eitaa logo
آشپزی خاص
96.3هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترشی_کلم_مجلسی 🔸برگای کلم رو به ارامی جدا کرده و داخل اب جوشی که یکم نمک و سرکه ریخته ایم میجوشانیم تا نرم شوند مواد داخل ،،،،فلفل دلمه ای رنگی ،فلفل تند ،برگ کلم ،هویج،و بادمجان ،همه رو خیلی ریز خرد میکنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و مثل دلمه میپیچیم 🔹برا بستن سبزی تره رو یک دقیقه داخل اب جوش میزاریم تا شکنندگیش از بین بره ،بعد مثل روبان میپیچیم دور دلمه هامون ودرسرکه میزاریم تاجابیوفته.برای تزیین ازبرگ کلم سفیدوهویج استفاده میکنیم. #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام امروز پنجشنبه 7 آذر🌷 💚نمیگویم روزتان بخیر، 💛که خیریست به کوتاهی روز ❤️میگویم عاقبت‌تون بخیر، 💙که خیریست به بلندای سرنوشت 💚عاقبت تون بخیر 💛غم هایتان فانی ❤️شادی هایتان باقی 🌼 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📝مواد لازم: 🔸آرد 430 گرم 🔸شکر 150 گرم 🔸کره 300 گرم 🔸تخم مرغ 1عدد 🔸وانیل 1قاشق چایخوری ♨️مواد را با هم مخلوط کنید و مواد رو نصف کنید. 2 قاشق نشاسته ذرت و 2 قاشق پودر کاکائو را با مواد بالا مخلوط کنید. 👈 و شکلات چیپسی برای داخل های بای آماده کنید. با دمای170 / 15دقیقه بپزه. خمیر رو نیم ساعت استراحت بدید تو یخچال کیفیتش عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گوله کنین خیلی کوچیک یکدست ✅ #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تو کف بین دوتا دستون قل میدین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۸عدد ۴تا کاکائو ۴بی رنگ یک درمیان کنار هم بزارین وسطش چندتا شکلات چیپسی بزارین #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#های_بای_خونگی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با همین فاصله میچینین داخل دیستون نوش جان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅حلوا با آرد سمولينا😋 ✍مواد لازم موادلازم:آب يك ويك دوم پيمانه شكر يك پيمانه شير هم دماي محيط يك و يك دوم پيمانه شيره انگوريك دوم پيمانه(ميتونيد شيره خرما جايگزين كنيد) زعفرون دم كرده غليظ١ق م كره١٢٥گرم روغن مايع٢ق س آردسفيد٦٠گرم ألك شده آردسمولينا يك پيمانه 🍜طرز تهیه ابتدا آب وشكر رو روي شعله ملايم قرارداده وميذاريم شكر درآب حل بشه،سپس شير،شيره انگور ياخرما وزعفرون روهم اضافه كرده يه جوش كه زد شعله رو خاموش ميكنيم در ظرفي ديگر روغن وكره رو ميريزيم و روي حرارت ملايم اجازه ميديم كره آب بشه،سپس آردسفيد وسمولينا رو اضافه كرده و مدام هم ميزنيم تابوي خاميش گرفته وكمي تغيير رنگ بده،درآخر شربت رو كم كم اضافه كرده وخوب هم ميزنيم تا زماني كه حلوا خودشو جمع كنه،سپس در قالب ريخته،فشرده ميكنيم و وقتي خنك شد در ظرف مورد نظر بر ميگردونيم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_با_آرد_سمولينا #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: تخم‌ مرغ – سه عدد شكر – نصف پيمانه بادام خرد شده – يك پيمانه كره آب شده – 150 گرم آرد – يك پيمانه گلاب – نصف پيمانه بيكينگ‌ پودر – يك قاشق چايخوري هل – يك قاشق مربا خوري مواد مورد نياز براي تهيه شربت: شكر يك پيمانه آب يك پيمانه گلاب يك پيمانه عسل يك قاشق چايخوري ✍طرز تهيه: ابتدا شكر و تخم‌مرغ‌ها را با هم خوب زده تا كاملا سفيد و سبك شود. كره آب شده، گلاب و هل را به مايه اضافه كرده و بزنيد. در آخر بيكينگ‌پودر را با آرد مخلوط كرده و به مواد قبلي بادام را اضافه و مخلوط كنيد. اين مواد را در يك سيني به ابعاد 20×30 بريزيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت پنج دقيقه قرار دهيد، حرارت را به 17 درجه سانتي‌گراد كاهش دهيد و در حدود 45 دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود. سپس كيك را به همراه قالب كنار بگذاريد تا كيك سرد شود در اين هنگام شربت داغ را روي كيك بريزيد و آن را به ابعاد موردنظر برش دهيد و در ظرف قرار دهيد، رويش را با پودر پسته تزئين كنيد. ✍طرز تهيه شربت: شكر و آب را روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود. عسل را اضافه كنيد تا شربت كف كند پس از آن گلاب را بيفزاييد، زماني كه شفاف شد بعد از يكي دو جوش شربت آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_باقلوا_یزدی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛