9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به_و_بادام😋
به1کیلو
شکر1کیلو
شکررابا2لیوان آب بزاریدجوش بیادتاشکرحل شه
روی به های تمیزشده بریزیدودریخچال بمدت یک شب بزارید بعدبزاریدروحرارت تاقوام بیادبادام واضافه ودرشیشه میریزیم
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلامِ صبح ☕️
طلایے ترین کلیــد🗝
براے ورود بہ قلبهاست..
پس صمیمےترین سلام
تقدیم بہ شمامهربان ها..
امید کہ طلـوع امروز☀️
آغاز خوشے هایتان بــاشد
با آرزوی شنبہ و اول ⛱
هفتہ ای زیبا برای شما عزیزان
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_مشهدی
یکی از شیرینی های خشک خوشمزه ویژه عید نوروزاست. این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود.
"مواد لازم:
پودر قند ........................ 100 گرم
روغن جامد .................... 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم ..... 60 گرم
شير ............................. 60 گرم
وانيل ............................ مقداری
تخم مرغ ....................... 1 عدد
آرد ............................... 600 گرم
مارمالاد يا ژله مغزي ........ به مفدار لازم
دمای فر:150 درجه سانتیگراد
زمان : 20 دقیقه
طرز تهيه:
* روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم)
* به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
* بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
* خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
* خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
* بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم )
* در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد.
* بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
*با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه. در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.
دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد) خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد."نیکان :با درست کردن این خمیر شما میتونید سه نوع بسکویت با طعم و بافت عالی داشته باشید... بسکویت آلمانی با تزیین شکلات و مغزیجات.. بسکویت مشهدی و بسکویت با تزیین رویال آیسینگ 😍
نکته های مهم :
1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.
2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.
3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است.
4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود.
5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.
6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.
7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود.
🍩نوش جون🍩
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_کیک_پیتزایی
این میزان خمیر برای تقریبا ۳ عدد پیتزای متوسط میشه،
خمیر مایه ۳ق چ اندازه گیری(بیشتر از نان فانتزی فروشیها بصورت فله ای میخرم بسته بندی هم مارک فریمان استفاده کردم خوب بوده)
شکر ۳ ق چ اندازه گیری
اب ولرم ۱/۴لیوان
شیر ولرم ۱لیوان(باشیر خمیر خوشمزه تری خواهید داشت ،ولی میشه از آب یا ماست شیرین رقیق استفاده کرد)
روغن مایع ۶ق غ پر
نمک ۱ق م
تخم مرغ ۱عدد
آرد سفید ۳ تا ۴ لیوان حدود ۵۰۰گرم(کم کم ریخته میشه تا خمیر لطیفی شکل بگیره شاید کمتر مصرف بشه )
برای تهیه خمیر پیتزا بهتره ارد از نان فانتزی فروشیها تهیه کنید البته ارد مخصوص کیک پزی هم میشه ولی ارد نون فانتزی بهتره،
خمیرمایه+یک ق چ از شکر +اب ولرم رامخلوط کرده ، درب ان را گذاشته وجای تاریک مثلا داخل کابینت حدود ده دقیقه ای قرار دهید تا خمیرمایه پف کرده وبه اصطلاح عمل اید،
درون ظرفی دیگر یک عدد تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا ازلختی دراید روغن مایع،شیر ولرم،نمک،مابقی شکر ومایه خمیر عمل امده را اضافه کنید کمی هم بزنید،
ارد الک شده را کم کم افزوده تا جایی ممکن باقاشق ودرنهایت با دست مخلوط کنید،خمیر چسبنده را روی میز کار اردپاشی شده انتقال دهید وحدود ده دقیقه ای ورز دهید کم کم اردبپاشید وخمیر را ورز دهید تا کاااملا لطیف ویکدست شود،
بیش از اندازه ارد به خورد خمیر ندین که خمیر سفت بشه ودرنهایت نون خشک،خمیر کمی چسبندگی هم داشت مشکلی نداره با دست چرب شده یا اردی خمیر را ورز بدین چسبندگی خمیر رفع میشه،
خمیر راداخل ظرف چرب شده با پوشش ودرجای گرم حدود ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود،پس ازورامدن پف ان راگرفته به ضخامت حدود نیم سانت پهن کنید،و کف ظرف کمی چرب شده قرار دهید،مواد پیتزا راطبق کلیپ وبا مواد دلخواه بچینید وخمیررا
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تاسی دقیقه پخت دهید، دست آخر کمی روی پنیر رابرای خوشرنگ شدن گریل کنید،
یک کاسه آب داغ هم درون فر بگذارید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_کیک_پیتزایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پیتزایی
👈عزیزان موادداخلش درفست فودیها همینی هست که من گذاشتم حالا بعضی مواده سلیقه ایه دیگه هم هست مثلا برگر و......وکیلویی وبه قیمت بااالا فروخته میشه،شما می تونید برحسب ذائقه خودتون موادش را تغییر بدین مثلا مرغ بریزید یا گوشت،بینش هم لایه های خمیر نیست ولی اگر ارتفاع قالبتون زیاده می تونید چندلایه خمیر را به سایز قالبتون برش گرد بزنید ونیم پز کنید و بین مواد قرار بدین ولی در کل روش تهیه ش همینی هست که گذاشتم ،امیدوارم تهیه کنید ولذت ببرین
کف قالب دلخواه رابا کمی روغن مایع چرب کنید،خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید وداخل قالب بیندازید وخوب داخل قالب یکدست ویکنواخت کنید تا خمیر فرم قالب را بگیرید،سپس به همه قسمتهای خمیر سس کچاب بزنید یک لایه پنیر پیتزا،سیب زمینی سرخ شده، ژامبون خردشده،فلفل دلمه ای خردشده،
دوباره پنیر،سیب زمینی،قارچ تفت داده شده،فلفل دلمه ای،سوسیس ضخیم کمی سرخ شده ودرنهایت پنیر پیتزای فراااوان ریخته،
روی پنیر پیتزا کمی پودراویشن ،ذرت پخته شده وفلفل دلمه ای رنگی بریزید واضافه های خمیر دور قالب رابگیرید،
وخمیر را درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید تا خمیر طلایی وپخته شود،
داخل فر دست ساز یا قابلمه برروی گاز نیز قابل پخت است،
پس از کمی خنک شدن ازقالب خارج کرده وبرش بزنید،
میزان خمیر گفته شده برای حدود سه عدد کیک پیتزایی سایز کوچک قابل استفاده است،داخل فر یه کاسه آب داغ برای ایجاد رطوبت بیشتر وخشک نشدن نان قرار دهید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_پیتزایی
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سارما پادشاه
مواد لازم:
شیر ۴لیوان
شکر۵ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد ۳ ق غ پر
80 گرم شکلات تلخ ۸۰ گرم
وانیل شکری ۱ پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
کره ۱ ق غ
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
پودر کرم شانتی ۱ پاکت که با 1 لیوان یا کمی کمتر شیر هم زده شده( پودر کرم شانتی 75 گرمی است همان پودر خامه است که با شیر هم زده میشود و فرم میگیرد، میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید )
طرز تهیه:
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید و داخل سینی فر بریزید و در تمام قسمتها به طور یکنواخت پخش کنید
شیر، شکر،پودر کاکائو و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد و غلیظ شود. اجاق را خاموش کنید و شکلات ، وانیل و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید و 4_3 دقیقه با دور تند همزن برقی هم بزنید. محلبی (منظور همان مواد پخته شده) که با همزن برقی هم زدید و گرم است را آرام و به طور یکنواخت روی بیسکوییت بریزید و با لیسک آرام بمالید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید(میتوانید یک شب در یخچال بذارید) سپس کرم شانتی را به طور یکنواخت و با دقت داخل سینی بریزید و بمالید. سپس مثل فیلم برش بزنید و با لیسک از زیر برداشته و رول کرده و سرو کنید
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سارما_پاشا
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مچبوس مرغ
اول از همه یک عدد پیاز درشت رو نگینی خورد میکنیم. بعد با روغن تفت میدیم. وقتی طلایی شد ادویه های عربی ک شامل نصف قاشق چایخوری پودر هل، نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق چایخوری کاری، یک قاشق چایخوری فلفل سیاه، سه عدد برگ بو، پنج عدد میخک، یک تکه چوب دارچین، نمک را اضافه کرده و تفت میدیم تا بوش خارج بشه. بعد مرغ را اضافه کرده و تا جایی ک آب روی مرغ رو بگیره آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم بپزه، حدودا چهل دقیقه، بعد پختن مرغ را خارج کرده. و برنج خیس شده ای ک شستیم رو اضافه میکنیم. توجه کنید آب باید یک بند انگشت بالای برنج باشد. اگر بیشتر بود ازش جدا کنید، در غیر اینصورت شفته میشود. در این فاصلا یک پیاز رو نگینی کرده و تفت میدیم و بعد بهش نخود لپه پخته شده اضافه میکنیم.
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_قالبی
همون طور که تو فیلم معلومه درست کردن این کوکو خیلی راحته ولی چند نکته داره که اگه رعایت بشه نتیجه مطلوبتری میده
یه نکته که باید بگم اینکه روغن رو داغ کنید و قالب رو چند لحظه داخل روغن بذارید تا داغ بشه بعد مایه کوکو رو تو قالب بریزید
حرارت زیر ماهیتابه رو کم کنید تا کوکو مغز پخت بشه
قالب رو آروم تکون بدید اگه دیدید کوکو خودشو گرفته آروم کناره هاشو جدا کنید و قالب رو خارج کنید اگه کوکو خودشو کامل نگیره بعد خارج کردن قالب بد فرم میشه و موقع برگردوندن وا میره ( پس دقت کنید با حرارت کم پخته بشه و کاملا خودشو گرفته باشه
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛