ ق غ. آب گرم نصف لیوان .پودر هل به دلخواه. اگه پودر هل زدید ، وانیل نزنید.
اول خمیر مایه رو داخل آب میریزیم و کنار میذاریم.
آرد و وانیل و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و روغن رو میریزیم داخلش وکاملا مخلوط میکنیم تاهیچ گلوله ای باقی نمونه و مثل یک پودر نمناک بشه.
شیر و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار میدیم تا وقتی شکر حل بشه اما نجوشه. و با آرد و روغن مخلوطش میکنیم و خمیر مایه رو هم اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا به دست نچسبه.اگر شل بود میتونیم در حد ۲ تا ۳ قاشق آرد بهش اضافه کنیم.
روی خمیر رو میپوشونیم و ۴ الی ۵ ساعت استراحت میریم . بعد یه سینی رو چرب میکنیم و مقدار لازم از خمیر رو با وردنه باز میکنیم به قطر نیم سانت؛ قالب میزنیم و تو روغن فراوان و داغ سرخ میکنیم.
من آخر کار که شیرینی ها سرد شد ؛ روشون شکلات بن ماری و پودر نارگیل و کنجد میریزم.
عااالی و خوشمزه👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_خانگی_ترد ⛱
🔴مواد لازم برای ۴ نان متوسط🔻🍚
▫️1ونیم پیمانه شیر ولرم
▫️1ونیم پیمانه آب ولرم
▫️1 پیمانه روغن مایع
▫️نمک ۱قاشق چایخوری
▫️10 گرم خمیر مایه فوری (۱قاشق غذاخوری)
▫️شکر۱ قاشق مرباخوری
▫️آرد اونقدر که خمیر به دست نچسبه
▫️بهبود دهنده ۲قاشق چایخوری سر صاف
🔴طرز تهیه🔻🍞
🔸شیر، آب و خمیر مایه وشکر رو مخلوط کنین و 7-8 دقیقه بعد، روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا دیگه بدست نچسبه و نرم باشه.روش دستمال بزارین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعد به 4 قسمت تقسیم کنین،
🔸هرکدوم 500 گرم، باز کنین و داخل سینی هابزارین که کاغذ روغنی گذاشتین و نیم ساعت استراحت بدین، بعد داخل کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد رو با نیم پیمانه آب مخلوط کنید و دستتون رو داخلش کنین و با ناخنهاتون روی نون شکل بدین.پس باید دستتون تمیز باشه.بعد روشون ترکیب تخم نرغ و زعفران آب کرده بمالین و کنجد تخم خرفه و کمی زیره بپاشین.
در مایکروفر گرم شده 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزین و درآخر اگر روی نون طلایی نشده بود گریل را روشن کرده تا کاملا سطحش طلایی بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو پیتزایی برا ی ۶ نفر.
مرغ......نصف سینه
سویا......۱ لیوان
فلفل دلمه.....۱عدد
قارچ....۲۰۰گرم
تخم مرغ....۳عدد
ارد.....۱ ق غ
رب گوجه ....۱غ ق
پیاز ....۱عدد
آویشن.نمک.زردچوبه.فلفل سیاه.به مقدار لازم
ابتدا یک لیوان سویا را خیس کرده..البته من خودم خیس نمیکنم روی حرارت با مقداری آب میگذارم وقتی به جوش آمد درون صافی میریزم وبا آب سرد کاملا آبکشی میکنم .
ابتدا پیاز را نگینی کرده وسرخ میکنیم طلایی که شد سپس مرغ را که به قطعات ریزخورد کرده ایم اصافه میکنیم تفت میدهیم نمک.فلفل سیاه.زردچوبه.وسویا را اضافه کرده وکاملا تفت میدهیم درظرف را میبندیم تا با حرارت ملایم بپزد سپس قارچ وفلفل دلمه را اضافه میکنیم ودر آخررب گوجه وآویشن هم اصافه میکنیم وقتی آماده شد اجازه دهید خنک شود بعد تخم مرغها وآرد را اصافه کرده در ماهیتابه مقداری روغن ریخته وکوکوهای خوشمزه را سرخ کنید به جرات میکنم که خوشمزه ترین کوکویی که خوردم این نوع بوده در ضمن عزیزان بجای سویا میتونید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_پیتزایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
💥روش فریز کردن بامیه خورشتی
ابتدا بامیه را تمیز کنید و به مقدار خیلی کم ته بامیه ها را بگیرید و بعد بشویید داخل ظرفی بزرگ بامیه ها را بریزید و روی آن آب بریزید و سپس نمک اضافه کنید و خوب بهم می زنیم تا سیاهی روی بامیه از بین برود، سپس آن ها را از آب خارج کنید و روی آن بگیرید تا کاملا شسته شوند.
بامیه ها را داخل قابلمه بریزید نیازی نیست به آن آب اضافه کنید همان آب باقی مانده روی بامیه ها بعد از شستن کافی است گاز را روشن کنید و شعله آن را بسیار کم کنید و درب قابلمه را بگذارید چند دقیقه بعد آن ها را با تکان دادن قابلمه هم بزنید با قاشق هم نزنید زیرا باعث له شدن بامیه ها می شود مقداری زردچوبه اضافه کنید و دوباره قابلمه را تکان بدهید دوباره درب قابلمه را بگذارید تا با بخار کمی بپزد. و در آخر اجازه بدهید سرد شوند و داخل کیسه فریزر بریزید و داخل فریزر نگه داری کنید.
شما می توانید بامیه ها را تمیز کنید و چوب اضافی آن را بگیرید و تمیز بشویید بعد از آبکشی اجازه بدهید آب آن کاملا از بین برود و بعد از بسته بندی داخل فریزر نگهداری کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی گوشت و بادمجان
مواد لازم 500 گرم گوشت گاو یا گوساله
3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
1 عدد پیاز متوسط رنده شده
جعفری ساطوری 100 گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
ادویه جات به مقدار لازم
2 عدد بادمجان متوسط
گوشت ، جعفری ، پیاز نمک و ادویه جات را با هم مخلوط میکنیم 2 عدد بادمجان را بعد از پوست گرفتن رنده میکنیم و به مواد اضافه کرده و خوب ترکیب کرده و به آن استراحت دهید. در پایان مواد را داخل روغن سرخ کنید و سرو نمایید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸ســـــلام
🌺صبح زیبـاتون بخیر
🌸ان شاالله امروزتون
🌺پراز خیر و برکت باشه
🌸تنتون سلامت
🌺کسب و کارتون موفق و
🌸زندگیتون غرق درخوشبختی باشه
🌺الهی امروز یکی از
🌸بهترین روزای زندگیتون باشه
🌺حال دلتون خوب خوب
🌸شروع روز تون عالی وپُر برکت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_چيپس_پنيرى
مواد لازم:
سیب زمینی خام
پنیر پیتزا
پودر پاپریکا
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
✍️طرزتهيه:
ابتدا سیب زمینی هارو میشوریم و پوست میکنیم و بعد اونهارو به صورت حلقه های نازکی میبریم. سعی کنین تا ضخامت حلقه ها یک اندازه باشه تا بعد موقع سرخ کردن یکنواخت سرخ بشن. حالا حلقه های سیب زمینی رو آبکشی میکنیم تا نشاسته اضافیشون بره و هنگام سرخ کردن به هم نچسبن. بعد
سیب زمینی هارو روی یه پارچه پهن میکنیم تا آبشون بره و خشک بشن. حالا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه میریزیم و وقتی روغن داغ شد سیب زمینی هارو داخلش سرخ میکنیم. در صورتی که سیب زمینی ها زیاد بود در چند مرحله سرخشون کنین تا خوب و یکنواخت سرخ بشن. حالا چیپس های حاضر شده رو رو یه دستمال کاغذی میذاریم تا روغن اضافیشون گرفته بشه. در نهایت چیپسهارو داخل سینی فر یا ظرف سرومون پخش کرده و رو سطحشون پودر پاپریکا و نمک میپاشیم. پنیر پیتزا رو هم روی چیپس ها میریزیم اینکه از چه مقدار پنیر پیتزا استفاده کنیم کاملا سلیقه ایه … ظرف چیپس و پنیر رو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر گذاشته و گریل رو روشن میکنیم تا پنیر هم آب شده و هم برشته بشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛