🌹🌻🌹🌻🌹🌻🌹
#دسر_راه_راه_شکلاتی
مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره
شیر ۱/۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق غذا خوری
پودر هات شکلات آماده ۲ بسته
شکر ۴ قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای سیاه ۵۰ گرم
🍜طرز تهیه قسمت شکلاتی تیره
شیر و شکر را روی حرارت ملایم میذاریم تا شکر در شیر حل شود سپس پودر هات شکلات و شکلات تخته ای را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود سپس حرارت رو خاموش میکنیم تا مواد کمی خنک شوند. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود وقتی کمی خنک شد آنرا به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
✍مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن
شیر ۱/۵ لیوان
شکر ۵ قاشق غذا خوری
پودر هات شکلات ۱ بسته
آب سرد نصف لیوان
پودر ژلاتین ۱/۵ قاشق غذا خوری
🍜طرز تهیه برای قسمت شکلاتی روشن
شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد.
حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم کمی از داغی بیوفتد،پودر ژلاتین با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شفاف شود و وقتی که از داغی افتاد و کمی خنک شد به مخلوط شیر اضافه کرده خوب هم میزنیم و کنار میگذاریم.
✍مواد لازم برای قسمت سفید
شیر ۲ لیوان
شکر ۸ قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خامه ۳ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
آب سرد نصف لیوان
🍜طرز تهیه قسمت سفید
پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود .
شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود .سپس خامه و وانیل را افزوده وبا همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود .
ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد حالا شیر و ژلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .
اول لایه سفید رو تو لیوان ریختم و لیوان رو کج روی قالب مافین گذاشتم و همونجوری کج داخل فریزر گذاشتم تقریبا ده دقیقه ای میبنده بعد لایه شکلاتی روشن رو ریختم ک به همین ترتیب هر لایه که بست لایه ی بعدی رو ریختم،عکس رو ورق بزنید تا ترتیب ریختن لایه ها رو ببینید.
تو لایه شکلاتی روشن به جای هات شکلات میتونید از پودر نسکافه فوری استفاده کنید.
تا جایی که میتونید با دقت و حوصله کار کنید تا دسرتون تمیزتر دربیاد.
نوش جان 😊
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص
🔷 #شیر_عسلی
مواد لازم:
کره : ۲۵گرم
شیر : ۲ لیوان
شکر : نصف لیوان
حتما شما هم تا به حال در طرز تهیه کیک ها و دسر ها با واژه شیر عسلی رو برو شده اید و حتما فکر میکنید این نوع شیر عسلی همان مخلوط شیر و عسل است! اما اشتباه میکنید…اگر تا به حال از بازار شیر عسلی خریده باشید از دیدن غلظت و طعم آن و البته قیمت بسیار زیاد آن متعجب میشوید. در واقع شیر عسلی کارخانه ای که برای مصارف شیرینی پزی و تهیه دسر آماده شده است فرآیندی متفاوت دارد!
طرز تهیه شیر عسلی
طرز تهیه :
تابه ای نچسب و بزرگ را انتخاب کرده و شیر و شکر را داخل آن بریزید. زیر حرارت شعله پخش کن قرار داده و مرتب مخلوط شیر و شکر را هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
شیر نباید بجوشد پس توجه کنید اگر حرارت طوریست که شیر به مرحله جوش میرسد آن را سریعا کم کنید.هم چنین مطمئن شوید شیر ته نمیگیرد یعنی مرتب آن را هم بزنید.
شیر باید تبخیر شود اما نجوشد.شما تقریبا نیم ساعت تا ۱ساعت باید به هم زدن ادامه دهید تا حجم شیر نصف شود و غلظت آن مثل عسل شود.
وقتی شیر نصف شد کره را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کره کاملا حل شود و شیر عسلی کاملا یکدست و کشدار شود.
در این مرحله شعله را خاموش کرده و شیر عسلی را به ظرف مورد نظر انتقال دهید.
نکات :
۱) شیر عسلی ماده ای بسیار خوشمزه است طوری که میتوانید آن را همراه با چای،قهوه و حتی تنها میل کنید!
۲) دقت کنید موقع هم زدن زیاد اطراف شکرک زده وارد شیر نشود چون ممکن است شیر عسلی داخل یخچال شکرک بزند.
۳) اگر متوجه شدید شیر عسلی ته گرفته سریعا آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.
۴) حتما سعی کنید از ظرف خیلی بزرگی استفاده کنید تا شیرعسلی زود آماده شود.
۵) اگر با وجود هم زدن زیاد شیر عسلی حالت دانه دانه پیدا کرد آن را داخل میکسر بریزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅تی تاب خونگی
✍مواد لازم
۳عدد تخم مرغ
آرد ۱لیوان
بکینگ پودر نصف ق غ
شکر ۳/۴لیوان
روغن ۳/۴ لیوان(خودم نصف لیوان ریختم)
شیر ۳/۴لیوان
پودرکاکائو ۱ق غ
وانیل نوک ق چ
🍜طرز تهیه
تخم مرغ و شکر و وانیل رو اینقدر خووووب هم میزنیم که کلی پف کنه و رنگش کرم روشن بشه بعد شیر و بعد روغن رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و درنهایت آرد و بکینگ پودر رو داخلش الک میکنیم و یه چند ثانیه هم میزنیم.
کف قالب کاغذ روغنی پهن میکنیم نصف لیوان از مایه کیک برمیداریم و با ۱ق غ ارد مخلوطش میکنیم.
و به بقیه مایه کیک ۱ق غ پودرکاکائو اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.در نهایت مایه کاکائویی رو داخل قالب میریزیم و اون نصف لیوان مایه که نگه داشتیم رو داخل قیف یا نایلون ریخته نوکش رو سوراخ میکنیم و خطوطی به دلخواه روی مایه کاکایویی میندازیم
بعد داخل فر۱۸۰ که ازقبل گرم شده میگذاریم تا روی کیک هم کمی تغییر رنگ بده و خوشرنگ بشه .
میتونیم ازهرکرمی برای لابلای تی تاب استفاده کرد
لابلای تی تاب هم کمی نسکافه وپودرکاکائو وشکروشیرونشاسته ذرت روی حرارت گزاشتم غلیظ که شد لابلا تی تابها گزاشتم
درضمن داخل مواد کاکایویی تی تاب هم کمی نسکافه توچندقاشق آب داغ حل کردم و ریختم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
21.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رنگینک
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام
آدینه تون بخیر🌺
صبحتون معطر به
بوی مهربانی
دلتون غرق عشق
و محبت، لبتون خندان
زندگیتون مملو از آرامش
دقیقههاتون بینظیر
و لحظاتتون شیرین و ناب
روز خوبی داشته باشید🍃🌸🍃
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_حلوا_شیره_انگور
موادلازم📝
شیره انگور : یک و نیم پیمانه
کره و یا روغن : 3/4 پیمانه
آرد : دو پیمانه
زعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوری
گلاب : نصف پیمانه
پودر هل : به مقدار لازم
✍️طرزتهیه:
برای درست کرد این نوع حلوا، ابتدا آرد را الک کنید سپس آرد الک شده را درون تابه ای مناسب بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آن مقداری تغییر کند.بعد از اینکه رنگ آرد کمی تغییر کرد دوباره آن را الک کنید و بعد از الک کردن؛ آرد را دوباره درون تابه بریزید.در مرحله بعدی طرز تهیه حلوای شیره انگور روغن و یا کره ذوب شده را به آرد بیفزایید و مخلوط آرد و کره را به خوبی هم بزنید تا کره و یا روغن به خورد آرد بروند.سپس شیره انگور را به صورت آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا نسوزند در این مرحله از طرز تهیه حلوا با شیره انگور مخلوط آرد و شیره انگور شروع به جمع شدن می کند.زعفران دمکرده و پودر هل و گلاب را به حلوا اضافه کنید و مواد حلوا را هم بزنید و بعد از اینکه حلوا به طور کامل آماده شد شعله گاز را خاموش کنید و تابه را از روی حرارت گاز بردارید و دوباره مواد حلوا را هم بزنید.حلوای آماده شده را درون ظرف مناسبی بریزید و یا کمک روش های تزیین حلوا مجلسی این حلوای خوش طعم و خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینبار با دستور یک پیش غذای خوشمزه و سبک خدمتتون رسیدم . یک پیش غذا یا اسنک سبک بدون گوشت اما خوشمزه و کم خرج
مواد لازم
کره ۶ قاشق غذا خوری ( آب شود)
اسفناج شسته ۶ اونس ۱۷۰ گرم( ریز خرد شود)
تخم مرغ کامل ۲ عدد ( با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید)
پودر نان خشک ۱/۳ پیمانه
پنیر فتا ۳/۴ پیمانه
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه ۳ عدد ریز خرد شده
نمک خیلی کم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چایخوری
پنیر موزورلا برای روی کاپ ها ۱/۳ پیمانه
ورقه های خمیر فیلو ۵ عدد
فر با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. اسفناج و پیازچه و شوید وپنیر فتا خرد شده و تخم مرغ زده و ۲ قاشق غذا خوری کره آب شده و خیلی کم نمک و فلفل و پودر نان را مخلوط کنید . ۵ ورقه ی خمیر فیلو را روی هم گذاشته و با قیچی به ۱۲ عدد ورق مربع برش بزنید ودر قالب کاپ کیک گذاشته سریعاً با برس روشون کره بزنید و بعد با مخلوط اسفناج پرشون کنید و روشون پنیر موزورلا بریزید و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که زیر و روی اسنک مون طلایی بشود. اجازه دهید از فر که خارج شد کمی از حرارت بیافتد ونوش جان بفرمایید. با این مقدار مواد دقیقا ۱۲ عدد کاپ اسفناج سایز کیک یزدی خواهید داشت .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛