#کیک_کاپوچینو 🔰
🔴مواد لازم🔻🍚
▫️تخم مرغ ۳ عدد
▫️آرد دو پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️شیر یک پیمانه
▫️روغن ۱/۳ پیمانه
▫️بکینگ پودر ۱/۵ ق م پر
▫️پودر کاپوچینو ۱ بسته
▫️پودر نسکافه ۱ ق غ
▫️وانیل کمی
▫️پودر کاکائو یک ق غ
🔴طرز تهیه🔻🥮
🔸ابتدا شیر روگرم کنید بعد پودر نسکافه وکاپوچینو رو بهش اضافه کنید تا حل بشه.
بعد زرده و سفیده رو جداکنید در یه ظرفی سفیده رو با همزن بزنید، بعد دو ق غ شکر بهش بزنید و بزارید بخچال
حالا زرده رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید بعد شیر تقریبا خنک شده رو بهش اضافه کنید
بعد آردو بکینگ پودر و پودر کاکائو روکه الک کردید رو بهش کم کم اضافه کنید بعد سفیده رو بهش اضافه کنید در حدی که مخلوط بشه، زباد هم نزنید .
بعد داخل قالب که چرب و آرد پاشی کردید ، بریزید
ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_سیب_زمینی_با_هویج
مواد لازم:
3 عدد سیب زمینی آبپز
2عدد هویج رنده شده
1 دسته کوچک شوید خرد شده
روغن، نمک، فلفل به میزان لازم
ماست با سیرپوره شده
طرزتهیه :
هویج را در یک تابه ریخته و با کمی روغن تفت بدید. سپس در یک ظرف دیگه سیب زمینی آبپز وهویج سرخ شده، نمک ، فلفل سیاه وروغن زیتون وشوید خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنید. قالب های سیلیکونی را کمی چرب کنید واز مواد سالاد بریزید وپر کنید و شکل دهید وبعد در کنار ماست سیر سرو کنید. اگر قالب ندارید میتونید آن را با فنجان شکل دهید ویا میتونید در بشقاب ریخته ووسط آن ماست سیر بریزید. نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_رشته_فرنگی
مواد لازم
برای رشته:
۵۰۰ گرم ورمیشل یا همون رشته فرنگی
۱ لیتر آب جوش
۱ قاشق مربا خوری نمک
۲-۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
برای سالاد:
۱ دسته کوچک شوید
۱ دسته کوچک جعفری
۱ دسته کوچک پیازچه
۲ تا فلفل دلمه قرمز متوسط
۱ کاسه کوچک خیارشور
۱ کاسه کوچک ذرت شیرین
برای سس:
۲-۳ عدد لیمو
۱ استکان کوچک روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل به اندازه دلخواه
رشتهها رو تو ماهیتابه تفت بدین تا برشته بشن بعد روش
آب جوش و نمک بریزین و بذارین بپزه و بذارین خنک بشه
مواد سالادتون رو ریز خورد کنین، رشتههای خنک شده رو بر آب لیمو و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط کنین...
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_رشته_فرنگی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍝لازانیا قالبی در قابلمه 🍝
ابتدا لازانیاهارا آبپز کنید ومطابق ویدئو در قابلمه نچسب بچینیدکه کناره ها و کف قابلمه با لازانیا پوشیده شود.سپس 1 عدد پیاز و 6 حبه سیر را خرد کنید و با روغن تفت بدید 300 گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید نمک و فلفل هم بریزید . 3 قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی و کمی رب در صورت تمایل به مواد گوشتی اضافه کرده و دوباره تفت دهید.
در این مرحله 3 پیمانه پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای را
با 1پیمانه پنیر پارمسان و دو عدد تخم مرغ ترکیب کرده و در قابلمه ای که لازانیاها را چیده اید از پنیر پیتزا و بعد مواد گوشتی و مواد پنیری لایه به لایه بزارید تا قابلمه پر شود سپس روی مواد چیده شده را با لازانیاها بپوشانید (مانند ویدئو) در اخر هم کمی پنیر پیتزا بپاشید و در فر 180 درجه تا زمانی که پنیر ها آب و طلایی شوند بپزید
نکته :روی حرارت گاز هم با شعله پخش کن هم میتوانید بپزید و مواد را به توجه به اندازه قابلمه و قالبتون میتونید کم و یا زیاد کنید و در آخر اینکه میتونید لازانیایی که تو فر درست میکنید رو به این منوال تو قابلمه درست کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_قالبی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بامیه_سوخاری
سلاام دوستان وقتتون بخیر💖
خورش بامیه رو شاید اغلبتون خورده باشین ولی بامیه سوخاری هم امتحان کردین خیلی خوشمزه است حتما درست کنید و ببینید بچه ها چقدر دوستش دارن 😍
👈مواد لازم
1بشقاب بامیه
نمک
1قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری آرد ذرت(زرد رنگ است)
آب گاز دار (سودا نوشیدنی) 200ml
من آب گاز دار نداشتم به جای آن 1 لیوان آب و 1قاشق مربا خوری جوش شیرین استفاده کردم
روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن
👈طرز تهیه
ابتدا بامیه ها را شسته و سر بامیه ها را تمیز کنید و بگیرید و آنها را نمک پاشی کنید.بامیه ها را 40 دقیقه در فریزر بگذارید.
آرد ذرت و آرد و آب گاز دار را با هم ترکیب کنید تا مثل
مانند سس قوام داشته باشد .بامیه ها را بعد از 40 دقیقه از فریزر در آورده و با این سس آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید و با ماست موسیر سرو کنید.نوش جان 💖
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بامیه_سوخاری
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزای_سیب_زمینی
#سس_پیتزا
طرز تهیه .......
سیب زمینی سایز متوسط را انتخاب کنید وحلقه کنید نه نازک ونه زیاد وضخیم بعد هردوطرفش راسرخ کنید با روغن نسبتا کم مثل فیلم 👆
مواد روی پیتزا هر چیزی میتونه باشه ودستتون کاملا بازه من ازترکیب گوشت چرخی وفلفل دلمه استفاده کردم
سیب زمینی را توی سینی فر بچینید روش سس پیتزا بریزید هشتک درست کردن سس پیتزا را گذاشتم بالای همین پست بینید بعد مواد گوشتی را بذارید ودر اخر پنیر پیتزا بربزید ودرصورت تمایل فیله گوجه وزیتون بذاربد ودر فر بذارید فقط شعله بالای فر روشن کنید همینکه پنیر اب بشه وطلایی کافیه ونیاز نیست بیشتر توی فر بمونه وتمااااام 😊
بدون فر...... دوستانیکه فر ندارن سیب زمینها را توی تابه نچسب بذاربد وبذاربد روی گاز وشعله پخش کن بذارید همینکه پنیر اب بشه کافیه فرقش با فر اینه که روش طلایی نمی شه
درست کنید بزرگ وکوچک از خوردنش لذت ببرید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزای_سیب_زمینی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
. #خمیر_پیتزا_نیوچاشنی
خمیر مایه:۳ قاشق چایخوری
شکر:۳ قاشق چایخوری
شیر پرچرب(ولرم):یک پیمانه
آب(ولرم):یک چهارم پیمانه
روغن مایع:۶ قاشق چایخوری
نمک:یک قاشق چایخوری
تخم مرغ:یک عدد
آرد الک شده:حدود ۵۰۰ گرم خمیر مایه+آب ولرم+یک قاشق چایخوری شکر رو مخلوط کرده و روی ظرف رو بپوشونید و برای ده تا پونزده دقیقه در جای تاریک و گرم بزارید تا خمیر مایه عمل بیاد.
در ظرفی جداگونه تخم مرغ زده شده،شیر به دمای محیط رسیده و ۲ قاشق چایخوری شکر و نمک و روغن مایع و مایه خمیری که از قبل آماده کرده اید کمی هم بزنید و به تدریج آرد ریخته و تا زمانی که دیگه خمیر به دست نچسبه آرد اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدید و سپس به ظرف چرب شده ای منتقل کنید و حدود دو ساعت در جای گرم استراحت داده و بعد از دو ساعت پف خمیر رو گرفته و خمیر رو جمع کنید و سطح تخته رو هم آرد پاشی کرده و خمیر رو با ضخامت مناسب باز کنید.
#کیک_پیتزا_نیوچاشنی
اول از همه براتون بگم که این خمیر برای پیتزا های معمولی هم میشه پس لازم نیست حتما کیک پیتزا باشه،برای کیک پیتزا به قالب گرد نیاز دارید،قالب گالوانیزه یا کمربندی فرقی نمیکنه،این خمیر پیتزا به شما ۳ تا کیک پیتزا متوسط یا یدونه بزرگ و متوسط رو میده،و کیک پیتزا مواد زیادی رو میگیره و از قبل حتما مواد رو تهیه کنید و اگر میدونید که این حجم از خمیر زیاده،همگی مواد رو نصف کرده و پیتزای کوچکتری آماده کنید.خمیر رو بعد از اینکه باز کردید داخل قالب پهن کنید و مواد پیتزا رو ریخته و در آخر سطح کیک رو پر از پنیر پیتزا کنید و اضافه های خمیر رو هم بریده و به مدت یک ساعت تا زمانی که روی کیک طلایی بشه توی فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار بدید.
.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛