eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
😍😍 . ️ ژله آلوورا 1بسته انار به ميزان لازم ژله رو با يك ليوان آب جوش بن مارى مى كنيم تا دونه هاى ژله كامل حل و ژله شفاف شود بعد اجازه ميديم تاخنك و نيم بند شود در اين فاصله انار ها رو برش زده و به صورت گل در مياريم كه دسته اى كنار هم روى پوست سفيدش هست كه اصطلاحاً ميگن گل انار كه داخل قالب سيليكونى نيمكره يه دونه گل انار به صورت بر عكس كه روى گل كف قالب باشه قرارميدهيم بعد ژله ى نيم بند رو ، روى انار ميريزيم و داخل يخچال ميگذاريم تا كامل ببندد بعد دور ژله رو آزاد مى كنيم و از قالب به راحتى جدا مى كنيم داخل ظرف سرو بر ميگردونيم. به همين راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_گل_انارى #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ٢ لیوان . شیر عسلی ۱ قوطی یا شکر ۶ قاشق غ ( درآخر شیرینی دسرو بچشید ) . پودر ژلاتین ٢ قاشق غ . وانیل ۱/٣ قاشق چ . خامه صبحانه ٢۰۰ گرم یا کمتر ( میتونید حذف کنید ) پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل مایکرویو یا روی بخار آب بن ماری کنید . شیر رو روی حرارت بزارید . بعد از داغ شدن , شیر عسلی یا شکر رو بهش اضافه کنید و از روی حرارت بردارید . بعد از خنک شدن , وانیل رو اضافه کنید و کم کم شیر رو داخل خامه بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه . مخلوط ژلاتین رو هم اضافه کنید . قالبی با گنجایش ۵ لیوان رو با روغن مایع چرب کنید . موادو داخلش بریزید و برای سه ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده . بعد از این مدت کناره های دسرو تا انتها از قالب جدا کنید . اگر قالبتون سیلیکونی یا پلاستیکیه, داخل ظرف سرو برگردونید . دسر به راحتی جدا میشه . اگر فلزی و پیرکس و ... هستش , ته ظرفو برای چند ثانیه داخل آب گرم بگذارید . فراموش نکنید که حتما کناره های دسرو تا ته قالب از دیواره جدا کرده باشید . _برای این , ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و داخل راه های قالب ریختم . به محض بسته شدن ژله , مواد پاناکوتا که کاملا خنک بود رو به آرومی , روی اون ریختم . _من بخاطر گنجایش قالبم , مقدار موادو دو برابر کردم . _در همه ی دسرهای لایه ای , اگر به محض بسته شدن یک لایه , لایه ی بعدی رو روش نریزید , لایه های دسرتون وقت سرو , از هم جدا میشن . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناکوتا_وانیلی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✍طرزتهیه: ۳تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و مکعبی خورد میکنیم نمک میزنیم نیم ساعت میذاریم کنار بعد خوب میشوریم و آبکش میکنیم.حالا داخل قابلمه یه دونه پیاز بزرگ  و دو سه  حبه سیر رو ریز خورد کرده روغن ریخته خوب تفت میدیم زردچوبه و پودرفلفل سیاه هم اضافه میکنیم یه هم میزنیم بادمجونهای خورد شده رو اضافه کرده تفت میدیم در قابلمه رو دو سه دقیقه میبندیم تا بادمجونا کمی آب بندازن.حالا سه چهار تا گوجه خورد شده  رو روی بادمجونها ریخته در قابلمه رو میبندیم بازم گوجه ها اب میندازن و باعث میشه همه خوب بپزن.نیم پز که شدن 1 قاشق غذاخوری رب گوجه رو با نصف لیوان آب رقیق کرده داخل مواد میریزیم و میزاریم یتیمچه بپزه و جابیفته میتونید بزارین اینقدر بپزه تا له بشه . 🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#یتیمچه_بادمجان #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ارد مخصوص شیرینی و کیک(ارد سفید) دویست گرم یعنی دو لیوان_ روغن جامد یا کره صدو هفتاد گرم (تقریبا بیشتر از نصف لیوان) پودر قند و یا پودر شکر هفتاد گرم ( نصف لیوان) تخم مرغ یک عدد_ به جای روغن جامد کره هم میتونید استفاده کنید‌. اما مارگارین و یا روغن قنادی استفاده نکردم ممکنه شیرینی رو سفت کنه- وانیل نصف ق چ_ بکینگ پودر یک ق چای خوری_ ابتدا بکینگ و ارد و یک پنس نمک رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید. سپس درون ظرفی روغن و وانیل و پودر قند رو ریخته و با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزن تا حسابی کرم رنگ شه. بعد تخم مرغ رو اضافه کن و دو دقیقه هم بزن و بعد ارد رو طی سه مرحله بدون هم زن به مواد اضافه کن . یه خمیر خیییلی لطیف بما میده که به دست نمیچسبه اگه دیدید به دست چسبید کم کم بهش ارد اضافه کنید البته بیشتر از دو ق غ ارد اضافه نکنید و با قاشق هم بزنید اصلا با دست ورز ندید وگرنه به روغن میوفته. خب مواد ما امادس. مواد رو دورن یه پلاستیک بزارید تا هوا نگیره و خشک نشه. فر دست ساز هم که از قبل(ده دقیقه زودتر) گذاشتید روی حرارت کم(مثل زمانی ک برنج دم میدی) تا داغ شه . از مواو به اندازه یه گلوله کوچک برداشته و با کمک کف دستان اونو لول کنید خیلی اروم و یکم سریع نباید زیاد با خمیر بازی کنید وگرنه به روغن میوفته و شیرینی خشک میشه. همینجور که خمیر رو مثل یه نوار لوله مانند در میارید بزاریدش توی قالب که کاغذ روغنی پهن کردید و توی قالب خمیر رو به شکل نعل در بیارید . خیلی راحته اما یکم حوصله میخواد😊😁😁 قالب که پر شد بزاریدش توی قابلمه درب قابلمه رو به همراه دم کنی بزارید و بعد از نیم ساعت چک کنید. بهتره دو لایه کاغذ روغنی کف قالب پهن کنید. تا زمانی که دور شیرینی طلایی بشه باید توی قابلمه بمونه تقریبا نیم ساعت شاید یکم بیشتر طول میکشه‌ . بعد از پخته شدن و خنک شدن . نوک لبه های شیرینی رو در شکلات اب شده فرو کنید( بعد دوباره بزاریدش روی همون کاغذ روغنی تا شکلات سفت شه) و با پودر پسته تزیین کنید. به همین راحتی به همین خوشمزگی کلیپ این کار رو دارم ادیت میکنم ایشالا امشب میزارم. با دیدن کلیپ کاملا متوجه میشید. دوستانی که میخوان توی فر درست کنن طبقه وسط دمای صد و هفتاد فر از قبل گرم شده بعد از بیست دقیقه چک بشه. یه کوچولو دورش طلایی شه کافیه ‍ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_نعلی_بدون_فر #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛#آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 250 گرم گوشت گاو 1-2 عدد پیاز نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، زیره سبز پنیر ورقه ای 1عدد تخم مرغ 1 کاسه آرد 1 قاشق غذا خوری آرد روغن سرخ کردنی طرزتهیه نمک، فلفل سیاه، فلفل چیلی، پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده مخلوط کنید. پوست پیاز را بگیرید و حلقه ای خرد کنید. حلقه های پیاز را از یکدیگر جدا کنید. داخل حلقه پیاز از مخلوط گوشت بگذارید و در وسط آن پنیر قرار دهید و دوباره یک قاشق دیگر مخلوط گوشت بگذارید و کاملا فیکس کنید. تمام موارد را مانند همین آماده کنید. تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید. آرد و پودر سوخاری را در کاسه جداگانه قرار دهید. کوفته آماده را در آرد، سپس تخم مرغ، پس از آن پودر سوخاری بغلطانید و به طور کامل در روغن داغ سرخ کنید. نوش جان💝 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلقه_پیاز #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با پنیر چدار😋😍 مواد لازم : گوشت چرخ شده 450 گرم فلفل قرمز 1 دوم ق چ زیره سبز 1 ق چ پودر سیر 1 ق چ پودر پیاز 1 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ نمک 1 ق چ سس گوجه فرنگی 1 سوم پیمانه سیب زمینی رنده شده 6 عدد متوسط آرد سفید 2 ق غ نمک 1 دوم ق غ پنیر چدار طرز تهیه : گوشت را سرخ کرده و به ان فلفل قرمز،زیره سبز ،پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و نمک میزنیم سپس به ان سس گوجه فرنگی اضافه میکنیم و زمانی که گوشت پخته شد و اب ان کاملا گرفته شد از روی حرارت بر میداریم سیب زمینی ها را رنده کرده و به ان ارد و نمک اضافه میکنیم به اندازه یک ق غ از سیب زمینی بر میداریم و کف دستمان پهن کرده و روی ان مقداری گوشت ریخته و روی ان پنیر چدار قرار میدهیم و به صورت توپک در اورده و داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_سیب_زمینی_و_گوشت #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر : 3 پیمانه روغن جامد : 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ : 3 عدد شیر : یک و نیم پیمانه ماست : یک و نیم پیمانه بکینگ پودر : 2 تا3 قاشق غذاخوری وانیل : یک چهارم قاشق غذاخوری آرد : به میزان لازم (حدود10 پیمانه در ظرفی روغن و شکر را خوب مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بقیه مواد را به ترتیب ماست ، شیر و بکینگ پودر را اضافه کنید و کاملا هم بزنید. در آخر آرد را با الک به تدریج به بقیه مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . وقتی خمیر سفت شد آن را با دست وزر دهید و آنقدر ریختن آرد را ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را در کاسه ای بریزید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید 2 تا 3 ساعت استراحت کند. بعد از استراحت کردن خمیر آن را به اندازه یک گردو کوچک بردارید و با وردنه آن را به ضخامت نیم سانت باز کنید و  اگر دوست داشتید خمیر باز شده را قالب بزنید. در قابلمه کوچک مقدار زیادی روغن بریزید و شیرینی ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای کم رنگ  شود. سپس شیرینی های سرخ شده را روی حوله روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_پیشمه_ترکمنی #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍉 😋 سه بسته ژله هندوانه یا آلبالو رو با ۵ لیوان اب جوش حل و بن ماری کردم و یخورده که از داغی افتاد داخل قالبم ریختم. یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خنک شد نصف پاکت خامه صبحانه ریختم.مواظب باشین ژلتون خنک شده باشه تا خامه نبره.بعد روی ژله ی هندوانه/آلبالو که هنوز سفت نشده بریزین و در اخر هم دو بسته ژله طالبی رو با آب جوش حل کرده و روی لایه قبلی میریزیم.ژله رو میتونین با اب سرد و گرم هم حل کنین ولی من با اب گرم فقط حل میکنم که شفاف تر هم میشه و اینکه نباید لایه ها کاملا سفت شوند که در این صورت، اگه لایه بعدی رو بریزین موقع برگردوندن لایه ها از هم جدا می شوند.😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_هندوانه_ای #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ کوکو‌ سیب زمینی😋 پنج عدد سیب زمینی متوسط رو گذاشتم ابپز بشه بعد گذاشتم کنار تا خوب خنک بشه بعد رنده ریز کردم +یک عدد پیاز متوسط که ابش رو گرفتم +دو حبه سیر و بعد بهش نمک ،فلفل،زردچوبه،و دو عدد تخم مرغ +سبزی زدم و خوب مخلوط کردم در آخر دستم و با روغن چرب میکردم و سیب زمینی هارو حالت دادم و تو روغن سرخ کردم ❌معمولا سبزی خشک می ریزیم که معطر هست مثل ترکیب جعفری،نعنا،شنبلیله هست #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل طرز تهیه:🍘 دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه .سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب یا با دست شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته خوب سرخشون کنین.من ادویه نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر و اویشن و دو ق غ پودر سوخاری هم زدم. بی نظیر شد #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهیچه ماهيچه به سبك پسران كريم سه تا پياز متوسط رو خورد كردم و تفت دادمو زردچوبه ريختم و كمي طلايي كه شد گوشتم رو ريختم و تفت دادم بعد ابجوش ريختم و زعفرون و خيلي كم دارچين و پودرسير و پودرپياز گذاشتم پخت وقتي پخت كمي نمك و ليموتازه اگر نبود ابليمو اضافه ميكنيم و ميزاريم كمي بجوشه و روش رو با ليمو تزيين كردم كمي روغن حيواني يا كره هم تو اين غذا طعمش رو فوق العاده ميكنه كه يادم رفت تو توضيحات بگم و اينكه ماهيچه بايد سرفرصت و با اب كم و شعله كم و زمان زياد بپزه تا خوشمزه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كره_خانگي خيلي. ساده خامه را داخل همزن بريزين با دور تند بزنيد تا خامه جمع ميشه شبيه كره و رنگش زرد ميشه و مايعي داخل همزن ميمونه كه باتر ميلك هست بعد كره را داخل توري بزاريد زير ابسرد چند بار بشوريد و إبش را بگيريدو( زير ابسرد بگيريد و بعد با دست فشارش بديد ) بعد داخل نايلكس بزارين و بهش فرم بدين يا داخل قالب مورد نظر بزارين ولي روشو با نايلكس روشو بپوشونيد ونيمساعت داخل فريزر بزاريد و نوش جان كنيد من مغز فندق بهش اضافه كردم ( داخل خامه بريزيد)خامه مورد استفاده من ٣٦ درصد چربي بوده #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔴مواد لازم🔻🍞 ▫️خمیر پیتزا ▫️مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. ▫️پنیر پیتزا ▫️سس سفید یا قرمز ▫️گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده طرز تهیه : خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_تک_نفره #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص 🔷#ترفند چی کار کنیم که #کوکوی_سیب_زمینی وا نره؟ 🔸سیب‌زمینی‌‌ رو رنده نکنید، با گوشتکوب له کنید 🔸تخم‌مرغ رو اندازه بزنید 🔸یک ساعت بذارید یخچال استراحت کنه #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنچ_تست 🌱نصف لیوان شیر نصف لیوان خامه صبحانه دو عدد تخم مرغ نصف قاشق چایخوری وانیل نان تست 1بسته شکر یک قاشق غذاخوری 🌱اول از همه تخم مرغ و شکرو هم بزنید بعد خامه رو اضافه کنید و بعد شیر و وانیل. مواد حسابی مخلوط بشن. بعد به اندازه یک قاشق غذاخوری کره تووی ماهیتابه نچسب میزنیم و بعد هر دو طرف نون تست رو در مواد میزنیم و سرخ میکنیم #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آشپزی خاص #ایده_پذیرایی👌 تزیین الویه در قیف بستنی ,بصورت تک نفره ,برای پذیرایی در تولدها ودورهمیها ,قیف رو می تونید از بستنی فروشیها تهیه کنید #آشپزی_خاص ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛