#کیک_پنیری
مواد لازم:
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰گرم
شکر یک ونیم لیوان
آرد دو نیم لیوان
تخم مرغ ۴عدد بزرگ
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری سر پر
نمک یک پنس
نشاسته ذرت نصف لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
وانیل مقداری +کمی رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال
گردو وکشمش به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
اول تخم مرغها ووانیل وشکر رو حدودا ۵دقیقه بزنید تا کرم رنگ وحجیم بشه بعد پنیر رو اضافه کنید وبازم بزنید تا یکدست بشه.
روغن وشیر رو اضافه کنید وبازم بزنید.
حالا همزن رو خاموش کنید .
آرد ونمک وبیکینگ پودر ونشاسته ذرت رو با هم سه بار الک کنید وکم کم با کمک لیسک به خورد مواد مایع بدیدتا آرد حسابی به خورد مواد بره.
قالبتون رو با کره چرب کنید وآرد پاشی کنید واز موادتون کمی داخل قالب بریزید وکمی گردو وکشمش ودوباره از موادتون کمی دیگر بریزید ومجددا گردو وکشمش اضافه کنید وسطح کیک رو صاف کرده ودر فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰درجه به مدت تقریبی ۴۰تا ۵۵ دقیقه بپزید.
بعد بزارید کامل خنک بشه واز قالب به راحتی جدا کنید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شیرازی
#خیرات
✔این حلوا حلوای زرد قنادیه که گاهی به اشتباه به عنوان حلوای کاسه نام برده میشه،حلوای اصیل کاسه حتما با تخم مرغ درست میشه که من قبلا اونو آموزش دادم.
.
من این حلوا رو به صورت چشمی درست کردم، که روش کار در ویدئو مشخصه ولی مقادیری که در نهایت استفاده شد رو براتون مینویسم👇
آرد برنج 1و2/3 لیوان
روغن مایع نصف لیوان+1قاشق غذاخوری کره یا روغن جامد
شکر کمتر از 1 لیوان که میزان شیرینی حلوا به ذائقه شما بستگی داره،من کم شیرین دوست دارم.
آب حدود 2 لیوان که میزان آب بسته به جنس آرد برنج داره و ممکنه بیشتر یا کمتر مصرف بشه.
گلاب 1 لیوان
زعفران دمکرده غلیظ در حدی که حلوا خوشرنگ بشه
.
ابتدا آرد رو الک و روی حرارت کاملا ملایم قرار بدید و کمی تفت بدید تا بوی خامی اون برطرف بشه ولی نباید تغییر رنگ بده وگرنه حلواتون خوشرنگ نمیشه.
سپس روغن را کم کم اضافه و با پشت قاشق روغن را به خورد آرد بدید.
مخلوط آرد و روغن باید لطیف و یکدست بشه.
✔برای افزایش لطافت حلوا 1 قاشق روغن جامد یا کره اضافه کنید که البته میتونید نریزید.
👈در تمام مراحل باید حرارت ملایم باشه وگرنه آرد تغییر رنگ میده.
بعد آب را کم کم اضافه کنید و سریع با پشت قاشق آرد را صاف کنید و هم بزنید .
تا جایی آب اضافه کنید که آرد کاملا باز و غلظت اون مثل فرنی بشه.
✔همون طور که گفتم مقدار آب بسته به جنس آردتون داره واسه من حدود 2 لیوان آب مصرف شد.
سپس شکر را کم کم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر به خورد مواد رفته و حل شود و مواد را بچشید تا شیرینی آن به اندازه دلخواه برسد.
✔در نظر داشته باشید که حلوا وقتی سفت بشه شیرین تر میشه.
وقتی شکر رو هم اضافه کردید و در حلوا حل شد،حالا نوبت زعفران دمکرده غلیظ و 1 لیوان گلاب هست.
اونا رو هم اضافه و از این به بعد کمی حرارت رو بیشتر کنید و مدام هم بزنید تا حلوا جمع بشه.
👈این حلوا بافت بسیار لطیف و کشداری داره.
وقتی حلوا جمع شد اونو گهواره کنید تا مثل توپ جمع بشه و روغن اضافی رو پس بده که میتونید روغنش رو بگیرید.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرغ پفکی تابه ای"
سینه مرغ نیم کیلو
نمک نصف تا 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا سودای گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک
سیر رنده شده 2 حبه
زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
سیخ چوبی به تعداد لازم
خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با نمک و آب یخ حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه
حالا آرد سفید و ادویه هارو مخلوط کنین ، سیر رنده شده ، ماءالشعیر را کم کم اضافه کنین به حد بریزین که موادتون به غلظت فرنی باشه و بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بخوابونین و داخل کمی روغن داغ سرخ کنین
یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن داغ شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت
نوش جان☺
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پفکی_تابه_ای
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلافل
طرز تهیه:🍘
دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه .سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب یا با دست شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته خوب سرخشون کنین.من ادویه نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر و اویشن و دو ق غ پودر سوخاری هم زدم. بی نظیر شد
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ته_چین_مرغ
طرز تهیه:
اول از همه سه پیمانه ونیم برنج را خیس کردم وبعد نصف سینه ویک ساق مرغ را با پیاز ونمک وزعفرون و فلفل پخته ویک مقدار اب مرغ را برای سس نگه داشتم تا موقع سروغذا استفاده بشه وبعد از پختن مرغ اونا را ریش ریش کردم وکنار گذاشتم سپس دوتا زرده تخم مرغ را زده وبا نصف پیمانه روغن وچهارقاشق ماست چکیده ودو ق غ زعفرون اب شده غلیظ ونمکو فلفل مخلوط کردم بعد برنج را ابکش کرده قابلمه را چرب کردم و دوسوم برنج را مخلوط زرده و....کردم و مقداری ته قابلمه ریخته و روی اون مرغ را ریخته وسپس برنج سفید را ریخته وباز مرغ ریخته وباقی برنج زعفرونی وتقریبا با شعله کم چهل وپنج دقیقه دم گذاشتم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ســـــلام🌸
صبحتون پُر از عطر خدا
روز پنجشنبه تـون🌸
معطر به بوی مهربانی
الهی دلتـون شـاد لبتـون خندان🌸
قلبتون مملو از آرامش
#روز_زیباتـون_بخیر🌸
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥘آشپزی خاص
🔷#مربای_کدو_حلوایی
کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم
شکر 2 کیلوگرم
دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری
آهک 5 قاشق غذاخوری
گلاب 1/4 پیمانه
جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری
کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید. بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق غذاخوری آب گرم حل کرده اید داخل مربا بریزید و پس از ده دقیقه جوشیدن از روی شعله بردارید. مربای کدو حلوایی ترد، براق و خوشمزه شما آماده است.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_بادمجان
مواد لازم
گوجه فرنگی دو عدد
پیاز یک عدد
سیر چند حبه
ادویه (نمک و فلفل و کمی زردچوبه)
بادمجان 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
پنیر پارمیسان یا پیتزا
پودر آویشن
گوجه فرنگی ، پیاز، سیر و ادویه را با هم میکس میکنیم. سس آماده شده را در ظرف مورد طبخ ریخته سپس حلقه های بادمجان و سیب زمینی سرخ شده را روی سس قرار داده و در ظرف را بسته و در فر قرار میدهیم.
بعد از نیم ساعت در ظرف را برداشته و کمی پنیر ترجیحا پارمیسان یا پیتزا و پودر آویشن را روی خوراک پاشیده و به مدت ده دقیقه جهت آب شدن پنیر در فر قرار میدهیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_الویه😍😍
طرزتهیه:
قالب مورد نظرتون رو سلفون بکشید کناره نان تست رو با چاقوی اره ای رو بگیرید و نان تست ها رو کنار هم در قالب بچینید اگر قالب گرد باشه اول تا جاییکه میتونید نان تست سالم رو ته قالب و کناره قالب بچینید برای وسط قالب میتونید از برشهای اضافه نان تست هم استفاده کنید .
روی یک ردیف نان تست سس مایونز یک لایه خیلی نازک کشیده و سالاد الویه را روی نان ریخته و با قاشق صاف کنید روی سالاد رو کمی سس مایونز کشیده و دوباره از نان تست بچینیددر آخرین ردیف نان تست چیده با دست کمی روی کیک الویه رو فشار بدین تا منسجم تر بشه روی قالب رو سلفون بکشید و بذارید داخل یخچال . معمولا من از شب قبل کیک الویه رو درست می کنم اگر برای مهانی میخواین درست کنید بهتره از شب قبل درست کنید تا هم وقت زیادی رو در روز مهمونی ازتون نگیره کیک الویه اگر خوب تو یخچال استراحت داشته باشه کیک الویه جا افتاده تر میشه .بعد از استراحت قالب را از یخچال خارج ظرف سرو مورد نظرتون رو روی قالب گذاشته و قالب رو برگردونید داخل ظرف سرو .
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✅پلو_ميگو_زعفرانى
🍜طرز تهیه
من يدونه پياز رو رنده كردم و وقتى خوب طلايى شد ميگو رو بش اضافه كردم و بعد كمى نمك و فلفل قرمز و ليموى تازه و كمى ادويه ماهى و ميگو ( دلخواه) و چند حبه سير له شده ( يا رنده شده ) هم اضافه كردم و بعد از كمى تفت دادن زعفران آب شده هم اضافه كردم .
🌟 ( دقت كنيد ميگو پخت زيادى لازم نداره و با حرارت طولانى سفت ميشه پس حدودا زمان اماده شدن ميگو در اينجا ى ربع بود) .
بعد دو _ سه تا پياز رو خلالى كردم و وقتى خوب طلايى شد كشمشى رو ك ى ربع توى آب خيسونده بودم رو بش اضافه كردم و بعد كمى دارچين و گرد ليمو و فلفل قرمز ( دلخواه) اضافه كردم. برنج رو دم دادم و موقع سرو ميگو و كشمش ها رو روى برنج كشيدم. و ى قسمتى از برنج رو زعفران زدم.
ميتونيد مواد كشمش و ميگو رو از اول توى ى تابه درست كنيد يا اينكه لا ب لاى برنج دمش بديد. ولى بنظرم اينجورى زيباتر و خوردنش لذت بخش تره. چون طعم غذا مشخص تره .
#پلو_میگو_زعفرانی😋😍😋
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیراشکی_با_مغز_گوشتی
مواد لازم برای خمیر
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ، شیرو یک قاشق زعفران برای روی خمیر
این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت و پیتزا...ولی اگه خواستید خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری بسته به اندازه ای که دوست دارید شکر اضافه کنید.
اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد رو روی مواد الک میکنیم.
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و کف ظرف کمی آرد پاشیده و روش رو با پلاستیک میپوشونیم و یک ساعت در جای گرم میگذاریم تا حجم اون دو برابر شده و به اصطلاح ور بیاید.
بعد از ور اومدن پف خمیر رو گرفته و ازش استفاده میکنیم.
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آویشن ۱ قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
ذرت ۲ قاشق(دلبخواه)
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا مقداری
طرز تهیه:
گوشت رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آماده کرده و رب گوجه رو توش می ریزیم.
فلفل دلمه ای و قارچ رو نگینی خورد کرده و تفت میدهیم و به گوشت مون اضافه میکنیم. در صورت دلخواه ذرت کنسرو شده رو هم اضافه کرده و در مرحله آخر آویشن رو اضافه میکنیم و زیر تابه رو خاموش می کنیم.
از مواد داخل خمیر گذاشته و به شکل دلخواه می پیچیم. نونهامونو رو داخل سینی چرب شده و خیلی کم آرد پاشی شده گذاشته و با قلمو رومال میزنیم و در فر با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت نیم ساعت می پزیم.
برای طلایی شدن چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم.
نکته:
برای رومال یک عدد زده تخم مرغ با یکم زعفرون و یک قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق غذاخوری شیر همه را باهم مخلوط میکنم
نحوه پیدن به اینصورته که که خمیررا باز کردم و با کاتر قلب قالب زدم ویک قلب رو مواد گوشتی ریختم و یک قلب دیگر رو با کاتر کوچیکتر قلب وسطشو دراوردم و روی مایه گوشتی گداشتم وکنارهاشو با چنگال شکل دادم هم خوشگل میشه هم دولایه قلب فیکس میشه.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ژاپنی
اول مواد اولیه نان که اسمش tangzhong هست رو آماده میکنیم👇
دو سوم پیمانه شیر رو با یک چهارم پیمانه آرد سفید مخلوط کنید بزارید روی حرارت هم بزنید تا مثل پودینگ بشه کامل تو ظرف جمع میشه بزارید کنار تا خنک بشه.
.
دو پیمانه و نیم آرد رو با ۱ قاشق شکر و نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید .
حالا سه قاشق چایخوری خمیر مایه رو بهمراه یک قاشق شکر با دو سوم پیمانه شیر ولرم ( شیری که دست رو نسوزونه) مخلوط کنید و روی ظرف رو بپوشونید پنج دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاد بعد بهمراه 👈Tangzhong به مواد خشک اضافه کنید
من همه رو میریزم داخل میکسر و با سری که مخصوص ورز دادن نون هست پنج دقیقه میزارم ورز بخوره
اگه میکسر ندارید ده دقیقه با دست ورز بدین بعد یک قاشق غذاخوری کره نرم شده رو هم به خورد خمیر بدین و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه .
اگه نیاز به آرد بود اضافه کنید ولی اگه بیش از حد بزنید
بعد پخت نون سفت میشه.
خمیر رو داخل یک ظرف چرب شده بزارید روشو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه ، واسه رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری شیر زدم. بازم بیست دقیقه بزارید استراحت کنه بعد داخل فر بزارید.
مدت پخت حدود ۳۰ دقیقه ، دمای فر ۱۸۰ درجه ، یک ظرف آب هم داخل فر بزارید همیشه واسه پخت نانها.
فر رو از بیست دقیقه قبل روشن کنید.
طبق کلیپی که گذاشتم وسط نانها رو خالی کنید وبا مخلوط کره و یه حبه سیر رنده شده+جعفری خورد شده با فرچه داخل نانها رو آغشته کنید وبعد یه تیکه پنیر گودا وکوفته قلقلی وبعد سس وپنیر پیتزا بریزید وداخل فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بزارید ودرآخر گریل رو روشن کنید که روی پنیر طلایی شه وبا جعفری خرد شده تزیین کنید ونوش جان ودعا به جون من😉
👈کوفته قلقلی هم مخلوط چرخ کرده با پیاز وادویه دلخواه یکم تفت دادید در قابلمه رو بزارید تا آب بندازه ومغز پخت شن
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛