#ساندویچ_مرغ
سينه مرغ از فريزر درآوردم يه دونه پياز خلالي كردم و با كره گذاشتم كاراملي شد،بعد يه كم پوره سير بهش اضافه كردم.مرغ هارو نواري برش دادم دادم به پياز داغ اضافه كردم با كمي زردچوبه و نمك فلفل و پاپريكا و ادويه كاري...
همرو با هم تفت دادم بعد فلفل دلمه و قارچ رو بهش اضافه كردم يه تفت كه خورد ،حرارت رو ملايم كردم تا با آب قارچ پخته بشن.آخرسر كمي آب نارنج اضافه كردم و وقتي آبش كشيده شد خاموش كردم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_صبحانه
کره قنادی 190 گرم
شکر 150 گرم
شیر 160گرم
ارد365گرم
تخم مرغ 5عدد
کاکائو2قاشق سوپ خوری
بگینپودر 1قاشق چای خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
ابتدا زرده وسفیده را از هم جدا کرده سفیده رو انقدر بهم میزنیم تا از کاسه جدا نشود بعد شکر و روغن در ظرف دیگری بهم زده تا کرم رنگ شود داته دانه زرده ها رو اضافه کرده خوب بهم میزنیم وانیل زده شیر رو اضافه کرده ارد وبگینپودر که از قبل الک شده در سه مرحله اضافه میکنیم در اخر سفیده را با مواد اضافه میکنیم بادست مشت میکنیم کمی خمیر جدا کرده به آن پودر کاکائو اضافه کرده در قالب کاغذ روغنی میگذاریم تا خمیر نچسبد اول مواد کرمی را در قالب میریزیم بعد مواد کاکائوی بهد دوباره مواد کرمی میریزیم تا دورنگ شود
در فر میگذاریم 180 درجه به مدت 45 دقیقه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آموزش_سوسیس_خانگی
مواد لازم :
نان تست ۳ عدد
شیر ۴ قاشق غذاخوری
سینه مرغ 1عدد
تخم مرغ 3عدد
خامه صبحانه 1 لیوان
نمک و فلفل قرمز و سیاه، پودر آویشن، پودر سیر به میزان لازم .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4- ادویه ، نمک ، فلفل قرمز و سیاه، آویشن پودر سیر و هر ادویه ای که دوست دارید رو بهش اضافه میکنید .
و همه رو با هم میکس میکنم
یه خمیر کاملا صافو یه دست به دست میاد
میریزم تو کیسه فریززززر نوک کیسه رو سوراخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6- سلفون رو دورش بپیچید و دو سرشو محکم گره بزنید که آب توش نره.
بعد مانند عکس با نخ به این صورت در آورید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوسیس ها رو درون قابلمه بریزد و آب معمولی تو قابلمه بریزد تا جایی که روی سوسیس ها رو بپوشاند.
یه کاغذ روغنی بردارید وسطشو سوراخ کنید روی سوسیس ها بگذارید که سوسیس ها بالای آب نیایند.
شعله رو زیاد کنید تا آب جوش بیاد و بعد شعله رو کم کنید .به مدت ۶ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیس ها بپزند.
و بعد آنها رو از آب خارج کتنید و بزارید سرد بشه و بعد از سرد شدن سلفون هارو جدا کنید
حالا شما یک سوسیس سالم و خوشمزه دارید نوش جان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸🌸مربای به😍😍
✍مواد لازم
به ١کیلو
شکر۱ کیلو
گلاب ۲ ق غ
هل کمی
آب ب میزان لازم
🍜طرزتهیه
به رو شسته پوستش رو می گیریم و ب روش دلخواه خرد میکنیم بعد داخل قابلمه میریزیم و تاجایی ک روشو آب بگیره,آب می ریزیم اجازه میدیم روی حرارت بمونه تا آب ب جوش بیاد۰
وقتی آب ب جوش اومد شکر رو میریزیم و در قابلمه رو میذاریم ۱ ساعت بعد در قابلمه دمکنی گذاشته و مربا رو دم می اندازیم ۳_۴ ساعت ک گذشت دمکنی رو برداشته هل و گلاب رو میریزیم مجدد۱ ساعت دیگه اجازه میدیم روی حرارت بمونه در آخر کمی ابلیمو میزنیم و وقتی یکی دو جوش زد زیر قابلمه رو خاموش کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_مرغ_و_قارچ
مواد لازم:
سینه مرغ :نیم کیلو
قارچ :نیم کیلو
فلفل دلمه متوسط: دو عدد
پیاز :یک عدد
سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنید باید خمیر را آماده کنید و بگذارید تا ور بیاید. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم پز شد نمک را هم اضافه کنید. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش کنید.
2. قارچ ها و فلفل دلمه ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد کنید. مقدار کمی روغن در تابه بریزید و قارچ ها را بریزید تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغ ها را اضافه کنید و ادویه کاری و نمک و فلفل را نیز بریزید و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالیش از دست می رود.
3. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن کنید. سس را رویش بمالید و بعد، موادی را که آماده کرده اید، روی خمیر پهن کنید و پنیر پیتزا را رویش بریزید. در مرحله بعد، اگر دوست داشتید
می توانید مقداری سس هم رویش اضافه کنید و در فر قرار دهید و در دمای۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کنید تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح شد
این صبحگاه روشن و زیبا بخیر
بامداد دلکش و دلچسب و
روح افزا بخیر
صد سلام از من به دستان
پر از مهر شما
صبح من صبح شما
صبح همه دنیا بخیر
سلام
زندگیتون شاد و پر امید🌸🍃
🌸صبح چهارشنبهتون گلبــارون🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷وقتي داري تو مهموني ظرفارو ميشوري هميشه يه نفر مياد ميگه : "عه تو ميشوري؟ ميذاشتي من ميشستم" و ميره ميشينه، اون يه نفر خيلي حرص آدم و در میاره
😂😂😂😂
#کیک_مرغ
یکعدد سینه مرغ و با نمکو فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه وریزش میکنیم و داخل ظرف مون میریزیم یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و دو قاشق ماست سفت و یک پیاله سس مایونز روبا هم مخلوط کرده به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم کمی سس روی نان ها مالیده و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان خامه سس زده و تزیین میکنیم میتونیم نون ها رو روی هم بچینیم و لایه لایه مواد بزاریم و یا اینکه تک نفره درست کنیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپیرال سیب زمینی
مواد لازم برای۳ نفر
سیب زمینی پخته رنده ریزشده یک و دوسوم پیمانه
شیر ۸ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
تخم مرغ (همزده) ۱ عدد
پنیر پارمسان ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- همه ی مواد رو مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم وبعد داخل قیف پلاستیکی میریزیم وسر اون رو قیچی میکنیم
۲- روغن رو درظرف گودی میریزیم و وقتی داغ شد مواد رو با قیف شکل چرخشی پایپ میکنیم و اجازه میدیم تا سرخ بشه و رنگ ان طلایی بشه.
۳- فقط باید توجه کنید که باید به صورت گرم میل بشه .
سایر نکات
میزان پنیر سلیقه ای هست .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مافین_دابل_چاکلت
مواد لازم برای 12 عدد:
تخم مرغ هم دمای اتاق 3 عدد
شکر 2/3 پیمانه 130 گرم
نمک 1/2 ق چ
وانیل 1 ق چ
کره ۱۵۰گرم
آرد 1 _2/3 پیمانه یا 210 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
خامه صبحانه 1 پیمانه 250 گرم
کاکاؤ تلخ 1/3 پیمانه یا 40 گرم(مهام:پودر کاکایوی هلندی به صورت فله ای هست که هر چه تیره تر باشه تلخ تر و خوشمزه تر میشه اگر در دسترس ندارید از پودر کاکایوی معمولی استفاده کنید)
شکلات تلخ یا شیری 120 گرم(مهام:خورد شده به اندازه نیم بند انگشت)
طرز تهیه :
ابتدا فر رو 180 درجه روشن کنید و بذارید تا داغ بشه.
تخم مرغها، شکر و نمک رو کاملا بزنید تا حجمشون 2_3 برابر بشه تقریبا 5_7 دقیقه با دور کند همزن.بعد کره اب شده رو اضافه کنید
آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید.خامه رو کاملا بزنید تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه، کاکاؤ رو به خامه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.خامه رو به تخم مرغها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
شکلاتها رو به سلیقه خودتون خرد کنید و 2 ق غ کنار بذارید و بقیه اش رو باقاشق آرام بامواد مخلوط کنید.قالب کاپ کیک رو کپسول بذارید و از مواد تا نصف تو کپسولها بذارید وروشون رو مقداری شکلات خرد شده بذارید و در فر بمدت 25 دقیقه یا تا وقتی تسترتون تمیز اومد بیرون بذارید،
این مافین بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک شکلاتی بود که درست کردم بعلت داشتن خامه تو موادش بافت خیلی لطیفی داره در عین حالی که اصلا سنگینی کره رو نداره و خیلی خوب پف میکنه، امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون به خوشی نوش جان کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کنافه
کنافه یکی از لذیذترین دسرهای عربی و البته یکی از محبوبترین انواع دسرها در خاورمیانه است. این دسر خوشمزه و جذاب در هر یک از کشورهای این منطقه با انواع مختلفی از مواد اولیه تهیه میشود اما تقریبا همگی در روش تهیه مشابه هستند. بسیاری ریشه و اصالت این دسر را مربوط به فلسطین و طعم دلپذیر آن را مدیون استفاده از پنیر نابلسی میدانند؛ اما بیشتر شهرت کنافه با نسخه ترکی آن گره خورده است. کنافه ترکی یا در زبان ترکی استانبولی «کونفه» از پر طرفدارانترین انواع این دسر در خاورمیانه است که از رشته کادایف، پنیر و شربت باقوا تهیه میشود. علاوه بر اینکه این دسر ترکی دستور پخت آسانی دارد، نکاتی برای تهیه آن وجود دارد که طعم اعجاب انگیز آن را دو چندان میکند، که در این مطلب با آن آشنا خواهید شد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه_گوشت
گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید 😄 چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهیچه رستورانی
پیاز برای هر ماهیچه ۱ عدد متوسط
فلفله دلمه ای ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد
زعفران دم کرده غلیظ نصف فنجون
هویج ۱ عدد خرد شده
رب گوجه ۳ قاشق
سیر برای هر ماهیچه ۱ حبه
چوب دارچین یک تیکه
فلفل قرمزه نصف قاشق چایخوری
نمک ب مقدار لازم به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میکنه
اول از همه ماهیچه رو با مقداری روغن سرخ میکنیم ولی نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ کردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم کنار.
هویج فلفل دلمه ای پیاز و سیر رو خرد میکنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توی تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه کرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه کرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و زعفرون رو اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو کم میکنیم و ب مدت ۱ ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه .
سوالای همیشگی
چرا رب گوجه ای ک استفاده میکنیم خوش رنگ نیست؟
اگر رب گوجه رو خوب تفت بدید واسه هر غذایی، رنگش خوش رنگ میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛