eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#چیکن_کیو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_کیو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_کیو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیکن_کیو #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد۳۷۵گرم ماست یونانی ۱ونیم پیمانه من ماست سون زدم شکردانه ریز۳۰۰گرم تخم مرغ درشت ۳عدد کره ۱۵۰ گرم بگین پودر۱و۱/۲ق چ جوش شیرین۱و۱/۲ق چ وانیل۱/۲ق چ نمک یه پنس موادلازم لایه استروسل شکرقهوه ای۹۰گرم گردوخردشده ۹۰گرم شکلات چیپسی نسوز۹۰گرم قهوه ترک ۱ق چ پودرکاکائو۱ق چ دارچین ۲ق غ نمک یه پنس ابتداکره وشکررومیزنیم تاخوب باهم مخلوط بشن وکرمی بعدتخم مرغهارودانه دانه اضافه کرده وهرتخم مرغ را۱دقیقه میزنیم تخم اخروانیل اضافه شودموادخشک الک کرده ۳بارودر۳مرحله باماست به موادکیک اضافه کرده یعنی اول کمی ماست اضافه کرده وآردومخلوط میکنیم ودوباره تکرارکرده خوب موادمخلوط میکنیم موادرویه استروسل روهمه راباهم مخلوط کرده کمی ازموادکیک داخل قالب ریخته قالب چرب واردپاشی کرده من ارده استفاده کردم نیمی ازموادکیک روریخته وکمی ازمواداستروسل روی مایه کیک ریخته ودباره مایه کیک ریخته ومواداستروسل روی کیک ریخته داخل فر۱۸۰درجه مدت ۴۰تا۵۰دقیقه من تو۲مرحله مواداستروسل داخل قالب ریختم ودیگه روی کیک مواداستروسل نریختم کمی ازموادکیک ریختم وصاف کردم وکمی مواداستروسل ودباره مایه کیک ومواداستروسل ودراخرمایه کیک ریختم نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_استروسل_شکلات_وقهوه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : کیوی متوسط ۱۰؛؛؛۱۲ تا شکر نصف لیوان آب نصف لیوان ژلاتین ۱ ق چ ژله آلوئه ورا ۲ بسته خامه قنادی زده شده یا بستنی ۴ ق غ طرز تهیه:کیوی رو پوست گرفته حلقه میکنیم همراه آب و شکر روی حرارت متوسط ۱۰ دقیقه می‌پزیم وقتی سرد شد توی مخلوط کن ریخته تا دوره بشه ژله و ژلاتین رو با ۳ لیوان آبجوش بنماری میکنیم تا کاملا حل و شفاف بشه بستنی یا خامه رو اضافه و خوب هم می‌زنیم حالا کیوی رو هم اضافه کرده همه مواد رو مخلوط میکنیم قالب رو خیلی کم چرب و مایه رو داخلش میریزیم میزاریم یخچال ۳؛؛؛۴ ساعت بمونه سفت بشه من صبح گذاشتم تا عصر پ ن: ب جای ۲ لیوان آبجوش و ۲ لیوان آب سرد من از ۳ لیوان آبجوش استفاده کردم تا ژله خوشمزه تر و سفت تری داشته باشم پ ن: میتونین بستنی یا خامه رو حذف کنین ولی ب نظرم با خامه یا بستنی خوشمزه تره پ ن_ ۱ قطره رنگ ژله ای سبز بهش اضافه کردم برای قسمت سفید هم می تونید ژله شیر یا بستنی درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سینه مرغ350گرم/برنج3پیمانه/تخم مرغ3عدد کامل+ 1 زرده/ماست1 لیوان/روغن مایع1 لیوان طرز تهیه برنج را برای آبكش کردن شسته و نمك ميزنيم و كنار ميگذاريم. بعد از دو ساعت برنج را ميپزيم و آبكش میکنیم و كنار مي گذاريم. مرغ را با يك عدد پياز و نمك و با مقدار مناسبی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزه. وقتي مرغ ها پخت و آب مرغ تمام شد از روی حرارت برمیداریم. وقتی خنك شد ريش ريش كرده و استخوانهاش رو جدا میکنیم. برنج آبکش شده رو در یک کاسه بزرگ میریزیم و ماست و سه عدد تخم مرغ کامل و یک زرده اضافه را داخل برنج ميريزيم. نمك و زعفران دم کرده و فلفل و روغن را هم با برنج خوب مخلوط ميكنيم تا کاملا یک دست بشن. فقط مراقب باشید برنج له نشه. لایه لایه ریختن مواد ته چین مرغ در ماهيتابه دو طرفه مقدار كمي روغن مايع میریزیم و نيمي از پلو مخلوط زعفراني را كف آن ريخته و بعد مرغ ريش ريش شده را روي پلو زعفراني میچینیم. فقط دور ماهيتابه زياد مرغ نگذاريد چون موقع سرخ شدن ميسوزه. بقیه مخلوط برنج رو هم اضافه میکنیم و در ماهيتابه را میگذاریم. شعله گاز رو هم کم میکنیم تا يك طرف آن خوب پخته وطلايي شود و بعد از اون ماهيتابه را بر میگردانیم تا آن طرف ته چين هم طلايي بشه. این میزان مواد برای یک ماهیتابه زیاد هست و بهتره که مقداری رو برای ماهیتابه کوچکتر کنار بگذارید و یا اینکه در چند لایه در قابلمه درست کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ_ماهی_تابه_ای_دو_طرفه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_بدون_تخم_مرغ😍 👈سیب زمینی ها رو آب پز میکنید و پوستشو جدا میکنید با گوشتکوب دستی خوب پورش کنید تا صاف و یدست شه. و بعد نشاسته میزنید بهش و خوب ورز میدید. میزان نشاسته رو تا جایی بزنید که خمیر چسبندگیش از بین بره تا حدودی. البته من مقداری پودر سوخاری هم ب سیبزمینیا اضافه کردم. زرد چوبه و نمک و فلفل و ادویه کاری و پودرپاریکا هم بهش اضافه کردم. وخوب مخلوط کردم. داخل یه تابه روغن داغ کردم و یه کاسه آب کنار دستم. وقتی حس میکردم خمیر ب دستم میچسبه یذره دستم مرطوب میکردم و کوکوها رو شکل دادم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كراكت_سيب_زمينى سيب زمينى را آب پز كرده و با رنده ريز رنده ميزنيم ، مواد ماكارونى را با كمى پنير پيتزا مخلوط كرده كنار ميگذاريم ، به سيب زمينى نمك و فلفل و پودر زيره سبز و يك عدد تخم مرغ و بك قاشق آرد گندم ميزنيم و كمى ورز ميدهيم ، به اندازه يك نارنگى كوچك از سيب زمينى برميداريم و آن را گود ميكنيم و داخل آن را از مواد آماده ميگذاريم و آن را ميپيچيم و بعد بشكل استوانه در مى آوريم ، سپس آن را در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخارى زده و در روغن سرخ ميكنيم . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_کاسترد موادلازم پودر کاسترد ............ ۱۶۰ گرم ارد ............. ۲۷۰ گرم پودر قند ............ ۱۳۰ گرم روغن صاف یا جامد ..........۲۰۰ گرم شیر ............ ۸۰-۱۰۰ گرم طرزتهیه مواد خشک (پودر قند و ارد و پودر کاسترد )با هم قاطی و الک کنید روغن را به انها اضافه کنید و خمیر حالت ریزه داره کم کم شیر را اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمیچسبه بدست بیاد . بعد اندازه گردو از مایه را برداشته و با چنگال روی ان شکل داده در فر با ۱۷۰ درجه گرم شده به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه قرار داده . #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم 📝 برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد پیاز متوسط ۱ عدد آرد نخودچی ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . ✍طرزتهیه: پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم . هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید . توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_هویج #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: شیر ولرم نصف لیوان(حتما ولرم) آرد سفید ۳۵۰ گرم (تا جایی که خمیر به دست نچسبد) نمک نوک قاشق تخم‌مرغ ۱ عدد روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری شکر ۳ قاشق غذاخوری شیره خرما یا انگور یکی دو قاشق غذاخوری کنجد برای تزیین به مقدار لازم طرز تهیه: 1- شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. پودر خمیر مایه را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بگذارید 7-8 دقیقه در دمای محیط بماند و عمل بیاید (روی مایع اسفنجی شود. اگر نشد یعنی تاریخ مصرف خمیر مایه شما تمام شده و قابل استفاده نیست). 2- در مدتی که خمیرمایه عمل می‌آید، تخم‌مرغ، شکر و روغن مایع را در کاسه‌ای بریزید و با همزن دستی بزنید تا مخلوط شوند. بعد خمیر مایه عمل آمده را به آن اضافه کنید. 3- آرد را الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. زیاد آرد اضافه نکنید چون باعث می‌شود نان ترک بردارد. 4- خمیر را حسابی ورز بدهید. کف یک کاسه شیشه‌ای را چرب کنید. خمیر را داخل آن بگذارید و رویش را سلفون بکشید. بگذارید 2-4 ساعت در دمای محیط بماند و حجمش دو برابر شود. 5- دو چانه هم اندازه از خمیر به سایز دلخواه در بیاورید. هر دو را به صورت رشته‌ای باریک در بیاورید. سر دو رشته را به هم بچسبانید. سپس آن‌ها را به دور هم بتابانید. در آخر دو سر رشته‌ی بافته شده را به هم بچسبانید و یک حلقه درست کنید. 6- سینی فر را کاغذ روغنی بکشید و آن را چرب کنید. نان‌ها را روی آن بچینید. با قلمو روی نان‌ها شیره بمالید و بعد هم در صورت تمایل کنجد بپاشید. 18-20 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید. نان سیمیت را خالی یا همراه با شکلات و چای صرف کنید. نوش جان! ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیمیت_ترکیه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ۳ عدد آب پرتقال نصف لیوان شکر یک لیوان کره ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱/۴ لیوان آرد سفید ۱.۵ لیوان رنده پوست پرتقال ۱ قاشق م بکینگ پودر ۱ قاشق م کره نرم رو با شکر پنج دقیقه زدم بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم وخوب با همزن زدم بعد رنده پوست پرتقال رو زدم بعد روغن ریختم وهم زدم وبعد آب پرتقال رو هم اضافه کردم تا خوب مخلوط شدن. بکینگ پودر و آرد رو الک کردم وداخل مواد ریختم وبا لیسک مخلوط کردم دیگه اینجا زیاد هم نمیزنین که پف کیک نخوابه . قالب میان تهی ۲۳ میتونین بریزین که اینجا داخل کاپ ریختم . یک ربع قبل حتما روشن کرده باشید رو در جه ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمام لازم هست. سس پرتقالی آب پرتقال نصف لیوان عسل یک قاشق یا دو قاشق شکر ژله پرتغال یک قاشق پودر نشاسته ذرت یک قاشق اول اب پرتقال و نشاسته رو مخلوط کرده و بعد رو گاز میزارین عسل و پودر ژله رو اضافه میکنید یکم که غلظت گرفت خاموش میکنید و یکم که خنک شد روی کاپ یا کیکتون میریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_پرتقال #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آماده برای خوردن بعد افطار😋 ✍️مواد لازم زرده تخم مرغ یک عدد پودر قند یک قاشق سوپ خوری شیر چهار قاشق سوپ خوری وانیل یک هشتم چایخوری آرد 200 گرم نمک نوک قاشق چایخوری ♨️کره آب شده پنجاه گرم فر را 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.آرد و نمک را با هم الک کنید.کره خرد شده یا روغن و وانیل را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان کره را به خورد آرد دهید. (مخلوط باید به شکل خرده نان درآید.)پودر شکر، زرده تخم‌مرغ را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.آب یا شیر‌سرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.خمیر را درون کیسه قرار دهید و به مدت 15 دقیقه تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید.میزان مناسبی از خمیر را به کمک وردنه بین دو کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید.خمیر را به قالب‌‌های تارت بزرگ و یا قالب‌های کیک یزدی منتقل نمایید و فرم قالب را به خمیر بدهید.قالب‌ها را درون یک سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل روی حرارت 180 تنظیم شده است قرار دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآیند.تارت‌های آماده شده را پس از سرد شدن با کرم پاتیسیر پر کنید. سپس با میوه‌های مختلف بسته به سلیقه خود تزیین نمایید.در نهایت از بریلو و یا ژله نیم‌بند شده برای حذف طراوت میوه‌ها و همچنین زیبایی و جلای بیشتر تارت‌ها را تزیین نمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_میوه_ای_با_کرم_پاتیسر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. موادلازم آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه پودر کاکائو نصف پیمانه بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمك یک چهارم قاشق چای خوری پودر نسکافه یک قاشق چای خوری پودر شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه طرزتهیه اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا قالب ۲۲سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو در قالب بریزید. حالا قالب رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید من شکلات تخته ای سفید رو روش رنده کردم ... برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.😋😋 نکته: شکر بهتره پودری باشه. نوش جان🌹🌹🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_بی_بی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت مواد لازم سیب زمینی سه عدد بزرگ پیاز یک عدد گوشت چرخ کرده (۲۰۰تا۳۰۰)گرم ادویه و نمک به مقدار لازم تخم مرغ دو عدد سبزی خشک مخصوص کتلت به مقدار لازم طرز تهیه سیب زمینی رو رنده کنید و ابشو بگیرین پیازو هم رنده کنید ابشو بگیرین با هم مخلوط کنین تخم مرغ و گوشت و ادویه و نمک و سبزی خشک رو بهش اضافه کنین و همه رو با هم خوب مخلوط کنین در اخر هم تو روغن به شکل دلخواهتون سرخ کنین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح آمده و عطر و گلاب آورده🌸🍃 برچشم خمار عشق خواب آورده🌸🍃 بگشای درو پنجره تا هست شوی🌸🍃 چون آتش وشور بیحساب آورده🌸🍃 سلام صبحتون بخیر و شادی ❤️🌷🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛