#مربای انار 😋
مواد لازم :
آب انار سه پیمانه و نیم
دانه انار یک پیمانه
شکر سه پیمانه
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه :
بابتدا برای غلظت انتهایی مربا یک عدد بشقاب را در یخچال بگذارید .انارها را دان میکنیم و 1عدد از انارها را که جدا دان میکنیم کناری میگذاریم،
سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط بمدت 30دقیقه بجوشد.
انار دان شده ای را که کناری گذاشته بودید را در قابلمه بریزید وآب لیمو را نیز هم بریزید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خوب مربا غلظت پیدا کند.
برای متوجه شدن میزان غلظت مربا میتوانید قاشق را در مربا داخل قابلمه بزنید و چند قطره از ان را روی بشقابی که از ابتدا در یخچال گذاشته بودید و اکنون سرد شده است بریزید و بشقاب را سرازیر کنید ،
اگر به سختی مربا روان شد مشخص است که آماده شده است،پس مربا را در شیشه ای بریزید و در آن را محکم ببندید و در جای سرد و تاریکی نگهداری کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوفته_پفکی_تن
برای این کوفته خوشمزه که چیزی توی مایع پکورا هست احتیاج داریم
مواد را واسه یه قوطی تن ماهی میگم
تن ماهی راجوشانده وروغن ان را کاملا بگیرید وخوب با دست یا چنگال ریز کنید
توی ظرفی نصف لیوان ارد سفید ویک چهارم لیوان اب معمولی ویک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر وفلفل سیاه بریزید وخوب مخلوط کنید تا اینجا مواد ما یه خمیر چسنبده است بعد یه تخم مرغ را اضافه وخوب مخلوط کنید بعدیک پیاز رنده شده وکاملا اب گرفته را اضافه ودوقاشق گشنیز ساطوری شده و زردچوبه وفلفل و پودر زیره وپودر تخم گشنیز و پودر پاپریکا ودر صورت تمایل ادویه کاری بزنید ونمک وخوب مخلوط کنید ودر اخر تن ماهی را اضافه واب نصف لیموی تازه ورنده پوست لیمو که دلخواه است مخلوط کنید ومایع را حدود نیم ساعت استراحت دهید وبعد با دست یا قاشق اندازه یه گردو کوچک بردارید وتوی روغن داغ شناور باشه سرخ کنید طلایی که شد بردارید وروی دستمال اشپزخونه بذارید تا روغن اضافی جذب بشه البته اصلا روغن زیاد نمیخوره وبا سس تند میل کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_پفکی_تن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
ترشی نازخاتون🍆🍆🍆
.
یه نوع ترشی هست که با بادمجان کبابی درست میشه . من از مادربزرگم یاد گرفتم که شمالی بودن. (روحشون شاد🌹
بادمجون ها رو کباب میکنید.تا جایی کباب کنید که داخلشون کامل پخته بشه. پوستشون رو جدامیکنید من زیر شیر آب میگیرم که تمام پوستهاش جدابشه. و هیچی روش باقی نمونه.
من همیشه داخل میکسر له له میکردم
اینبار ساطوریش کردم
فرقی نمیکنه هرطور خودتون دوس دارید یا ساطوری یا میکس.
بعد داخل کاسه ای میریزیم و روش سیر فراوان رنده شده. نمک. شکر. آبغوره. نعناع خشک یا ریحان خشک میریزیم و مخلوط میکنیم تا به غلظت دلخواهمون دربیاد.
ازش میچشیم اگه لازم بود شکر و آبغوره اش رو کم و زیاد میکنیم.
اگه دوس داشتید میتونید گوجه کبابی ساطوری هم بهش اضافه کنید.(من نریختم)
میتونید بجای ابغوره سرکه بریزید ولی با ابغوره یه چیز دیگه است😋
ولی این روشی که من از مادربزرگم یاد گرفتم همین بود که بشما گفتم و طعمش محشره عاشقش میشید.
همون لحظه قابل استفاده است مثل سالاد بورانی یا ترشی کنار غذا
ولی دوروز بمونه که طعم دود و ابغوره و شکر به خورد بادمجونا بره بهتر میشه
حتما درستش کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
24.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_لواشک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـلام🍃🌸صبحتون بخیر
روزتون پراز خیر و برکت
و در پناه پروردگار
حال دلتون خوب و
وجودتـون سلامت
زندگیتون سرشار از خوشبختی
و روزتون پراز انرژی مثبت
آدینه تون
مملو از شادی🍃🌸🍃
#_پوره_سیب_زمینی_رژیمی
مواد لازم:
سیب زمینی آپز
پیاز
گوشت چرخ کرده
نخود سبز
ذرت
هویج
زرد چوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم
✍طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو آپز کردم وله کردم وتوی پیاز داغ و نمک و زرد چوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گزاشتم ( مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم)
وبه کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گزاشتم😋😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کیک_هویج_و_گردو
موادلازم📝
قالب ۲۵×۲۵
هویج خام رنده شده ۲لیوان
گردوی خرد شده دو سوم لیوان
آرد ۲لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد درشت
روغن مایع نصف لیوان
دارچین ۱قاشق غذاخوری
جزهندی نصف ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
✍طرزتهیه:
تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مخلوط اولیه آرد رو کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط و بعد هویج را
اضافه میکنیم و بعد گردوها را اضافه کنید و آروم مواد رو مخلوط میکنیم
سپس کیک را در فری که از قبل بمدت ۲۰دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ گرم کرده ایم بمدت ۱ساعت قرار میدهیم.
ارسالی دوست عزیز #آزیتا از کرج
فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛