#پیتزا_مخلوط_در_مایکروفر
مواد لازم پیتزا در مایکروویو: (برای ۲نفر)
خمیر آماده: ۲ عدد
سس گوجهفرنگی: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
قارچ ورقه شده: ۱ پیمانه
سوسیس و کالباس: ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای: یکدوم پیمانه
روش تهیه پیتزا در مایکروویو:
روی نان را چرب کرده خمیر را به تنهائی روی سهپایهی فلزی قرار دهید ترکیب گریل با مایکرو 180 وات 2 تا 3 دقیقه زمان میدهیم بعد از ان نان را پشت و رو میکنیم و سطح خمیر را به سس آغشته کنید و روی آن کمی پنیر بپاشید. حالا تمام مواد را به شکل دلخواه و با ضخامت نازک خرد کنید و روی خمیر قرار دهید ترکیب گریل با مایکرو 540 وات به مدت 6 تا 7 دقیقه در دستگاه قرار می دهیم بعد از گذشت 3 دقیقه بقیه پنیر را روی مواد اضافه می کنیم
برای دستگاههایی که کلید combi دارند می توانند به جای مرحله دوم ازاین راه استفاده کنند پیتزا را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و از combi2 استفاده می کنیم تا پنیر اب شود و سطح ان طلایی شود
دردستگاههای سولاردام :
خمیر پیتزا را چرب کرده طبق دستور بالا مواد را میریزیم کل پنیر را از اول اضافه می کنیم کلید ترکیبی co4 با مایکرو 360 وات 6 الی 8 دقیقه زمان می دهیم
نکته:
*برای جلوگیری از آب انداختن قارچ ها از قبل کمی آن ها را بپزید *
🍕🍕🍕 انواع پیتزا و همچنین خمیر پیتزا در پست های بعدی اموزش داده می شود
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ترشي كلم قرمز و خیار شوید😋
🍜طرزتهيه
كلم قرمزروشسته ميذاريم ابكش بشه باچاقويارنده درهراندازه ايي دوست داشتين خرد كنين همراه نمك وفلفل وكمي ترخون خشك داخل ظرف ترشي ريخته وروش سركه ميريزيم وسرشومحكم ميذاريم بلافاصله لين ترشي رودربخچال ميذارم تا تردوخوشمزه باشه ونرم نشه يعد ده روز اماده ميشه.
👈ترشی خیار شوید
🍜طرزتهيه
خيارهاي نازك واگرم ريز باشن بهتره شستم بعدخلالي خردكردم همراه شويدخردشده فراووون وفلفل تندسبز ونمك مخلوط كردم وداخل ظرف ترشي ريختم وروش سركه گذاشتم وميذارم تا برسه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_پیاز_قرمز
مواد لازم برای 3 نفر:
پیاز ریز قرمز2 کیلوگرم
نعناع تازهچندین شاخه
نمک2 قاشق سوپخوری
سرکه سفیدبه مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را پوست کنده، بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته و کاملاً خشک شود؛
نعناع را به صورت درسته بشویید و کاملاً خشک کنید؛
سپس مواد را در شیشه ترشی بریزید، لابه لای آن نمک بپاشید و روی مواد را با سرکه بپوشانید و درِ ظرف را محکم ببندید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی یخچالی ساده👍
برای کراست بیسکوییت شکلاتی رو خرد کنید و با کره ذوب شده و دو قاشق شکلات صبحانه مخلوط کنید و کف قالب پرس کنید و توی یخچال بزارید.
برای چیزکیک:
حدود 600 گرم پنیر خامه ای رو با همزن بزنید. یک و نیم پیمانه شکلات صبحانه بهش اضافه کنید. دو قاشق چای خوری پودر ژلاتین رو داخل 1/4 پیمانه آب حل کنید و به مواد اضافه کنید. مواد چیز کیک رو روی کراست بریزید و توی یخچال بزارید.
برای روی چیز کیک شکلات شیری یا تلخ را همراه کمی خامه و کره به روش بن ماری ذوب کنید و بعد از خنک شدن روی چیز کیک بریزید . نوش جون😋😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ترشی_کلم_بنفش
ابتدابرگهای اضافی کلم روجداکنید.بعدبا پوست گیریانایسردایسریاورقه کنهای دستی یابرقی یاحتی چاقوی معمولی و تخته کلم هارونازک رشته کنید.
بعدکلم های خردشده روبشورید.
بعدداخل قابلمه سرکه رومیریزیم تا به جوش بیاداگه سرکه خیلی ترش بودکمی اب جوش بهش اضافه میکنیم.بعد کلم هارومیریزیم وحدودده دقیقه یاکمترروی حرارت بمونه تاکمی نرم بشه.(خیلی کم)
بعدزیرشو خاموش کنید.
بعدسیررنده شده نمک.کمی شکر. نبات و فلفل سبزبدلخواه اضافه کنید.وداخل شیشه بریزید.
میزان شکروسیرروبدلخواه خودتون تغییر بدید.
شکربرای متعادل شدن مزه هاهست و اصلاشیرین نمیشه.
میتونیدشکریانبات روحذف کنید.
دوروز بعد قابل استفاده است.
من.سیر فراوان.میریزم.
میتونیدگلپرهم داخلش بریزید خوشمزه تر میشه.
من از سرکه محلی که با انگور درست کردم استفاده کردم.
این روش منه. میتونید بدون جوشوندن ترشی بندازید.
.ترشی باید توی جای خنک و تاریک قراربگیره و زود خورده بشه دیگه نهایت تا دوماه داخل یخچال رنگش مثل روز اول باقی می مونه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛