پودینگ شکلاتی
🍫🍹🍫
مواد اولیه : برای 4 نفر
پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
شیر شیر سه پیمانه
شکر نصف پیمانه
طرز تهیه:
1-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
2-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.
3-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
4-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.
فوت و فن:
به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اناربیج
مواد لازم:
گردو ساییده نیم کیلو
سبزی قورمه (جعفری, تره, کمی شنبلیله) نیم کیلو
آبغوره 2 لیوان (ماده اصلی و مهم)
رب انار یا آلوچه یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز یک عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🍲طرز تهیه:
1. رب انار و یا آلوچه و آبغوره و گردو ساییده شده رو در قابلمه بریزین و یک لیوان و نیم آب سرد بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین تا تمام مواد در آب حل بشن.
2. در قابلمه رو بذارین ،شعله رو کمی زیاد کنین و به مدت 20 دقیقه بذارین بجوشه.تو این مدت هر از گاهی به غذا سر بزنین تا ته نگیره . حالا شعله رو کم کنین و بذارین آروم آروم گردو دم بیاد . دست کم این مرحله 3 ساعت وقت میگیره و تو این مدت باید مدام به غذا سر بزنین و هر وقت که لازم بود آب سرد به غذا اضافه کنین.
3. طریقه اضافه کردن آب سرد به این صورته که اول تو لیوان کمی آب سرد بریزین و بعد کمی از آب رو تو دستتون ریخته و به کناره های خورش بپاشین. این کارو در چند مرحله انجام بدین و مقداری هم داخل خورش بزنین. یادتون باشه که یک دفعه کل آب سرد رو به خورش اضافه نکنین چون مغز گردو روغن پس نمیده و دست کم تو این 3 ساعت بارها و بارها باید به غذا آب سرد اضافه کنین.
4. بعد از این مدت که گردو به اصطلاح دم اومد ، سبزی قورمه رو سرخ کنین و تو غذا بریزین. حالا تو این فاصله که گردو و سبزی قورمه دارن با هم جوش میخورن، گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زرد چوبه مخلوط کنین و به اندازه 2 تا 3 قاشق غذا خوری آب به مایه گوشت اضافه کنین و خوب ورز بدین.
نکته: مایه کوفته رو باید حدود 5 تا 10 دقیقه ورز بدین و بذارین یه نیم ساعتی بمونه تا طعم پیاز به خرد گوشت بره.
5. اگه آب تو مایه گوشت چرخ کرده نریزین وقتی که کوفته ها رو تو غذا ریختین حالت تیغ تیغی پیدا میکنه ولی با اضافه کردن آب ، سطح کوفتهها تو خورش کاملا" صاف و یکدست میشه. حالا به اندازه یه گردو از مایه گوشت چرخ کرده کوفته درست کنین. یادتون باشه که گوشت چرخ کرده کمی آب میره واسه همین اندازه های کوفته بعد از جوشیدن در غذا کمی کوچیک میشه. بعد زیر غذا رو زیاد کنین و وقتی که شروع به جوشیدن کرد کوفته ها رو بندازین تو خورش.
6. اگه غذا در حال جوشیدن نباشه کوفتهها وا میرن. بعد از اینکه کوفته ها خودشونو گرفتن، زیر غذا رو کم کنین تا غذا جا بیفته. وقتی به مدت 2 یا 3 ساعت غذا جوش میخوره، کمی رقیق میشه ولی نگران نباشین که غذاتون آبکی شده . اگه قبل از سرو کردن به مدت یک ربع زیر غذا رو خاموش کنین، غذا کمی خودشو میگیره و غلیظ میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#مرغ_پرتقالی
مرغو با پیاز ونمک ویک حبه سیر وفلفل وزعفرون مرینت کردم ودو ساعت بهش استراحت دادم بعد تو فر گذاشتم حدود چهل وپنج دقیقه با دمای صدو هفتاد
تو تابه ای یک پیاز تفت دادم البته ه با کره خوشمزه تر میشه یک قاشق رب زدم نمک وفلفل ویک قاشق زعفرون اب شده اضافه کردم و یک لیوان اب پرتقال هم افزوده مرغ را از فر در اوردم وگذاشتم داخل سس وبا حرارت کم نیم ساعت گذاشتم با در بسته تا مرغ طعم بگیره در اخر یکی دو قاشق ابلیمو هم اضافه کرده ونمکشم اندازه کردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاناكوتا
شكلات تخته اي سفيد ١٠٠ گرم
شير ٤ ليوان
شكر ١٠ ق غذاخوري
ژلاتين ٤ ق غذاخوري ( با نصف ليوان اب بن ماري كنيد)
خامه صبحانه يك بسته دويست گرمي
وانيل نوك ق چ
ابتدا خامه رو روي حرارت كم اب كردم بعد شير ( هم دما با محيط ) و اضافه بعد شكر ( ميزان شكر و كم كم اضافه كنيد بسته به ذائقه تون كم يا زياد كنيد) تا يكدست بشه شكلات را بن ماري كرده و اضافه ميكنيم
ژلاتين و با نصف ليوان اب بن ماري كردم شفاف شد داخل دسر ريختم و هم زدم از روي حرارت بر داشتم
نيمي بيشتر از دسر و داخل قالبم ريختم گذاشتم فريزر تا نيم بند شد سپس مابقي دسر و با رنگ خوراكي صورتي كردم
وقتي هنوز نيم بند بود از يخچال در اوردم پاناكوتا صورتي از حرارت افتاده و روش ريختم و داخل يخچال به مدت ٤ ساعت گذاشتم سپس از قالب خارج كردم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی ترش
شامی ترش بسی خوشمزه😋
گوشت چرخ کرده حدود ۴۰۰گرم
پیاز رنده واب گرفته شده یک عدد بزرگ
جعفری وگشنیز تازه ویاوخشک کمی
ابغوره نصف استکان
رب یک قاشق پر
گوجه فرنگی سه عدد
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وروغن به میزان لازم
همه مواد جز رب و آبغوره وروغن وگوجه باهم مخلوط کنید حدود ده دقیقه ورز بدید به اندازه نارنگی کوچک بردارید وبا دست شکل بدید و سرخ کنید
یک عدد پیاز رو رنده درشت ویا ریز خرد وسرخ کنید رب وادویه هم باهاش تفت بدید پوره گوجه فرنگی رواضافه گرده ومیزاریم گوجه فرنگی کاملا سرخ بشه یک الی دو لیوان اب بریزد وبزارید سس به جوش بیاد شامی سرخ شده رو بزارید توش ،,آبغوره بریزید ودرشو بزاری تا سس غلیظ بشه
ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی زدم
به جای آبغوره ،آب نارنج بریزید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كباب تابه اي تركيه اي
٣٠٠ گرم گوشت چرخكرده، ١عدد پياز بزرگ رنده شده كه ابشو گرفتيم،١حبه سير درست، ١ق جعفري خرد شده، يكم فلفل بيبر اگه نبود فلفل قرمز،نمك و فلفل سياه،يكم زيره و زردچوبه ويكمم پودر گشنيز رو خوب باهم مخلوط كنيد روشو بپوشونيد و بزاريد ١ساعت استراحت كنه، بعد سيب زميني رو حلقه اي خرد كنيد بچينيد تو تابه روش هم موادتون رو پهن كنيد، روي موادتون گوجه و فلفل شيرين بچينيد درشو بزاريد زيرشم كم كنيد و بزاريد كباب با آب گوجه و روغن كاملا بپزه و بعد هم نوش جان كنيد
پ.ن: سيب زميني ها حكم زياد شدن غذارو رو داره اگه دوست نداشتيد ميتونيد حذفش كنيد
پ.ن٢: اين كباب رو تو فر هم طبخ ميكنن(طبقه وسط دماي ٣٧٥درجه ٣٠تا ٤٠دقيقه) اما به نظر من رو شعله بهتر ميشه چون تو فر يكم خشك ميشه
عالیه عاشقش میشین .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 15 عدد
ماکارونی لوله ای ریز: 200 گرم
سیب زمینی متوسط: دو عدد
پنیر گودا رنده شــده: 300 گرم
تخم مرغ: دو عدد
آرد سوخاری: به میزان لازم
زردچوبه، نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
ماکارونی را درون آبجوش ریخته و آبکش میکنیم. سیبزمینیها را پخته و وقتی سرد شدند به صورت ریز رنده میکنیم. ماکارونی را همراه سیبزمینی، نمک، فلفل، زردچوبه و پنیر گودا خوب مخلوط میکنیم. تخممرغها را شکسته و خوب هم میزنیم، بعد دو تا سه قاشق آب به آن اضافه کرده و از الک رد میکنیم. از مخلوط ماکارونی به اندازه نارنگی برداشته و در دست مانند کتلت فرم میدهیم، سپس در تخممرغ زده و در آرد سوخاری میغلتانیم، آنگاه در روغن داغ سرخ میکنیم. سس قرمز بهترین سس برای سرو کردن این پیش خوراک است.
نکات
*ماکارونی را بیشتر از حد معمول میپزیم تا کاملا مغزپخت شود، بعد آبکش میکنیم.
*طعم قالب این غذا بهتر است که ماکارونی و پنیر باشد.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅ باقلوا استانبولي 😋
شش ورق از يوفكاي ترك رو جدا ميكنيم روي هر را كدام حسابی كره مالی میکنیم(کره آب شده مي زنيم )
مواد مياني دلبخواهي مثل انواع مغزها، من از پسته و گردوي نيم كوب شده بمقدار هرکدام يك پيمانه ، يك ق غ پودر هل و يك ق غ پودر دارچين ، نصف پيمانه شكر البته من كمتر ريختم همه رو با هم مخلوط و كمي گلاب با هم مخلوط مي كنيم تا خمیری نه چندان سفت بدست بیایدو كنار ميزاريم ، حالا ورقه ها روي هم قرار ميديم و مواد مياني را در عرض خمير قرار مي دهيم و محكم رول ميكنيم ، و در نهايت برش مي دهيم و توي ظرف رو كمي با كره چرب ميكنيم و باقلواها را ميچينيم ، و روشو كمي كره مي زنيم ميزاريم توي فر كه از قبل گرم كرده ايم بمدت بيست تا سي دقيقه با دمای ۱۸۰درجه.
در اين فاصله شربت رو آماده ميكنيم نصف پيمانه شكر با نصف پيمانه آب مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميزاريم نصف پيمانه شير عسلي رو بهش اضافه ميكنيم كمي كه جوشيد خاموش ميكنيم میتونیت يكم زعفرون هم بهش اضافه كرد .ميزاريم سرد بشه و باقلوا رو كه از فر در آورديم روشو شربت مي ريزيم
من شیرعسلی گیرم نیومد واستفاده نکردم.
#باقلوا_استانبولی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#_کروکت_مرغ
مواد لازم:
مرغ چرخ شده: 500 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
هویج (اندازه متوسط): 2 عدد
جعفری خرد شده: یک دوم پیمانه
پنیر فیلا فیلا: 100 گرم
نان خشک کوبیده: مقداری
تخم مرغ: 3 عدد
یک سس خوشمزه برای سرو با کروکت
طرز تهیه:
گوشت مرغ را از استخوان جدا نموده و چرخ کنید.
کمی نمک و فلفل به گوشت زده و ورز میدهیم.
هویج را پوست کنده آب پز میکنیم. سپس به طور یکدست به شکل مکعب های ریز خرد میکنیم.
از مرغ به اندازۀ یک گردو برمیداریم، پهن کرده وسط آن جعفری خرد شده، هویج و یک برش پنیر فیلا فیلا قرار میدهیم.
بعد آن را گرد کرده در نان خشک کوبیده، میغلطانیم.
تخم مرغ را با چنگال هم میزنیم. مرغ آغشته شده با نان خشک کوبیده را در آن میغلطانیم، مجددا در نان خشک کوبیده غلطانده، سپس آن را سرخ میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_کارامل
میتونید مواد رو نصف کنید
شکر یک لیوان
کره پنجاه گرم
خامه صبحانه یک دوم لیوان
شکر رو بریزید تو قابلمه کف قابلمه پخش کنید رو هم انباشته نشه
شعله خیییلی کم باشه وگرنه شکر زود میسوزه
حدود بیست دقیقه شاید بیشتر طول میکشه تا شکر کم کم اب بشه و طلای بشه نباید هم بزنید وقتی شکر آب شد وطلای شد کم کم بزنید تا مثل عسل روان بشه شکر باید کاملا آب بشه
وقتی که شکر آب شد کره که به دمای محیط رسیده بهش اضافه میکنیم مدام هم میرنیم تا شکر واب با هم مخلوط بشه سپس خامه رو اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا سس غلیظ ویکدست بشه
عزیزان توجه کنید خامه باید به صورت بن ماری حتما گرم بشه بن ماری( بزارید رو بخار کتری)
کدبانوهای عزیز اگه شکر خوب آب نشه بعد از اضافه کردن کره وخامهدونه هاش سفت میشه و قابل خوردن نیست
بعد از اضافه کردن خامه شکر دوباره کمی سفت میشه با زدن مداوم دوباره آب میشه
اگه بعد از غلیظ شدن سس دیدید دونه های شکر هنوز کنی آب نشده وزیر دندون میاد از الک رد کنید مشکلی نیست
حتما از قابلمه ضخیم استفاده کنید
مواظب دستتون باشید بعد از اضافه کردن خامه سس بالا میاد
بعد از آماده شدن سس را تو شیشه بریزد وبزارید یخچال تا یک هفته ماندگاری داره موقع استفاده به روش بن ماری گرم کنید چون بعد از سرد شدن کمی سفت میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کارامل
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خاگینه_قالبی
مواد لازم
آرد 4 ق غ سر پر
تخم مرغ 3 عدد
بگین پودر 1 ق چ
ماست سفت 1 یا 2 ق غ
روغن مایع 1/4 پیمانه
مواد لازم شربت:
شکر 1.5 لیوان
آب 3/4 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
زعفران به میزان لازم
تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم.
بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند.
👈نکته
ویا میتونید شربت رو از قبل آماده کنید و شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید .
من تو قالب کیک خاگینه رو درست کردم و تو قالبم کاغذ روغنی انداختم و بعد از پخته شدن به شکل قلب قالب زدم
☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیش_مرغ
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
ماست ۲ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
مواد لازم برای داخل کیش:
نیم کیلو مرغ بدون استخوان
گوجه فرنگی ۲عدد
فلفل ۲عدد
پنیر کاشار(یا هر پنیر کشدار دیگر)
خامه ۱ پاکت
طرز تهیه:
برای مواد داخل کیش ، مرغ هارا مکعبی خرد کنید تا زمانیکه آب مرغ کشیده شود بپزید گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده وفلفل خرد شده را به مرغ اضافه کنید و بپزید
خامه را اضافه کنید بعد از اینکه کمی قوام اومد از روی اجاق گاز بردارید
مواد خمیر را داخل یک ظرف دیگه با هم مخلوط کنید اگر آرد کم بودمیتوانید اضافه کنید(باید خمیر نرمی شود که به دستتون نچسبه) داخل قالب تارت خمیر روباز کنید و با چنگال از چند تاسوراخ کنید قبل از اینکه مواد داخل را بریزید خمیر را داخل فر تا زمانیکه طلایی شود بپزیدو از فر بیرون آورید و مواد مخلوط مرغ را داخل تارت بریزید و روی مواد پنیر بپاشید و داخل فرتا زمانیکه طلایی بشه بپزید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیش_مرغ
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_پاناکوتا
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غ
خامه نصف بسته
رنگ خوراکی
وانیل یک چهارم ق چ
اول ژلاتین رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و کنار میزاریم.شیر و شکر رو مخلوط میکنیم روی حرارت میذاریم تا کمی بجوشد و شکر حل بشه .
گاز را خاموش کرده ومیذاریم تا کمی از حرارت بیفته. خامه رو روی حرارت کتری میزاریم تا گرم بشه بعد به شیر گرم اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، بعد وانیل و ژلاتین رو.
مواد رو سه قسمت میکنیم بنابه سلیقه رنگهای دلخواه رو اضافه میکنیم .
در قالب موردنظر میریزیم تا رنگ اول ببندد و بعد موادرنگی دوم و.....۴ ساعت در یخچال میذاریم تا خوب ببند.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح چهار شنبه تون بخیر🕊❄️
در این صبح دل انگیز🕊❄️
آرزو میکنم کلبه دلاتون
هـمیشه آرام باشه
و شـادی و بـرکت🕊❄️
مثل بـاران رحـمت
از آسمان براتون بباره🕊❄️
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_گوشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو یک عدد پیاز متوسط رنده شده دو قاشق آرد سفید،نمک فلفل و زردچوبه پودر گشنیز و پودر سیر کاملا ورز دادم تا چسبندگی پیدا بکنه بعد روی نایلون پهنش کردم و یدونه هویج پخته و پوست گرفته وسطش گذاشتم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و طرفینش رو در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و ۱ لیوان آب اضافه کردم زمان دادم تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
❇️ برای درست کردن سس یدونه پیاز نگینی رو سرخ کردم،رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_گوشت
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_لطیفه
مواد لازم برای۱۰ نفر:
آرد ۴ قاشق سوپ خوری
شکر ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه زده شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
زرده و شکر را با وانیل بزنید تا سفید و کشدار شود.
سفیده را جداگانه بزنید تا فرم بگیرد.
زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید. آرد الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید و در قیف با ماسوره ساده بریزید.
درون سینی فر را کاغذ بیندازید. از مایه به اندازه دلخواه با فاصله معین (حدود 3 سانتی متر) بریزید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده است، قرار دهید.
این شیرینی باید کمی طلایی شده و رنگ آن خیلی تغییر نکند. سپس از فر خارج کنید. در این مدت در فر را باز نکنید اما حواستان باشد که در زمان مناسب از فر خارج کنید. این مدت 10 تا 15 دقیقه طول میکشد.
بعد از تامل 5 دقیقهای لطیفهها از کاغذ جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنک شود.
شیرینی را به پشت برگردانید، از خامه زده که داخل قیف با ماسوره کنگرهدار ریختهاید، روی آن بریزد و یک لطیفه دیگر روی آن برگردانید و در ظرف بچینید. روی آن را کمی پودرقند بپاشید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای خوب مجازی🌷 روزی پراز
نشاط،شادی وعشق را برایتان
آرزومیکنم
امیدوارم لحظات رابه شادی
وآرامش درکنارخانواده
ودوستانتان سپری کنید
آخرهفته تون بی نظیر
بازم براتون یه پست پرتقالی دارم😋
#دسر_محلبی_با_مغز_پرتقال
#دسر_ترکی
مواد لازم برای قسمت سفید:
۱/۴پیمانه شکر
۱/۴پیمانه نشاسته ذرت
۱/۵پیمانه شیر پرچرب
۱ق چ وانیل
نصف ق م کره
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
۱/۴پیمانه شکر
۱/۴پیمانه نشاسته ذرت
۱/۵پیمانه آب پرتقال صنعتی
مواد محلبی سفید رو غیر از کره ووانیل تو قابلمه بریزید مخلوط کنید .
مواد قسمت پرتقالی رو هم تو قابلمه بریزید ومخلوط کنید .
همزمان هردوقابلمه رو روی حرارت ملایم بزارید ومدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسن.
قسمت سفید رو وقتی به غلظت رسید درآخر وانیل وکره رو اضافه کنید.
هردوقابلمه رو از روی حرارت بردارید .داخل ظرف گودی که با کره کمی چرب کردید طبق کلیپ اول محلبی سفید رو بریزید وبلافاصله مواد پرتقالی رو وسطش بریزید وبزارید تو دمای محیط سرد شه بعد سلفون بزارید روش وتویخچال بزارید یک شب بمونه .بعد راحت برگردونید وبا پودر نارگیل کاور کنید وبرش داده ونوش جان کنید خیلی جذاب وخوشمزه ست👌
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛